לא רואה את חיפה מוציאה כלום, זה עצוב אבל היחידות שאיכשהו שיחקו מול מכבי אלו רעננה וסכנין.YallaHapoel כתב:היום זה ילך להם קשה.
רואה את חיפה מוציאה תיקו.
יש לנו היום משחק
Re: יש לנו היום משחק
בלי השוער, בלי עטר, בלי בניון, בלי ג'אבר - כולם פצועים פתאום.YallaHapoel כתב:היום זה ילך להם קשה.
רואה את חיפה מוציאה תיקו.
אגב תמיד חיפה מאבדים שחקנים לפני מפגש מול ת"א, נקווה שהפעם לא רק יקבלו בראש אלא גם יאבדו שחקן או שניים
כן בונים עליו שיתן גול, יביא את הצולבת של זהבי ויקבל על זה גם אדוםReDo כתב:In plet we trust

- The red one
צחוק צחוק זה בכלל לא הזוי.blueman כתב: כן בונים עליו שיתן גול, יביא את הצולבת של זהבי ויקבל על זה גם אדום
- dardasmiley
אם זה קורה, הם לא נותנים לו להתקלח, ישר מעלים אותו על מטוס. ומכניסיפ אותו לתוכנית להגנת עדים רק מהפחד מה התקשןרת תעשה לו ולהם.blueman כתב: כן בונים עליו שיתן גול, יביא את הצולבת של זהבי ויקבל על זה גם אדום
אם לזר שלהם (ברח לי שמו) שלקח לרפי כהן את הקריירה התקשורת מיררה את החיים, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה לשחקן שיקח לזהבי רגל...
ברור מי הפייבוריטית.
אבל מחזיר אתכם לשירשור הזה לפני המשחק שבוע שעבר.
אבל מחזיר אתכם לשירשור הזה לפני המשחק שבוע שעבר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
השתלשלות המשחק:ReDo כתב:In plet we trust
1 של זהבי עד דקה 10.
חיפה משחקים יפה, מגיעים למצבים ומחמיצים מול שער ריק.
דקה 47 זהבי מבשל לטב"ז את השני.
דקה 65 2-1 ע"מ ליצור לנו אשליות.
דקה 80, מתפרצת של הצהובים מסתיימת בשער של שחקן שלא כבש 40 שנה (בבס"ט, פרץ, טיבי, זיו וכו...).
חבל על המאמץ. לא רואה את המשחק. ברור כמו הגול של זהבי נגד בית"ר.
זה יהיה ככה:izguy83 כתב: השתלשלות המשחק:
1 של זהבי עד דקה 10.
חיפה משחקים יפה, מגיעים למצבים ומחמיצים מול שער ריק.
דקה 47 זהבי מבשל לטב"ז את השני.
דקה 65 2-1 ע"מ ליצור לנו אשליות.
דקה 80, מתפרצת של הצהובים מסתיימת בשער של שחקן שלא כבש 40 שנה (בבס"ט, פרץ, טיבי, זיו וכו...).
חבל על המאמץ. לא רואה את המשחק. ברור כמו הגול של זהבי נגד בית"ר.
1 של זהבי עד דקה 10.
80 דקות של העברת זמן בהסכמה של "אתם לא תשפילו אותנו אנחנו לא נהרוס לכם אליפות ושנינו נשמור כוחות למשחק החשוב שיש לנו באמצע השבוע"
יש לי רק בקשה אחת קטנה מכל האופטימסטיים שחיים בעולם של חדי קרן וקשתות בענן.
אם ובמקרה השפנפנות בירוק מצליחות להחזיק מעמד איכשהו עד דקה מתקדמת, אל תפתחו ציפיות. זה סתם ייגמר באכזבה. חיפה יפסידו, לא משנה איך.
אל. תפתחו. ציפיות. !
אם ובמקרה השפנפנות בירוק מצליחות להחזיק מעמד איכשהו עד דקה מתקדמת, אל תפתחו ציפיות. זה סתם ייגמר באכזבה. חיפה יפסידו, לא משנה איך.
אל. תפתחו. ציפיות. !
אם הם מחזיקים מחצית, הם מוציאים נקודותNoam98 כתב:יש לי רק בקשה אחת קטנה מכל האופטימסטיים שחיים בעולם של חדי קרן וקשתות בענן.
אל. תפתחו. ציפיות. !
והם לא.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
על זה בדיוק אני מדבר. גם אם במקרה הם יוצאים למחצית בתוצאה טובה, סמוך על הש"ן שיבקיע בדקה 90.doctorslayer כתב:
אם הם מחזיקים מחצית, הם מוציאים נקודות
והם לא.
- dardasmiley
תרשמו: 3-0 עד דקה 30
מביך כיצד מועדון מפואר וגאה כל כך הפך בשר תותחים דווקא של היריבה הכי גדולה שלו.
אם נקביל את זה לאנגליה, לא משנה עד כמה ליברפול היתה בשפל(והיא היתה), מנצ'סטר תמיד הקיאה את הנשמה מולה.
אם נקביל את זה לאנגליה, לא משנה עד כמה ליברפול היתה בשפל(והיא היתה), מנצ'סטר תמיד הקיאה את הנשמה מולה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]