להאשים את הקהל זה הכי תלוש שיש.
למה מכבי חיפה משיגה תוצאות למרות לחץ ומחאה מהקהל (הרבה יותר משלנו) לא מעודדים,תולים שלטים הפוך,זורקים גזרים..ועדיין מוציאים 2 תיקו מול מקומות ראשונים ועולים לגמר גביע(עם ההגרלה הכי קשה לאורך המפעל)
הקהל שלנו לא אשם. מגיעים 13000 איש שבממוצע כל אחד מהם שרף 300₪+- מינימום, ימי חופש, נסיעה, דלק, אוכל, כרטיס. ומולם ניצבים שחקנים שבעים (ממה????) שרק תלושי החג שלהם זה מעל השכר הממוצע החודשי, "משחקים", אם אפשר לקרוא לזה ככה, כאילו כל אחד מהם כבר זכה בכל תואר אפשרי, כזאת זריקת ז**,חוסר רצינית, חוסר מאמץ, מחוייבות...אז הקהל ממש לא אשם, ומי שמנסה להפוך את היוצרות ולהגיד שבגללנו נאבד גם את האליפות, פשוט משקר לעצמו.
וכו, אני יודע שהעונה של חיפה בפני עצמה היא כשלון(בטח אם תסתיים בלי הגביע), הם לא מעניינים אותי, נתתי דוגמא לקהל שבאמת מוחא, ואיכשהו המחאה לא רק לא מזיקה, אפילו עוזרת.
ובכלל מה זה קהל לוזר? האם מכבי ת"א החליפה קהל? כי אני זוכר בעשור ה" רע" שלהם השפלות,הפסדים,שום תואר ובעיקר בניסיונות, וראו זה פלא הם זללו כבר 5 תארים בשלוש עונות האחרונות
אנחנו הפועל, מי אתם בכלל?
- OMERREMO33
Re: אנחנו הפועל, מי אתם בכלל?
נערך לאחרונה על ידי OMERREMO33 ב 21 אפריל 2016, 12:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
300?OMERREMO33 כתב:להאשים את הקהל זה הכי תלוש שיש.
למה מכבי חיפה משיגה תוצאות למרות לחץ ומחאה מהקהל (הרבה יותר משלנו) לא מעודדים,תולים שלטים הפוך,זורקים גזרים..ועדיין מוציאים 2 תיקו מול מקומות ראשונים ועולים לגמר גביע(עם ההגרלה הכי קשה לאורך המפעל)
הקהל שלנו לא אשם. מגיעים 13000 איש שבממוצע כל אחד מהם שרף 300₪+- מינימום, ימי חופש, נסיעה, דלק, אוכל, כרטיס. ומולם ניצבים שחקנים שבעים (ממה????) שרק תלושי החג שלהם זה מעל השכר הממוצע החודשי, "משחקים", אם אפשר לקרוא לזה ככה, כאילו כל אחד מהם כבר זכה בכל תואר אפשרי, כזאת זריקת ז**,חוסר רצינית, חוסר מאמץ, מחוייבות...אז הקהל ממש לא אשם, ומי שמנסה להפוך את היוצרות ולהגיד שבגללנו נאבד גם את האליפות, פשוט משקר לעצמו.
תחשב עלות אלטרנטיבית ותחזור אליי חביבי.
יום עבודה ברביעי, חצי יום עבודה בחמישי. תוסיף את ההוצאות הקבועות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
בגלל זה כתבתי +- ברור שיש שהוציאו גם 1000 (עם ילדים וכו')Totti כתב: 300?
זה לא החלק החשוב בהודעה
- yanivnew91
השיעור במבוא למיקרו זה בחדר כאן?Totti כתב: 300?

אי אפשר תמיד להאשים את הקהל אומנם רובנו מונעים מאהבה ללא תנאים וכן גם נגיע לנתניה ביום שני אבל מישהו פה יכול להגיד לי שהוא לא קיבל אתמול(שוב) יריקה לפנים?
כמו שכתבו מעלי, אנשים פה הפסידו יום עבודה, לקחו את הילדים והוציאו לא מעט כסף וראו קבוצה שהפסידה ללא מאבק במין זלזול לא ברור, וברגע שהשחקנים מזלזלים ולא נותנים פייט הם בעצם מזלזלים בנו האוהדים.
אפשר להפסיד משחק כדורגל וזה לא סוף העולם אבל להפסיד בלי לתת פייט ליריבה זה פשוט מבזה.
ושום מילה על הילד שישב לצידי ביציע ואי אפשר היה להרגיע את הבכי שלו.
כמו שכבר אמרתי אני אמשיך ללכת אחרי הקבוצה בכל מצב אבל הגיע הזמן שגם השחקנים יסתכלו במראה אחרי משחקים מבזים כאלו.
כמו שכתבו מעלי, אנשים פה הפסידו יום עבודה, לקחו את הילדים והוציאו לא מעט כסף וראו קבוצה שהפסידה ללא מאבק במין זלזול לא ברור, וברגע שהשחקנים מזלזלים ולא נותנים פייט הם בעצם מזלזלים בנו האוהדים.
אפשר להפסיד משחק כדורגל וזה לא סוף העולם אבל להפסיד בלי לתת פייט ליריבה זה פשוט מבזה.
ושום מילה על הילד שישב לצידי ביציע ואי אפשר היה להרגיע את הבכי שלו.
כמו שכבר אמרתי אני אמשיך ללכת אחרי הקבוצה בכל מצב אבל הגיע הזמן שגם השחקנים יסתכלו במראה אחרי משחקים מבזים כאלו.
פוסט בדיחה עצובה.
שמעודדים יותר מדי מלחיצים , שלא מעודדים אשמים , שבאים בכמויות מלחיצים , שיוצאים לוזרים אז אשמים .
כן ואין שום אשמה על חבורת השחקנים הזו .
בתקופת אלי זינו הפסדים ובזיונות כאלה היו נגמרים בקנסות לשחקנים (אני לא אומר שאני רוצה לחזור לתקופה זינו אבל כן צריך להראות לשחקנים שהגיע הזמן שיהיה אכפת לכם יותר מאוהדים)
אני זוכר איזה מקרה באירופה שקבוצה קיבלה תבוסה ושחקני הקבוצה שילמו לאוהדים את כרטיס המשחק בחזרה , זה ברור לי שבארץ זה לא יקרה כי אין תרבות ספורט כמו באירופה , אבל משהו שיזיז לשחקנים משהו שיהיה אכפת לה .
שמעודדים יותר מדי מלחיצים , שלא מעודדים אשמים , שבאים בכמויות מלחיצים , שיוצאים לוזרים אז אשמים .
כן ואין שום אשמה על חבורת השחקנים הזו .
בתקופת אלי זינו הפסדים ובזיונות כאלה היו נגמרים בקנסות לשחקנים (אני לא אומר שאני רוצה לחזור לתקופה זינו אבל כן צריך להראות לשחקנים שהגיע הזמן שיהיה אכפת לכם יותר מאוהדים)
אני זוכר איזה מקרה באירופה שקבוצה קיבלה תבוסה ושחקני הקבוצה שילמו לאוהדים את כרטיס המשחק בחזרה , זה ברור לי שבארץ זה לא יקרה כי אין תרבות ספורט כמו באירופה , אבל משהו שיזיז לשחקנים משהו שיהיה אכפת לה .
חיובי אחי.yanivnew91 כתב: השיעור במבוא למיקרו זה בחדר כאן?

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
באמת באמת שאתמול, האשמה על השחקנים.
הם פשוט לא רצו וחיפה רצו בהרבה
הכנה גרוע. לא באו לקבל כדור, לא נלחמו על שליטה באמצע
השופט נותן להרביץ והם לא מזהים את זה בזמן
הם היו מאוד נחמדים אתמול.
כולם כולל כולם ציון נכשל.
וזה שזה קל להלחיץ את הקהל שלנו זה לא חדש
פיגור והוא בעצבים על שחקנים על כל מסירה.
זה לוזריות כבר שנמצאת עמוק בתוכנו
עצוב אבל העונה השחקנים צריכים להיות חזקים יותר מאיתנו וזה קשה
הם פשוט לא רצו וחיפה רצו בהרבה
הכנה גרוע. לא באו לקבל כדור, לא נלחמו על שליטה באמצע
השופט נותן להרביץ והם לא מזהים את זה בזמן
הם היו מאוד נחמדים אתמול.
כולם כולל כולם ציון נכשל.
וזה שזה קל להלחיץ את הקהל שלנו זה לא חדש
פיגור והוא בעצבים על שחקנים על כל מסירה.
זה לוזריות כבר שנמצאת עמוק בתוכנו
עצוב אבל העונה השחקנים צריכים להיות חזקים יותר מאיתנו וזה קשה
אם כל כמה שזה כואב להגיד, רוני לוי עשה לברק בית ספר
זה נראה כאילו לוי עבד עם כל שחקן שלו אישית על המיקום שלו במגרש,ןהגיע עם תוכנית משחק מושלמת, ברק עמד חסר אונים בצד ולא ידע איך להגיב
לא מבין גם את החילופים המאוחרים, איפה הימים שברק היה מחליף גם דקה 15 אם היה צריך
רק מקווה שכל זה רק יסתיים בכאפה שתעורר אותנו ולא בסנוקרת שתוריד אותנו לקרשים
זה נראה כאילו לוי עבד עם כל שחקן שלו אישית על המיקום שלו במגרש,ןהגיע עם תוכנית משחק מושלמת, ברק עמד חסר אונים בצד ולא ידע איך להגיב
לא מבין גם את החילופים המאוחרים, איפה הימים שברק היה מחליף גם דקה 15 אם היה צריך
רק מקווה שכל זה רק יסתיים בכאפה שתעורר אותנו ולא בסנוקרת שתוריד אותנו לקרשים