יש לנו היום משחק
Re: יש לנו היום משחק
נו טוב לפחות התסריט מושלם לקראת המשחק בדוחא.
עד מתי נראה את הבני זונות האלה חוגגים??? עד מתי???
- The red one
כי תראה איך הם נראים במשחק הספציפי הזה ובתקופה האחרונה בכללי ותראה איך אתה נראה במשחק אתמול ספציפית ובתקופה האחרונה.אדום זקן כתב: מה הקשר?
למרות שחייב להגיד שסכנין תבוא עם אש בעיניים, בעיקר על טב"ז, בדוחא ולא תוותר להם בקלות בכלל.
איך הם נראים?אדום בלב בנשמהההה כתב: כי תראה איך הם נראים במשחק הספציפי הזה ובתקופה האחרונה בכללי ותראה איך אתה נראה במשחק אתמול ספציפית ובתקופה האחרונה.
למרות שחייב להגיד שסכנין תבוא עם אש בעיניים, בעיקר על טב"ז, בדוחא ולא תוותר להם בקלות בכלל.
הם היו טובים יותר לפני חודש.
היום אם סכנין לא פראיירים זה נגמר 4:2 קל
איך הבני זונות האלה חוזרים תמיד שמחים הבייתה? איך הקבוצה שלהם תמיד יודעת להוציא מעצמה מה שנדרש? מעל הכל, איך הם משחקים ברעב כזה ואנחנו לא ?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- The red one
נו, וזה שהם יותר טובים כבר מלפני חודש זה לא גורם לך לחשוש לקראת ההמשך?אדום זקן כתב: איך הם נראים?
הם היו טובים יותר לפני חודש.
היום אם סכנין לא פראיירים זה נגמר 4:2 קל
זה מה נקרא מסורת.Guevara כתב:איך הבני זונות האלה חוזרים תמיד שמחים הבייתה? איך הקבוצה שלהם תמיד יודעת להוציא מעצמה מה שנדרש? מעל הכל, איך הם משחקים ברעב כזה ואנחנו לא ?
זה כמו שתשאל איך מכבי חיפה הגיעו לגמר גביע בעונה הכי גרועה שלהם ב20 שנה האחרונות.
- OMERREMO33
חארטה...אדום זקן כתב: זה מה נקרא מסורת.
זה כמו שתשאל איך מכבי חיפה הגיעו לגמר גביע בעונה הכי גרועה שלהם ב20 שנה האחרונות.
הרי זה ביצה ותרנגולת..
איך תעשה תארים אם אין מסורת?
איך תהיה מסורת אם אין תארים?
לא.אדום בלב בנשמהההה כתב: נו, וזה שהם יותר טובים כבר מלפני חודש זה לא גורם לך לחשוש לקראת ההמשך?
כי אנחנו טובים יותר והמשחק של אתמול זה לא מדד לכלום,גביע זה גביע.
ואני נשבע לך שאם אנחנו עולים בבלומיפלד ומשחקים כמו ששיחקו סכנין ב20 דקות הראשונות,אתה עם 3:0 במחצית.
ההגנה שלהם פח אשפה.
הכל תלוי בנו,אם נחליף טיטולים בזמן ולשם שינוי בראש נעלה לנצח אנחנו ננצח.
- ForeverRed
כושר נקבע ממשחק למשחק.אדום בלב בנשמהההה כתב: נו, וזה שהם יותר טובים כבר מלפני חודש זה לא גורם לך לחשוש לקראת ההמשך?
בשבת היינו יותר טובים ממכבי. היום מכבי יותר טובה מאיתנו.
הכל שטויות.
יפה אמרת.OMERREMO33 כתב: חארטה...
הרי זה ביצה ותרנגולת..
איך תעשה תארים אם אין מסורת?
איך תהיה מסורת אם אין תארים?
בגלל זה העונה הזאת חייב אבל חייב לנפץ רת תקרת הזכוכית.
לא סתם אני אומר משקולת של 40 שנה.
ברגע שזה יגיע זה יבוא בצרורות.
- The red one
זה לא ממש נכון. אם אנחנו לוקחים את ה5 משחקים אחרונים, אין ספק שהם יותר חדים כרגע, וזה גם מתבטא בנקודות (11 שלהם מול 9 שלנו).ForeverRed כתב: כושר נקבע ממשחק למשחק.
בשבת היינו יותר טובים ממכבי. היום מכבי יותר טובה מאיתנו.
הכל שטויות.
אדום - הבעיה היא שגם ההגנה שלנו נחלשת...
- OMERREMO33
מהפה שלך... לי נכנס ייאוש. רואה אותם שומרים על סיכוי של דאבל, אחרי עונה של טראבל,בתוך עונה של צמפיונס...לא נשאר להם שיאים לשבור ועדיין רעבים,רעים,מפוקסים..אדום זקן כתב: יפה אמרת.
בגלל זה העונה הזאת חייב אבל חייב לנפץ רת תקרת הזכוכית.
לא סתם אני אומר משקולת של 40 שנה.
ברגע שזה יגיע זה יבוא בצרורות.
כשאנחנו מתעסקים בחרטות ובאמונות, רגש ושטויות הם באים בכל הרוע לנצח משחקים, גם אם זה מסריח.
חלום שלי שהקבוצה שלי תראה ככה כבר, רק רוע מביא תארים, לא יודע איך הם עדיין ככה רעבים ואנחנו נראים כאילו אחרי 5 אליפויות רצופות.
לא הגיוני שהקבוצה שלנו תבוא בגישה כזאת למשחק קריטי.
חלום שלי שהקבוצה שלי תראה ככה כבר, רק רוע מביא תארים, לא יודע איך הם עדיין ככה רעבים ואנחנו נראים כאילו אחרי 5 אליפויות רצופות.
לא הגיוני שהקבוצה שלנו תבוא בגישה כזאת למשחק קריטי.