בן 1.74 בערך , דן 1.68 .azb852 כתב:גם בן ביטון נמוך
בן מהיר , דן לא , דן יש לו תיכולת להיות אחלה שחקן 10 קלאסי , פליימקר מהסוג הישן.
בן 1.74 בערך , דן 1.68 .azb852 כתב:גם בן ביטון נמוך
ד״ש מרוברטו קרלוס ופיליפ לאםגיא חניה כתב: בן 1.74 בערך , דן 1.68 .
בן מהיר , דן לא , דן יש לו תיכולת להיות אחלה שחקן 10 קלאסי , פליימקר מהסוג הישן.
גאוני לתת דוגמא שני מגנים שידועים במהירות המטורפת שלהם.ns75 כתב:
ד״ש מרוברטו קרלוס ופיליפ לאם
דן ביטון יכול להיות מדוניאנין, יש לו רגל שמאל טובה מאוד ועם ליטוש היא תיהיה מדהימה כמו של מדוניאנין. חייב גם לעבוד בחדר כושרגיא חניה כתב: בן 1.74 בערך , דן 1.68 .
ראית את דן ביטון רץ שאתה קובע ככה שהוא לא מהירגיא חניה כתב: בן 1.74 בערך , דן 1.68 .
התייחסתי לגובה שכ״כ הטריד אותךגיא חניה כתב: גאוני לתת דוגמא שני מגנים שידועים במהירות המטורפת שלהם.
כן. וגם שיחקתי איתו לא פעם ולא פעמיים , אחלה שחקן , מהיר הוא לא.שיש כתב: ראית את דן ביטון רץ שאתה קובע ככה שהוא לא מהיר
חובת ההוכחה עליו, הוא לוזר ענק עד שיוכיח אחרתizguy83 כתב:צריך ספסל דחוף. בפעמים הקודמות זה עבד טוב.
לכל אלה ששלחו אותו הביתה. מקווה שתאכלו את אותו הכובע שאכלתם מהטופיק הבלתי נשכח "אוגו הביתה".
אני אטרוף את הכובע אם צריך.izguy83 כתב:צריך ספסל דחוף. בפעמים הקודמות זה עבד טוב.
לכל אלה ששלחו אותו הביתה. מקווה שתאכלו את אותו הכובע שאכלתם מהטופיק הבלתי נשכח "אוגו הביתה".
אם הוא יביא לנו אליפות העונה ויתעורר על עצמו אני מוכן לאכול גם מיליון כובעים ולא רק עוגות בצורת כובעים.izguy83 כתב:צריך ספסל דחוף. בפעמים הקודמות זה עבד טוב.
הגזמת לגמריzivmay כתב:
אני אטרוף את הכובע אם צריך.
בינתיים הוא מוכיח לי משחק אחרי משחק, שהוא שחקן שלא מתאים לרמות האלה ( של מקצוענות, חדשנות, קיצר כל דבר שמזכיר אירופה).
ואני בכלל לא מתכוון לצד המנטלי- נגיעה ראשונה גרועה, דריבל בינוני, אגרסיביות של ליגה ג', פיזיות של ליגה ב', בעיטה שפוגעת פעם אחת מ20, חוכמת משחק ששואפת ל0.
אני באמת לא מבין למה שחקן כזה לוקח מאלונה כלכך הרבה כסף.
מסכים איתך.ns75 כתב:
הגזמת לגמרי
נתן מספרים הכי משמעותיים בקבוצה בשנתיים הקודמות
יש לו בעיות, לא אומר שלא (מחויבות, פיסיות, הגעה למשחקים גדולים) אבל להפוך אותו לדובב גבאי זה כבר הגזמה