מאוד מקווה שהוריד את ראדי לספסל אחרי שפתח בטדי ותפס לו מקום בהרכב.
לא מבין למה בכר לא ראה את השינוי הזה לפני חודש ויותר.
ולדימיר בראון
- The red one
Re: ולדימיר בראון
פייר לא כ-זה התלהבתי ממנו אתמול...
מצד שני, זה לא שראדי היה יותר טוב בתקופה האחרונה.
תבין שוובה לא שחקן שאתה רואה אותו ואומר "וואו איזה שחקן" , אבל הסגירות שלו ומשחק הלחץ גרמו להובאן ולאוגו לתת תמשחק הכי טוב של שניהם העונה בגלל ששניהם הרגישו משוחררים יותר התקפית.אדום בלב בנשמהההה כתב:פייר לא כ-זה התלהבתי ממנו אתמול...
גיא חניה העם איתך. ניתוח מדויק.
- The red one
הורגלנו (או אולי רק אני? לא נראה לי) לראות את הובאן ואוגו ולהגיד "וואו" , חוץ מזה שבקריית שמנוה כן היית אומר עליו 'וואו' כשהיית רואה אותו.
בכל מקרה, שמתי לב שהדעות לגבי המשחק אתמול חלוקות. יכול באמת לראות שאני לא רואה לעומק את המשחק (פייר? פחת קריטי לי).
בכל מקרה, שמתי לב שהדעות לגבי המשחק אתמול חלוקות. יכול באמת לראות שאני לא רואה לעומק את המשחק (פייר? פחת קריטי לי).
הכל נכון,אבל.. בהיעדרו של ראדי ומליקסון אין מי שיקבל כדור ויפתח את המשחק ואתמול זה קרה המון.
דודו גורש מחפש למי למסור ואף אחד לא מגיע לקבל כדור.
דבר נוסף,יחסית לעובדה ששיחקנו עם 3 קשרים היה אמור לתת לנו שליטה בכדור וזה לא קרה.
דודו גורש מחפש למי למסור ואף אחד לא מגיע לקבל כדור.
דבר נוסף,יחסית לעובדה ששיחקנו עם 3 קשרים היה אמור לתת לנו שליטה בכדור וזה לא קרה.
מסכים בהחלט !גיא חניה כתב: תבין שוובה לא שחקן שאתה רואה אותו ואומר "וואו איזה שחקן" , אבל הסגירות שלו ומשחק הלחץ גרמו להובאן ולאוגו לתת תמשחק הכי טוב של שניהם העונה בגלל ששניהם הרגישו משוחררים יותר התקפית.
אין לי ספק שכל השליטה בכדור ויתרנו במודע ובהנחייה של ברק. בהבנה מלאה שביתר לא יודעים איך לשלוט בכדור.אדום זקן כתב: דבר נוסף,יחסית לעובדה ששיחקנו עם 3 קשרים היה אמור לתת לנו שליטה בכדור וזה לא קרה.
יש מצבסניור כתב:
אין לי ספק שכל השליטה בכדור ויתרנו במודע ובהנחייה של ברק. בהבנה מלאה שביתר לא יודעים איך לשלוט בכדור.