מאור בוזגלו
- dardasmiley
Re: מאור בוזגלו
אני מצפה מהמערכת שלנו להראות חוסן. לקרוא לבוזי ולנער אותו, יש לך 12 שעות, או אתה משתלט על אבא שלך והשטויות שיוצאות לו מהפה, או חפש לך קבוצה.
- yanivnew91
לפי וואלה ברק ובוזגלו כבר קיימו שיחה.dardasmiley כתב:אני מצפה מהמערכת שלנו להראות חוסן. לקרוא לבוזי ולנער אותו, יש לך 12 שעות, או אתה משתלט על אבא שלך והשטויות שיוצאות לו מהפה, או חפש לך קבוצה.
- The red one
כן , וזה בול הזמן שצריכים להכנס לפינות האלה.dardasmiley כתב:אני מצפה מהמערכת שלנו להראות חוסן. לקרוא לבוזי ולנער אותו, יש לך 12 שעות, או אתה משתלט על אבא שלך והשטויות שיוצאות לו מהפה, או חפש לך קבוצה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בהתחלה שבוזגלו הצליח זה היה נהדר שאבא שלו מדבר לטובת הקבוצה, עכשיו אני מבין למה אוהדי מכבי לא סובלים את יעקב בוזגלו וגם את מאור בוזגלו.
האחד לוזר תמידי והשני אבא ששכח שהבן שלו אבא בעצמו...
האחד לוזר תמידי והשני אבא ששכח שהבן שלו אבא בעצמו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- yanivnew91
שום פינה,או כן כן או כן כןאדום בלב בנשמהההה כתב: כן , וזה בול הזמן שצריכים להכנס לפינות האלה.
תפסיקו להתייחס לספסול כעונש. צריך לעלות עם ה-11 הכי טובים בזמן הנתון, אם נווקמה ומליקסון כשירים הייתי עולה איתם לפניו, נקודה. לא כדי להעניש אלא פשוט כי אני רוצה לנצח.
רוצה לשמוע קטע שדן ביטון משחק אני רואה ממנו יותר מבוזגלו,לקח 20 30 קרנות אחת לא טובה אחת , לתת הברקה פעם במשחק אני לא צריך אותו על הדשא נקודה ,זה שי !eitam כתב:תפסיקו להתייחס לספסול כעונש. צריך לעלות עם ה-11 הכי טובים בזמן הנתון, אם נווקמה ומליקסון כשירים הייתי עולה איתם לפניו, נקודה. לא כדי להעניש אלא פשוט כי אני רוצה לנצח.

+1, תופס מאוד מדן ביטון.זה שי ! כתב: רוצה לשמוע קטע שדן ביטון משחק אני רואה ממנו יותר מבוזגלו,לקח 20 30 קרנות אחת לא טובה אחת , לתת הברקה פעם במשחק אני לא צריך אותו על הדשא נקודה ,זה שי !

יש לי תחושה שהסבה של דן ביטון לעמדת המגן השמאלי יכולה לייצר את מגן העתיד של נבחרת ישראל
נמוך , לא מספיק מהיר , איך הגעת למסקנה הזאתי?ns75 כתב:יש לי תחושה שהסבה של דן ביטון לעמדת המגן השמאלי יכולה לייצר את מגן העתיד של נבחרת ישראל
טכניקה מעולה, יכולת מסירה, ראיית משחק.ns75 כתב:יש לי תחושה שהסבה של דן ביטון לעמדת המגן השמאלי יכולה לייצר את מגן העתיד של נבחרת ישראל
פליימייקר. ממש לא מגן