לא לוזר אבל...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: לא לוזר אבל...

שליחה על ידי Totti »

שמעון א כתב: מזרחי שונא מכבי מאז התקופה הקצרה והשחורה שלו שם.
אבל כן אחי, אם רוצים לעשות את זה חייבים קודם להאמין.
לא חושב שזה עניין השנאה למכבי, הוא עקבי. אני קורא ושומע אותו כל העונה-
"לבאר שבע יש יכולות אדירות, יש שחקנים אדירים, זה תלוי בה"

אבל בהחלט, השורה התחתונה היא האמונה והדבקות בנ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

doctorslayer כתב:
הכל כל כך נזיל, אבל משום מה השחקנים שלנו כל כך מוצקים ויציבים.
כל פעם ב3 שנים האחרונות שהגיע השלב החשוב באמת, הם באופן עקבי ויציב איכזבו.
מה ההתפלאות על הסקפטיות אני לא מבין?

אני חשבתי שאחרי פשע סמי עופר שנה עברה, השחקנים שלנו לא יעזו לאכזב את הקהל עוד רבע פעם, בטח בפער של 5 נקודות העונה.
אבל מסתבר שהכסף נכנס לבנק בהפסד,נצחון,תואר או אכזבה So who cares?
גבר, את מה שאתה אומר פה כולנו יודעים.
היינו באותה סירה, אכלנו את אותם מרורים.

אז לקפל? לוותר על אליפות שבתור ילדים לא האמנו שתגיע כשאנו נמצאים במרחק נגיעה?

מצטער. אני לא מוכן לוותר. זה עוד מוקדם.
אני מאוד מקווה שהשחקנים חושבים כמוני.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

ForeverRed כתב: גבר, את מה שאתה אומר פה כולנו יודעים.
היינו באותה סירה, אכלנו את אותם מרורים.

אז לקפל? לוותר על אליפות שבתור ילדים לא האמנו שתגיע כשאנו נמצאים במרחק נגיעה?

מצטער. אני לא מוכן לוותר. זה עוד מוקדם.
אני מאוד מקווה שהשחקנים חושבים כמוני.
אני האחרון שאומר לוותר או לקפל.
אבל זה גם קצת מתיש לשמוע את אותו תקליט של "אנחנו יותר טובים", "אני גאה בשחקנים על מה שהספיקו עד כה".
לא רוצים להיות כמעט, לא רוצים להיזכר כמי שכמעט זה.
רוצים תואר, שיפתחו ביצים ויביאו לנו אותו, אנחנו משחקים באותה ליגה מול אותן קבוצות ואין סיבה שמה שעשינו כל העונה לא מסוגלים לעשות עכשיו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
הכל כל כך נזיל, אבל משום מה השחקנים שלנו כל כך מוצקים ויציבים.
כל פעם ב3 שנים האחרונות שהגיע השלב החשוב באמת, הם באופן עקבי ויציב איכזבו.
מה ההתפלאות על הסקפטיות אני לא מבין?

אני חשבתי שאחרי פשע סמי עופר שנה עברה, השחקנים שלנו לא יעזו לאכזב את הקהל עוד רבע פעם, בטח בפער של 5 נקודות העונה.
אבל מסתבר שהכסף נכנס לבנק בהפסד,נצחון,תואר או אכזבה So who cares?
מאמין שכמו רבים מאתנו אז גם השחקנים לא ישנים טוב כבר לילות.
סקפטיות ? גם ב5 נקודות פער. יש למכבי תל אביב הרבה יותר כלעם מאתנו בוודאי שמליקסון וטוני פצועים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

doctorslayer כתב:
אבל זה גם קצת מתיש לשמוע את אותו תקליט של "אנחנו יותר טובים", "אני גאה בשחקנים על מה שהספיקו עד כה".
רוצים תואר, שיפתחו ביצים ויביאו לנו אותו, אנחנו משחקים באותה ליגה מול אותן קבוצות ואין סיבה שמה שעשינו כל העונה לא מסוגלים לעשות עכשיו.
בזה אני איתך. לא גאה ולא גרביים.
שיגדלו זוג ביצים ויתחילו להביא תוצאות.

סיכומים נעשה בסוף.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
אנחנו יותר טובים ??? בחיים לא.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אין שום דבר תחת השמש אנחנו אותה הפועל באר שבע שמגיעה לגמר עם 25 אלף צופים ומפסידה לקבוצות כמו יהוד והפועל רמת גן,אנחנו אותה הפועל באר שבע שמחרבנת משחק עליה מול בית שאן ומפסידה (אפילו שעלינו בסוף ) אותה הפועל באר שבע שמגיעה למשחק עלייה מול רמת השרון ומפגרת 3 1 כבר בדקה60 ואותה הפועל באר שבע שמפסידה לקרית שמונה בחצי בדקה ה90 אחרי ששחקני ק״ש בקושי עומדים על הרגלים, אנחנו אותה הפועל באר שבע שחטפה בראש בגמר הארור בשנה שעברה שאוהדים שלנו יצאו בדקה ה60,נישאר אותה הפועל באר שבע אם לא ניקח תואר אחד העונה לפחות,מתחיל להצטער על הרגע שנכנסתי במנהרה פעם ראשונה בגיל 6,עדיף לא לצפות מהקבוצה הזאת לכלום ככה לא נתאכזב,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

זה שי ! כתב:אין שום דבר תחת השמש אנחנו אותה הפועל באר שבע שמגיעה לגמר עם 25 אלף צופים ומפסידה לקבוצות כמו יהוד והפועל רמת גן,אנחנו אותה הפועל באר שבע שמחרבנת משחק עליה מול בית שאן ומפסידה (אפילו שעלינו בסוף ) אותה הפועל באר שבע שמגיעה למשחק עלייה מול רמת השרון ומפגרת 3 1 כבר בדקה60 ואותה הפועל באר שבע שמפסידה לקרית שמונה בחצי בדקה ה90 אחרי ששחקני ק״ש בקושי עומדים על הרגלים, אנחנו אותה הפועל באר שבע שחטפה בראש בגמר הארור בשנה שעברה שאוהדים שלנו יצאו בדקה ה60,נישאר אותה הפועל באר שבע אם לא ניקח תואר אחד העונה לפחות,מתחיל להצטער על הרגע שנכנסתי במנהרה פעם ראשונה בגיל 6,עדיף לא לצפות מהקבוצה הזאת לכלום ככה לא נתאכזב,זה שי !
אקום ואפול 200 פעם אם צריך, אפילו 1000. בכל פעם שאקום אחשוב על המכה הבאה שאני הולך לתת, גם אם היריב נראה רענן ממני, לא אתייאש עד שאקח תואר ואז עוד אחד ועוד אחד...
לא מצטער לשנייה שאני אוהד של הקבוצה הזו, גם לא אצטער אף פעם. מה שכן, קצת מתבייש באוהדים כמוך שכל פעם שמנסים לקום, והגוף כואב, יושבים על הכתף, מקטרים וטוחנים כמה זה היה ברור וצפוי, כמה שהמכה הבאה תהיה כואבת וכמה כדאי להמשיך לשכב ולגמור כבר עם הקרב הזה. אתם די מיותרים עכשיו, בבקשה תורידו פרופיל

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

eitam כתב:אקום ואפול 200 פעם אם צריך, אפילו 1000. בכל פעם שאקום אחשוב על המכה הבאה שאני הולך לתת, גם אם היריב נראה רענן ממני, לא אתייאש עד שאקח תואר ואז עוד אחד ועוד אחד...
לא מצטער לשנייה שאני אוהד של הקבוצה הזו, גם לא אצטער אף פעם. מה שכן, קצת מתבייש באוהדים כמוך שכל פעם שמנסים לקום, והגוף כואב, יושבים על הכתף, מקטרים וטוחנים כמה זה היה ברור וצפוי, כמה שהמכה הבאה תהיה כואבת וכמה כדאי להמשיך לשכב ולגמור כבר עם הקרב הזה. אתם די מיותרים עכשיו, בבקשה תורידו פרופיל
מה נתנה לך הקבוצה הזאת חוץ מכמה שערות לבנות ? ואולי בעיות לב , תואר מסכן לפני 20 שנה תמיד שמגיעים לבאר מחרבנים בתחתון כמו ילד בגן אין מה לעשות צריך להגיד תאמת,הלחץ מכריע אותנו השחקנים לא נותנים פס אחד נורמלי הם בעצם לא מאמינים שיכולים לעשות את זה הלוואי ואני טועה,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

אתה לא טועה.

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

בכל הדוגמאות שציינת (חוץ מהמשחק הארור בסמי עופר),
מדובר על סגל שחקנים+סגל מקצועי+הנהלה אחרים לגמריי.
מה משותף לכולם? האוהדים...
כדי לנקות את תדמית הלוזרים שנדבקה אלינו קודם כל צריך לעשות שינוי מחשבתי..

מקווה בשבילכם שבחיים מחוץ לכדורגל אתם פחות לוזרים

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אחשלי האוהדים לא היו אלו שהחמיצו ממצבים קורצים במוצאי שבת, אלה היו ברדה ומליקסון.

נהיה ווינרים כמה שנהיה, אנחנו לא על הדשא.

השחקנים שלנו חייבים לפרום את הקוקיות, לתפוס חניתות, ולצאת למלחמה על החיים שלהם.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לירן כתב:בכל הדוגמאות שציינת (חוץ מהמשחק הארור בסמי עופר),
מדובר על סגל שחקנים+סגל מקצועי+הנהלה אחרים לגמריי.
מה משותף לכולם? האוהדים...
כדי לנקות את תדמית הלוזרים שנדבקה אלינו קודם כל צריך לעשות שינוי מחשבתי..

מקווה בשבילכם שבחיים מחוץ לכדורגל אתם פחות לוזרים
הקהל השנה הכי אופטימי שאני זוכר הכי תומך שאני זוכר , הקהל לא בעט תפנדל של בוזגלו ולא החטיא תכדור של אופיר לא עמד כשחקן ראשון בקרן ש״ח זהבי ולא עשה תגבשושית בגול של עטר, השחקנים היו כבר ב5 הפרש במקום לקחת את זה למקום טוב לקחו את זה ללחץ ופחד, יש לך ווינר אחד בקבוצה הזאת ? הווינר היחידי שאני רואה על הדשא בזמן האחרון הוא רק גון אוגו כל השאר לוזרים מטבעם ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

זה שי ! כתב:אין שום דבר תחת השמש אנחנו אותה הפועל באר שבע שמגיעה לגמר עם 25 אלף צופים ומפסידה לקבוצות כמו יהוד והפועל רמת גן,אנחנו אותה הפועל באר שבע שמחרבנת משחק עליה מול בית שאן ומפסידה (אפילו שעלינו בסוף ) אותה הפועל באר שבע שמגיעה למשחק עלייה מול רמת השרון ומפגרת 3 1 כבר בדקה60 ואותה הפועל באר שבע שמפסידה לקרית שמונה בחצי בדקה ה90 אחרי ששחקני ק״ש בקושי עומדים על הרגלים, אנחנו אותה הפועל באר שבע שחטפה בראש בגמר הארור בשנה שעברה שאוהדים שלנו יצאו בדקה ה60,נישאר אותה הפועל באר שבע אם לא ניקח תואר אחד העונה לפחות,מתחיל להצטער על הרגע שנכנסתי במנהרה פעם ראשונה בגיל 6,עדיף לא לצפות מהקבוצה הזאת לכלום ככה לא נתאכזב,זה שי !
שי ידידי,
בדיוק בשבילך יש קבוצות כמו ברצלונה או מכבי תל אביב. תהיה אוהד שלהן ולא תתאכזב כל כך.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ReDo כתב:אחשלי האוהדים לא היו אלו שהחמיצו ממצבים קורצים במוצאי שבת, אלה היו ברדה ומליקסון.

נהיה ווינרים כמה שנהיה, אנחנו לא על הדשא.

השחקנים שלנו חייבים לפרום את הקוקיות, לתפוס חניתות, ולצאת למלחמה על החיים שלהם.
תראה. אנחנו ביציע. זה מקמומנו. אם אנחנו שמחים בשערים ומרגישים בעננים אז כאשר מחמיצים זה גם אנחנו. גם כאשר מפסידים. אתה רוצה הסכם שרק השחקנים לוקחים על עצמם את הכשלונות. זוהי בדיוק הכפיות טובה.
למה ברדה רצה להחמיץ ? הוא החמיץ כי הוא שחקן לא מספיק טוב להבקיע מכל מצב.

שלח תגובה