לא, ה2:2 בבית היה המשחק האחרון של הליגה הסדירה.taltal כתב:אבל לא כבר שיחקנו נגד סכנין פעמיים בפלייאוף?
יש לנו היום משחק
Re: יש לנו היום משחק
פינקי והמוח חחחחחחחחח,זה שי !RedHell כתב:מה השטות הזו שלא שורקים להם פנדל אם הם לא כבשו עד דקה 80?! שופט חוצפן, אפס מאופס, מכור, נרקומן ושלל ברכות סוייר..
"זה אנחנו מכבי נגד כל העולם..."

אח שלי אתה מכור לפורום שרוב המשתמשים בו היו פעם אחרונה באיצטדיון כדורגל, כשאבא לקח אותם להופעה של סופרסטרייקה בחנוכהRedHell כתב:מה השטות הזו שלא שורקים להם פנדל אם הם לא כבשו עד דקה 80?! שופט חוצפן, אפס מאופס, מכור, נרקומן ושלל ברכות סוייר..
זה ממש מצחיק לראות שגם אתם מרגישים את זה... אתמול ביציע מההתחלה הרגשתי שהשופט הגיע עם אדום מהבית ואיזה פנדל אם המשחק יסתבך ופשוט השחקנים של גרמניה לא נפלו.... אני בטוח שכועסים מאוד שם על בן חיים שלא נפל באחת הפריצות שלו לרחבה.RedHell כתב:מה השטות הזו שלא שורקים להם פנדל אם הם לא כבשו עד דקה 80?! שופט חוצפן, אפס מאופס, מכור, נרקומן ושלל ברכות סוייר..
בכל מקרה הגרמנים אתמול עלו שאננים מאוד ושיחקו משחק נרפה... ולא אכפת לי שיגידו בונקר או לא בונקר מה לעשות מכבי חיפה נכשלה בבחירת השחקנים 5 שנים וזה מה יש...
צפו לבונקר גם ביום רביעי !
אם יש עסקה אני מוכן למכור לכם את המשחק לפני אחרון בעונה תמורת החצי גמר

בעבר אח בעבר..ns75 כתב:
אח שלי אתה מכור לפורום שרוב המשתמשים בו היו פעם אחרונה באיצטדיון כדורגל, כשאבא לקח אותם להופעה של סופרסטרייקה בחנוכה
כבר שנים שלא התקרבתי לחור שחור הזה.
איפה חותמים על העסקה?emperor28 כתב:
זה ממש מצחיק לראות שגם אתם מרגישים את זה... אתמול ביציע מההתחלה הרגשתי שהשופט הגיע עם אדום מהבית ואיזה פנדל אם המשחק יסתבך ופשוט השחקנים של גרמניה לא נפלו.... אני בטוח שכועסים מאוד שם על בן חיים שלא נפל באחת הפריצות שלו לרחבה.
בכל מקרה הגרמנים אתמול עלו שאננים מאוד ושיחקו משחק נרפה... ולא אכפת לי שיגידו בונקר או לא בונקר מה לעשות מכבי חיפה נכשלה בבחירת השחקנים 5 שנים וזה מה יש...
צפו לבונקר גם ביום רביעי !
אם יש עסקה אני מוכן למכור לכם את המשחק לפני אחרון בעונה תמורת החצי גמר
גם 3 נק׳ בשלב שהשחקנים שלנו אמורים לעלות עם טיטול וגם יחסוך ממני את ההתעללות הנפשית של עוד גמר אפשרי מול הצהובים.
לא חשבתי שאומר זאת, אבל אני מייחל ומפלל לנצחון של מכבי הערב, 7:0 עדיף.
רוצה את סכנין אריות בדוחא, גביע זה לחלשים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מצד שני תבוסה של סכנין ודוחא יהיה כמו משחק בית של רעננהTotti כתב:לא חשבתי שאומר זאת, אבל אני מייחל ומפלל לנצחון של מכבי הערב, 7:0 עדיף.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מסכים, לא תבוסה.גדי כתב:
מצד שני תבוסה של סכנין ודוחא יהיה כמו משחק בית של רעננה
אבל לא התמודדות שתפיל אותם מהרגליים, 120 דקות וכאלה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מאמין שהפסד של מכבי יתן גם לשחקנים שלנו בוסט של אמונה.
- yanivnew91
אני דווקא חושב שהדחה של מכבי תשרת אותנו יותר מכמה סיבות.Totti כתב:לא חשבתי שאומר זאת, אבל אני מייחל ומפלל לנצחון של מכבי הערב, 7:0 עדיף.
הראשונה היא שמורלית הדחה של מכבי תאזן טיפה את ההיסטריה שמורגשת אצלנו מאתמול.
שנית, סכנין יבואו לליגה בהרגשה שלא להפסיד למכבי זה לא כזה בשמיים ושאפשר להוציא משהו גם בליגה.
הפסד של מכבי רע לנו.YallaHapoel כתב:מאמין שהפסד של מכבי יתן גם לשחקנים שלנו בוסט של אמונה.
לא רואה אותם מאבדים משחק פעמיים מול סכנין
רוצה נצחון של מכבי מפנדל שלא היה בדקה 90 אחרי שמכשילים את בן חיים שקיבל כדור באופסייד וזהבי עושה פיו פיו לקהל של סכנין.Totti כתב: מסכים, לא תבוסה.
אבל לא התמודדות שתפיל אותם מהרגליים, 120 דקות וכאלה.
משווה אותך ומעלה בשירת "מוחמד מת" של אוהדי מכבי.izguy83 כתב: רוצה נצחון של מכבי מפנדל שלא היה בדקה 90 אחרי שמכשילים את בן חיים שקיבל כדור באופסייד וזהבי עושה פיו פיו לקהל של סכנין.
מעדיף ניצחון של מכבי,
גם כי אם סכין תנצח היא תגיע שאינה לליגה
וגם כי אם מכבי תקח דאבי לפחות אנחנו נתחיל סיבוב מאוחר באירופה
גם כי אם סכין תנצח היא תגיע שאינה לליגה
וגם כי אם מכבי תקח דאבי לפחות אנחנו נתחיל סיבוב מאוחר באירופה