מודה באשמה. נשכבתי על הרצפה ולא יכולתי לקום עד שבן שהר הבקיע. זה באמת להיות צ'וקראדום בלב בנשמהההה כתב: הדרומי אחרי הגול של חיפה באמת היה מביש. כל היציע ישב בבת אחת.
נכון, הוציא את הרוח מהמפרשים אבל רבאק! בדיוק ברגעים האלה אני תמיד מוציא את הגרון שלי. ושאפו לעידן שראה שזה לא הולךך, עצר את הכל, נתן נאום מוטיבציה והמצב קצת השתפר עד השיוויון.
הכי קרובים אי פעם
Re: הכי קרובים אי פעם
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הכי קרובים ומרגיש הכי רחוק
לא כל הדרומי, רק כל החוצפנים הקטנים שמגיעים 4 שעות לפני לתפוס את כל היציע המרכזי.
- The red one
ממש לא רק הם. הנה, גדי, מגדול אוהדינו מודה שגם הוא חטא , כך שאני בטוח שיש מספיק אחרים מלבדם שעשו את זה.סניור כתב:לא כל הדרומי, רק כל החוצפנים הקטנים שמגיעים 4 שעות לפני לתפוס את כל היציע המרכזי.
גם אני נשברתי לא פחות, אבל המשכתי לשיר עם גרון חנוק אחרי הגול הזה, בפנדל הייתי עם הגב למגרש. עדיין ההבדל בינינו לבין אותם ילדים גדול.בגישה, בללכת הביתה לפני הסוף, בלא להבין כמה טוב היום.
אני בתיקו נגד מכבי הבנתי שזה שלנו.
זה ממש לא משנה מה יקרה מחר.
אם מכבי בשיאה לא הצליחה לנצח ב"ש בהרכב חסר,שבורה מנטלית,אז זה שלנו.
חסר לי רק המשחק הזה שייתן את הגושפנקא משהו בסגנון השער של זהבי בדרבי בדקה ה90.
כולם מאמינים אבל כולם גם בלחץ וזה לגיטימי,תאמינו לי שמכבי יכולים לזיין בשכל מפה עד לפלנד,הם בלחץ לא פחות מאיתנו.
זה ממש לא משנה מה יקרה מחר.
אם מכבי בשיאה לא הצליחה לנצח ב"ש בהרכב חסר,שבורה מנטלית,אז זה שלנו.
חסר לי רק המשחק הזה שייתן את הגושפנקא משהו בסגנון השער של זהבי בדרבי בדקה ה90.
כולם מאמינים אבל כולם גם בלחץ וזה לגיטימי,תאמינו לי שמכבי יכולים לזיין בשכל מפה עד לפלנד,הם בלחץ לא פחות מאיתנו.
בפנדל שלנו יצאתי ללובי. רק בתקציר ראיתי את הגול. פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי.גדי כתב:
מודה באשמה. נשכבתי על הרצפה ולא יכולתי לקום עד שבן שהר הבקיע. זה באמת להיות צ'וקר
הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו עכשיו זה שלושה משחקי חוץ. כמה שזה עצוב אבל טרנר לא עושה לנו טוב כרגע
This is Turner!
- קבצים מצורפים
-
- 37664.jpg (31.23 KiB) נצפה 2246 פעמים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
"רק המתים ראו את סוף המלחמה"
מה נסגר איתנו ? ירדנו ? אלונה עזבה ? מכבי רכשה את ניימאר ? אין חצי גמר בקרוב ?
תאמינו חברים שהטוב עוד לפנינו
מה נסגר איתנו ? ירדנו ? אלונה עזבה ? מכבי רכשה את ניימאר ? אין חצי גמר בקרוב ?
תאמינו חברים שהטוב עוד לפנינו
כמו שמכבי תמיד אמרו שזה תלוי בהם גם בהפרש 4
זה עדיין תלוי גם בנו.
עם כל הכבוד, אני חותם על זה שמכבי יאבדו גם נקודות
והמשחק הקובע יהיה בבלומפילד. כדי להיות אלוף צריך לקחת את זה, בבית שלהם מול הקהל שלהם.
נגזר עלינו לסבול ולקחת את זה בשיניים. אז נסבול ונקח את זה בשיניים!
זה החיים וזה כדורגל.
זה עדיין תלוי גם בנו.
והמשחק הקובע יהיה בבלומפילד. כדי להיות אלוף צריך לקחת את זה, בבית שלהם מול הקהל שלהם.
זה החיים וזה כדורגל.
- simply-red
אם מכבי מנצחים מחר(והם לא..) אז אנחנו כבר לא נוכל להגיד "זה תלוי בנו".אלדר כתב:כמו שמכבי תמיד אמרו שזה תלוי בהם גם בהפרש 4
זה עדיין תלוי גם בנו.
זה החיים וזה כדורגל.
לדעתי כל הקישקושים בתקשורת שקבוצה מסיימת ארבע פעמים בתוצאת תיקו בבית לא יכולה לקחת אליפות זה בולשיט , מה שלא יהיה אנחנו נהיה חייבים לנצח את מכבי בבלומפילד גם אם נגיע ביתרון של נקודה או בפיגור של נקודה.
גם אם מכבי מנצחים מחר ופער המשחק נשמר עד בלומפילד, אז זה עדין תלוי בנו.simply-red כתב: אם מכבי מנצחים מחר(והם לא..) אז אנחנו כבר לא נוכל להגיד "זה תלוי בנו".
לדעתי כל הקישקושים בתקשורת שקבוצה מסיימת ארבע פעמים בתוצאת תיקו בבית לא יכולה לקחת אליפות זה בולשיט , מה שלא יהיה אנחנו נהיה חייבים לנצח את מכבי בבלומפילד גם אם נגיע ביתרון של נקודה או בפיגור של נקודה.
תנצח בבלומפילד וזה שלך.
[quote="izguy83"][quote="simply-red"]
אם מכבי מנצחים מחר(והם לא..) אז אנחנו כבר לא נוכל להגיד "זה תלוי בנו".
לדעתי כל הקישקושים בתקשורת שקבוצה מסיימת ארבע פעמים בתוצאת תיקו בבית לא יכולה לקחת אליפות זה בולשיט , מה שלא יהיה אנחנו נהיה חייבים לנצח את מכבי בבלומפילד גם אם נגיע ביתרון של נקודה או בפיגור של נקודה.[/quote]
גם אם מכבי מנצחים מחר ופער המשחק נשמר עד בלומפילד, אז זה עדין תלוי בנו.
תנצח בבלומפילד וזה שלך.[/quote]
50:50
תלוי בהם כמו שתלוי בך
אם מכבי מנצחים מחר(והם לא..) אז אנחנו כבר לא נוכל להגיד "זה תלוי בנו".
לדעתי כל הקישקושים בתקשורת שקבוצה מסיימת ארבע פעמים בתוצאת תיקו בבית לא יכולה לקחת אליפות זה בולשיט , מה שלא יהיה אנחנו נהיה חייבים לנצח את מכבי בבלומפילד גם אם נגיע ביתרון של נקודה או בפיגור של נקודה.[/quote]
גם אם מכבי מנצחים מחר ופער המשחק נשמר עד בלומפילד, אז זה עדין תלוי בנו.
תנצח בבלומפילד וזה שלך.[/quote]
50:50
תלוי בהם כמו שתלוי בך
בדיוק. כל עוד הפער הוא משחק אחד, אז עד המשחק בינינו כל אחת תלויה בעצמה.שיש כתב: 50:50
תלוי בהם כמו שתלוי בך
אחרי משחק העונה זה כבר סיפור אחר.