אני אולי כתבתי את זה לפניי כמה שנים טובות, ואני עדיין חושב שהקבוצה תתקיים גם בלעדייה אבל איזה קיום...?8red כתב: במיוחד בשבילך:
ואני יכול לחפור עוד ועוד ולמצוא תירוצים שלך לאיך בגלל שהקבוצה ניראית אתה לא מגיע בכלל למגרש - אז אני חושב שאתה האחרון שיש לו זכות בכלל לומר לי או לכל מישהו אחר: "לא טוב לך - אל תבוא".
אופיר דוידזאדה : סאגת החוזה - עיתוי מחריד ?!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: יאללה להקים מחאה מספר 2!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: אופיר דוידזאדה : סאגת החוזה - עיתוי מחריד ?!
טוב עזוב, אנחנו לא מנהלים את הויכוח הזה תחת הנושא הנכון.
אז רק אומר בהקשר להתנהלות הקבוצה בנושא זה: "חכם לא היה נכנס למקום שרק פיקח יוד לצאת ממנו".
אז רק אומר בהקשר להתנהלות הקבוצה בנושא זה: "חכם לא היה נכנס למקום שרק פיקח יוד לצאת ממנו".
הפועל אני כבר משתגע
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עכשיו תחליף את "התנהלות הקבוצה" ב"אופיר דודזאדה" ותראה שאתה תסכים עם המשפט שייצא לך...8red כתב:אז רק אומר בהקשר להתנהלות הקבוצה בנושא זה: "חכם לא היה נכנס למקום שרק פיקח יוד לצאת ממנו".
אבל די, טחנו עד דק.
העיקר שהוא איתנו, שהוא חוזר בשבת, שיתרכז בכדורגל ושנתעסק כולנו בכדורגל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הנה כמה דברים שלי אמרו לאחרונה (לא משתמש במילה "עובדות" כי מדובר באנשים שהם צד שלישי, אבל מדובר באנשים שאני סומך עליהם), דברים שאולי יגרמו לאנשים להבין למה אופיר כל כך נפגע מהסיפור (מה שגרם לו להחרים את האימון, החלטה לא נכונה ואפילו טיפשית אפשר לומר):
1. לפי מה שאמרו לי אופיר פנה לאסי כבר בספטמבר. הוא אמר לו שהוא מסיים את הצבא ושהוא רוצה לשבת על חוזה חדש.
2. לפי מה שסיפרו לי בערך באותה תקופה גורמים במכבי חיפה יצרו קשר עם גורמים בהנהלה שלנו והציעו 300 אלף יורו על הכרטיס של אופיר דוידזאדה. ההנהלה סירבה על הסף. אופיר שמע על הסירוב בדיעבד ועדין לא הרבה יודעים על ההצעה של חיפה בגלל שאופיר רצה להמשיך כאן ולכן הוא לא דיבר על הנושא.
3. לפי מה שאותם אנשים אמרו לי, לאופיר דוידזאדה יש בחוזה סעיף שמחייב את ההנהלה לשבת איתו על חוזה חדש ברגע שהוא מסיים את הצבא. ההנהלה התחייבה בעת חתימת החוזה הישן שכאשר אופיר יסיים צבא הם ישבו ביחד על חוזה חדש. זה נהוג אצל הרבה שחקנים ותנאי שאפשר להבין שכן גם שחקן חלש בליגת העל מרוויח יותר מ4,500 שקל לחודש שזה משכורת חייל.
4. לפי מה שסיפרו לי, אופיר דוידזאדה הגיע לאסי ואמר לו שלדעתו הוא באותו רמה של נאסר, ועדין הוא לא מבקש את אותו השכר, אלא חצי ממה שנאסר מרוויח (בסביבות ה20,000 ש"ח בחודש, בסביבות ה- 200,000 שקל בעונה, בסביבות ה 55-60 אלף דולר לעונה). אופיר אגב דיבר על חוזה לארבע או חמש שנים ממה שאמרו לי.
אסי סירב והציע לאופיר 7,000 שקל עד לסוף העונה ושבקיץ הבא ידברו איתו.
6. לפי מה שאמרו לי, בשלב הזה התחיל הלחץ של הסוכן של אופיר (אבי נימני) על אופיר להסכים להצעה. לפי מה שאמרו לי, אבי נימני הפך להיות סמכות מקצועית מאוד חזקה בקבוצה שלנו. הוא בקשרים מאוד טובים עם אלונה, היא סומכת עליו, ובגלל זה רוב השחקנים הישראלים שמגיעים אלינו (מי אמר רועי קהת?) הם שחקנים של נימני.
אופיר הבין שהקשרים הטובים של נימני עם אלונה הם שגורמים לנימני ללחוץ עליו לחתום, ולכן הוא בתגובה אמר לנמני שהוא את העמלות שלו יקבל, אבל שמעכשיו נמני מייצג אותו רק על הנייר (לחוזה בין אופיר לנימני יש עוד מספר שנים) שכן נימני כבר לא אמין בעיניו.
8. לפי מה שסיפרו לי, מאז ההצעה של אסי אופיר פנה כמה פעמים לקבוצה במטרה לשבת ולחתום על חוזה שמצד אחד יהיה לשנים ארוכות אבל מצד שני ישדרג את שכרו. בקבוצה סירבו פעם אחרי פעם וחזרו על ההצעה המקורית שלהם כשמה שקרה אחרי הסירוב האחרון כולם יודעים.
במידה והדברים שסיפרו לי נכונים, ואני מאמין להם כי האנשים שסיפרו לי אותם הם אנשים אמינים, אז הם שופכים לא מעט אור גם על התנהלות המועדון באופן כללי (הכוח של נימני במועדון) וגם על ההתנהלות של המועדון באופן ספציפי (המקרה של אופיר).
1. לפי מה שאמרו לי אופיר פנה לאסי כבר בספטמבר. הוא אמר לו שהוא מסיים את הצבא ושהוא רוצה לשבת על חוזה חדש.
2. לפי מה שסיפרו לי בערך באותה תקופה גורמים במכבי חיפה יצרו קשר עם גורמים בהנהלה שלנו והציעו 300 אלף יורו על הכרטיס של אופיר דוידזאדה. ההנהלה סירבה על הסף. אופיר שמע על הסירוב בדיעבד ועדין לא הרבה יודעים על ההצעה של חיפה בגלל שאופיר רצה להמשיך כאן ולכן הוא לא דיבר על הנושא.
3. לפי מה שאותם אנשים אמרו לי, לאופיר דוידזאדה יש בחוזה סעיף שמחייב את ההנהלה לשבת איתו על חוזה חדש ברגע שהוא מסיים את הצבא. ההנהלה התחייבה בעת חתימת החוזה הישן שכאשר אופיר יסיים צבא הם ישבו ביחד על חוזה חדש. זה נהוג אצל הרבה שחקנים ותנאי שאפשר להבין שכן גם שחקן חלש בליגת העל מרוויח יותר מ4,500 שקל לחודש שזה משכורת חייל.
4. לפי מה שסיפרו לי, אופיר דוידזאדה הגיע לאסי ואמר לו שלדעתו הוא באותו רמה של נאסר, ועדין הוא לא מבקש את אותו השכר, אלא חצי ממה שנאסר מרוויח (בסביבות ה20,000 ש"ח בחודש, בסביבות ה- 200,000 שקל בעונה, בסביבות ה 55-60 אלף דולר לעונה). אופיר אגב דיבר על חוזה לארבע או חמש שנים ממה שאמרו לי.
אסי סירב והציע לאופיר 7,000 שקל עד לסוף העונה ושבקיץ הבא ידברו איתו.
6. לפי מה שאמרו לי, בשלב הזה התחיל הלחץ של הסוכן של אופיר (אבי נימני) על אופיר להסכים להצעה. לפי מה שאמרו לי, אבי נימני הפך להיות סמכות מקצועית מאוד חזקה בקבוצה שלנו. הוא בקשרים מאוד טובים עם אלונה, היא סומכת עליו, ובגלל זה רוב השחקנים הישראלים שמגיעים אלינו (מי אמר רועי קהת?) הם שחקנים של נימני.
אופיר הבין שהקשרים הטובים של נימני עם אלונה הם שגורמים לנימני ללחוץ עליו לחתום, ולכן הוא בתגובה אמר לנמני שהוא את העמלות שלו יקבל, אבל שמעכשיו נמני מייצג אותו רק על הנייר (לחוזה בין אופיר לנימני יש עוד מספר שנים) שכן נימני כבר לא אמין בעיניו.
8. לפי מה שסיפרו לי, מאז ההצעה של אסי אופיר פנה כמה פעמים לקבוצה במטרה לשבת ולחתום על חוזה שמצד אחד יהיה לשנים ארוכות אבל מצד שני ישדרג את שכרו. בקבוצה סירבו פעם אחרי פעם וחזרו על ההצעה המקורית שלהם כשמה שקרה אחרי הסירוב האחרון כולם יודעים.
במידה והדברים שסיפרו לי נכונים, ואני מאמין להם כי האנשים שסיפרו לי אותם הם אנשים אמינים, אז הם שופכים לא מעט אור גם על התנהלות המועדון באופן כללי (הכוח של נימני במועדון) וגם על ההתנהלות של המועדון באופן ספציפי (המקרה של אופיר).
שמע...אם אני אבי נמני? אני נעלב...'אופיר לא רוצה שאייצג אותו יותר'? איך אגמור את החודש מהמשכורת חייל של אופיר והעמלה שלו?
אם אני אבי נמני אני מוותר על עטר, דאבור ורוב השחקנים הבאמת טובים בארץ שמרוויחים 250 אלף דולר בממוצע כולל ראדי, ומשקיע הכל באופיר דודזאדה כי הוא 'לא סומך עלי' ואני לא מוכן לוותר על החוזה עם אופיר כי הוא ה-שחקן שירוויח הכי הרבה, נו משה...בחייאת לא נמאס לך מה'צד שלישי'?
ומילא צד שלישי, אבל קצת הגיון בדברים? אתה עו"ד יש חוזה שאי אפשר לצאת ממנו? לא, בטח לא בעיה בשביל אופיר לפטר את נמני וסלאמאת.
יש לך סוכן? תן לו לנהל את העניינים, לא סומך על הסוכן? תחליף סוכן-משרת אמון (אני בטוח שאתה יודע מה זה אומר) אף אחד לא יכעס אם יפטר את נמני ויעבור למאיר ריפמן.
אם אני אבי נמני אני מוותר על עטר, דאבור ורוב השחקנים הבאמת טובים בארץ שמרוויחים 250 אלף דולר בממוצע כולל ראדי, ומשקיע הכל באופיר דודזאדה כי הוא 'לא סומך עלי' ואני לא מוכן לוותר על החוזה עם אופיר כי הוא ה-שחקן שירוויח הכי הרבה, נו משה...בחייאת לא נמאס לך מה'צד שלישי'?
ומילא צד שלישי, אבל קצת הגיון בדברים? אתה עו"ד יש חוזה שאי אפשר לצאת ממנו? לא, בטח לא בעיה בשביל אופיר לפטר את נמני וסלאמאת.
יש לך סוכן? תן לו לנהל את העניינים, לא סומך על הסוכן? תחליף סוכן-משרת אמון (אני בטוח שאתה יודע מה זה אומר) אף אחד לא יכעס אם יפטר את נמני ויעבור למאיר ריפמן.
- דר אדום בנשמה
זהו, הסיפור הזה נראה לי קלוש, אם יש לך בעיה עם סוכן אתה יכול לפטר אותו וזהו.sumsum כתב:שמע...אם אני אבי נמני? אני נעלב...'אופיר לא רוצה שאייצג אותו יותר'? איך אגמור את החודש מהמשכורת חייל של אופיר והעמלה שלו?
מה גם שכמה וכמה פעמים נמני התראיין לידיעות הנגב וסיפר על הבעיות במשא ומתן עם באר שבע, ככה שהסיפור הזה לא נראה לי כל כך אמין....
- סתיו אלימלך
אני קורא להנהלת הקבוצה לקבוע פגישה עם אופיר ומי שמייצג אותו(נמני,סבתא שלי או מי שלא יהיה)
ביום ראשון הקרוב,בלי קשר למשחק שיהיה בשבת ולסגור אתו עניינים.אופיר עשה שטות, שילם על זה,
המסר הועבר ועכשיו צריך לחשוב קדימה ולחשוב על עתיד הקבוצה.
רצוי שמתוכנו האוהדים,לא יהיו יותר מדי קריאות תמיכה או גנאי כלפי שום צד בעניין,בכדי להרגיע את הרוחות
ולאפשר מו"מ בלי שיזרום דם רע.
ביום ראשון הקרוב,בלי קשר למשחק שיהיה בשבת ולסגור אתו עניינים.אופיר עשה שטות, שילם על זה,
המסר הועבר ועכשיו צריך לחשוב קדימה ולחשוב על עתיד הקבוצה.
רצוי שמתוכנו האוהדים,לא יהיו יותר מדי קריאות תמיכה או גנאי כלפי שום צד בעניין,בכדי להרגיע את הרוחות
ולאפשר מו"מ בלי שיזרום דם רע.
- Sir Alex Ferguson
ההפך, בגלל שאופיר הוא לא השחקן היחידי (אפילו לא השחקן המרכזי) שנימני מייצג, בהחלט הגיוני שהוא יעדיף לשמור על קשרים טובים עם אלונה בשביל העתיד על חשבון אופיר דוידזאדה. מה זאת העמלה שהוא יקבל מאופיר לעומת העמלות העתידיות שהוא יעשה עם הפועל באר שבע? אתה רואה מצב שנימני מתנהג בצורה דומה כשמדובר באחד כמו אלירן עטר?sumsum כתב:שמע...אם אני אבי נמני? אני נעלב...'אופיר לא רוצה שאייצג אותו יותר'? איך אגמור את החודש מהמשכורת חייל של אופיר והעמלה שלו?
בקשר להחלפת סוכן, בין נימני לאופיר יש חוזה לעוד שנתיים וחצי לפי מה שאמרו לי. גם אם אופיר רוצה, הוא לא יכול לקום מחר בבוקר ולהגיד לנימני זהו אתה לא מייצג אותי יותר. בדיוק עכשיו כשאופיר עומד לחתום על החוזה הראשון שלו, אולי אופיר יעזוב לקבוצה אחרת ואז המשכורת והעמלה יהיו גדולות יותר (בתקווה שזה לא יקרה), נראה לך שנימני יסכים לוותר על החוזה עם אופיר דווקא עכשיו? אם אופיר ירצה לעזוב את נימני הוא יצטרך לפצות אותו בלא מעט כסף אחרת הסיפור יסתבך. ולמקרה שמישהו שכח, אופיר מרוויח משכורת חייל, אז מאיזה כסף הוא אמור לפצות את נימני?
אז הגיוני מצד אופיר לנהל את המשא ומתן לבד, לסגור את החוזה בקבוצה לבד, לתת לנימני את העמלות שיגיעו לו כשהוא יחתום ואז להיפרד ממנו סופית כי ככל הנראה בפעם הבאה שאופיר יחתום על חוזה נימני כבר לא יהיה הסוכן שלו, גם לא על הנייר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אורי לא הייתי פוסל את הדברים שהוא אמר על נימני , חצי קבוצה שייכת לו:קהת, אגידה , אופיר,בוריכאן,אם אני לא טועה גם דיא , החלוץ הסרבי שרצו להביא גם שייך אליו, ובוא נהיה ישרים אם נימני אמר לו לחתום על חוזה של 10000 שקל הוא כנראה באמת בעל אינטרס בקבוצה .
מה גם שאני זוכר שקילנגר דיבר בראיון שהוא ישב הרבה עם נימני לגבי שחקנים בזמן שהוא היה בקבוצה.
מה גם שאני זוכר שקילנגר דיבר בראיון שהוא ישב הרבה עם נימני לגבי שחקנים בזמן שהוא היה בקבוצה.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נמני הוא לא האישיו.
פשוט מר אוחיון מדגיש במיוחד שהוא לא משתמש במילה "עובדות" (בכדי לעקוץ...) אבל בפועל למעשה מציג את דבריו כעובדות ומתיימר לעשות איתם פרופג'נדה.
פשוט מר אוחיון מדגיש במיוחד שהוא לא משתמש במילה "עובדות" (בכדי לעקוץ...) אבל בפועל למעשה מציג את דבריו כעובדות ומתיימר לעשות איתם פרופג'נדה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לי יש כמה צדדים בהפ' ב"ש, צד 8 אמר לי שהמועדון צודק ואילו צד 6 אמר לי שאופיר צודק.
חאלס עם כל הצד שלישי וכל הסיפורים והקשקושים.
יש אמת אחת - רק אופיר ואסי יודעים מה היה בשיחה ומה הציעו לו.
אופיר חייב וצריך לקבל שדרוג משמעותי.. בתנאי שיאריך את החוזה כמובן.
וכמובן להתנצל בפני המועדון, האוהדים והשחקנים על ההתנהגות הלא מתאימה.
חאלס עם כל הצד שלישי וכל הסיפורים והקשקושים.
יש אמת אחת - רק אופיר ואסי יודעים מה היה בשיחה ומה הציעו לו.
אופיר חייב וצריך לקבל שדרוג משמעותי.. בתנאי שיאריך את החוזה כמובן.
וכמובן להתנצל בפני המועדון, האוהדים והשחקנים על ההתנהגות הלא מתאימה.
- דר אדום בנשמה
בכתבה שפורסמה בידיעות הנגב אמרו שאין לאופיר בעיות כספיות = שככל הנראה הוא יכול להפרד מנמני, ואני לא באמת חושב שהוא יצטרך לשלם הון תועפות...משה אוחיון כתב: ההפך, בגלל שאופיר הוא לא השחקן היחידי (אפילו לא השחקן המרכזי) שנימני מייצג, בהחלט הגיוני שהוא יעדיף לשמור על קשרים טובים עם אלונה בשביל העתיד על חשבון אופיר דוידזאדה. מה זאת העמלה שהוא יקבל מאופיר לעומת העמלות העתידיות שהוא יעשה עם הפועל באר שבע? אתה רואה מצב שנימני מתנהג בצורה דומה כשמדובר באחד כמו אלירן עטר?
בקשר להחלפת סוכן, בין נימני לאופיר יש חוזה לעוד שנתיים וחצי לפי מה שאמרו לי. גם אם אופיר רוצה, הוא לא יכול לקום מחר בבוקר ולהגיד לנימני זהו אתה לא מייצג אותי יותר. בדיוק עכשיו כשאופיר עומד לחתום על החוזה הראשון שלו, אולי אופיר יעזוב לקבוצה אחרת ואז המשכורת והעמלה יהיו גדולות יותר (בתקווה שזה לא יקרה), נראה לך שנימני יסכים לוותר על החוזה עם אופיר דווקא עכשיו? אם אופיר ירצה לעזוב את נימני הוא יצטרך לפצות אותו בלא מעט כסף אחרת הסיפור יסתבך. ולמקרה שמישהו שכח, אופיר מרוויח משכורת חייל, אז מאיזה כסף הוא אמור לפצות את נימני?
אז הגיוני מצד אופיר לנהל את המשא ומתן לבד, לסגור את החוזה בקבוצה לבד, לתת לנימני את העמלות שיגיעו לו כשהוא יחתום ואז להיפרד ממנו סופית כי ככל הנראה בפעם הבאה שאופיר יחתום על חוזה נימני כבר לא יהיה הסוכן שלו, גם לא על הנייר.
לכן מה שאתה אומר נשמע לי מוזר ביותר...
- Sir Alex Ferguson
אז אם יש לאופיר כסף הוא צריך לזרוק אותו בשביל לשלם פיצוים לסוכן שלו?דר אדום בנשמה כתב:בכתבה שפורסמה בידיעות הנגב אמרו שאין לאופיר בעיות כספיות = שככל הנראה הוא יכול להפרד מנמני, ואני לא באמת חושב שהוא יצטרך לשלם הון תועפות...
לכן מה שאתה אומר נשמע לי מוזר ביותר...
אופיר דוידזאדה טעה בכך שעזב על דעת עצמו את האימון, אפשר אפילו להגיד שהוא התנהג בטיפשות, אבל אי אפשר להתעלם מהדרך שבה ההנהלה ניהלה את הנושא והדרך שהיא התנהגה למי שהוא ככל הנראה שחקן הבית הכי מוכשר שגדל כאן בשנים האחרונות. דרך חובבנית שמלמדת לא מעט על ההתנהלות של ההנהלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מקפיץ נושא אי שם מ2013 כי לא מצאתי נושא אחר על דודזאדה.
לפני כמה חודשים עבר אופיר דודזאדה לסוכן דודו דאהן .
בימים האחרונים חברה שלו מפמפמת לחברותיה שאופיר סגור בקבוצה בבלגיה , נשארו פרטים קטנים .
לפני כמה חודשים עבר אופיר דודזאדה לסוכן דודו דאהן .
בימים האחרונים חברה שלו מפמפמת לחברותיה שאופיר סגור בקבוצה בבלגיה , נשארו פרטים קטנים .
- The red one
הוא לא חתום פה לכמה שנים?