יש לנו היום משחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: יש לנו היום משחק

שליחה על ידי ns75 »

אם אני אלונה אני סוגר עם יענקל׳ה שיעלה בהרכב הכי חזק מול מכבי, אם הוא לוקח נקודות אני נותן לו במתנה את החצי גמר

במידה ואכן לוקח נקודות, אני אומר לו לפני החצי שהוא לא הבין נכון, מדובר באי הבנה תמימה ואז פותח להם ת׳תחת בחצי

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ns75 כתב:אם אני אלונה אני סוגר עם יענקל׳ה שיעלה בהרכב הכי חזק מול מכבי, אם הוא לוקח נקודות אני נותן לו במתנה את החצי גמר

במידה ואכן לוקח נקודות, אני אומר לו לפני החצי שהוא לא הבין נכון, מדובר באי הבנה תמימה ואז פותח להם ת׳תחת בחצי

הרבה יותר פשוט מזה.
מענק 100,000 יורו (זניח לעומת הכנסות מאליפות) יתחלק בין שחקני הקבוצה שתנצח את מכבי.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

dardasmiley כתב:

הרבה יותר פשוט מזה.
מענק 100,000 יורו (זניח לעומת הכנסות מאליפות) יתחלק בין שחקני הקבוצה שתנצח את מכבי.
הצחקת את הפרימדונות של חיפה עם ה 10k האלה

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

Totti כתב:הסיפור הזה רחוק מלהסתיים.
מהי עשתה אמש צעד מדהים לעבר, במחצית ראשונה נהדרת (שנייה הרבה הרבה פחות) ושער מאני טיים מאין כמוהו. אבל זה רחוק מלהסתיים.

תגידו שזה פעם בחיים, שזו הבלחה, שזה אחד ל...תגידו.
26 במאי, 1999, באיירן חוגגת את הזכייה בגביע אירופה ב-23:15, ב-23:18 דקות, הגביע נוסע למנצטסר.

זה היופי במשחק הזה, שהוא בנוי מכך כך הרבה מומנטומטים ורגעי קסם שמשנים עונה.

אללה, סכנין בשבת, 3 נקודות.
בשבילי החגיגה המוקדמת של באיירן מקבילה לסרטון הבזוי של חבורת איזה כיף 5 הפרש.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מכבי חיפה לא מסוגלת לקחת אפילו נקודה ממכבי ת"א. הקבוצה האחרונה שאני בונה עליה לעזור לנו

סמל אישי של משתמש
red bend

שליחה על ידי red bend »

מילה אחרונה בנושא
משהו עדיין מעלה בי ספקות ולא נרגע
חזרתי שוב לתקציר ההפסד של בית"ר 3-2 במשחק האחרון בבלומפילד, וגם חזרתי שוב לתקציר של המשחק בטדי שנגמר ב 2-2.
בטדי ראיתי הגנה "שמתאבדת" לא להפסיד בדקות האחרונות.
בבלומפילד ראיתי משהו אחר לגמרי מכל הזוויות וההילוכים החוזרים.
זהו סיימתי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

red bend כתב:מילה אחרונה בנושא
משהו עדיין מעלה בי ספקות ולא נרגע
חזרתי שוב לתקציר ההפסד של בית"ר 3-2 במשחק האחרון בבלומפילד, וגם חזרתי שוב לתקציר של המשחק בטדי שנגמר ב 2-2.
בטדי ראיתי הגנה "שמתאבדת" לא להפסיד בדקות האחרונות.
בבלומפילד ראיתי משהו אחר לגמרי מכל הזוויות וההילוכים החוזרים.
זהו סיימתי.
יא אללה תקשיב.
אני משחזר את הגול של זהבי והמהלך שהוביל לגול 10 פעמים כל יום ונשבע לך שזה מזכיר לי את השרוכים בבית שאן.
תשמע,גם הגנה של ליגה א סוגרת טוב יותר.
מסריח רצח.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

לא מבין איך אתם מצליחים לעשות את זה לעצמכם ולראות את זה שוב ושוב. ממש התעללות.

ותשמרו את תאוריות הקונספירציה להמשך העונה. אם בית"ר לא משחקת, היא לא משווה פעמיים ומחזיקה מעמד עד הדקה ה90. אתם מגזימים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedRock כתב:לא מבין איך אתם מצליחים לעשות את זה לעצמכם ולראות את זה שוב ושוב. ממש התעללות.

ותשמרו את תאוריות הקונספירציה להמשך העונה. אם בית"ר לא משחקת, היא לא משווה פעמיים ומחזיקה מעמד עד הדקה ה90. אתם מגזימים.
סתם להזכיר לך.
בית שאן מובילה 2:1 ומפסידה 3:2.
אין כאן שום תיאוריית קונספירציה ושום טענות על מכירה.
אבל גם אין כאן שום מאמץ מיוחד למנוע את השער.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

ns75 כתב:אם אני אלונה אני סוגר עם יענקל׳ה שיעלה בהרכב הכי חזק מול מכבי, אם הוא לוקח נקודות אני נותן לו במתנה את החצי גמר

פותח למכבי חיפה ת'תחת?
מתי בדיוק הוצאת מהם 3 נקודות העונה שיש לך פריבילגיה לא רק לנצח אותם, אלא לפתוח להם את התחת?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

המצבים שזהבי קיבל באמצע ההגנה ביתר גובלת בשערורייה גם כריסטיאנו ובנזמה לא מגיעים לכמות מצבים כזאת ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
red bend

שליחה על ידי red bend »

זה שי ! כתב:המצבים שזהבי קיבל באמצע ההגנה ביתר גובלת בשערורייה גם כריסטיאנו ובנזמה לא מגיעים לכמות מצבים כזאת ,זה שי !
לראות את ההגנות בתקצירים בין טדי לבלומפילד
שמיים וארץ
תחושת בטן שכנראה זו לא מכירה קבוצתית אלא נקודתית בהגנה של בית"ר

סמל אישי של משתמש
emperor28

שליחה על ידי emperor28 »

הייתי חייב להגיב אליכם, אני אמנם אוהד מכבי חיפה אבל ללא ספק המשחק של הגרמנים נגד בית"ר היה נראה מכור , נפילות הזויות על הקווים שגרמו למעברים והכנסות כדור חופשיות שגם במשחקי גביע נגד קבוצות ליגה א' ו ב' לא ראינו...

קשה לי להאמין שמכבי חיפה תפתיע את הגרמנים במיוחד עם רוני לוי התבוסתן ויעקב שחר שכבר מת להיות בבלומפילד ולחגוג אליפות עם הגרמנים... אבל אולי הקהל ושחקנים ששונאים את הגרמנים כמו ורמוט יצליחו לעשות משהו ולעזור לכם!

הלוואי ותקחו... אתם תצילו את הכדורגל הישראלי מאסון... כי אם הם יקחו אליפות נראה כאן את מה שהיה בכדורסל בשנות ה90 וה2000 המוקדמות.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

emperor28 כתב:הייתי חייב להגיב אליכם, אני אמנם אוהד מכבי חיפה אבל ללא ספק המשחק של הגרמנים נגד בית"ר היה נראה מכור , נפילות הזויות על הקווים שגרמו למעברים והכנסות כדור חופשיות שגם במשחקי גביע נגד קבוצות ליגה א' ו ב' לא ראינו...

קשה לי להאמין שמכבי חיפה תפתיע את הגרמנים במיוחד עם רוני לוי התבוסתן ויעקב שחר שכבר מת להיות בבלומפילד ולחגוג אליפות עם הגרמנים... אבל אולי הקהל ושחקנים ששונאים את הגרמנים כמו ורמוט יצליחו לעשות משהו ולעזור לכם!

הלוואי ותקחו... אתם תצילו את הכדורגל הישראלי מאסון... כי אם הם יקחו אליפות נראה כאן את מה שהיה בכדורסל בשנות ה90 וה2000 המוקדמות.
קודם כל תודה על התמיכה, אבל זה די אמור להיות אזור סגור כאן, לא כמו פייסבוק או דברים כאלה.
ולגבי התוכן, קשה לי להאמין שהשחקנים חושבים על זה, בטח שלא בזמן משחק ובטח שלא בזמן חצי גמר גביע.
בכל מקרה(אני לא אדבר בשם כולם כאן) אני מאחל לכם בהצלחה בגמר, ושתיפטרו מכל המטרדים בצורת בניונים ושחרים למיניהם.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

יש לנו היום עוד משחק

20:55 סמי עופר

הפעם זה ייגמר הרבה יותר מוקדם מאשר נגד בית״ר

שלח תגובה