ברק בכר והצוות המקצועי- בנוגע להפקרות ההגנתית ובזבוזי הזמן.
ברק בכר והצוות המקצועי- בנוגע להפקרות ההגנתית ובזבוזי הזמן.
קשה לי להבין מה עובר על הקבוצה בפלייאוף, אבל חייבים להגיד משהו בנוגע לקריסת המערכות בחלק מהמשחקים האחרונים.
זה כמעט שלא הורגש בעונה הרגילה, אבל כרגע אנחנו חשופים בצורה מטרידה למתפרצות.
חייבים לשים דגש על זה, אנחנו לא יכולים להרשות לקבוצות בטרנר להגיע בכזאת חופשיות לשער של דודו גורש, הגיע הרגע להסיק מסקנות כי הזמן לא לטובתינו.
בנוגע לבזבוזי זמן-
בזיון אחד גדול השיפוט בטרנר עד כה, בנושא הזה..
כל קבוצה שבאה לפה מרשה לעצמה לעשות מה שבזין שלה, והשקט בתקשורת לגבי זה פשוט מחרפן אותי.
בבלומפליד השופט מסיים את ההצגות האלו כבר בדקה 30.
הבזבוזי זמן מלהיטים את הקהל, מלחיצים את השחקנים, מורידים את קצב המשחק. סטוקוביץ היה צריך להיות מורחק, וגם גלייזר וחבריהם.
משומר שהחליט שהוא נשאר בתחומי המגרש, ועל קובי מויאל וטוואטחה כבר לא צריך לדבר.
שופטים צריכים להבין שזה לא ליגה למקומות עבודה, אוהדים באו לראות משחק ולא משחקי כדור של שחקנים חסרי יכולת.
( אני יודע שאנשי תקשורת מטיילים לפעמים בפורום, אולי זה יגיע לאוזניים הנכונות סוף סוף).
חייבים לשים דגש על זה, אנחנו לא יכולים להרשות לקבוצות בטרנר להגיע בכזאת חופשיות לשער של דודו גורש, הגיע הרגע להסיק מסקנות כי הזמן לא לטובתינו.
בנוגע לבזבוזי זמן-
כל קבוצה שבאה לפה מרשה לעצמה לעשות מה שבזין שלה, והשקט בתקשורת לגבי זה פשוט מחרפן אותי.
הבזבוזי זמן מלהיטים את הקהל, מלחיצים את השחקנים, מורידים את קצב המשחק. סטוקוביץ היה צריך להיות מורחק, וגם גלייזר וחבריהם.
שופטים צריכים להבין שזה לא ליגה למקומות עבודה, אוהדים באו לראות משחק ולא משחקי כדור של שחקנים חסרי יכולת.
( אני יודע שאנשי תקשורת מטיילים לפעמים בפורום, אולי זה יגיע לאוזניים הנכונות סוף סוף).
Re: ברק בכר והצוות המקצועי- בנוגע להפקרות ההגנתית ובזבוזי הזמן.
למה אחי?zivmay כתב:קשה לי להבין מה עובר על הקבוצה בפלייאוף, אבל חייבים להגיד משהו בנוגע לקריסת המערכות בחלק מהמשחקים האחרונים.
בנוגע לבזבוזי זמן-
כל קבוצה שבאה לפה מרשה לעצמה לעשות מה שבז** שלה, והשקט בתקשורת לגבי זה פשוט מחרפן אותי.
הוציא צהוב בדקה 90.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
זה לא עניין של טרנר, איגוד השופטים לא מעוניין לטפל בעניין בזבוזי הזמן וזה הכל.
מנסים להתעלם ולהעביר את זה.
מנסים להתעלם ולהעביר את זה.
יש גבול להתעלמות, במיוחד שזה קורה במשחקים שלנו.
גורש בטדי קיבל צהוב אחרי 8 דק במחצית השנייה, אתם באמת רוצים להגיד לי שאתם לא מרגישים הבדל?
גורש בטדי קיבל צהוב אחרי 8 דק במחצית השנייה, אתם באמת רוצים להגיד לי שאתם לא מרגישים הבדל?
פשוט מאוד.
על קבוצות כמונו וכמו מכבי להעלות את הנושא על סדר היום, להתלונן באיגוד השופטים, להעלות את זה בראיונות בתקשורת וכד'.
וכן, הקהל צריך לספור לשוער המזורגג, זה עוזר.
על קבוצות כמונו וכמו מכבי להעלות את הנושא על סדר היום, להתלונן באיגוד השופטים, להעלות את זה בראיונות בתקשורת וכד'.
וכן, הקהל צריך לספור לשוער המזורגג, זה עוזר.
בנושא המתפרצות יש תשובה ברורה בנושא.
בעונה הסדירה היינו עוברים לשחק עם 3 בלמים בדקות מוקדמות נגד קבוצות די חלשות, בד"כ בדקה 30 (אם לא היינו כובשים).
במשחקים האחרונים בטרנר מאז סכנין, אנחנו עוברים לשחק עם 3 בלמים נגד קבוצות שמשחקות מעולה על מתפרצות, אולי הכי טובות בליגה בקטע הזה: חיפה, רעננה, סכנין.
במשחקים האחרונים אנחנו עוברים לשחק ב-3 בלמים בדקות מאוחרות יותר ומסוכנות יותר, והרי זוהי תכנית קבועה מראש של היריבות להתיש 60 דק' בגנה ואז לצאת למתפרצות בדקות המסוכנות.
תוסיפו את זה שבשלושת המשחקים האלו הובאן הוחלף יחסית מוקדם ולא היה זה שנכלל כאחד משלושת הבלמים והתפקיד של הובאן בקטע הזה חשוב מאוד.
הובאן מבין שיר צדק וטאהא הוא זה שיודע לצאת טוב יותר עם הכדור מן הסתם בגלל התפקיד המקורי שלו, דבר שעוזר גם בפריצת הבונקרים, וגם בעצירת מתפרצות של היריבה קרוב לחצי, כל בלם בתורו יוצא ללחוץ באזור שלו כדי להחזיר את הכדור לשליטה שלנו, אין לנו שחקן אחר בסגל שידע להיות בתפקיד הזה של שלושה בלמים חוץ מהובאן, ולכן כשכל פעם נשחק עם 3 בלמים בלי הובאן זה ייראה רע.
במשחקים האחרונים אין את זה, אין משחק לחץ לא למעלה ולא באמצע. הובאן לא בקישור ולא בהגנה, ג'ון אוגו נשאר לגמרי לבד באמצע המגרש.
אגב, כששיחקנו בעונה הסדירה עם 3 בלמים אז וואקמה ומליקסון היו עוזרים בירידה להגנה, מה שלא קורה עם בוזגלו ושהר וזה משמעותי.
אני מחסידי ברק בכר אבל במשחקי הבית האחרונים הוא כושל פעם אחר פעם בניהול המשחק, אם זה להוציא את הובאן במשחקים האחרונים (אתמול פציעה הבנתי, אבל גם לפני הוציא), וגם המחסור במשחק לחץ.
פירקנו העונה קבוצות בעיקר בגלל משחק לחץ שבו החזרנו את הכדור לרגליים שלנו תוך כמה שניות מרגע שאבד. השחקנים לא נראים בטירוף על הכדור ולצערי ככה לא לוקחים אליפות.
במשחקים בשלב כזה בעונה צריכים להתנפל על כל כדור כאילו זו השנייה האחרונה של העונה.
בעונה הסדירה היינו עוברים לשחק עם 3 בלמים בדקות מוקדמות נגד קבוצות די חלשות, בד"כ בדקה 30 (אם לא היינו כובשים).
במשחקים האחרונים בטרנר מאז סכנין, אנחנו עוברים לשחק עם 3 בלמים נגד קבוצות שמשחקות מעולה על מתפרצות, אולי הכי טובות בליגה בקטע הזה: חיפה, רעננה, סכנין.
במשחקים האחרונים אנחנו עוברים לשחק ב-3 בלמים בדקות מאוחרות יותר ומסוכנות יותר, והרי זוהי תכנית קבועה מראש של היריבות להתיש 60 דק' בגנה ואז לצאת למתפרצות בדקות המסוכנות.
תוסיפו את זה שבשלושת המשחקים האלו הובאן הוחלף יחסית מוקדם ולא היה זה שנכלל כאחד משלושת הבלמים והתפקיד של הובאן בקטע הזה חשוב מאוד.
הובאן מבין שיר צדק וטאהא הוא זה שיודע לצאת טוב יותר עם הכדור מן הסתם בגלל התפקיד המקורי שלו, דבר שעוזר גם בפריצת הבונקרים, וגם בעצירת מתפרצות של היריבה קרוב לחצי, כל בלם בתורו יוצא ללחוץ באזור שלו כדי להחזיר את הכדור לשליטה שלנו, אין לנו שחקן אחר בסגל שידע להיות בתפקיד הזה של שלושה בלמים חוץ מהובאן, ולכן כשכל פעם נשחק עם 3 בלמים בלי הובאן זה ייראה רע.
במשחקים האחרונים אין את זה, אין משחק לחץ לא למעלה ולא באמצע. הובאן לא בקישור ולא בהגנה, ג'ון אוגו נשאר לגמרי לבד באמצע המגרש.
אגב, כששיחקנו בעונה הסדירה עם 3 בלמים אז וואקמה ומליקסון היו עוזרים בירידה להגנה, מה שלא קורה עם בוזגלו ושהר וזה משמעותי.
אני מחסידי ברק בכר אבל במשחקי הבית האחרונים הוא כושל פעם אחר פעם בניהול המשחק, אם זה להוציא את הובאן במשחקים האחרונים (אתמול פציעה הבנתי, אבל גם לפני הוציא), וגם המחסור במשחק לחץ.
פירקנו העונה קבוצות בעיקר בגלל משחק לחץ שבו החזרנו את הכדור לרגליים שלנו תוך כמה שניות מרגע שאבד. השחקנים לא נראים בטירוף על הכדור ולצערי ככה לא לוקחים אליפות.
במשחקים בשלב כזה בעונה צריכים להתנפל על כל כדור כאילו זו השנייה האחרונה של העונה.
הדבר המאכזב ביותר זה שבצוות המקצועי לא למדו מתוצאות התיקו האחרונות והמשיכו באותה צורה גם אתמול, לא למדו מהמשחק מול סכנין.
כנראה שהתוצאה מול ביתר החזירה לנו את הזחיחות ובאמת חשבו שהכל ברגליים שלנו ולא משנה מה זה יבוא
כנראה שהתוצאה מול ביתר החזירה לנו את הזחיחות ובאמת חשבו שהכל ברגליים שלנו ולא משנה מה זה יבוא
- simply-red
בדיוק.שיש כתב:הדבר המאכזב ביותר זה שבצוות המקצועי לא למדו מתוצאות התיקו האחרונות והמשיכו באותה צורה גם אתמול, לא למדו מהמשחק מול סכנין.
אנחנו החזרנו את חיפה למשחק בגלל שינוי השיטה והרכב השחקנים הלא מתאימים לשיטה(בראון כבלם..)
תחושת בטן בלבד, בלי שום הוכחה - יש לי הרגשה שבכר מקבל פחות מעוזר המאמן נימני מאשר מה שקיבל ממימר. אולי זה הגרוש שחסר ללירה כי כמו שרבים כאן כותבים, יש ירידה ברמת התפקוד של הצוות המקצועי.
כולנו ראינו איך מימר ממש משמש מאמן שני, כתובת להתיעצויות, מחלק הוראות לשחקנים - לא רואה זאת מנימני (אם כי זה לא אומר שזה לא קיים, זה לפחות לא נראה).
כולנו ראינו איך מימר ממש משמש מאמן שני, כתובת להתיעצויות, מחלק הוראות לשחקנים - לא רואה זאת מנימני (אם כי זה לא אומר שזה לא קיים, זה לפחות לא נראה).
- dardasmiley
מסכים איתך ב100%, גם אני חשבתי על זה.delta7 כתב:תחושת בטן בלבד, בלי שום הוכחה - יש לי הרגשה שבכר מקבל פחות מעוזר המאמן נימני מאשר מה שקיבל ממימר. אולי זה הגרוש שחסר ללירה כי כמו שרבים כאן כותבים, יש ירידה ברמת התפקוד של הצוות המקצועי.
זה לא הופך את נמני לאשם או משהו, פשוט החיבור עם מינר היה יותר מפרה בעיניי.
רק אני שמתי לב שאיציק יצחקי מוואלה הוא היחיד שיש לו "מדליפים" מחדר ההלבשה ?
זריהן אתמול עקץ אותו ואמר שזה שק של שטויות חח
מעניין שהשחקנים פתאום יוצאים נגד המאמן שלהם, נו דחיל ראבק לא עשו אותנו באצבע.
זריהן אתמול עקץ אותו ואמר שזה שק של שטויות חח
מעניין שהשחקנים פתאום יוצאים נגד המאמן שלהם, נו דחיל ראבק לא עשו אותנו באצבע.

חייב להגיד משהו לגבי ברק.
הבחור בן 36 מחזיק סגל ש50% מרוויח יותר ממנו.
מתמודד עם לחץ אדיר של קהל,מערכת שהוא לא חווה בעבר ועושה את זה בצורה מעוררת כבוד,המספרים שלו בכל ליגה מספיקים לאליפות בכל עונה כבר במחזור השלישי של הפלייאוף.
הבעיה שלו כמו שאני רואה אותה זה:
אחת-הוא נכנס לנעליו של אחד המאמנים המקורבים ביותר לתקשורת מאז אברהם גרנט.
שתיים-המערכת ששומרת עליו לא מספיק חזקה,בטח לא כמו של מכבי.
רק היום אני מבין כמה הכישלון של אלישע שנה שעברה היה עצום שמכבי היו בשליש יכולת מהיום הבחור הזה עוד יביא לנו הרבה נחת.
מתמודד עם לחץ אדיר של קהל,מערכת שהוא לא חווה בעבר ועושה את זה בצורה מעוררת כבוד,המספרים שלו בכל ליגה מספיקים לאליפות בכל עונה כבר במחזור השלישי של הפלייאוף.
רק היום אני מבין כמה הכישלון של אלישע שנה שעברה היה עצום שמכבי היו בשליש יכולת מהיום הבחור הזה עוד יביא לנו הרבה נחת.
- dardasmiley
זהו, שברת את הפורום, אין מה להוסיף אחרי תגובה כל כך מדויקת...אדום זקן כתב:חייב להגיד משהו לגבי ברק.
מסכים לגמרי. ברק בכר לקח אותנו למקום אחר. כן או לא זה כבר חוט השערה.אדום זקן כתב:חייב להגיד משהו לגבי ברק.
אם כל תוצאות התיקו עדיין חזרנו 3 פעמים מפיגור.
יש פה אמירה - אותנו לא מנצחים גם אם אנחנו לא בכושר טוב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
לא הבנתי. מה בעיה בזה שהוא נכנס לנעליו של אלישע המקורב ביותר לתקשורת (ז'תומרת - למה שזה ישפיע על ברק בכר כבן אדם באופן אישי ו/או ישפיע לו על יכולת האימון?) ומה זאת אומרת המערכת לא שומרת עליו מספיק?אדום זקן כתב:חייב להגיד משהו לגבי ברק.