יש לנו היום משחק
- The red one
Re: יש לנו היום משחק
איך אתם קובעים דברים לפני שהתחיל המשחק ואפילו פורסם ההרכב! חכו קצת!
מכבי תא בדרך להיות השליטה הבלעדית של הביצה המסריחה הזאת, ומכבי חיפה לא רק נותנת לזה לקרות, אלא גם עוזרת לה.
אי אפשר לבנות על אף קבוצה בליגה הזו, כולם נגרים שנלחמים לפעמים זה עובד ולפעמים לא
צריך לנצח עד בלומפילד ושם לתת בראש גם במחיר של צולבת ופירקוסים
צריך לנצח עד בלומפילד ושם לתת בראש גם במחיר של צולבת ופירקוסים
אלונה חייבת להגיש תלונה בהתאחדות על מה שהלך שם היום בערב
אין שום סרט בעולם שהיום זה הולך להיות טיול ערב קייצי של מכבי.
אני לא אומר שלא ינצחו,אבל הם יקיזו המון דם.
אין מצב שסמי עופר מלא ב30000 וחיפה מתרפסת היום וזה ממש לא משנה באיזה הרכב הם יעלו ומה מחכה להם ביום רביעי.
ואם זה יקרה,עדיף להם לשחקני חיפה להזמין בטשית שתוציא אותם מהמגרש למה הקהל שלהם ישרוף אותם בחיים.
אין מצב שסמי עופר מלא ב30000 וחיפה מתרפסת היום וזה ממש לא משנה באיזה הרכב הם יעלו ומה מחכה להם ביום רביעי.
ואם זה יקרה,עדיף להם לשחקני חיפה להזמין בטשית שתוציא אותם מהמגרש למה הקהל שלהם ישרוף אותם בחיים.
אין לאף אחד שם שום ערכים וכבוד. גם לקהל כבר לא אכפת.אדום זקן כתב:אין שום סרט בעולם שהיום זה הולך להיות טיול ערב קייצי של מכבי.
הם עסוקים רק בגביע בשביל להוציא תואר, כדי שהעונה הזאת תיגמר בטוב למראית עין מבחינתם.
יקבלו בראש גם פה וגם פה(אם לא מאיתנו, אז בגמר מול מכבי תא).
נדבר ב23:00אדום זקן כתב:אין שום סרט בעולם שהיום זה הולך להיות טיול ערב קייצי של מכבי.
- The red one
אל תדבר שטויות.Noam98 כתב: אין לאף אחד שם שום ערכים וכבוד. גם לקהל כבר לא אכפת.
הם עסוקים רק בגביע בשביל להוציא תואר, כדי שהעונה הזאת תיגמר בטוב למראית עין מבחינתם.
יקבלו בראש גם פה וגם פה(אם לא מאיתנו, אז בגמר מול מכבי תא).
את הקהל מאוד מעניין המשחק הזה. הקהל שלהם איתנו. הקהל שלהם שונא את מכבי תל אביב יותר משהוא רוצה גביע. אם לקהל שלהם לא היה אכפת, הגרעין של הארגון היה מגיע ומוחה נגד הקבוצה בסוף השבוע?
הנה, לצורך העניין, פוסט שהעלו היום חוות מזור, שהם להקת אוהדים או משהו כזה, וחלק מאחד הארגונים (בטח מישהו יוכל לשפוך פה אור יותר) ויש לדף שלהם SAY בקרב הקהל -
https://www.facebook.com/HavatMa20r/pho ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הקהל של מכבי חיפה זה משהו אחד והם בעדנו דווקא ממתי שהם כבר לא רלוונטים במירוץ לאליפות, ההנהלה והצוות המקצועי משום מה שונאים אותנו...
ורק בגלל שחר באלי שמכבי חיפה ירדו ליגה על מנת שיבוא מישהו שייקח אותם למרות שזה יגרור תחרות יותר קשה זה עדיף מהמכירת משחקים שיש להם כל שנה למכבי תל אביב...
ורק בגלל שחר באלי שמכבי חיפה ירדו ליגה על מנת שיבוא מישהו שייקח אותם למרות שזה יגרור תחרות יותר קשה זה עדיף מהמכירת משחקים שיש להם כל שנה למכבי תל אביב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם מכבי חיפה מתפרקת מול מכבי תל אביב, אני לא חושב שהאוהדים יקבלו את זה יפה.
הם מוכנים למכור את אחותם רק שהמקקים לא יקחו אליפות ואנחנו כן,
מכבי חיפה זה מועדון עם DNA של אלופה, הקבוצה היא פח אשפה אבל גם אם ירצו או לא, הם יצטרכו לתת 100 אחוז היום.
תקראו לי הזוי, אבל יש לי תחושה טובה היום.
הם מוכנים למכור את אחותם רק שהמקקים לא יקחו אליפות ואנחנו כן,
מכבי חיפה זה מועדון עם DNA של אלופה, הקבוצה היא פח אשפה אבל גם אם ירצו או לא, הם יצטרכו לתת 100 אחוז היום.
תקראו לי הזוי, אבל יש לי תחושה טובה היום.

- dardasmiley
חנקת!ns75 כתב:אלונה חייבת להגיש תלונה בהתאחדות על מה שהלך שם היום בערב
חוות מזור מורכבת מאוהדים מהאולטרה בויס והקופים, וגם מאוהדים רגילים.אדום בלב בנשמהההה כתב: אל תדבר שטויות.
את הקהל מאוד מעניין המשחק הזה. הקהל שלהם איתנו. הקהל שלהם שונא את מכבי תל אביב יותר משהוא רוצה גביע. אם לקהל שלהם לא היה אכפת, הגרעין של הארגון היה מגיע ומוחה נגד הקבוצה בסוף השבוע?
הנה, לצורך העניין, פוסט שהעלו היום חוות מזור, שהם להקת אוהדים או משהו כזה, וחלק מאחד הארגונים (בטח מישהו יוכל לשפוך פה אור יותר) ויש לדף שלהם SAY בקרב הקהל -
https://www.facebook.com/HavatMa20r/pho ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
אני לא מדבר על הארגונים אלא על הקהל הרחב.
- The red one
הקהל הרחב לא נותן את הטון והקהל הרחב לא מעביר מסרים לשחקנים. הארגונים הם אלה שילחיצו וישרקו בוז ואולי אפילו יקללו וימחו אם יראו שהדברים לא מתנהלים במגרש לרוחם.Noam98 כתב: חוות מזור מורכבת מאוהדים מהאולטרה בויס והקופים, וגם מאוהדים רגילים.
אני לא מדבר על הארגונים אלא על הקהל הרחב.
אם המשחק היה בבלומפילד חיפה מתפרקת
כעבור 20 דק' עם פנדל שערורייתי שלא היה כולל אדום לקינן ואיווניר ועמיחי מסכימים עם כל שריקה של השופט , כדורים ששורקים ליד השער של חיפה כל התקפה ועוד שער לקראת סוף המחצית.
היום המשחק בסמי עופר לא צופה פירוק
סתם משחק שנגמר כבר בדקה ה 60
מכבי קל , כסף על הריצפה.
כעבור 20 דק' עם פנדל שערורייתי שלא היה כולל אדום לקינן ואיווניר ועמיחי מסכימים עם כל שריקה של השופט , כדורים ששורקים ליד השער של חיפה כל התקפה ועוד שער לקראת סוף המחצית.
היום המשחק בסמי עופר לא צופה פירוק
סתם משחק שנגמר כבר בדקה ה 60
מכבי קל , כסף על הריצפה.
- OMERREMO33
חיפה היום מקבלת את אחת הכאפות שלה כמועדון. צופה תבוסה. אם אפשר לבנות על משהו זה משחק עצבני עם פצועים/אדומים (לשני הצדדים טוב לנו)