הפועל ב"ש- מכבי חיפה, שבת, 20:00, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הפועל ב"ש- מכבי חיפה, שבת, 20:00, טרנר.

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:מכבי חיפה עם ורמוט ביכולת טובה יכולה לנצח.
אם עטר וורמוט ופלט ובניון יהיו ביום רע כמו רוב הימים וההגנה תמשיך להיות חובבנית אז יש סיכוי לנצח אותם.
יש סיכוי לנצח אותם?
אדון יובל המבולבל אנחנו המובילה להזכירך.
ואם הרביעייה שהזכרת תחליט לשחק כדורגל אולי וגם זה בספק הם יצליחו להוציא תיקו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: יש סיכוי לנצח אותם?
אדון יובל המבולבל אנחנו המובילה להזכירך.
ואם הרביעייה שהזכרת תחליט לשחק כדורגל אולי וגם זה בספק הם יצליחו להוציא תיקו.
אנחנו מובילת הטבלה אבל הקבוצה היחידה שלא ניצחנו העונה הייתה אותה מכבי חיפה.
אז אני אולי מבולבל אבל אתה סנילי..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב: נו אל תהיה קטנוני,זה נכון שיש לו נטייה להעצים את אילו שהוא אוהב,אבל הפעם יש צדק רב בדבריו.
ברדה הוא הנכס הכי הגדול,הוא זה שמרגיע,מסדר,עושה מהומות ומעיר שצריך.
לא מוותרים על שחקן כמו ברדה בשלב הזה וגם בכר יודע את זה.
מסכים לגמרי לגבי מה שכתבת על ברדה, יחד עם זאת למה להמציא? יש מספיק נימוקים מצוינים, לא צריך להוסיף עליהם מפרי הדמיון.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:אנחנו מובילת הטבלה אבל הקבוצה היחידה שלא ניצחנו העונה הייתה אותה מכבי חיפה.
אז אני אולי מבולבל אבל אתה סנילי..
להגיד שאולי יהיה לנו סיכוי לנצח,זה לקחת סמים קשים וזה לא מעניין שלא ניצחנו אותם,גם תרנגול עיוור תופס גרגר.
המזל ייגמר להם בשבת.
הבנת את זה ברוך?

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מקווה שהם יבואו לשחק ,ולא ינסו לסגור ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

delta7 כתב: בחיאת משה, גם אנחנו אוהבים את ברדה ואפילו מאוד אבל בוא לא נגזים.
קיבלתי את עצתך ושמתי לב לברדה בשער הראשון של שהר, אפילו יותר מפעם אחת ומכמה זויות.
אנא ראו החל מ-22:05 ואילך:
https://www.youtube.com/watch?v=mN04NKs ... tml5=False" onclick="window.open(this.href);return false;
ברדה לא עשה שום תנועה לצד השני, ברדה לא משך איתו אף אחד פרט לבלם ששמר אותו ואף אחד לא צימצם לכיוונו.
ברדה שבתחילת המהלך נשמר ע"י אחד משחקני בית"ר ברח ממנו לכיוון מרכז הרחבה ע"מ לפתוח אופצית מסירה לבן שהר.
זה הכל. לא פחות ולא יותר.
אני לא מגזים. אני פשוט מציין עובדה. לא נכון להסתכל על המהלך מהרגע שבן סהר מקבל את הכדור, כי הגדולה של אליניב היא במיקום שלו לפני שסהר קיבל את הכדור, בשטח שהוא פינה לו ובעובדה שהוא משך את תשומת הלב של שני הבלמים וגם של מאטוביץ' שצימצם לכיוון שלו. העבודה של אליניב היא שהשאירה לבן סהר את השטח ואת גבאי באחד על אחד. בניגוד לחלוצי שפיץ אחרים שממקמים עצמם בעמדה עמוקה ובמרכז השטח, אליניב הוא שחקן סופר חכם שגם יודע לפנות שטחים לאחרים ולמשוך את תשומת הלב של ההגנה.
בעצם עזוב דיבורים, תמונה אחת שווה אלף מילים -

תמונה

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

Sir Alex Ferguson כתב: אני לא מגזים. אני פשוט מציין עובדה. לא נכון להסתכל על המהלך מהרגע שבן סהר מקבל את הכדור, כי הגדולה של אליניב היא במיקום שלו לפני שסהר קיבל את הכדור, בשטח שהוא פינה לו ובעובדה שהוא משך את תשומת הלב של שני הבלמים וגם של מאטוביץ' שצימצם לכיוון שלו. העבודה של אליניב היא שהשאירה לבן סהר את השטח ואת גבאי באחד על אחד. בניגוד לחלוצי שפיץ אחרים שממקמים עצמם בעמדה עמוקה ובמרכז השטח, אליניב הוא שחקן סופר חכם שגם יודע לפנות שטחים לאחרים ולמשוך את תשומת הלב של ההגנה.
בעצם עזוב דיבורים, תמונה אחת שווה אלף מילים -

תמונה
לפני המהלך והמסירה של אוגו הכדור היה בצד ימין וזאת הסיבה שההגנה צימצמה לכיוון הזה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

red and white כתב: לפני המהלך והמסירה של אוגו הכדור היה בצד ימין וזאת הסיבה שההגנה צימצמה לכיוון הזה
אתה טועה. תלך לדקה 21, הייתה הנעת כדור בחלק האחורי שלנו, שעברה בין היתר דרך בן ביטון בצד ימין, אבל לאחר מכן הכדור הלך דווקא מטאהה באמצע לשיר צדק שהיה בצד השמאלי, צדק החזיר לטאהה שהיה באמצע והוא זה שמסר לאוגו שניסה למסור פעם אחת ונבלם, הכדור חזר אליו ואז הוא שלח את כדור העומק לסהר.

המיקום של אליניב במהלך, תשומת הלב של ההגנה שהתמקדה בו, והחוכמה של אליניב שבניגוד לחלוצים אחרים לא נתקע באמצע אלא מפנה שטח לשחקן האגף הובילו לכך שלסהר היה את השטח להיכנס לאמצע וגם נשאר לו להתגבר רק על גבאי שכן כחילה נמשך לכיוון אליניב ולא הספיק לצמצם פערים ולהגיע לסהר.

זה הדברים הקטנים שלא הרבה שמים לב אליהם, וזה בסדר, די ברור שיתמקדו בכדור עומק הנפלא של אוגו ובתנועה ובסיומת של סהר, אבל המיקום של אליניב, תשומת הלב שמשך מההגנה, הדברים הקטנים שאליניב עושה הם אלה שהופכים את השחקנים סביבו לטובים יותר, שמאפשרים לשחקנים מסביבו לבלוט.

סמל אישי של משתמש
red and white

Sir Alex Ferguson כתב: אתה טועה. תלך לדקה 21, הייתה הנעת כדור בחלק האחורי שלנו, שעברה בין היתר דרך בן ביטון בצד ימין, אבל לאחר מכן הכדור הלך דווקא מטאהה באמצע לשיר צדק שהיה בצד השמאלי, צדק החזיר לטאהה שהיה באמצע והוא זה שמסר לאוגו שניסה למסור פעם אחת ונבלם, הכדור חזר אליו ואז הוא שלח את כדור העומק לסהר.

המיקום של אליניב במהלך, תשומת הלב של ההגנה שהתמקדה בו, והחוכמה של אליניב שבניגוד לחלוצים אחרים לא נתקע באמצע אלא מפנה שטח לשחקן האגף הובילו לכך שלסהר היה את השטח להיכנס לאמצע וגם נשאר לו להתגבר רק על גבאי שכן כחילה נמשך לכיוון אליניב ולא הספיק לצמצם פערים ולהגיע לסהר.

זה הדברים הקטנים שלא הרבה שמים לב אליהם, וזה בסדר, די ברור שיתמקדו בכדור עומק הנפלא של אוגו ובתנועה ובסיומת של סהר, אבל המיקום של אליניב, תשומת הלב שמשך מההגנה, הדברים הקטנים שאליניב עושה הם אלה שהופכים את השחקנים סביבו לטובים יותר, שמאפשרים לשחקנים מסביבו לבלוט.
אני הסתכלתי לפני שכתבתי את התגובה והייתה הנעת כדור ארוכה בצד ימין, ורק לאחר מכן מסרו לצדק שהחזיר לטהא שהיה באמצע, ומשם לאוגו. אבל הייתה הנעת כדור הרבה יותר ארוכה בצד ימין והם גם ביצעו לחץ בצד הזה, וזה מה שגרם לריבוי השחקנים בצד ימין לעומת צד שמאל, לא אליניב ברדה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

red and white כתב: אני הסתכלתי לפני שכתבתי את התגובה והייתה הנעת כדור ארוכה בצד ימין, ורק לאחר מכן מסרו לצדק שהחזיר לטהא שהיה באמצע, ומשם לאוגו. אבל הייתה הנעת כדור הרבה יותר ארוכה בצד ימין והם גם ביצעו לחץ בצד הזה, וזה מה שגרם לריבוי השחקנים בצד ימין לעומת צד שמאל, לא אליניב ברדה.
הטענה שלך היא שהכמה שניות או הכמה מסירות שהוחלפו באגף ימין בחלק ההגנה שלנו, כחלק מהנעת הכדור שהתרחשה בתחילת המהלך, השפיעו יותר מהעובדה שחלוץ החוד שלך עשה תנועה לחלק ימין והשאיר את האמצע לסהר תוך כדי שהוא מושך את תשומת הלב של שני הבלמים? אני חושב אחרת, וזאת גם לא הפעם הראשונה שברדה מפנה מקום לשחקן האגף...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
red and white

Sir Alex Ferguson כתב: הטענה שלך היא שהכמה שניות או הכמה מסירות שהוחלפו באגף ימין בחלק ההגנה שלנו, כחלק מהנעת הכדור שהתרחשה בתחילת המהלך, השפיעו יותר מהעובדה שחלוץ החוד שלך עשה תנועה לחלק ימין והשאיר את האמצע לסהר תוך כדי שהוא מושך את תשומת הלב של שני הבלמים? אני חושב אחרת, וזאת גם לא הפעם הראשונה שברדה מפנה מקום לשחקן האגף...
אז נסכים שלא להסכים, אני חושב שברדה זז לצד ימין כדי לנסות לפתוח אופציית מסירה לבראון וביטון במקרה ולא ימצאו אף אחד.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

יש איזה נטייה לחשוב ששחקנים מחשבים אסטרטגית כל סנטימטר של תזוזה שלהם על המגרש, איך זה ישפיע על שאר השחקנים וכו'

תכל'ס כל שחקן רץ כמו מאנייק וצועק אליי אליי למה הוא בטוח שהוא הולך לשים גול, כל מה שקורה מעבר בכלל לא קשור אליו

סתם תחושה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ns75 כתב:יש איזה נטייה לחשוב ששחקנים מחשבים אסטרטגית כל סנטימטר של תזוזה שלהם על המגרש, איך זה ישפיע על שאר השחקנים וכו'

תכל'ס כל שחקן רץ כמו מאנייק וצועק אליי אליי למה הוא בטוח שהוא הולך לשים גול, כל מה שקורה מעבר בכלל לא קשור אליו

סתם תחושה
לא מסכים, אם זה היה ככה כנראה שזהבי לא היה כבר 3 עונות רצוף עם 30 שערים, יש שחקנים חכמים יותר שיודעים לאן לרוץ ולא פחות חשוב מתי לרוץ, וכמו שמשה אמר יש גם שחקנים שעושים את השחקנים שמסביבם טובים יותר, אליניב ברדה הוא כזה, הוא גם משחק חכם ומבין את המשחק וגם משרה אווירת ביטחון וגורם לשחקנים סביבו להיות טובים יותר. במקרה הספציפי המדובר אני לא חושב שברדה תיכנן וזה יותר הסתדר ככה כי ההתקפה התחילה בימין ולכן כובד ההגנה של בייתר היה בצד ימין

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

ns75 כתב:יש איזה נטייה לחשוב ששחקנים מחשבים אסטרטגית כל סנטימטר של תזוזה שלהם על המגרש, איך זה ישפיע על שאר השחקנים וכו'

סתם תחושה
איפשהו באמצע כנראה
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

blueman כתב: לא מסכים, אם זה היה ככה כנראה שזהבי לא היה כבר 3 עונות רצוף עם 30 שערים, יש שחקנים חכמים יותר שיודעים לאן לרוץ ולא פחות חשוב מתי לרוץ, וכמו שמשה אמר יש גם שחקנים שעושים את השחקנים שמסביבם טובים יותר, אליניב ברדה הוא כזה, הוא גם משחק חכם ומבין את המשחק וגם משרה אווירת ביטחון וגורם לשחקנים סביבו להיות טובים יותר. במקרה הספציפי המדובר אני לא חושב שברדה תיכנן וזה יותר הסתדר ככה כי ההתקפה התחילה בימין ולכן כובד ההגנה של בייתר היה בצד ימין
זהבי יודע לאן לרוץ כדי לקבל כדור לגול, הוא לא רץ לכיוון מסויים ומחשב בראש מה יקרה עם התנועה של עוד 21 שחקנים על המגרש בו זמנית

לא כל תנועה ותזוזה מחושבת, רחוק מזה.

שלח תגובה