לא לוזר אבל...
לא לוזר אבל...
קשה, זה יהיה קשה מאוד.
אני מרגיש זוועה -
לא מתפקד כבר ממוצש,לא מצליח לעלות חיוך על פניי. למה זה קורה דווקא לנו
כואב שהקבוצה מעדה דווקא ברגעים הקריטיים,
הרי כל העונה חיכינו לרגע הזה הזה למאני טיים.
המצב כרגע קשה מקווה מקווה שיתרחש נס
המשך יום טוב
אני מרגיש זוועה -
המשך יום טוב
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: לא לוזר אבל...
אחריי שראיתי את התוצאה בבוקר אני הבנתי שהסיכוי לזכות באליפות יורד לסביבות ה20%.....azb852 כתב:קשה, זה יהיה קשה מאוד.
אני מרגיש זוועה -
המשך יום טוב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
גם את המשחקים של מכבי אתה לא רואה?דר אדום בנשמה כתב: אחריי שראיתי את התוצאה בבוקר אני הבנתי שהסיכוי לזכות באליפות יורד לסביבות ה20%.....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא אני לא תמיד רואה את המשחקים שלהם וחוץ מזה אני הייתי צריך לקום היום מוקדם ככה שלא היה לי פנאי לזה.YallaHapoel כתב: גם את המשחקים של מכבי אתה לא רואה?
ומה זאת אומרת גם?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם אני לא חשן טוב. קשה להרדם.
לא יטדע מה זה ווינר או לוזר. משתדל להיות ריאלי גם אם זה עניין סובייקטיבי.
יש לנו עונה אדירה. קבוצה יעילה ברמות מפחידות שמתקשה מאוד בלודש האחרון ועדיין לא מפסידה גם כאשר היא נקלעת לפיגור.
אני גאה בקבוצה ובדרך - הם ברמת עושים מעל ומעבר ואני מאמין שבשבועיים הקרובים לא נמעד.
לרוע מזלנו דווקא בתור הזהב שלנו יש בליגה שחקן על בשם ערן זהבי שאלוהים נחשק לא את הרגליים.
זה שאנחנו ראש בראש אתו (לא עם מכבי תל אביב שהיא קבוצה לא רעה) זה דבר מדהים.
גם ברגעים הכי קשים (שני גמרים גביע ועוד) מעולם לא הורדתי את הראש ותמיד הייתי גאה להיות הפועל באר שבע.
זה לא הזמן לרקוד על הדם של עצמנו או לקבור שחקנים - אנחנו בקרב אליפות על אמת. זה לא מנג'ר. זה אמיתי. זה רגע שחיכינו לא כל החיים. מי שרוצה לסוע לנתניה באווירת רבאק אז יש מקום באוטו שלנו.
אוהב את כולם. זה גדי!
יש לנו עונה אדירה. קבוצה יעילה ברמות מפחידות שמתקשה מאוד בלודש האחרון ועדיין לא מפסידה גם כאשר היא נקלעת לפיגור.
אני גאה בקבוצה ובדרך - הם ברמת עושים מעל ומעבר ואני מאמין שבשבועיים הקרובים לא נמעד.
לרוע מזלנו דווקא בתור הזהב שלנו יש בליגה שחקן על בשם ערן זהבי שאלוהים נחשק לא את הרגליים.
גם ברגעים הכי קשים (שני גמרים גביע ועוד) מעולם לא הורדתי את הראש ותמיד הייתי גאה להיות הפועל באר שבע.
זה לא הזמן לרקוד על הדם של עצמנו או לקבור שחקנים - אנחנו בקרב אליפות על אמת. זה לא מנג'ר. זה אמיתי. זה רגע שחיכינו לא כל החיים. מי שרוצה לסוע לנתניה באווירת רבאק אז יש מקום באוטו שלנו.
אוהב את כולם. זה גדי!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מתחבר לכל מילה חוץ מזה שהאוטו שאני נוסע בו לנתניה כבר עמוס יאללה הפועלגדי כתב:גם אני לא חשן טוב. קשה להרדם.
אוהב את כולם. זה גדי!
זהבי משחק בתקופת זמן של ליגה מאוד בינונית
לא רואה אותו כובש בקצב כזה בליגה של
קנדאורוב בחיפה , גרשנייב בבית"ר , שמעון גרשון בהפועל ת"א
אם אתה חושב שאתה כריש תוכיח את זה בים הגדול ולא באקווריום.
לא רואה אותו כובש בקצב כזה בליגה של
קנדאורוב בחיפה , גרשנייב בבית"ר , שמעון גרשון בהפועל ת"א
אם אתה חושב שאתה כריש תוכיח את זה בים הגדול ולא באקווריום.
אני מת על המשפטי חכמה שלכם,red bend כתב: אם אתה חושב שאתה כריש תוכיח את זה בים הגדול ולא באקווריום.
בינתיים באקווריום הזה אין לך שחקן בקבוצה שמגיע לחצי מהמספרים שלו.
איך אתם רוצים שנביא תואר? איך? שהבחור פה 2 תגובות מעליי אומר לי שהוא מתרגש מזה שהוא מדגדג למכבי את הזרת באמצע העונה וקורס במאני טיים?
לוזרים נמאסתם.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
תפרידו בין שני דברים:
1) יש לנו קבוצה אדירה השנה עם שחקנים ומאמן מצויינים, הישגים בלתי נתפסים ואנחנו ראש בראש עם "הקבוצה של המדינה" בישורת האחרונה
2) מולנו יש שחקן אדיר במושגים ישראלים, שכנראה לא יעזוב לחו"ל ולא יפצע בחמש שנים הקרובות, סביבו נבנתה קבוצה נחמדה עם 130 מליון שקל ושחקנים סימפטיים שעוזרים לו להצליח. איתו נצטרך להתמודד
כל עוד הפרשי התקציבים יהיה משמעותי כל כך, אנחנו תמיד נהיה האנדרדוג!! אני שמעתי על לסטר, תחסכו ממני אבל לסטר יש אחת לעשרים שנה. לבוא, להישבר ולהתחיל לדבר כמו לוזרים אחרי שהם עברו אותנו בטבלה לראשונה מזה 3 חודשים זה מרתיח את הדם!!!
אני מתחנן בפני כל השבורים: אנא, אל תגיעו לנתניה בשבת ואל תביאו איתכם את האנרגיות הללו, אנחנו לא צריכים אותן שם. היציע צריך להיות מלא בעידוד, אהבה, אופטימיות ואמונה. מי שאין לו כאלה לתת, שלא יבוא! מוכן לעמוד לבד ביציע!
1) יש לנו קבוצה אדירה השנה עם שחקנים ומאמן מצויינים, הישגים בלתי נתפסים ואנחנו ראש בראש עם "הקבוצה של המדינה" בישורת האחרונה
2) מולנו יש שחקן אדיר במושגים ישראלים, שכנראה לא יעזוב לחו"ל ולא יפצע בחמש שנים הקרובות, סביבו נבנתה קבוצה נחמדה עם 130 מליון שקל ושחקנים סימפטיים שעוזרים לו להצליח. איתו נצטרך להתמודד
כל עוד הפרשי התקציבים יהיה משמעותי כל כך, אנחנו תמיד נהיה האנדרדוג!! אני שמעתי על לסטר, תחסכו ממני אבל לסטר יש אחת לעשרים שנה. לבוא, להישבר ולהתחיל לדבר כמו לוזרים אחרי שהם עברו אותנו בטבלה לראשונה מזה 3 חודשים זה מרתיח את הדם!!!
אני מתחנן בפני כל השבורים: אנא, אל תגיעו לנתניה בשבת ואל תביאו איתכם את האנרגיות הללו, אנחנו לא צריכים אותן שם. היציע צריך להיות מלא בעידוד, אהבה, אופטימיות ואמונה. מי שאין לו כאלה לתת, שלא יבוא! מוכן לעמוד לבד ביציע!
אז כולנו לוזרים. מרגיש יותר טוב?doctorslayer כתב:
אני מת על המשפטי חכמה שלכם,
בינתיים באקווריום הזה אין לך שחקן בקבוצה שמגיע לחצי מהמספרים שלו.
איך אתם רוצים שנביא תואר? איך? שהבחור פה 2 תגובות מעליי אומר לי שהוא מתרגש מזה שהוא מדגדג למכבי את הזרת באמצע העונה וקורס במאני טיים?
לוזרים נמאסתם.
אנחנו לא באמצע העונה אלא 6 משחקים לסוף. אם אתה רוצה לקפל אז תקפל. חבל על הזמן שלך ולך לים בשבת.
אני לא מוכן לוותר עכשיו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני מת לקבל את התוכנות הסטטיסטיות שאנשים עובדים איתן כאן.
היום הסיכוי 13.5%, אתמול 33.4%...
הלוווו, זה כדורגל, תתעוררו, כלום לא נגמר
היום הסיכוי 13.5%, אתמול 33.4%...
הלוווו, זה כדורגל, תתעוררו, כלום לא נגמר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
הכדורגל נזיל.
כל כך נזיל שפנדל מוצלח של בוזגלו והחמצה קטנה של זהבי ערב המשחק מול רעננה והפער חוזר להיות 5 נקודות.
כל כך נזיל ששער של מליקסון או ברדה בשבת וסגירה קצת פחות שערורייתית של מגבו ואנחנו במקום הראשון עם פער 3 נקודות.
הפער עומד על נקודה. נקודה!!
תעשו טובה ואל תמהרו לקבור את העונה הזאת. גם אם הכל הולך כרגע נגדנו.
כל כך נזיל שפנדל מוצלח של בוזגלו והחמצה קטנה של זהבי ערב המשחק מול רעננה והפער חוזר להיות 5 נקודות.
כל כך נזיל ששער של מליקסון או ברדה בשבת וסגירה קצת פחות שערורייתית של מגבו ואנחנו במקום הראשון עם פער 3 נקודות.
אני שומע את אלון מזרחי, אחד המושאים ללעג הכי גדולים שידע הכדורגל הישראלי, כל כך בטוח בעצמו לאורך העונה וגם אתמול בערב.
"באר שבע תקח את זה, אני בטוח"
אלון מזרחי. לא שלום אביטן שנולד כאן, לא סתיו אלימלך שעשה כאן קרירה מפוארת, אלון מזרחי. בטוח באיכויות, בטוח גם אחרי תוצאות פחות טובות. בטוח. למרות שהכי קל היה לו לומר "מכבי", בייחוד עכשיו.
אם מזרחי מאמין, למה שלא נאמין גם אנחנו?!
אלון מזרחי. לא שלום אביטן שנולד כאן, לא סתיו אלימלך שעשה כאן קרירה מפוארת, אלון מזרחי. בטוח באיכויות, בטוח גם אחרי תוצאות פחות טובות. בטוח. למרות שהכי קל היה לו לומר "מכבי", בייחוד עכשיו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הכל כל כך נזיל, אבל משום מה השחקנים שלנו כל כך מוצקים ויציבים.ForeverRed כתב:הכדורגל נזיל.
כל פעם ב3 שנים האחרונות שהגיע השלב החשוב באמת, הם באופן עקבי ויציב איכזבו.
מה ההתפלאות על הסקפטיות אני לא מבין?
אני חשבתי שאחרי פשע סמי עופר שנה עברה, השחקנים שלנו לא יעזו לאכזב את הקהל עוד רבע פעם, בטח בפער של 5 נקודות העונה.
אבל מסתבר שהכסף נכנס לבנק בהפסד,נצחון,תואר או אכזבה So who cares?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
מזרחי שונא מכבי מאז התקופה הקצרה והשחורה שלו שם.Totti כתב:אני שומע את אלון מזרחי, אחד המושאים ללעג הכי גדולים שידע הכדורגל הישראלי, כל כך בטוח בעצמו לאורך העונה וגם אתמול בערב.
אבל כן אחי, אם רוצים לעשות את זה חייבים קודם להאמין.