אל תחמיר עם עצמך, למרות האהבה שלך למתן אוחיון ולהצבה של בלם בעמדת המגן לא הייתי קורא לך משוחד (:Totti כתב:1. אין ספק שהוא איכזב, אף אחד לא טען אחרת. רק הדגשנו מצב אחד(והיה נוסף), שהתנועה שלו היתה נכונה והנבדל מיותר ובעיקר באשמת המוסר
2. חד משמעית, אוחיון לא היה חלש כל כך. הגנה זו עבודה קבוצתית, מי שמפיל אותה על שחקן בודד טועה ביסוד
3. כשאתה משוחד אתה משוחד ואף אחד בעולם לא יעזור. סוארס היה טוב, בטח בהתחשב בעובדה שלא שיחק תקופה. היו לו כמה תיקולי "ווילי" מוכרים הטיימינג מושלם ועל המצבים הנייחים אין מה לדבר. אבל חוסר התיאום עם צדק בולט והרבה מהבלבול בהגנה די בגללו
סוארס פתח את העונה מצוין עם צדק, לאחר מכן כשנפצע טאהה יצר שותפות טובה מאוד עם צדק, מה שאומר שהשחקן המרכזי בהגנה שלנו השנה והברומטר הוא בכלל צדק.
אני לא ראיתי בעיות מיוחדות בהגנה מול סכנין, למעט 30 הדקות הראשונות הנוראות של מתן. למעשה אני חושב שמשחק ההגנה שלנו היה טוב בהרבה מהפעם האחרונה שפגשנו את סכנין ואת ההתקפה המהירה שלה.
אני חושב שטאהה הוא בלם ראוי, אבל עם סוארס אני מרגיש בטוח יותר ובעיקר מסוגל לשחק כדורגל הרבה יותר מודרני. אין תחליף לניסיון ולשקט של סוארס עם הכדור, אצל טאהה זה מרגיש לי הרבה פעמים לחץ ופאניקה עם הכדור ומזה יוצאים לטעמי הרבה החלטות לא נכונות במיוחד הרבה ניסיונות של טאהה לדלג מעבר לקישור ולהגיע ישר לשחקני ההתקפה מה שפוגע מאוד בהנעת הכדור שלנו.