talb55 כתב:דוקטור תסתכל שוב מ 4:25 לא יודע מה איתך אבל גם שחקנים גדולים מברדה לא מבקיעים 10X10 את המצב הזה וגם לא 1X10
https://www.youtube.com/watch?v=FBXlrR4Gvu0" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב אם השיטה שלך היא הבקעת שערים לידע כללי כדי שתדע שברדה לאורך הקרירה שלו הבקיע פי שלוש שערים מאשר רוקאביצה המהולל.
עוד דבר שאני חייב להגיד, זהבי ענק, לא היה כדוגמתו בארץ לעולם, פשוט תופעה. אבל הדבר שהכי מסביר את ממדי התופעה זה שלעולם אבל לעולם לא ציפו שדווקא זהבי יעשה את זה. זהבי עד גילאי הבוגרים המאוחרות לא סומן כשחקן מוביל אם בכלל שחקן וגם כשעשה זאת אף אחד לא האמין דווקא הוא יהיה השחקן הזה (אני מאמין שגם לא הוא).
אז כנס טיפה לפרופרציות אחי ואל תשחק במשחק "יום אתה מלך ולמחרת אחד העבדים" (הגרסא שלי למשחק חחח

).
אתה מוזמן לעקוב אחרי מהיום הראשון שאני פה, ומהיום הראשון שאני ביציע תשמע מהסובבים.
מעולם (כן תשמע טוב) , מעולם לא תפסתי מברדה מעבר למנהיג.
חוץ מליפול מכל דבר ולבכות לשופט, אני לא רואה אותו עושה משהו שמשדרג את ההתקפה של הקבוצה, דבר שחלוץ או חלוץ מדומה צריך לעשות.
13 שערים בעונה זה לא מספרים של חלוץ לקבוצת לאליפות
ואם אתה שואל אותי, הגיע הזמן להנחית פה חלוץ ברמה, כי אחרת אני לא רואה שום דרך אחרת להוציא אותו מההרכב, גם אם בן שהר יביא 15 שערים בעונה.
הוא מוזמן להנהיג מהיציע, או כשחקן משלים מחליף.