יש לנו היום משחק
Re: יש לנו היום משחק
אם מישהו מהמועדון יעז לפתוח את הפה ולהתבכיין על המשחק הזה, לא מגיעה לנו שום אליפות. אם הצוות המקצועי לא יושב עכשיו ומנתח את המשחק עד לרמת מתי נפתחו השרוכים לאלברמן ואיך מנצלים את זה לטובתנו אז אנחנו עדיין לא שם.
מה שבטוח, לאוהדים הבכיינים שלנו לא מגיע לזכות.
מה שבטוח, לאוהדים הבכיינים שלנו לא מגיע לזכות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

התכוונתי שביכולת הזאת לא נראה 6/6Totti כתב: זה באמת לא נכון.
המשחק בבלומפילד הוא משחק עונה על אמת והוא יראה לגמרי אחרת מכל מה שהתרגלנו
רק שנעשה 6/6 עד אליו
בוא נראה איך מנצחים את סכנין. הם בכושר נפלא ויש להםצבדיוק את השחקנים הנכונים כדי לעקוץ אותנו.Totti כתב: זה באמת לא נכון.
המשחק בבלומפילד הוא משחק עונה על אמת והוא יראה לגמרי אחרת מכל מה שהתרגלנו
רק שנעשה 6/6 עד אליו
לא יודע איך עוברים כזה משחק כשכל תוצאה חוץ מנצחון והמאבק נגמר סופית. לא פשוט.
לחץ גבוה ואגרסיבי של כל הקבוצה,אבל יש לזה גם מחיר ברגע שהלחץ נשבר.simply-red כתב:מי יכול להסביר לי איך קבוצה שמשחקת עם קשר אחורי אחד ולידו קשר 50:50 שמשחק בהליכה/הליכה מהירה מצליחה לשלוט במשחק בצורה מוחלטת..72% החזקה בכדור... ואנחנו צריכים לפתוח עם שלושה קשרים עם "אופי הגנתי" מול חלוץ ורבע של חיפה ועוד בבית..
בוא אני קצת יפקס אתכם.
בשום שלב של העונה לא נראנו כמו אלופה.
תוציאו את המשחק מול כ"ס בבית ומשם ניצחנו בכוח,בלי שום דבר שמזכיר את מה שאנחנו רואים עכשיו.
הבלחות פה ושם,מומנטום של כמה משחקים טובים ושהרצף שלדעתי ייגמר כבר בשבת למה אנחנו לוזרים מסריחים לא יטעה אתכם.
תוציאו את המשחק מול כ"ס בבית ומשם ניצחנו בכוח,בלי שום דבר שמזכיר את מה שאנחנו רואים עכשיו.
הבלחות פה ושם,מומנטום של כמה משחקים טובים ושהרצף שלדעתי ייגמר כבר בשבת למה אנחנו לוזרים מסריחים לא יטעה אתכם.
- The red one
זהבי יכל לשים את כל ה30 שלו היום...
- The red one
תשמעו......................
אתם חושבים שמשחק ההגנה של בית"ר מכור ?
ההתקפה דווקא עובדת ככה שזה לא נראה מכירה קבוצתית
בלי ציפיות, בלי ציפיות, בלי ציפיות, בלי ציפיות, בלי ציפיות, בלי ציפיות, בלי ציפיות, בלי ציפיות,בלי ציפיות, בלי ציפיות, בלי ציפיות, בלי ציפיות....
- OMERREMO33
איך הגול לטובת אלו שפרשו מצפייה?
- ForeverRed
טוב העברתי ערוץ.
נשבר הזין.
נשבר הזין.
- The red one
ההגנה של בית"ר לא שונה הרבה ממה שראינו העונה. ההתקפה של מכבי כן אבל למזלנו גם ההגנה של מכבי לא שונה בהרבה ממה שראינו העונה.red bend כתב:אתם חושבים שמשחק ההגנה של בית"ר מכור ?
לא ייאמן איך המשחק הזה בתיקו בדקה 60. אנחנו, להזכירכם, גמרנו סיפור בטדי בדקה 32. אז יאללה, אולי יש תקווה...
לא מסכים בכלל.אדום זקן כתב:בוא אני קצת יפקס אתכם.
עד ינואר-פברואר שיחקנו את הכדורגל הכי טוב בארץ. שלטנו בקצב בכל משחק והראינו עליונות. המשחק נגד בית"ר בטרנר, לדוגמה, היה לדעתי מרשים לא פחות ממה שאנחנו רואים עכשיו בבלומפילד. למרות התוצאה הכביכול צמודה