שוב הדיסקו כאן- סיכום הנצחון על סכנין בשבע בום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

שוב הדיסקו כאן- סיכום הנצחון על סכנין בשבע בום

שליחה על ידי Totti »

כמו בשיר הנהדר של הדורבנים...
על החזרה של המאור הגדול, שלישייה התקפית בתפוקה נהדרת, מאמן חושב ולומד והוראות למשתמש המתחיל בדרך לסמי עופר,

https://7-boom.co.il/games-summary.php?article=13" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 17 אפריל 2016, 22:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

Re: שוב הדיסקו כאן- סיכום הנצחון על סכנין בשבע בום

שליחה על ידי dor69 »

תקן את הקישור אחינו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תוקן

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

אהבתי את הקטע על שהר, תותח!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אחלה סיכום

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תודה.
אגב, בשבוע שעבר עלה כאן עניין ברדה והתנועה שפינתה לשהר שטחים...גאדיר עשה את זה מושלם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. סהר איכזב אותי במשחק האחרון כי חשבתי שהוא שחקן מגוון יותר. למרות הניתוח שלכם אני הרגשתי שסהר מבקש את הכדור כמעט תמיד לרגל כשלפחות על שני כדורי עומק גדולים של מאור הוא ויתר מראש כי רצה את הכדור לרגל.
הוא לא השפיע מספיק על המשחק לטעמי.

2. נכון שטוני בוזגלו ומליקסון לא תמכו יותר מידי בהגנה, אבל הרגשתי, לפחות המחצית הראשונה, שמתן אוחיון נתן את אחת ההופעות היותר חלשות של שחקן הגנה אצלנו בשנה האחרונה.
פעם אחר פעם עברו אותו בקלות באחד על אחד ושלחו כדורי רוחב לרחבה, הסגירה שלו בגול על מוגרבי הייתה נוראית ובכלל יש לו מנהג לעזוב את האגף וללכת לאמצע מה שהשאיר את האגף פנוי התקפה אחרי התקפה.
אני חושב שהוא ניצח באולי מאבק אחד - שני מאבקים הגנתים כל המחצית כשבודדו את שחקן ההתקפה עליו וזה כישלון גדול לטעמי.

3. חבל שלא היה מעקב על סוארס שחזר להרכב. לדעתי ההשפעה שלו על הנעת הכדור שלנו והיציאה שלנו קדימה היא מדהימה והוא גם משדרג אותנו המון במצבים הנייחים שלנו.
יהיה כאב ראש חיובי לבכר ואני לפחות מקווה שסוארס יועדף על טאהה בחצי הגמר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Sir Alex Ferguson כתב:1. סהר איכזב אותי במשחק האחרון כי חשבתי שהוא שחקן מגוון יותר. למרות הניתוח שלכם אני הרגשתי שסהר מבקש את הכדור כמעט תמיד לרגל כשלפחות על שני כדורי עומק גדולים של מאור הוא ויתר מראש כי רצה את הכדור לרגל.
הוא לא השפיע מספיק על המשחק לטעמי.

2. נכון שטוני בוזגלו ומליקסון לא תמכו יותר מידי בהגנה, אבל הרגשתי, לפחות המחצית הראשונה, שמתן אוחיון נתן את אחת ההופעות היותר חלשות של שחקן הגנה אצלנו בשנה האחרונה.
פעם אחר פעם עברו אותו בקלות באחד על אחד ושלחו כדורי רוחב לרחבה, הסגירה שלו בגול על מוגרבי הייתה נוראית ובכלל יש לו מנהג לעזוב את האגף וללכת לאמצע מה שהשאיר את האגף פנוי התקפה אחרי התקפה.
אני חושב שהוא ניצח באולי מאבק אחד - שני מאבקים הגנתים כל המחצית כשבודדו את שחקן ההתקפה עליו וזה כישלון גדול לטעמי.

3. חבל שלא היה מעקב על סוארס שחזר להרכב. לדעתי ההשפעה שלו על הנעת הכדור שלנו והיציאה שלנו קדימה היא מדהימה והוא גם משדרג אותנו המון במצבים הנייחים שלנו.
יהיה כאב ראש חיובי לבכר ואני לפחות מקווה שסוארס יועדף על טאהה בחצי הגמר.
חושב שחלקנו מחמירים קצת עם שהר, מסכים עם כולם שהוא בעונה בינונית, אני בעיקר נותן לו להנות מחמת הספק ומאשים את הפציעה, בכל זאת היה 4 חודשים בחוץ וזה ממש לא פשוט לחזור מפציעה וחוסר כושר לקצב של קבוצה בליגה שרצה, ועדיין הוא נמצא עם בערך 10 שערים בכל המסגרות, חובת ההוכחה תהיה עליו בשנה הבאה אחרי שיעבור הכנה ראויה ובתקווה שיהיה כשיר לרוב שלבי העונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

1. אין ספק שהוא איכזב, אף אחד לא טען אחרת. רק הדגשנו מצב אחד(והיה נוסף), שהתנועה שלו היתה נכונה והנבדל מיותר ובעיקר באשמת המוסר
2. חד משמעית, אוחיון לא היה חלש כל כך. הגנה זו עבודה קבוצתית, מי שמפיל אותה על שחקן בודד טועה ביסוד
3. כשאתה משוחד אתה משוחד ואף אחד בעולם לא יעזור. סוארס היה טוב, בטח בהתחשב בעובדה שלא שיחק תקופה. היו לו כמה תיקולי "ווילי" מוכרים הטיימינג מושלם ועל המצבים הנייחים אין מה לדבר. אבל חוסר התיאום עם צדק בולט והרבה מהבלבול בהגנה די בגללו

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

blueman כתב: חושב שחלקנו מחמירים קצת עם שהר, מסכים עם כולם שהוא בעונה בינונית, אני בעיקר נותן לו להנות מחמת הספק ומאשים את הפציעה, בכל זאת היה 4 חודשים בחוץ וזה ממש לא פשוט לחזור מפציעה וחוסר כושר לקצב של קבוצה בליגה שרצה, ועדיין הוא נמצא עם בערך 10 שערים בכל המסגרות, חובת ההוכחה תהיה עליו בשנה הבאה אחרי שיעבור הכנה ראויה ובתקווה שיהיה כשיר לרוב שלבי העונה
חד משמעית צודק. קשה מאוד לא לעשות הכנה לעונה ולהיכנס לקצב תוך כדי ריצה.
במשחק האחרון בן סהר היה הרבה פחות טוב מכל הקבוצה איבד הרבה כדורים, לא היה ברומטר במשחק וכמו שאמרתי נתפס בנבדלים, אבל יחד עם זאת שחקן שעושה תנועה אי אפשר להאשים אותו (הצצתי עוד פעם בנבדלים, חלקם עם תנועה מצוינת וחלקם תנועה מוקדמת מדי). לבנתיים אני חושב שברדה מביא הרבה יותר תכונות למשחק שחשובות לנו וגם השיתוף פעולה שלו עם מליקסון וואקמה בתחילת העונה היה אדיר ככה שאין לדעתי שאלה.

אחלה ניתוח של המשחק למרות שאת הפסקה האחרונה על בכר פחות אהבתי. אין ספק שהוא המצטיין שלנו העונה, אבל כן מותר לבקר אותו, וכשהחליף מערכים כמה פעמים במשחק זה בהחלט פגע בנו ובשטף של המשחק. בכל אופן אם לא טועים לא לומדים, אחלה בכר!!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

talb55 כתב:
אחלה ניתוח של המשחק למרות שאת הפסקה האחרונה על בכר פחות אהבתי. אין ספק שהוא המצטיין שלנו העונה, אבל כן מותר לבקר אותו, וכשהחליף מערכים כמה פעמים במשחק זה בהחלט פגע בנו ובשטף של המשחק. בכל אופן אם לא טועים לא לומדים, אחלה בכר!!
אף אחד לא מדבר על ביקורת מבית. תשמע קצת רדיו ותבין, "עושה במכנסיים, מפחד מברדה ובוזגלו". חוץ מזה, כתבתי בצורה ברורה " חלק מהביקורות מוצדקות", החוכמה היתה ללמוד והוא הפיק לקחים כמצופה ממאמן ברמתו

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

Totti כתב:
אף אחד לא מדבר על ביקורת מבית. תשמע קצת רדיו ותבין, "עושה במכנסיים, מפחד מברדה ובוזגלו". חוץ מזה, כתבתי בצורה ברורה " חלק מהביקורות מוצדקות", החוכמה היתה ללמוד והוא הפיק לקחים כמצופה ממאמן ברמתו
מקבל אחי, שאפו על הניתוח (ואגב ברדיו נמצאים רק כאלה שלא מבינים חצי טיפה בכדורגל, גם אלה הבאר שבעים)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תודה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

כרגיל טור מעולה, מאוד מעניין.
המספרים שנתתם של בוזגלו קצת הפתיעו אותי, במגרש הרגיש לי הרבה יותר אנמי.
מעניין יהיה לררות את הטורים שלכם משתלביפ עם ההבטחוץ של מנהלת הליגה לסטטיסטיקה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

מעולה.

כמו שאריק אמר לי במשחק - בלי הפציעה של מליקסון המשחק נגד סכנין היה משחק אליפות.

יש נתון מדהים: מלקיסון פתח העונה ב15 משחקים.
מאזן: 14 נצחונות ותיקו.

נותן כלייה בשביל שהוא ייתן 60 דקות בכל משחק עד סוף העונה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה