הפינה האופטימית למחזור ה29
Re: הפינה האופטימית למחזור ה29
ברק ידע טוב מאוד שבית"ר יודעת לרוץ ולנצל שטחים, אבל לא יודעת להיות דומיננטית ולשלוט באמצע. במודע הוא נתן להם להחזיק את הכדור ולנסות לייצר כדורגל. אין לי ספק בזה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. ניצחון חשוב מאוד ועוצמתי אחרי שעלינו לטדי כשאנחנו במקום השני בטבלה במגרש (ותקנו אותי אם אני טועה) שבית״ר הפסידה בו רק פעם אחת העונה וגם זה היה לנו ועם 15,000 אוהדים מאחוריהם ותקופה מצוינת מבחינת תוצאות זה היה מוקש לא קטן ופירקנו אותו.
2. זוכר שבתקשורת טענו לאורך העונה שלבית״ר יש את האמצע הטוב בליגה כשקלאודימיר הוא הקשר הטוב בליגה, אז בפעם השלישית העונה אוגו הוכיח ששתי הטענות לא נכונות עם עוד משחק מפלצתי שבו הוא פשוט ריסק ופירק לחתיכות את בית״ר גם הגנתית וגם התקפית.
3. בן סהר עם סיומת גדולה אתמול, מקווה שהרווחנו אותו לסוף העונה, הוא יכול לעשות את ההבדל עבורנו.
4. מאור מליקסון, למרות שנכנס כמחליף סיפק כמה רגעי קסם עם חוכמת משחק ונגיעות בכדור שרק הוא יכול לספק. בשביל שחקנים כמוהו קונים כרטיס למשחק.
5. אליניב ברדה הוכיח שוב כמה הוא חשוב גם כשהוא לא מבשל או כובש. היה בכל מקום במגרש, חנק בלחץ חכם את הגנת בית״ר ובעיקר בשני השערים משך איתו את שני הבלמים הצידה ופינה תשטח לסהר, כמה חוכמת משחק.
6. 5,000 אדומים בטדי בשעה מאוחרת באמצע שבוע, מדהים!
7. עכשיו אנחנו צריכים לנצח את חיפה ולעשות 4 הפרש ולהלחיץ את מכבי לקראת בית״ר. מקווה שאצילי יחזור כי איתו בית״ר קבוצה אחרת לגמרי מבחינה התקפית.
2. זוכר שבתקשורת טענו לאורך העונה שלבית״ר יש את האמצע הטוב בליגה כשקלאודימיר הוא הקשר הטוב בליגה, אז בפעם השלישית העונה אוגו הוכיח ששתי הטענות לא נכונות עם עוד משחק מפלצתי שבו הוא פשוט ריסק ופירק לחתיכות את בית״ר גם הגנתית וגם התקפית.
3. בן סהר עם סיומת גדולה אתמול, מקווה שהרווחנו אותו לסוף העונה, הוא יכול לעשות את ההבדל עבורנו.
4. מאור מליקסון, למרות שנכנס כמחליף סיפק כמה רגעי קסם עם חוכמת משחק ונגיעות בכדור שרק הוא יכול לספק. בשביל שחקנים כמוהו קונים כרטיס למשחק.
5. אליניב ברדה הוכיח שוב כמה הוא חשוב גם כשהוא לא מבשל או כובש. היה בכל מקום במגרש, חנק בלחץ חכם את הגנת בית״ר ובעיקר בשני השערים משך איתו את שני הבלמים הצידה ופינה תשטח לסהר, כמה חוכמת משחק.
6. 5,000 אדומים בטדי בשעה מאוחרת באמצע שבוע, מדהים!
7. עכשיו אנחנו צריכים לנצח את חיפה ולעשות 4 הפרש ולהלחיץ את מכבי לקראת בית״ר. מקווה שאצילי יחזור כי איתו בית״ר קבוצה אחרת לגמרי מבחינה התקפית.
הסעיף הראשון מבורך ביותר. הגיע הזמן.גדי כתב:1. סולחה עם טוטי. דפקנו חיבוק לפני המשחק כאשר טוטי היה חיוור יותר מחלב (גם אני)
2. אלונה נתנה לי בוסה במחצית. אמרה לי שהיא נושמת אבל פעם בדקה (גם הייתה חיוורת)
3. לבוא למשחק פלייאוף בפיגור שתי נקודות ומשחק חסר ולהרגיש כאילט הלכה לנו העונה מראה כמה אנחנו במקום אחר. שנתיים אחרונות בפיגור של 8 נקודות עוד חשבנו שאנחנו רלוונטיים.
4. אסור לקבור שחקנים. זה כל כך עניין של בטחון לפעמיים.
5. חכו עם הפרישה של מליקסון. גם חצי שעה שלו יכולה לעשות הבדל. שלא נדבר על משחק שלם.
6. נצחון קריטי באפריל - לא היה לנו בשנתיים האחרונות כאשר היינו גמורים מנטלית ופיזית בלי יכולת לתפקד בכלל.
הסעיף השני קצת מחשיד.
ויופי של משחק. כמו שכתב יוסיפוביץ בוואלה- לא כוחות.