במקיף ד' אני גדלתי... ביום שניכנס לקונכיה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: במקיף ד' אני גדלתי... ביום שניכנס לקונכיה

שליחה על ידי RedHell »

הסניגור האדום כתב: דור חמודי מה שאנשים עשו כאן ובראשם אריק באירגון האוהדים, שהקבוצה לא הייתה להיט בלשון המעטה הדף לא יכול להכיל זאת, אז בבקשה אל תלמד אותנו מה הולך בתוך האירגון .
אתה נהנה לקפוץ סתם? או שפשוט זה כדי להזכיר שהיית חלק מהקרייזי בזמנו?
הוא לא דיבר בכלל לאריק, דווקא אריק הסביר למה זה קשה לשלב ואמר דברי טעם.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

RedHell כתב: אתה נהנה לקפוץ סתם? או שפשוט זה כדי להזכיר שהיית חלק מהקרייזי בזמנו?
הוא לא דיבר בכלל לאריק, דווקא אריק הסביר למה זה קשה לשלב ואמר דברי טעם.
למה לא דברי טעם מה שאני ומאור אמרנו? אני חושב שהיעדר האווירה בקונכיה היא בגלל שהארגון החליט לא להגיע למשחקים.
אתם לא רוצים להגיע ?זכותכם ,אבל בתכלס רק אתם אלו שיכולים להפוך את הקונכיה ל"אולם כדורסל".

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הסניגור האדום כתב: דור חמודי מה שאנשים עשו כאן ובראשם אריק באירגון האוהדים, שהקבוצה לא הייתה להיט בלשון המעטה הדף לא יכול להכיל זאת, אז בבקשה אל תלמד אותנו מה הולך בתוך האירגון .
אפשר לוותר על ה-"חמודי" של המוכר סוכריות במחנה יהודה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שלא תבין לא נכון, אני לא מזלזל לרגע במה שעשיתם למען המועדון בגלגולים קודמים של ארגוני האוהדים אבל כן עומד מאחורי מה שאמרתי. שני דברים לסיכום העניין:
א. כבר הוכחתי לא פעם שאפשר לדבר אליי בגובה העיניים ולא כאל ילד שקופץ מעל לפופיק אז לשון הפנייה טיפה צרמה
ב. אני כן נמצא בתוך הארגון ככה שאין צורך לדבר כאילו אני לא מבין את ההתרחשויות שקיימות בתוך ארגון אוהדים (ולא זה ממש לא מבדיל אותי משאר האוהדים)

לילה טוב והלוואי שנזכה לשמוח כולנו ביחד

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב:כבר הוכחתי לא פעם שאפשר לדבר אליי בגובה העיניים ולא כאל ילד שקופץ מעל לפופיק
אכן. רואה בך בר שיח לכל דבר.
אתה אחד ממספר חברה צעירים כאן בפורום שתענוג להתדיין איתם.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

מה אתה מדליק כאן מדורות הכל טוב.
ניצחו אתמול ב-13 הפרש.
ברור שהארגון יכול להכניס אוירה לקונכיה אבל לאורך זמן צריך לגדל ארגון אוהדים לכדורסל כמו שיש
בהרבה קבוצות בארץ. בלי קשר, אני חושב שהעיר עדיין לא בשלה לשלם עבור כדורסל בליגה השנייה.
היו צריכים לבנות מחדש את גרעין הצופים במשחקים, להגיע ל-1500-2000 ורק אז להתחיל לגבות
כסף, וגם זה בהדרגה. בגלגול הקודם אחרי העונה הגדולה שהפסדנו מול חולון, הוציאו מנויים ב-190 שקל
ומכרו כרטיסים, ופשוט אנשים לא הגיעו. החבר'ה במועדון הבינו את זה מהר מאוד, החזירו כסף לרוכשים
ועברו לכניסה חופשית. בעונה בינונית+ האולם היה כמעט מלא בכל המשחקים. אפשר להגיד שזה תרבות
וצריך להרגיל אנשים ועוד ועוד, אבל המציאות חזקה מהכל. ייקח קצת זמן עד שאנשים בבאר שבע ישלמו
בשביל לראות כדורסל וזה יראה להם טריוויאלי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:
ברור שהארגון יכול להכניס אוירה לקונכיה אבל לאורך זמן צריך לגדל ארגון אוהדים לכדורסל כמו שיש
בהרבה קבוצות בארץ. בלי קשר, אני חושב שהעיר עדיין לא בשלה לשלם עבור כדורסל בליגה השנייה.
היו צריכים לבנות מחדש את גרעין הצופים במשחקים, להגיע ל-1500-2000 ורק אז להתחיל לגבות
כסף, וגם זה בהדרגה. בגלגול הקודם אחרי העונה הגדולה שהפסדנו מול חולון, הוציאו מנויים ב-190 שקל
ומכרו כרטיסים, ופשוט אנשים לא הגיעו. החבר'ה במועדון הבינו את זה מהר מאוד, החזירו כסף לרוכשים
ועברו לכניסה חופשית. בעונה בינונית+ האולם היה כמעט מלא בכל המשחקים. אפשר להגיד שזה תרבות
וצריך להרגיל אנשים ועוד ועוד, אבל המציאות חזקה מהכל. ייקח קצת זמן עד שאנשים בבאר שבע ישלמו

+כמה שתרצה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:
מה אתה מדליק כאן מדורות הכל טוב.
ניצחו אתמול ב-13 הפרש.
מחזק.
לא סתם התחילו לחלק לאחרונה כרטיסים חינם למשחקים בפייסבוק...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה