לא לוזר אבל...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: לא לוזר אבל...

שליחה על ידי ReDo »

גדי כתב:
תראה. אנחנו ביציע. זה מקמומנו. אם אנחנו שמחים בשערים ומרגישים בעננים אז כאשר מחמיצים זה גם אנחנו. גם כאשר מפסידים. אתה רוצה הסכם שרק השחקנים לוקחים על עצמם את הכשלונות. זוהי בדיוק הכפיות טובה.
למה ברדה רצה להחמיץ ? הוא החמיץ כי הוא שחקן לא מספיק טוב להבקיע מכל מצב.
הבנת אותי לא נכון.

הטענה שלי היא שלא משנה כמה אנחנו ביציע נהיה ווינרים, יש גבול להשפעה שלנו על מה קורה על הדשא.

מי שאיבד את הנקודות ב5 המשחקים האחרונים אלו השחקנים לא הקהל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גדי כתב:
שי ידידי,
בדיוק בשבילך יש קבוצות כמו ברצלונה או מכבי תל אביב. תהיה אוהד שלהן ולא תתאכזב כל כך.
גדי קל להגיד את זה,אני כמו רבים פה שחלקם מכיר אותי אישית ההינו נוסעים למגרשים בתוך בתי ספר,טריבונות מעץ,עמדנו על גדר תייל כדי לראות תקבוצה משחקת 24 שנה רצוף אני מנוי אף פעם אני לא נשבר ואשבר אבל נמאס נמאס להגיע לזמן הכסף ואיכשהו תמיד להפסיד לצאת בבושת פנים,נכון העונה לא הסתיימה אנחנו רק נקודה ויש עוד גביע,בוא נראה אם הקבוצה שלנו נשארה לוזרית או שהיא מסוגלת לעשות סוף סוף משהו,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

זה שי ! כתב:גדי קל להגיד את זה,אני כמו רבים פה שחלקם מכיר אותי אישית ההינו נוסעים למגרשים בתוך בתי ספר,טריבונות מעץ,עמדנו על גדר תייל כדי לראות תקבוצה משחקת 24 שנה רצוף אני מנוי אף פעם אני לא נשבר ואשבר אבל נמאס נמאס להגיע לזמן הכסף ואיכשהו תמיד להפסיד לצאת בבושת פנים,נכון העונה לא הסתיימה אנחנו רק נקודה ויש עוד גביע,בוא נראה אם הקבוצה שלנו נשארה לוזרית או שהיא מסוגלת לעשות סוף סוף משהו,זה שי !
הו, החלק השני שלך טוב. תחכה קצת לפני שתכנס לחור שחור.

חבר'ה, אתם קצת אובר-רייטד עם עצמכם. עם כל הכבוד לכוח שלנו מהיציע, אנחנו לא משפיעים. וכן בלה בלה אוהדים דוחפים נותנים אווירה ידה ידה ידה. שמענו. העונה זו בול ההוכחה שזה לא נכון. עד לפני 4 משחקים - טרנר מבצר. פתאום - 4 נקודות מ12 אפשריות. מה קרה? הקהל השתנה? לא. הקהל התחיל לקלל? לא. הקהל התחיל ללחוץ? לא(!!).

הדבר שהשתנה זה השחקנים. זה לא משנה מה הקהל יחשוב וזה לא משנה מה יפרסמו באולטרה סאות' או בוסרמיליה או בקבוצת הגאונים שנקראת "אוהדי הפועל באר שבע" בפייסבוק. משנה מה השחקנים חושבים ואיך השחקנים מתכוננים.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

זה שי ! כתב:גדי קל להגיד את זה,אני כמו רבים פה שחלקם מכיר אותי אישית ההינו נוסעים למגרשים בתוך בתי ספר,טריבונות מעץ,עמדנו על גדר תייל כדי לראות תקבוצה משחקת 24 שנה רצוף אני מנוי אף פעם אני לא נשבר ואשבר אבל נמאס נמאס להגיע לזמן הכסף ואיכשהו תמיד להפסיד לצאת בבושת פנים,נכון העונה לא הסתיימה אנחנו רק נקודה ויש עוד גביע,בוא נראה אם הקבוצה שלנו נשארה לוזרית או שהיא מסוגלת לעשות סוף סוף משהו,זה שי !
פה בדיוק העניין.
מה שלנו כאוהדים נשאר לעשות זה להמשיך לתמוך ולהאמין כי פשוט אין ברירה.
סבלנו ועוד נסבול זה בטוח.

בתור אוהד אני מרגיש שחובתי לתמוך בקבוצה גם כשלא נשאר שום סיכוי אחרת מבחינתי אין לי זכות לשמוח ברגעים היפים שיגיעו והם עוד יגיעו בע"ה.

הראש אומר שגם בשבת אנחנו לא מנצחים והסיפור יגמר כבר השבוע אבל הלב לא נותן למחשבות האלה לנצח.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אדום בלב בנשמהההה כתב: הו, החלק השני שלך טוב. תחכה קצת לפני שתכנס לחור שחור.

הקהל התחיל ללחוץ?(!!).
.

כןן !!
המון אוהדים בלחץ מטורף וזה משפיע, לפעמים מסירה אחורה מלווה בצעקות

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ם לעמוד עם דמעות בסמי עופר אחרי הגמר ולמחוא כפיים לקבוצה שלי מגיל 4 (אני בן 47) אז תקראו לי בכל שם גנאי שאתם רוצים.

אני תמיד אהיה גאה ללבוש את החולצה של הפועל באר שבע. בכדי שארגיש הכי נקי בשמחות וברגעי האושר אני מרגיש מחוייב לא להפנות גב גם ברגעי השפל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Tal_Hbs כתב:
כןן !!
המון אוהדים בלחץ מטורף וזה משפיע, לפעמים מסירה אחורה מלווה בצעקות
ממש לא נכון ואוי לך אם תנסה אפילו להתחיל לתרץ את הירידה ביכולת בדבר הזה.

אני בטוח שאתה יודע טוב מאוד זה קהל באר שבעי לוחץ. מה שאנחנו חווים בטרנר, אפילו במשחק בשבת, זה לא מתקרב לזה.

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

ReDo כתב:אחשלי האוהדים לא היו אלו שהחמיצו ממצבים קורצים במוצאי שבת, אלה היו ברדה ומליקסון.

נהיה ווינרים כמה שנהיה, אנחנו לא על הדשא.

השחקנים שלנו חייבים לפרום את הקוקיות, לתפוס חניתות, ולצאת למלחמה על החיים שלהם.
לרגע לא טענתי שהאוהדים אשמים, הלוואי שלכל קבוצה בארץ היה חצי מהכמות והאהבה שיש לאוהדים שלנו...

דיברו על אופי של מועדון, על אכזבות לאורך שנים.
הדבר היחידי! שמשותף לכולם זה הקהל ואולי זו הסיבה שאנחנו נעים בין מאניה לדיפרסיה.
שינוי מחשבתי... אמונה בעצמנו ובאפשרות שהשנה הכל אפשרי
יכול לעשות רק טוב במיוחד בשלב הזה של העונה.

השחקנים יצטרכו לירוק דם על הדשא, אנחנו צריכים לעמוד מאחוריהם!
ביחד נגשים את החלום

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

רק תואר ישנה תקהל שלנו הוא כל כך צמא לזה יוריד תלחץ הזה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: אם מזרחי מאמין, למה שלא נאמין גם אנחנו?!
הרעיון נכון, הנימוק חלש.
(כי התשובה לשאלתך צריכה להיות "כי הוא טיפש")

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ישן על הפנים מיום שבת.
עוד יום של זומבי בעבודה.
אפילו המאטח בשער של אינטל ניחם אותי בבוקר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אנחנו עשינו את המקסימום עכשו תורם של השחקנים לנצח את שלושת משחקי החוץ ולהגיע למשחק עונה בשיא ושם כבר הכול אפשרי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הפועל ב"ש היא כמו הילד הזה שלא מפסיק לאכזב אותך כל הזמן.
לכן אין שום ציפיות ממנו,אם לא יצליח אף אחד לא יופתע,אם יצליח יקנה את עולמו אצלי והרוויח עוד 30 שנה של אהדה .
כל הדיבורים כאן על "תמיד נרדוף אחרי הקבוצה" הם מיותרים,הרי ברור לכם שמי שכותב כאן בדר"כ (לא כולם) הולך לכל המשחקים ולא משנה המצב,הסיכוי או וואט אבר.
נכון להיום תדמית הלוזרים הנצחית הולכת ונהיית חזקה יותר,אם נצליח בסוף זה יהיה השינוי הגדול,עד אז הם מצדיקים כל מילת ביקורת אז עדיף שיסתמו,יתפקסו ויבינו שהגיע הזמן להתעורר.
והקהל,הקהל ימשיך לבוא ולקוות ושאף אחד לא יעיז להפיל את זה עלינו.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב:הפועל ב"ש היא כמו הילד הזה שלא מפסיק לאכזב אותך כל הזמן.
לכן אין שום ציפיות ממנו,אם לא יצליח אף אחד לא יופתע,אם יצליח יקנה את עולמו אצלי והרוויח עוד 30 שנה של אהדה .
כל הדיבורים כאן על "תמיד נרדוף אחרי הקבוצה" הם מיותרים,הרי ברור לכם שמי שכותב כאן בדר"כ (לא כולם) הולך לכל המשחקים ולא משנה המצב,הסיכוי או וואט אבר.
נכון להיום תדמית הלוזרים הנצחית הולכת ונהיית חזקה יותר,אם נצליח בסוף זה יהיה השינוי הגדול,עד אז הם מצדיקים כל מילת ביקורת אז עדיף שיסתמו,יתפקסו ויבינו שהגיע הזמן להתעורר.
והקהל,הקהל ימשיך לבוא ולקוות ושאף אחד לא יעיז להפיל את זה עלינו.
תראה, זה לא שעכשיו אנחנו נמכור את המנוי ונפסיק להגיע למשחקים, זה לא האישיו.
פשוט קצת נמאס לשמוע פה את כל האוהדים ש"מזדהים" עם הסבל, מקבלים אותו ונהנים ממנו כאילו באיזה צורה הירואית, מספרים סיפורי גבורה מההיסטוריה על מי סבל יותר והיה בביבים יותר גרועים, מי ישמע איזה גאוות יחידה להיות זה שמפסיד תמיד.

תתחילו לצפות ליותר, לדרוש יותר, כן גם אם זה כולל להיות שחצן, להיות יהיר, להפעיל לחץ, כי זה מה שעושה את זה הכי מתוק.
אוהדי מכבי חיפה עם קבוצה פח כבר 6 שנים מדברים כל משחק מולנו כאילו הם באים לנצח, וזה לא משנה אם זה בטרנר או בקאמפ נו, זה לא כי יש להם קבוצה טובה, זה בגלל שבנו היסטוריה רק בגלל רגעים כאלה של מתח ושל לחץ שעמדו בו ויצר תוצאות.
רוצים מסורת? רוצים היסטוריה? רוצים להיות קבוצה שבאמת יספרו אותה? צריך להתחיל להביא תארים.
תמיד תזכרו שעוד 10 שנים אף אחד לא יזכור מי הגיעה לגמר גביע או למקום שני, או מי הובילה כל העונה(מישהו זוכר את ק"ש של שנה שעברה?).
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

doctorslayer כתב:
תראה, זה לא שעכשיו אנחנו נמכור את המנוי ונפסיק להגיע למשחקים, זה לא האישיו.
פשוט קצת נמאס לשמוע פה את כל האוהדים ש"מזדהים" עם הסבל, מקבלים אותו ונהנים ממנו כאילו באיזה צורה הירואית, מספרים סיפורי גבורה מההיסטוריה על מי סבל יותר והיה בביבים יותר גרועים, מי ישמע איזה גאוות יחידה להיות זה שמפסיד תמיד.

תתחילו לצפות ליותר, לדרוש יותר, כן גם אם זה כולל להיות שחצן, להיות יהיר, להפעיל לחץ, כי זה מה שעושה את זה הכי מתוק.
אוהדי מכבי חיפה עם קבוצה פח כבר 6 שנים מדברים כל משחק מולנו כאילו הם באים לנצח, וזה לא משנה אם זה בטרנר או בקאמפ נו, זה לא כי יש להם קבוצה טובה, זה בגלל שבנו היסטוריה רק בגלל רגעים כאלה של מתח ושל לחץ שעמדו בו ויצר תוצאות.
רוצים מסורת? רוצים היסטוריה? רוצים להיות קבוצה שבאמת יספרו אותה? צריך להתחיל להביא תארים.
תמיד תזכרו שעוד 10 שנים אף אחד לא יזכור מי הגיעה לגמר גביע או למקום שני, או מי הובילה כל העונה(מישהו זוכר את ק"ש של שנה שעברה?).
אני דווקא מסכים עם הזקן.
אפשר לדרוש כמה שרוצים, בסוף רק הצלחות מייצרות ציפיות ודרישות. עד שלא נביא הצלחות גם המנטליות
שלנו לא תשתנה ואי אפשר לבוא בטענות לאף אחד. עד אז נמשיך להיות הסובלים המסכנים בגלל התוצאות.
מאמין שהשינוי יגיע מתישהו אבל ייקח זמן. אתה יכול להיות שחצן ויהיר כשיש לך עשרות תארים, היית פעמיים בצ'מפיונס
ויש לך ערן זהבי.

שלח תגובה