הפינה הפסימית למחזור ה30
Re: הפינה הפסימית למחזור ה30
היכולת הרעה של ראדי מעמידה אותנו בבעיה. פשוט אין לנו מישהו באמצע שיחלק כדורים, ירווח, יעבור את השחקן הראשון ולא יאלץ מישהו מהשלישייה הקדמית לרדת לכיוון מרכז המגרש.
יש.yossi כתב:היכולת הרעה של ראדי מעמידה אותנו בבעיה. פשוט אין לנו מישהו באמצע שיחלק כדורים, ירווח, יעבור את השחקן הראשון ולא יאלץ מישהו מהשלישייה הקדמית לרדת לכיוון מרכז המגרש.
רק שיהיה כשיר כבר.
כמו שרשמת בנושא אחר פה, גם אני הבנתי את השורה התחתונה של אני אשחק 30 דקות ודי.bs war כתב:
יש.
רק שיהיה כשיר כבר.
ועל זה קשה לבנות.
אולי אפשר לשחק עם בראון את האחורי ולשחרר יותר את אוגו והובאן בדקות שהוא לא על הדשא.
לא מנהלי משחק דגולים, אבל הובאן יכול לתת את הכניסות לאמצע ואוגו לנווט את המשחק לאגפים תוך ביטול שחקן או שניים.
בראון זה לא זה בקטע של להניע.
בכל מקרה, נקודה שצריך לסמן לקיץ.
אני קונה 30 דקות מלאות של מליקסון כל משחק עד סוף העונה.
כפי שאמרתי, השחקנים של מכבי לא עשויים מברונזה, מספיק היה לראות את ההתנהגות של השחקנים שלה אתמול בסיום המשחק בכדי להבין באיזה לחץ הם נמצאים.xboy כתב: מה גורם לכם לחשוב שהשחקנים של מכבי עשויים מברונזה?
מכבי לא פחות לחוצים מאיתנו ואפשר היה לראות את זה במשחק שלהם נגד רעננה שההבדל בין הניצחון שלהם לתיקו שלנו הוא הפנדל של זהבי לעומת הפנדל של בוזגלו.
יש במכבי 2 ווינרים, זהבי ואלברמן, כל השאר חוסים בצילם.
השחקנים של מכבי כבר היו במעמדים האלו? בולשיט אחד גדול, מכבי לקחו 3 אליפויות רצופות בלי יריבות ובלי שום לחץ זה שאנחנו וקרית שמונה כאילו היינו שם לא אומר שבמכבי הרגישו מאיתנו איזה לחץ אמיתי.
מכבי מועדון ווינר? רק השחקנים שמשחקים קובעים אם המועדון הוא ווינר או לוזר (אל תשכחו את השנים הגרועות של מכבי).
שום דבר לא נגמר, העונה הזאת רשומה על שמנו כבר מהמשחק הראשון ואסור לנו לחרב את זה.
כנראה ששתי הקבוצות עוד יעשו טעויות בהמשך, אנחנו צריכים לקוות שהם יעשו יותר מאיתנו.