מי אתם בכלל?!
Re: מי אתם בכלל?!
הדבר שאני הכי מאחל זה מלחמה בצפון ושיפול טיל בסמי עופר ויהרוס קליל את המגרש המזעזע הזה,אף אחד לא הופיע היום,מהחימום היתה הרגשה שהם לא באים כמו שצריך,זה שי !

- The red one
והנה..אחר כך בוכים כשהם שרים לנו על גראדים.זה שי ! כתב:הדבר שאני הכי מאחל זה מלחמה בצפון ושיפול טיל בסמי עופר ויהרוס קליל את המגרש המזעזע הזה,אף אחד לא הופיע היום,מהחימום היתה הרגשה שהם לא באים כמו שצריך,זה שי !
תרגיעו כבר עם המילים שיוצאות לכם מהמקלדת מה נסגר איתכם?! פאקינג הפסד בחצי גמר! אחרי הגמר הארור ההוא בשנה שעברה לא היה פה כזה בלאגן.
היום הפסדנו תואר, אם לא שמת לב.אדום בלב בנשמהההה כתב: אז תפתח את האשכול הזה כשלא נזכה באליפות, אז תהיה לך זכות דיבור. לא עכשיו אחרי הפסד אחד ב30 משחקים.
אבל כנראה לך זה לא מזיז..הרי הארון שלנו מלא בגביעי מדינה
רוב הזמן ההודעות שלך מציקות לי, הפעם שיחקת אותה.אדום בלב בנשמהההה כתב:מי הם בכלל?
אותם אנשים שבגללם אתה מסתובב עונה שלמה עם חיוך מאוזן לאוזן.
אותם אנשים שגורמים לך גאווה לסמל.
אותם אנשים ש(למעט החודש האחרון) הוציאו אותה כמות היום בסמי על בסיס דו-שבועי שמחים ונלהבים מטרנר.
הם הקבוצה שלך.
אז תרשה לי לשאול אותך ואת כל מי שהסכים איתך כאן - מי אתם בכלל? מה קרה? רצף טוב של משחקים ללא הפסד וזהו? שכחת איך זה מרגיש? הא? זרקו עליי ז** וואלה יופי נהיית ילדה עם קוקית.
לא טוב לכם תעברו קבוצה. יאללה דפדפו. שאפתם אוויר פסגות עלה לכם לראש טוב טוב. אחר כך תצחקו לי ב"ציטוטים מבת מצווש" על זה שאוהדי מכבי מעזים להתלונן על הקבוצה שלהם אחרי טריפל ושליטה מוחלטת בליגה הישראלית.
תראו מה נהיה ממכם. פתאום הם חבורת לוזרים.
כל המוסיף גורע.
מה שהוא אמראדום בלב בנשמהההה כתב:מי הם בכלל?
אותם אנשים שבגללם אתה מסתובב עונה שלמה עם חיוך מאוזן לאוזן.
אותם אנשים שגורמים לך גאווה לסמל.
אותם אנשים ש(למעט החודש האחרון) הוציאו אותה כמות היום בסמי על בסיס דו-שבועי שמחים ונלהבים מטרנר.
הם הקבוצה שלך.
אז תרשה לי לשאול אותך ואת כל מי שהסכים איתך כאן - מי אתם בכלל? מה קרה? רצף טוב של משחקים ללא הפסד וזהו? שכחת איך זה מרגיש? הא? זרקו עליי ז** וואלה יופי נהיית ילדה עם קוקית.
לא טוב לכם תעברו קבוצה. יאללה דפדפו. שאפתם אוויר פסגות עלה לכם לראש טוב טוב. אחר כך תצחקו לי ב"ציטוטים מבת מצווש" על זה שאוהדי מכבי מעזים להתלונן על הקבוצה שלהם אחרי טריפל ושליטה מוחלטת בליגה הישראלית.
תראו מה נהיה ממכם. פתאום הם חבורת לוזרים.
- The red one
תרשה לי לצטט אותך:CrazyRed7 כתב: היום הפסדנו תואר, אם לא שמת לב.
"את אף אחד לא מעניין רצף אי הפסדים או רצף ניצחונות באמצע העונה כשבמאני טיים משלשלים במכנסיים ושוב מסיימים עונה ללא תארים"
אלא אם אתה מגד עתידות, העונה שלנו עדיין לא הסתיימה ללא תארים. אחרי שזה יקרה אקבל את הביקורת שלךך. כרגע כולה תואר אחד הלך מתוך 2, ובינינו? התואר הפחות חשוב.
תשמע בגדול אתה צודק לגמרי, אבלאדום בלב בנשמהההה כתב: תרשה לי לצטט אותך:
"את אף אחד לא מעניין רצף אי הפסדים או רצף ניצחונות באמצע העונה כשבמאני טיים משלשלים במכנסיים ושוב מסיימים עונה ללא תארים"
אלא אם אתה מגד עתידות, העונה שלנו עדיין לא הסתיימה ללא תארים. אחרי שזה יקרה אקבל את הביקורת שלךך. כרגע כולה תואר אחד הלך מתוך 2, ובינינו? התואר הפחות חשוב.
בחלומות הכי שחורים שלי השבוע לא חשבתי שנפסיד. עם פאקינג סגל מלא מקצה לקצה.
ובקלות כזאת מרגיזה.
הפנים לליגה.
נראה מה תחשוב על התואר הפחות חשוב אם(או כש..) תישאר בידיים ריקות.אדום בלב בנשמהההה כתב: תרשה לי לצטט אותך:
- The red one
ונראה מה אתה תחשוב אם ניקח את התואר היותר חשוב, עדיין תקרא להם חבורה של לוזרים? הא? אפשר לשחק את המשחק הזה לשני הצדדים.CrazyRed7 כתב: נראה מה תחשוב על התואר הפחות חשוב אם(או כש..) תישאר בידיים ריקות.
שורה תחתונה צריך לדבר בסוף או כשרואים שהדברים מתחילים להדרדר. ולא, המשחק הזה הוא לא סימן שהדברים מתחילים להדרדר.
- The red one
אז בבקשה תכיר,ReDo כתב: תשמע בגדול אתה צודק לגמרי, אבל
בחלומות הכי שחורים שלי השבוע לא חשבתי שנפסיד. עם פאקינג סגל מלא מקצה לקצה.
ובקלות כזאת מרגיזה.
הפנים לליגה.
רדו - מציאות
מציאות - רדו
אתה, כמו כולם, כנראה שכחתם איך היא עובדת בפועל. דברים כאלה יכולים לקרות בה, ובוא נקווה שאת התזכורת הבאה נקבל שוב בעוד 30 משחקים ולא בקרוב.
זה כל הקטעאדום בלב בנשמהההה כתב: ונראה מה אתה תחשוב אם ניקח את התואר היותר חשוב, עדיין תקרא להם חבורה של לוזרים? הא? אפשר לשחק את המשחק הזה לשני הצדדים.
שורה תחתונה צריך לדבר בסוף או כשרואים שהדברים מתחילים להדרדר. ולא, המשחק הזה הוא לא סימן שהדברים מתחילים להדרדר.
עד עכשיו, ב3 שנים, הם בהחלט מצדיקים את תואר הלוזרים.
כשיביאו תואר - נדבר.
- The red one
אז איפה היית כשניצחנו כל העונה הזו? למה לא קראת להם חבורה של לוזרים אז?CrazyRed7 כתב: זה כל הקטע
עד עכשיו, ב3 שנים, הם בהחלט מצדיקים את תואר הלוזרים.
כשיביאו תואר - נדבר.
אם כבר אז ההגדרה של לוזר זה להיות כל העונה טוב ולאבד הכל בסוף, אחרת אתה סתם גרוע..אדום בלב בנשמהההה כתב: אז איפה היית כשניצחנו כל העונה הזו? למה לא קראת להם חבורה של לוזרים אז?
שוב, אל תגיבו מהבטן. לכו לישון ותנקו את הראש, העונה ממש לא נגמרה
העונה ממש לא נגמרה. הפנים לליגה בפול גז.
אבל הפסדנו את המשחק הזה בקלות מדי.
אסור לנו להיראות ככה עם סגל מלא.
אבל הפסדנו את המשחק הזה בקלות מדי.
אסור לנו להיראות ככה עם סגל מלא.
יש לך נטייה אחרי הפסדים לצאת כאן בזעקת דיכאון מטורפת שאומרת שחרב העולם.CrazyRed7 כתב: היום הפסדנו תואר, אם לא שמת לב.
מה נראה לך? שרק לך כואב? רק אתה מתעצבן? רק לךךךך זה מפריע שאין לנו תואר????
אז זהו שלא.
אבל עכשיו זה לא הזמן לשבור את הכלים.
צא לחצר,תבעט בפח,דפוק את הראש בגדר ותחזור חדש,למה אין לנו פרבילגיה להיכנס לדיכאון עכשיו ולעבור קורסים מזורזים בווינריות.
הראשון תמיד קשה,אבל שהוא יגיע יבואו עוד הרבה אחריו.