הירידה ביכולת של ברדה בפלייאוף זה בגלל שהוא עייף/שחוק, חבל שבכר לא נתן לו פה ושם לנוח מעט יותר.אדום זקן כתב: אגב סתם בתגובה למה שרשמת ואני באמת אוהב את שתיהם,אתה צודק,לברדה יש תארים אליפויות,גביעים ומה לא,אז איך תסביר את היכולת הנוראית שלו מהרגע שהתחיל הפלייאוף?
הרי הוא אמור להיות המנוסה,הותיק,זה שראה תארים ולקח אותם,אז למה הוא נרדם דווקא עכשיו??
בוזגלו לעומתו הכי קרוב שהיה לתואר זה גביע הטוטו עם מכבי,אז מה יש לצפות ממנו?
מאור בוזגלו
- simply-red
Re: מאור בוזגלו
איך כל עונה הוא מגיע עייף ושחוק לפלייאוף?simply-red כתב: הירידה ביכולת של ברדה בפלייאוף זה בגלל שהוא עייף/שחוק, חבל שבכר לא נתן לו פה ושם לנוח מעט יותר.
קח את מקבילו במכבי ששיחק בערך פי 2 משחקים,אני לא רואה שם עייפות,שחיקה.
וחוץ מזה אם ברדה מרגיש עייף ושחוק מצופה ממנו לבוא למאמן ולהגיד לו שמע אני עייף.
בדיוק כמו שידע לצאת עליו שהחליף אותו.
הרי טובת הקבוצה מעל הכל לא?
- simply-red
אתה טענת כמה פעמים שבכר לא מעז להוציא אותו מההרכב בגלל שעלול להיות פיצוץ בינו לבכר... מקווה שזה לא נכון כי כמו שאמרת טובת הקבוצה מעל הכל וגם אליה יכול לקבל את המנוחה שהוא צריך וגם הוא יכול לשבת על הספסל (לצד בוזגלו).אדום זקן כתב: איך כל עונה הוא מגיע עייף ושחוק לפלייאוף?
קח את מקבילו במכבי ששיחק בערך פי 2 משחקים,אני לא רואה שם עייפות,שחיקה.
וחוץ מזה אם ברדה מרגיש עייף ושחוק מצופה ממנו לבוא למאמן ולהגיד לו שמע אני עייף.
בדיוק כמו שידע לצאת עליו שהחליף אותו.
הרי טובת הקבוצה מעל הכל לא?
דבר נוסף שיכול להיות זה שיש על ברדה "עומס מנטלי", יכול להיות שכל המשקל שלהביא לב"ש את התואר אחרי עשרות שנים מכביד על אליניב .
אני מסכים לגמרי עם העומס המנטלי על ברדה.simply-red כתב:
אתה טענת כמה פעמים שבכר לא מעז להוציא אותו מההרכב בגלל שעלול להיות פיצוץ בינו לבכר... מקווה שזה לא נכון כי כמו שאמרת טובת הקבוצה מעל הכל וגם אליה יכול לקבל את המנוחה שהוא צריך וגם הוא יכול לשבת על הספסל (לצד בוזגלו).
דבר נוסף שיכול להיות זה שיש על ברדה "עומס מנטלי", יכול להיות שכל המשקל שלהביא לב"ש את התואר אחרי עשרות שנים מכביד על אליניב .
אמנם הוא לקח אליפויות וגביעים בקבוצות אחרות,אבל מה שהוא עובר היום בבש זה מטורף,בכל מקום בעיר עוצרים אותו,אוכלים לו תראש בלי הפסקה וגם עליו זה משפיע.
לגבי ההוצאה שלו מההרכב אני עדיין חושב שזה מטען נפץ אבל זה גם מבחן אופי לברק.
- ForeverRed
מאיפה הנחרצות? לא נראה פצוע אתמול ועושה רושם שהמצב משתפר.שיש כתב: אין סרט שמליקסון יהיה כשיר העונה ליותר מ30 דקות
לגבי ברדה, אכן נתן משחק טוב מול ביתר, אלא שזה היה היוצא מן הכלל.
כבר תקופה ארוכה שהוא לא פוגע. לא במספרים ולא ביכולת.
רואים עליו את הלחץ ובמיוחד בטרנר. גם המחשבה על פרישה בלי תואר מבחינתו זה יהיה קשה.simply-red כתב:
אתה טענת כמה פעמים שבכר לא מעז להוציא אותו מההרכב בגלל שעלול להיות פיצוץ בינו לבכר... מקווה שזה לא נכון כי כמו שאמרת טובת הקבוצה מעל הכל וגם אליה יכול לקבל את המנוחה שהוא צריך וגם הוא יכול לשבת על הספסל (לצד בוזגלו).
כל עוד הביקורת היא עניינית ונשארת בגבולות הפורומים אז זה בסדר, ברגע שזה מגיע ליציעים זה כבר מביך,
לאף שחקן לא מגיע שהאוהדים שלו ישרקו לו בוז במהלך המשחק.הגדיל לעשות אתמול אוהד שישב לידי וצעק להורים של מאור קחו את הילד ועופו מפה ואחרי שהם קמו ועזבו את היציע הוא עוד שר להם "יאללה הביתה".
לאף שחקן לא מגיע שהאוהדים שלו ישרקו לו בוז במהלך המשחק.הגדיל לעשות אתמול אוהד שישב לידי וצעק להורים של מאור קחו את הילד ועופו מפה ואחרי שהם קמו ועזבו את היציע הוא עוד שר להם "יאללה הביתה".
אחושילינג מקבל בראש...RedHell כתב: פעם ראשונה שהוא מקבל בראש שם בתגובות.
המחשב שלו בטעינה.אדום זקן כתב: אגב סתם בתגובה למה שרשמת ואני באמת אוהב את שתיהם,אתה צודק,לברדה יש תארים אליפויות,גביעים ומה לא,אז איך תסביר את היכולת הנוראית שלו מהרגע שהתחיל הפלייאוף?
הרי הוא אמור להיות המנוסה,הותיק,זה שראה תארים ולקח אותם,אז למה הוא נרדם דווקא עכשיו??
גם אני בטוח, אבל עצם העלאת הרעיון היא כבר התקדמות.izguy83 כתב: "משום מה" אני בטוח שכם אם גדיר כשיר אתה מוצא סיבה למה ברדה עדיף.
- ForeverRed
ברור שזה שפל שאסור להגיע אליו וחבל מאוד שזה קורה, אבל אם בוזגלו הצליח להביא אותי לתחושות כאלה כלפיו אז שום דבר כבר לא מפתיע אותי.xboy כתב:כל עוד הביקורת היא עניינית ונשארת בגבולות הפורומים אז זה בסדר, ברגע שזה מגיע ליציעים זה כבר מביך,
אפשר להבין את התסכול של האוהדים.
אי אפשר להבין כלום.ForeverRed כתב: ברור שזה שפל שאסור להגיע אליו וחבל מאוד שזה קורה, אבל אם בוזגלו הצליח להביא אותי לתחושות כאלה כלפיו אז שום דבר כבר לא מפתיע אותי.
אפשר להבין את התסכול של האוהדים.
ככה לא מתנהגים.
אני רוצה לראות שהבן שלך משחק ואחד הטמבלים ביציע אומר לך כאילו מילים.
תאמין לי אתה משפד אותו חי.
+1אדום זקן כתב: אי אפשר להבין כלום.
ככה לא מתנהגים.
- ForeverRed
תקרא שוב.אדום זקן כתב: אי אפשר להבין כלום.
ככה לא מתנהגים.
לא הצדקתי את המקרה. לצערנו טמבלים כאלה תמיד היו ויהיו.
קראתי שוב והבנתי אותו דבר אלה אם כן יש לך פירוש אחר ל"מבין את התסכול".ForeverRed כתב: תקרא שוב.
לא הצדקתי את המקרה. לצערנו טמבלים כאלה תמיד היו ויהיו.