הפינה הפסימית למחזור ה30
Re: הפינה הפסימית למחזור ה30
נראה אם ישדוד קבוצות אמידות יותר
המחצית הראשונה הייתה חלשה מאוד והשליטה אופטית.. לא מובנות לי התגובות שלכם.
וגם עם 3 קשרים הם היו מגיעים למצבים שהם הגיעו כי עם הלחץ והעובדה שהשעון מתקתק גורמת לשחקנים לאבד את הראש ולעלות יותר מדי
וגם עם 3 קשרים הם היו מגיעים למצבים שהם הגיעו כי עם הלחץ והעובדה שהשעון מתקתק גורמת לשחקנים לאבד את הראש ולעלות יותר מדי
יאללה יש לנו אבי מלר בפורום.דר אדום בנשמה כתב: אלירן שדד שוב והפעם זקנה בשם הפועל באר שבע בת 67 שנים...
ולנושא כולם כולל כולם , מבכר עד לבן ביטון כולל מליקסון בוזגלו ברדה ואוגו , איכס איכס.
כבר שנקבע סדר המשחקים ושהם ישחקו נגד מכבי ת"א לפני חצי הגמר, היה ברור שיפתחו רגלייםדר אדום בנשמה כתב:ד"א בלי קשר אלינו.
אני זי* אם מכבי חיפה ישחקו ויראו ככה גם מול מכבי תל אביב...
שלטנו והיה חסר תחכום, אם היה מכניס את וואקמה במקום בוזגלו אז השליטה הייתה ממשיכה והיינו מקבלים שחקן יותר מגוון מבוזגלו.הפועלעולה כתב:המחצית הראשונה הייתה חלשה מאוד והשליטה אופטית.. לא מובנות לי התגובות שלכם.
אבל כולנו חכמים בדיעבד
חסר לנו מדוניאנין, זה פשוט זועק לשמיים. מליקסון היה חייב לפתוח לצד הובאן ואוגו.
שוב נופלים בפח הזה שכל השחקנים הטכניים באמצע ופאקינג דודזאדה מייאש (לא טעות כציב) את האגף. האיש ש30 מחזורים זה עדיין לא מספיק זמן בשבילו להוציא רוחב לגול.
ברדה היה רע מאוד.
שוב נופלים בפח הזה שכל השחקנים הטכניים באמצע ופאקינג דודזאדה מייאש (לא טעות כציב) את האגף. האיש ש30 מחזורים זה עדיין לא מספיק זמן בשבילו להוציא רוחב לגול.
ברדה היה רע מאוד.
בסיבוב הראשון אירחנו את הפועל תל אביב שבאה להתבנקר והצליחה לשמור על 0-0 במחצית.
אף אחד לא נלחץ, ההרכב נשאר ומחצית שנייה הבקענו ופתחנו את הסכר.
כבר פעם שלישית שבכר נלחץ מתיקו במחצית ועובר למערך מופקר לגמרי. היום זה היה השיא עם בראון בתור בלם וטוני שהולך לגמרי לאיבוד באמצע. למה החוסר סבלנות הזאת?
אף אחד לא נלחץ, ההרכב נשאר ומחצית שנייה הבקענו ופתחנו את הסכר.
כבר פעם שלישית שבכר נלחץ מתיקו במחצית ועובר למערך מופקר לגמרי. היום זה היה השיא עם בראון בתור בלם וטוני שהולך לגמרי לאיבוד באמצע. למה החוסר סבלנות הזאת?
- The red one
מה? מה זאת אומרת אמר שהוא מעדיף לשחק בלאומית מלשחק פה בקבוצת צמרת?דר אדום בנשמה כתב: חלומות באספמיה...
ועוד אומרים שאני מגזים...
רמי גרשון אמר שהוא מעדיף לחזור ללאומית מלהגיע לשחק בקבוצות צמרת פה...
ככה שלא...
פסימי:
החלק ההגנתי היה גרוע היום (מלבד טאהה). החלק ההתקפי לא טוב בכלל בלי יוצא מן הכלל.
לא ברור לי החילוף הראשון, לא ברור למה להוציא את הובאן. במחצית השנייה פחות שלטנו במרכז השדה כמו בראשונה.
לא ברור למה להוציא דווקא את בוזגלו.
ילדות עם קוקיות. קורסים במאני טיים.
אין חדש תחת השמש בב"ש.
נצטרך להתפלל שבית"ר יעשו לנו את העבודה.
אין חדש תחת השמש בב"ש.
נצטרך להתפלל שבית"ר יעשו לנו את העבודה.
איפה אנשי עמה יעמיק
שהכניסו את צביקה הדר לאיצטדיון?!??
שהכניסו את צביקה הדר לאיצטדיון?!??
בבוקר הכל ורוד ופורח ובלילה השדים והחרדות
משתלטים עליכם.
ככה לא נגיע לשומקום.
הקרב היום נגמר אבל המלחמה עוד לא.
משתלטים עליכם.
ככה לא נגיע לשומקום.
הקרב היום נגמר אבל המלחמה עוד לא.
מסוג המשחקים שמבליטים עד כמה יש לנו בעיה בעמדת המגנים, קשה מאוד לשבור בונקרים בלי משחק אגפים טוב ולצערי אין לנו מגנים תוקפים ברמה גבוהה שיכולים לעשות קרוסים ולפצח הגנות צפופות.
שום דבר לא נגמר היום ואסור לקהל שלנו לשדר תחושה שהעונה נגמרה גם אם מכבי יעפילו למקום הראשון.
שום דבר לא נגמר היום ואסור לקהל שלנו לשדר תחושה שהעונה נגמרה גם אם מכבי יעפילו למקום הראשון.
שום דבר לא גמור, זה לגמרי נכון, אבל אי אפשר ליפול כ"כ הרבה.
אם בית"ר לא עושה לנו את העבודה (לא בונה על הזונה בירוק של מכבי) גם תיקו יספיק למכבי במשחק מולם בבלומפילד. וזו קטסטרופה.
אם בית"ר לא עושה לנו את העבודה (לא בונה על הזונה בירוק של מכבי) גם תיקו יספיק למכבי במשחק מולם בבלומפילד. וזו קטסטרופה.
בשקט בשקט מפער של 5, וטרנר מבוצר, אנחנו כבר סופרים תיקו רביעי ברציפות בבית והפער נמחק לגמרי.
עד מתי נבעט בדלי?
עד מתי נבעט בדלי?
- OMERREMO33
הכל, באמת שהכל.
4 תיקו רצוף בבית, איבוד 6 נ"ק (בינתיים) לחיפה. אין לי ממה לשאוב אופטימיות, על כל הצער.
4 תיקו רצוף בבית, איבוד 6 נ"ק (בינתיים) לחיפה. אין לי ממה לשאוב אופטימיות, על כל הצער.