+1אריק כתב:
אני דווקא מסכים עם הזקן.
אפשר לדרוש כמה שרוצים, בסוף רק הצלחות מייצרות ציפיות ודרישות. עד שלא נביא הצלחות גם המנטליות
שלנו לא תשתנה ואי אפשר לבוא בטענות לאף אחד. עד אז נמשיך להיות הסובלים המסכנים בגלל התוצאות.
מאמין שהשינוי יגיע מתישהו אבל ייקח זמן. אתה יכול להיות שחצן ויהיר כשיש לך עשרות תארים, היית פעמיים בצ'מפיונס
ויש לך ערן זהבי.
לא לוזר אבל...
Re: לא לוזר אבל...
אז אולי כדאי להפסיק להביא 5 בינוניים ב200 אלף דולר, ולהביא תותח אחד ב1 מילין דולר?אריק כתב:
אני דווקא מסכים עם הזקן.
אפשר לדרוש כמה שרוצים, בסוף רק הצלחות מייצרות ציפיות ודרישות. עד שלא נביא הצלחות גם המנטליות
שלנו לא תשתנה ואי אפשר לבוא בטענות לאף אחד. עד אז נמשיך להיות הסובלים המסכנים בגלל התוצאות.
מאמין שהשינוי יגיע מתישהו אבל ייקח זמן. אתה יכול להיות שחצן ויהיר כשיש לך עשרות תארים, היית פעמיים בצ'מפיונס
ויש לך ערן זהבי.
אני מסכים שערן זהבי זה פגיעה של פעם בדור של קבוצה, אבל לא חסרים טובים בחו"ל שישדרגו אותנו, פשוט צריך לשלם להם.
ונכון שהכי קל להגיד מיליון יורו שזה לא יוצא מהכיס שלנו, אבל אני מאמין שאלונה רוצה תואר בדיוק כמונו אם לא יותר, ולזה יש מחיר. אין קיצורי דרך.
בואו נתחיל בלהחתים את אוגו ל5 שנים, גם בשכר כפול.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
חסר לנו גולר שובר שיוויון ברמה גבוהה אבל אני לא בטוח שזה כל העניין.doctorslayer כתב:
אז אולי כדאי להפסיק להביא 5 בינוניים ב200 אלף דולר, ולהביא תותח אחד ב1 מילין דולר?
אני מסכים שערן זהבי זה פגיעה של פעם בדור של קבוצה, אבל לא חסרים טובים בחו"ל שישדרגו אותנו, פשוט צריך לשלם להם.
ונכון שהכי קל להגיד מיליון יורו שזה לא יוצא מהכיס שלנו, אבל אני מאמין שאלונה רוצה תואר בדיוק כמונו אם לא יותר, ולזה יש מחיר. אין קיצורי דרך.
בואו נתחיל בלהחתים את אוגו ל5 שנים, גם בשכר כפול.
העניין הוא מנטלי לגמרי. אני מאמין שאם נמשיך להיות שם בצמרת הגבוהה כמה שנים ברציפות,
גם התארים יגיעו. ברור שזה שגולדהאר וזהבי נשארים במכבי זה יקשה על הקבוצות בליגה להשיג
תארים, אבל צריך תמיד להיות על הגלגל, אסור לרדת ממנו.
התחלנו את סיכום העונה אני מבין?
שמליקסון יעלה בהרכב ויזכיר לכולם מי נתן נוקאאוט למכבי בבלומפילד תוך 30 דקות
אתה יכול שיהיה לך בסגל גם את מסי, אבל מה זה שווה שהוא לא משחק?yedidel כתב:התחלנו את סיכום העונה אני מבין?
אם בעשרה משחקים האחרונים הוא שיחק שעה במצטבר, שנה קודמת סבל מפציעות והוא כבר בן 31,
כדאי לחפש את השובר שיוויון במקום אחר.
אריק, הסיסמא הזאת כבר לא עובדת, 3 שנים אנחנו בצמרת לא ראיתי שינוי לא במנטליות ולא במיקום.אריק כתב:
חסר לנו גולר שובר שיוויון ברמה גבוהה אבל אני לא בטוח שזה כל העניין.
העניין הוא מנטלי לגמרי. אני מאמין שאם נמשיך להיות שם בצמרת הגבוהה כמה שנים ברציפות,
גם התארים יגיעו. ברור שזה שגולדהאר וזהבי נשארים במכבי זה יקשה על הקבוצות בליגה להשיג
תארים, אבל צריך תמיד להיות על הגלגל, אסור לרדת ממנו.
נדבר על זה בטרנר, זה כבר דיון כל כך לעוס שהמנטרה הזאת כבר מאוסה,סוג של דרישה פה של אנשים להשלים עם הלוזריות ופליאה למה אנחנו לא קונפורמיסטים.
אתם נותנים למליקסון קרדיט האובר של האובר, הבן אדם אוברייטד בטירוף, תרם תרם אבל משחק בממוצע חצי עונה בלחץyedidel כתב:התחלנו את סיכום העונה אני מבין?
עובר אורח עוד יחשוב שמדובר פה בדה בריינה.
מזכיר לי את הערס שצועק תחזיק אותי , תחזיקו אותי או שאני משחרר עליכם את מליקסון ומנצח את המשחק.
בינתיים זה כבר לא עובד.
הבן אדם לא זהבי, והאמת שגם לא כל כך בטוח שעולה על דור מיכה ששניהם בכושר.
- red and white
- Title: Almog
כל השחקנים אצלנו אוברייטד, מליקסון ברמה של אבידור, בוזגלו הוא לוגסי 2 ודוידזאדה הוא חיקוי גרוע של שמעון הרוש.doctorslayer כתב:
אתם נותנים למליקסון קרדיט האובר של האובר, הבן אדם אוברייטד בטירוף, תרם תרם אבל משחק בממוצע חצי עונה בלחץ
עובר אורח עוד יחשוב שמדובר פה בדה בריינה.
מזכיר לי את הערס שצועק תחזיק אותי , תחזיקו אותי או שאני משחרר עליכם את מליקסון ומנצח את המשחק.
בינתיים זה כבר לא עובד.
הבן אדם לא זהבי, והאמת שגם לא כל כך בטוח שעולה על דור מיכה ששניהם בכושר.
תמשיך לקטול את כולם
שורה תחתונה, יש לך 3 שחקנים ברמה גבוהה בסגל ששומרים על יציבות כל העונה והם צדק,אוגו ו-וואקמה.red and white כתב: כל השחקנים אצלנו אוברייטד, מליקסון ברמה של אבידור, בוזגלו הוא לוגסי 2 ודוידזאדה הוא חיקוי גרוע של שמעון הרוש.
תמשיך לקטול את כולם
אתה יכול להתווכח עד מחר.
ברדה מחמיצן כרוני, מליקסון פצוע כרוני, בוזגלו לוזר כרוני, דוידזאדה לא רוצה להתייחס אליו כבר.
מה הקייס שלך? שברדה עם 13 שערים? תראה איך הוא מיישר את הסטטיסטיקה ולא כובש כבר 6-7 מחזורים.
מליקסון עם כמות בישולים יפה? 10 מול 9 של מיכה ואצילי, לא משהו מיוחד שלא ראינו.
בוזגלו? למעט הגול מול סכנין בבעיטה חופשית, לא ראיתי ממנו משהו מיוחד העונה.
למה קשה לשמוע את זה שאפשר גם להעביר ביקורת? למה ברדה קבור בהרכב שלא תורם כלום? למה בוזגלו מקבל קרדיט אינסופי? למה מדברים על מליקסון כאילו הוא מסי?
תשמע אף אחד לא מגמד אף אחד.red and white כתב: כל השחקנים אצלנו אוברייטד, מליקסון ברמה של אבידור, בוזגלו הוא לוגסי 2 ודוידזאדה הוא חיקוי גרוע של שמעון הרוש.
תמשיך לקטול את כולם
בסהכ הכללי הקבוצה עושה עונה משוגעת,שוברת שיאים חדשים כל הזמן,קצב צבירת נקודות מטורף,אבל... לצערנו זה לא מספיק עדיין.
שמדברים על שחקנים מובילים מתכוונים בדיוק לתקופות האילו שבהם שחקנים מובילים צריכים לעשות את ההבדל בין עונה טובה מאוד לעונה חלומית, שהם יעשו את זה הם ייכתבו בספרי ההיסטוריה.
דוגמאות לא חסר,ערן זהבי במאני טיים,דרק שארפ בסל שהביא אליפות אירופה,רונאלדו אתמול.
בדיוק שקשה,בדיוק שדברים הולכים לא כמו שציפית בא השחקן הזה ונותן לך החלום.
אצלנו בינתיים בזמן האמת מה שנקרא כולם מתחבאים.
אתה מחשיב גביע אני מניח...hb7 כתב:אנחנו עשינו את המקסימום עכשו תורם של השחקנים לנצח את שלושת משחקי החוץ ולהגיע למשחק עונה בשיא ושם כבר הכול אפשרי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
השחקן שהכי ההיתי רוצה לראות אותו פה והוא היה גם פה תקופה וגם בכר אימן אותו זה רועי קהת , הווינר הבא של הכדורגל שלנו מי שתקח אותו תעשה עיסקה מצויינת ,זה שי !

- red and white
מדברים על מליקסון ככה כי הוא פשוט השחקן הכי כשרוני אצלנו, וזה שהוא נפצע לא משנה את זה.doctorslayer כתב:
שורה תחתונה, יש לך 3 שחקנים ברמה גבוהה בסגל ששומרים על יציבות כל העונה והם צדק,אוגו ו-וואקמה.
אתה יכול להתווכח עד מחר.
ברדה מחמיצן כרוני, מליקסון פצוע כרוני, בוזגלו לוזר כרוני, דוידזאדה לא רוצה להתייחס אליו כבר.
מה הקייס שלך? שברדה עם 13 שערים? תראה איך הוא מיישר את הסטטיסטיקה ולא כובש כבר 6-7 מחזורים.
מליקסון עם כמות בישולים יפה? 10 מול 9 של מיכה ואצילי, לא משהו מיוחד שלא ראינו.
בוזגלו? למעט הגול מול סכנין בבעיטה חופשית, לא ראיתי ממנו משהו מיוחד העונה.
למה קשה לשמוע את זה שאפשר גם להעביר ביקורת? למה ברדה קבור בהרכב שלא תורם כלום? למה בוזגלו מקבל קרדיט אינסופי? למה מדברים על מליקסון כאילו הוא מסי?
לגבי בוזגלו , מי שלא משחק טוב צריך לרדת לספסל לא משנה איך קוראים לו.
לגבי דוידזאדה כנראה שהרבה פה לא יסכימו איתי אבל לדעתי הוא מגן נהדר, והחיסרון היחיד (והמאוד חשוב אבל עדיין יחיד) זה שהוא לא יודע להרים תוךנכדי תנועה וצריך לעבוד איתו על זה.
ברדה מחמיץ כרוני? לדעתי ממש לא וגם הבקיע גולים די קשים העונה.
אה ודבר אחרון ,מאור מליקסון בכושר אוכל את טב"ז ומיכה ביחד לארוחת בוקר.
- red and white
מסכיםאדום זקן כתב: תשמע אף אחד לא מגמד אף אחד.
בסהכ הכללי הקבוצה עושה עונה משוגעת,שוברת שיאים חדשים כל הזמן,קצב צבירת נקודות מטורף,אבל... לצערנו זה לא מספיק עדיין.
שמדברים על שחקנים מובילים מתכוונים בדיוק לתקופות האילו שבהם שחקנים מובילים צריכים לעשות את ההבדל בין עונה טובה מאוד לעונה חלומית, שהם יעשו את זה הם ייכתבו בספרי ההיסטוריה.
דוגמאות לא חסר,ערן זהבי במאני טיים,דרק שארפ בסל שהביא אליפות אירופה,רונאלדו אתמול.
בדיוק שקשה,בדיוק שדברים הולכים לא כמו שציפית בא השחקן הזה ונותן לך החלום.
אצלנו בינתיים בזמן האמת מה שנקרא כולם מתחבאים.
אבל לדעתי אם ננצח את סכנין המשחק הזה יהווה נקודת מפנה גדולה להמשך הליגה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כמו שניצחנו את ביתר וכולם חשבו שהנה חזרנו לעצמנו...red and white כתב: מסכים
אבל לדעתי אם ננצח את סכנין המשחק הזה יהווה נקודת מפנה גדולה להמשך הליגה.
ברדע שננצח את רעננה וסכנין ואת מכבי אז אנשים יחזרו להאמין שזה שלנו.
כרגע זה נראה שהגענו לנקודה שמספיק איבוד נקודות נוסף ומכבי יכולה לברוח לנו בכיף שלהם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!