כל האמת בפרצוף
Re: כל האמת בפרצוף
האמת היא:
1. אם מכבי ת"א תפסיד העונה אליפות לב"ש זה כישלון קולוסאלי של מכבי ת"א . להפסיד אליפות עם תקציב של 150 מיליון לקבוצה שלא לקחה אליפות 40 שנה דורש פיטורים של כולם כולל האפסנאי והאוהדים .
2. ב"ש חלשה ופחדנית כמו שכתבת , לכן עצם העובדה שבכלל יש "פייט" בין הקבוצות וזה לא נגמר עוד הרבה קודם לכן הוא כבר כשלון גדול של מכבי שסתם סיבכה לעצמה את העונה במקום לקחת אליפות במחזור 15 כשמולה עומדת קבוצת בלופים חלשה ופחדנית .
1. אם מכבי ת"א תפסיד העונה אליפות לב"ש זה כישלון קולוסאלי של מכבי ת"א . להפסיד אליפות עם תקציב של 150 מיליון לקבוצה שלא לקחה אליפות 40 שנה דורש פיטורים של כולם כולל האפסנאי והאוהדים .
2. ב"ש חלשה ופחדנית כמו שכתבת , לכן עצם העובדה שבכלל יש "פייט" בין הקבוצות וזה לא נגמר עוד הרבה קודם לכן הוא כבר כשלון גדול של מכבי שסתם סיבכה לעצמה את העונה במקום לקחת אליפות במחזור 15 כשמולה עומדת קבוצת בלופים חלשה ופחדנית .
קבוצה אלופה / קבוצה שמוכנה להקריב הרבה בשביל אליפות ראשונה.
מוזמן לבחור את האופציה המתאימה ולאחר מכן לחזור אל שולחן השרטוט. ההבדלים יתחילו להיראות ברורים יותר.
מוזמן לבחור את האופציה המתאימה ולאחר מכן לחזור אל שולחן השרטוט. ההבדלים יתחילו להיראות ברורים יותר.
כנראה לא קראת את חוקי הפורום אבל לאנשים עם וותק של פחות משנה אין אישור לכתוב פוסטים כאלה בימים כאלו.
בטח לא אלה שרשומים פה שעתיים.
ועוד בעיתות כאל, בהן כל פרצוף חדש הוא פרצוף חשוד. כולם מחפשים את הדם שלנו לריקודים, החשש טבעי.RedHell כתב:כנראה לא קראת את חוקי הפורום אבל לאנשים עם וותק של פחות משנה אין אישור לכתוב פוסטים כאלה בימים כאלו.
בגלל זה אמרתי בימים כאלוסניור כתב:
ועוד בעיתות כאל, בהן כל פרצוף חדש הוא פרצוף חשוד. כולם מחפשים את הדם שלנו לריקודים, החשש טבעי.

- ForeverRed
אולי הדברים שלו קצת צורמים אבל בשורה התחתונה הוא צודק.
הקבוצה מונעת בחודשים האחרונים מפחד ויצר הישרדות במקום להיות מונעת מביטחון ורוע חיובי.
ככה קשה לקחת אליפות.
הקבוצה מונעת בחודשים האחרונים מפחד ויצר הישרדות במקום להיות מונעת מביטחון ורוע חיובי.
ככה קשה לקחת אליפות.
ברור שיש גם אמת, אבל יש לבחון את האמת בכפוף לנסיבות. קבוצה ש 40 שנה לא לקחה אליפות מתמודדת מול אחת הקבוצות החזקות בתולדות הכדורגל שלנו עם כוכב הליגה אולי הגדול ביותר, התקציב הגבוה ביותר ובלי ספק המערכת המשומנת ביותר (כל אלו בהיסטוריה של הליגה שלנו). המצב כזה אתה עושה כל מה שאפשר כדי להאחז, ולפעמים עדיף להאחז בכח מאשר לנסות להמר על דילוג מדרגה ולהסתכן בנפילה. זו סיטואציה לא קלה בכלל.ForeverRed כתב:אולי הדברים שלו קצת צורמים אבל בשורה התחתונה הוא צודק.
ככה קשה לקחת אליפות.
- red and white
- Title: Almog
1. אתה לא צריך להוכיח לי כלום.קונדסון כתב: אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה שהצטרפתי רק היום לפורום, נהנתי עד היום רק לקרוא ולא להגיב, היום הרגשתי צורך לכתוב את מה שאני מרגיש, אם הפורום הזה הוא מאין קליקה סגורה שלא מאפשרת לחדשים לכתוב את מה שהם מרגישים אז אני מבטיח לך שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני כותב פה.
לא באתי להתסיס ובטח ובטח שאני לא אוהד מכבי (אם תרצה צילום של המנוי אני אשלח לך).
2.לא הייתה לי בעיה עם הדעה שלך ,שכמו שאתה רואה יש לא מעט כמוה בפורום, אבל כן הייתה לי בעיה עם התזמון שבחרת להצטרף לפורום שהוא מחשיד ביותר.
לפעמים הדרך פחות יפה אל היעד שאתה רוצה להגיע , למה אתה לא מציין שמליקסון נפצע במאני טיים , גם וואקמה , שהר שרק עכשיו מתחיל להזכיר את החלוץ שהכרנו.
תקשורת שמנפחת ומפמפת בלונים בצהוב כחול
או שעדיין אתה יושב על הטריבונות של וסרמיל
ונזכר בימים היפים שלנו עם עזורי , קלינגר , וואלישע.
תקשורת שמנפחת ומפמפת בלונים בצהוב כחול
או שעדיין אתה יושב על הטריבונות של וסרמיל
ונזכר בימים היפים שלנו עם עזורי , קלינגר , וואלישע.
הסגל שלנו ממש לא נופל מהסגל של מכבי, וזה בעצם הכישלון האמיתי שלהם.pirlo21 כתב:האמת היא:
- The red one
זה לא כישלון אם הם יקחו בסוף אליפות.Noam98 כתב: הסגל שלנו ממש לא נופל מהסגל של מכבי, וזה בעצם הכישלון האמיתי שלהם.
הסגל שלהם טוב יותר אחרי ינואר.Noam98 כתב: הסגל שלנו ממש לא נופל מהסגל של מכבי, וזה בעצם הכישלון האמיתי שלהם.
וכישלון?גם אם לא נזכה בשום תואר זה לא כישלון בשום אופן.
אכזבה?כן. כישלון?בחיים לא.
בתקופת גידמק הייתה קבוצה עשירה ככורח בליגה שכל שאר הקבוצות הרחק מאחור מבחינה תקציבית, הניחוח האירופי היה באויר, כל השחקנים הבכירים דאז נהרו אחרי הכסף הגדול. בערך כמו תקופת מיץ' פטל. ככה זה נגמר:azb852 כתב:בטח כישלון.
06-07-בית"ר ירושלים סיימה את העונה עם 67 נקודות (68% הצלחה), במקום השני סיימה מכבי נתניה עם 57 נקודות ובמקום השלישי מכבי תל אביב עם 54 נקודות.
07-08-בית"ר ירושלים סיימה את העונה עם 67 נקודות (68% הצלחה), במקום השני סיימה מכבי נתניה עם 58 נקודות ובמקום השלישי קריית שמונה עם 56 נקודות.
אין ספק, הליגה נתנה פייט רציני, בעיקר הווינרים שלכם, קבוצת העל, מכבי ת"א.
אוהדי מכבי הופכים למשועממים מיום ליום.