יש לנו היום משחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: יש לנו היום משחק

שליחה על ידי Totti »

הסיפור הזה רחוק מלהסתיים.
מהי עשתה אמש צעד מדהים לעבר, במחצית ראשונה נהדרת (שנייה הרבה הרבה פחות) ושער מאני טיים מאין כמוהו. אבל זה רחוק מלהסתיים.

תגידו שזה פעם בחיים, שזו הבלחה, שזה אחד ל...תגידו.
26 במאי, 1999, באיירן חוגגת את הזכייה בגביע אירופה ב-23:15, ב-23:18 דקות, הגביע נוסע למנצטסר.

זה היופי במשחק הזה, שהוא בנוי מכך כך הרבה מומנטומטים ורגעי קסם שמשנים עונה.

אללה, סכנין בשבת, 3 נקודות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
red bend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי red bend »

ההגנה של מכבי כבדה וזו נק' תורפה חזקה שלהם
מליקסון בריא ובכושר טוני חד ושהר חם
בע"ה ייעשו את העבודה
הם ישחקו על תיקו אצלהם בבית תזכרו.
אני אופטימי מאוד אחרי משחק הגנה שלהם אתמול

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

red bend כתב:ההגנה של מכבי כבדה וזו נק' תורפה חזקה שלהם
בע"ה ייעשו את העבודה
די גבר, די.
הם לא ישחקו על תיקו ולא נעליים, אל תמציא את הגלגל מחדש

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

Totti כתב: די גבר, די.
הם לא ישחקו על תיקו ולא נעליים, אל תמציא את הגלגל מחדש
עדיף שלא ישחקו על תיקו

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

eitam כתב:שאני אבין, עכשיו מוצצים גם למדוניאנין?
אחי, למה ככה.

אתה לא חושב שהוא שחקן מצויין ששידרג אותם ?
זה כל מה שאמרתי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שחקן נהדר שעשה את ההבדל.
מרידור אנמי שמאבד 30 כדורים במשחק לקישור יצירתי ומדוייק ששולט בכדור בצורה אבסולוטית

סמל אישי של משתמש
R.E.D

שליחה על ידי R.E.D »

אני אומנם חדש פה ובטח יש פה לא מעט שלא ממש יאהבו את התגובה הזאת,אבל,
ההבדל העיקרי אם לא הבולט בינינו לבין מכבי זו תבוסתנות האוהדים של הקבוצה שלנו.
אני מודה,אני לא אוהד מספיק שנים בשביל לעבור טראומות או הצלחות כאלו ואחרות,
לא הייתי אוהד כשזכינו בגביע,אבל כן בכיתי כשירדנו ליגה ומאז התחילה להתפתח תחושת האהדה.
אבל כאחד,שהחבר הכי טוב שלו אוהד מכבי ,ואנחנו חברים למעלה מ 20 שנה,אני מבין מה ההבדל בינינו לבינם.
לא משנה היה מצבה של מכבי ואל מול מי היא נאבקה,עד שזה לא נגמר זה לא נגמר.
האמונה, העמידה מאחורי השחקנים השירה העידוד לא תקפים רק לשער השרופים,אלה לכולם.
נכון יש את אלו שילכו רחוק יותר אבל גם האוהדים הולכים יחד כקבוצהמאמינים,שהכל עוד אפשרי,
שהכל ניתן לתיקון שינוי ועד שהגברת השמנה לא שרה.
אבל פה?
פס לא נכון של שחקן והוא גמור ,תוצאה לא טובה ואפשר לסגור את הכל. הכל נתון לתוצאת מזג האוויר.
רק מלעבור פה על התגובות יש תחושה של אכזבה,שהקבוצה לעולם לא תגיע להישגים רק כי מקיפים אותה אוהדים שלא באמת מאמינים.
אותו חבר אוהד מכבי אמר לי,חכה תראה מה ייקרה אצלכם במעידות,בהצלחות אתם בעננים ,במעידות מתחילים הלכלוכים.
וזה בדיוק מה שקורה וזה מה שייקרה.
תתאפסו על עצמכם,אנחנו בעונה שיש בה רק 2 הפסדים,שאחד מהם הוא תקלה נוראית,והשני הוא מקרה שתלוש מהמציאות.
18 נקודות,6 משחקים 6 נצחנות ,וכן אם ננצח עד הסוף אנחנו אלופים,כי אנחנו ננצח גם את אלו שנמצאים בנקודה מעלינו.
אתם יודעים מה?אנחנו בכל מקרה אלופים,עונה מעולה אצטדיון חדש,צוות אימון מהטובים שיש וגם אחלה שחקנים,
תעודדו תתמכו,אל תעצרו,קללות במהלך משחק כלפי שחקנים שטועים לא יעזרו,כולם מחויבים למטרה,ולא משנה מה נמשיך להגיע למשחקים.אנחנו בתהליכי בנייה.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

red bend כתב:ההגנה של מכבי כבדה וזו נק' תורפה חזקה שלהם
בע"ה ייעשו את העבודה
אם יש משהו שקיים אצל מכבי וחסר אצלנו זה "הרוע", מכבי באים לכל משחק ונגד כל יריב במטרה לנצח ואם אפשר גם לרמוס על הדרך אז מה טוב, לא רואה אותם באים לשחק על תיקו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ההבדל הגדול ממכבי שהיא לא מורידה רגל מהגז. אף פעם.

איפשהו באמצע העונה, כשהיינו ביכולת שיא, משהו נעצר בקבוצה שלנו. הלחץ הפסיכולוגי התחיל להשפיע. ברגע אחד עברנו מהתקפה למגננה.

המגננה שאני מדבר עליה לא הייתה על הדשא, אלא בתוך הראש.
הסתפקות במועט, תוצאות מינימליות. במקום ללחוץ על הדוושה ולהכניס כמה שיותר שחקנים לכושר, לפרק יריבות, עשינו בדיוק את ההפך.

כבר אז נדלקה לי נורה אדומה שהצוות והשחקנים לא מצליחים לעמוד בעומס. בלחץ של הצמרת. הרצון להיאחז במקום הראשון התחיל לשתק אותם.

המגמה נמשכה וכך קרה שהגענו למאני טיים עם יותר מדי שחקנים חסרי ביטחון ולא בכושר הבקעה. ובעיקר עם מאמן שמאבד את העשתונות.

יש לי עוד הרבה מה להגיד על הצוות המקצועי ועל כל העונה הזאת אבל זה לא הזמן לסיכומים.
המסקנה מכל מה שכתבתי היא שצריך להפסיק להיבהל מהצל של עצמנו. להיות מונעים מביטחון ולא מפחד. לחזור לבסיס ולדברים הטובים שאפיינו אותנו.

ליגה חדשה, 6 משחקים, 18 נקודות. כבר עשינו ריצות גדולות מזו העונה.
הכל פתוח. רק תאמינו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

רק אני לא נרגעתי מההופעה של מגבו ואייבינדר?

נתחיל בשני- לא חוגג בגולים שהקבוצה כבשה(זה חדש..) מתהלך במגרש, לא חוזר להגנה אחרי איבוד.
הראשון- החליק 4-5 פעמים בצורה הזויה ועמד באאוט האחרון באופן שאני פשוט מתקשה להבין.

רק לי זה הריח מוזר?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

R.E.D כתב:אני אומנם חדש פה ובטח יש פה לא מעט שלא ממש יאהבו את התגובה הזאת,אבל,
ההבדל העיקרי אם לא הבולט בינינו לבין מכבי זו תבוסתנות האוהדים של הקבוצה שלנו.
אני מודה,אני לא אוהד מספיק שנים בשביל לעבור טראומות או הצלחות כאלו ואחרות,
לא הייתי אוהד כשזכינו בגביע,אבל כן בכיתי כשירדנו ליגה ומאז התחילה להתפתח תחושת האהדה.
אבל כאחד,שהחבר הכי טוב שלו אוהד מכבי ,ואנחנו חברים למעלה מ 20 שנה,אני מבין מה ההבדל בינינו לבינם.
לא משנה היה מצבה של מכבי ואל מול מי היא נאבקה,עד שזה לא נגמר זה לא נגמר.
האמונה, העמידה מאחורי השחקנים השירה העידוד לא תקפים רק לשער השרופים,אלה לכולם.
נכון יש את אלו שילכו רחוק יותר אבל גם האוהדים הולכים יחד כקבוצהמאמינים,שהכל עוד אפשרי,
שהכל ניתן לתיקון שינוי ועד שהגברת השמנה לא שרה.
אבל פה?
פס לא נכון של שחקן והוא גמור ,תוצאה לא טובה ואפשר לסגור את הכל. הכל נתון לתוצאת מזג האוויר.
רק מלעבור פה על התגובות יש תחושה של אכזבה,שהקבוצה לעולם לא תגיע להישגים רק כי מקיפים אותה אוהדים שלא באמת מאמינים.
אותו חבר אוהד מכבי אמר לי,חכה תראה מה ייקרה אצלכם במעידות,בהצלחות אתם בעננים ,במעידות מתחילים הלכלוכים.
וזה בדיוק מה שקורה וזה מה שייקרה.
תתאפסו על עצמכם,אנחנו בעונה שיש בה רק 2 הפסדים,שאחד מהם הוא תקלה נוראית,והשני הוא מקרה שתלוש מהמציאות.
18 נקודות,6 משחקים 6 נצחנות ,וכן אם ננצח עד הסוף אנחנו אלופים,כי אנחנו ננצח גם את אלו שנמצאים בנקודה מעלינו.
אתם יודעים מה?אנחנו בכל מקרה אלופים,עונה מעולה אצטדיון חדש,צוות אימון מהטובים שיש וגם אחלה שחקנים,
תעודדו תתמכו,אל תעצרו,קללות במהלך משחק כלפי שחקנים שטועים לא יעזרו,כולם מחויבים למטרה,ולא משנה מה נמשיך להגיע למשחקים.אנחנו בתהליכי בנייה.
חותם על כל מילה אבל תבין שיש ביננו כאלה שכבר 7 חודשים לא הייתה להם הזדמנות לעשות חראקירי. כל כך רגילים שזה יוצא טבעי.
יש טבלה. אנחנו מקום שני בהפרש נקודה. למען השם איך אפשר להכנס בשחקנים, בצוות וכל מי שבא לא טוב בעיניים ?
אנחנו משחקים רע מאוד בחודש האחרון, לא עומדים בלחץ. כל המערכת על בלימה. כל משחק זה השמחק הכי חשוב ב40 ששנה האחרונות. מה יקרה אם נתאפק קצת עם אכילת הגופות ?
אני מבטיח לכל מי שזה הכיף שלו להוציא עצבים שיש סיכוי לא קטן שלא נהיה אלופים והזמן של להעיף את כולם לעזעזל יגיע. אבל מעולם לא היינו כלכך קרובים. איך אפשר להרים ידיים ?

מתחייב עכשיו. אחרי הקפת האליפות של השחקנים במשחק נגד סכנין בעוד חודש וחצי אני עושה הקפה בטרנר עם תחתונים בלבד יחד עם הדגל שבו מאיר ברד עשה את הקפת האליפות ב1975 (נתן לי מתנה ליום ההולדת שבוע שעבר)
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני חושב שמכבי השתפרה מאוד מאז שהגיעו בוס ומדוניאנין, והיא מציגה יכולת מצויינת... השחקנים שלנו רואים את המשחקים שלהם בחודשיים האחרונים וזה כנראה מוריד להם את הביטחון(כמו לחלק גדול מאיתנו).

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

ישנתי טוב בלילה תודה לשואלים,
למה ישנתי טוב ?
כי אני מאושר בחלקי, אני מאושר שאחרי הרבה שנים של כלום, לפחות יש עניין, תגידו לו לפני 5 שנים שאני יהיה במאבק אליפות עם מכבי ואני יגיד לכם שנתנו לכם חומר לא מאושר ע"י משרד הבריאות.

הכל עוד פתוח, צאו מהפסימי ותתחילו לחשוב חיובי, הכל תלוי בנו כמו שזה תלוי בהם,
תמשיכו לתת גב תמיכה למועדון ולקבוצה, ונראה לכול התקשורת שחוגגת כרגע על חשבוננו שאנחנו לא מוותרים.

כולם באים לנתניה, להראות תמיכה לשחקנים, לא משנה מה יספרו לכם, הם בלחץ היסטרי,
ועידוד ( לא ה"אההההההה" אחרי כל איבוד ) יעזור לתמוך בהם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:ההבדל הגדול ממכבי שהיא לא מורידה רגל מהגז. אף פעם.

איפשהו באמצע העונה, כשהיינו ביכולת שיא, משהו נעצר בקבוצה שלנו. הלחץ הפסיכולוגי התחיל להשפיע. ברגע אחד עברנו מהתקפה למגננה.

המגננה שאני מדבר עליה לא הייתה על הדשא, אלא בתוך הראש.
הסתפקות במועט, תוצאות מינימליות. במקום ללחוץ על הדוושה ולהכניס כמה שיותר שחקנים לכושר, לפרק יריבות, עשינו בדיוק את ההפך.

כבר אז נדלקה לי נורה אדומה שהצוות והשחקנים לא מצליחים לעמוד בעומס. בלחץ של הצמרת. הרצון להיאחז במקום הראשון התחיל לשתק אותם.

המגמה נמשכה וכך קרה שהגענו למאני טיים עם יותר מדי שחקנים חסרי ביטחון ולא בכושר הבקעה. ובעיקר עם מאמן שמאבד את העשתונות.

יש לי עוד הרבה מה להגיד על הצוות המקצועי ועל כל העונה הזאת אבל זה לא הזמן לסיכומים.
המסקנה מכל מה שכתבתי היא שצריך להפסיק להיבהל מהצל של עצמנו. להיות מונעים מביטחון ולא מפחד. לחזור לבסיס ולדברים הטובים שאפיינו אותנו.

ליגה חדשה, 6 משחקים, 18 נקודות. כבר עשינו ריצות גדולות מזו העונה.
הכל פתוח. רק תאמינו.
לגמרי.
וזה לא רק השחקנים, יש לנו קהל מביך. גם פה בפורום.
פותחים שמפניות ומכינים חבלי תלייה אחרי כל משחק במאניה-דיפרסיה מוגזמת לחלוטין.

זה ברגליים שלנו. 6/6 ונוסעים לבלומפילד למשחק על עונה שלמה. ניצחון שם וזה מומנטום שאם נפסיד אותו צריך לסגור את המועדון.
אבל קודם נתחיל מ6/6, אני באמת חושב ולא כקלישאה שצמד המשחקים האלה קריטיים לDNA של המועדון.
נעלה כקבוצה קרת רוח שמגיעה לתת הופעה בשיא המאני טיים, או ששוב נתפרק בלוזריות שאין לה קץ.
אלה זמנים עם השפעה עתידית לא קטנה בכלל.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

maor20094 כתב:ישנתי טוב בלילה תודה לשואלים,
למה ישנתי טוב ?
כי אני מאושר בחלקי, אני מאושר שאחרי הרבה שנים של כלום, לפחות יש עניין, תגידו לו לפני 5 שנים שאני יהיה במאבק אליפות עם מכבי ואני יגיד לכם שנתנו לכם חומר לא מאושר ע"י משרד הבריאות.

הכל עוד פתוח, צאו מהפסימי ותתחילו לחשוב חיובי, הכל תלוי בנו כמו שזה תלוי בהם,
תמשיכו לתת גב תמיכה למועדון ולקבוצה, ונראה לכול התקשורת שחוגגת כרגע על חשבוננו שאנחנו לא מוותרים.

כולם באים לנתניה, להראות תמיכה לשחקנים, לא משנה מה יספרו לכם, הם בלחץ היסטרי,
ועידוד ( לא ה"אההההההה" אחרי כל איבוד ) יעזור לתמוך בהם.
חוץ מזה שאני מקנא בך שאתה ישן טוב בלילה אז אני מסכים לכל דבר.
אני אשכרה לא מצליח לעבוד. אנשים בעבודה מנחמים אותי. אני תמיד סקפטי אבל כל כך רוצה.

שלח תגובה