יש לנו היום משחק
- OMERREMO33
Re: יש לנו היום משחק
שני בדוחא, אחת הפעמים היחידות שאני מצפה ומייחל לראות ולהיווכח על מה מדברים כשאומרים "אצל הערבים,הכבוד מעל לכל"
ייגמר בזה שכל המשחק הם יחכו שמכבי יוציאו כדור, בשביל להוציא חוץ מהר.OMERREMO33 כתב:שני בדוחא, אחת הפעמים היחידות שאני מצפה ומייחל לראות ולהיווכח על מה מדברים כשאומרים "אצל הערבים,הכבוד מעל לכל"
שום דבר מעבר.
סיכוי אדיר לתוצאה שתהיה טובה לנו בדוחא, אבל וזה אבל גדול גול מהיר של מכבי מפרק את סכנין לחתיכות.
הם מצליחים מדי כמה שנים בעיקר בגלל הכסף. ובין לבין חוו עונות זוועה כולל עשיריה ממכבי חיפה, שנים בלי נצחון בדרבי ועוד.Noam98 כתב: בטווח הרחוק זאת הדרך של המועדון הזה ויש לו הכי הרבה תארים בפער.
אין דבר כזה קארמה.
גם למכבי סל היו עונות נהדרות לצד עונות כמו השנה למרות שהם יותר המיץ של הזבל מקבוצת הכדורגל מבחינה ספורטיבית.
ובגלל שאני מבוגר ממך ב20 שנה בערך תאמין לי שבסוף הקארמה מדברת.
קארמה זה רק שם של חשפנית ממוצעת.אריאל2 כתב: הם מצליחים מדי כמה שנים בעיקר בגלל הכסף. ובין לבין חוו עונות זוועה כולל עשיריה ממכבי חיפה, שנים בלי נצחון בדרבי ועוד.
גם למכבי סל היו עונות נהדרות לצד עונות כמו השנה למרות שהם יותר המיץ של ה*** מקבוצת הכדורגל מבחינה ספורטיבית.
ובגלל שאני מבוגר ממך ב20 שנה בערך תאמין לי שבסוף הקארמה מדברת.
אל תבנו על תוצאה בדוחא. לא יקרה. לא למועדון כמו מכבי.
בוס ילמד את סכנין טוב יותר, ויכריע את המשחק מוקדם.
בוס ילמד את סכנין טוב יותר, ויכריע את המשחק מוקדם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

קשה לי להאמין שסכנין יכולים לתת בשני יותר ממה שנתנו היום נגד מכבי.
באיזה סרט אני חי? אני מדבר איתך על הגישה שהגענו לגביע ואתה מדבר איתי על הליגה.אדום זקן כתב: תגיד באיזה סרט אתה חי?
אתה פאקן מוביל את הליגה 5 מחזורים לסוף על מה אתה מדבר??
על איזה חוסר לחימה? על איזה חוסר הקרבה??
מה הבילבולי ביצים האלה?
איזה לחץ הם עוברים?? למה מה הם חיים בללה לנד?? כל היום מסתובבים בעיר,כל היום אוכלים להם תראש,בתקשורת מספרים להם שהם לא עומדים בלחץ.
למה מה נראה לך זה רובוטים?
הכי מצחיק שהבאת את אתלטיקו כדוגמא.
לך תעשה שיעורי בית,כי זאת הייתה הקבוצה הכי לוזרית בספרד עד שלקחה תואר ומאז הפכה למפלצת.
אתה הבנת את זה ברוך?
גם אם יחפרו לך בעיר כל היום זה לא אמור להפריע לעשות גליץ' די לדבר שטויות ולהגן עליהם.
רק דבר אחד מפריע לי, שלא נלחמים במשחקים חשובים. אין לי בעיה להפסיד, אבל בדרך ולא לזרוק ז*ן על האוהדים.
והדוגמה על אתלטיקו היא דוגמה ללחימה וטירוף בכל משחק, ומי שעושה את זה מנצח, אתמול לא עשינו את זה, כנ"ל בגמר שנה שעברה.
מסכים שזה לא היה נראה טוב.ran כתב:
באיזה סרט אני חי? אני מדבר איתך על הגישה שהגענו לגביע ואתה מדבר איתי על הליגה.
גם אם יחפרו לך בעיר כל היום זה לא אמור להפריע לעשות גליץ' די לדבר שטויות ולהגן עליהם.
רק דבר אחד מפריע לי, שלא נלחמים במשחקים חשובים. אין לי בעיה להפסיד, אבל בדרך ולא לזרוק ז*ן על האוהדים.
והדוגמה על אתלטיקו היא דוגמה ללחימה וטירוף בכל משחק, ומי שעושה את זה מנצח, אתמול לא עשינו את זה, כנ"ל בגמר שנה שעברה.
אבל בגדול הסברתי לך את הנסיבות שאני באופן אישי חושב שהובילו למפלה הזאת.
האאש של כולם הוא בליגה זו מטרת העל.
להזכירך מכבי הגדולה שכולם אוהבים לאונן עליה עפה בשנתיים הראשונות בשמינית,בהגדרה שליגה חשובה יותר,לקחה שתי אליפויות והתחילה להסתער על כל היתר.
- The red one
ייתנו ייתנו כמו גדולים. מהיום עד שני הדבר היחיד שידברו עליו בסכניון זה טב"ז. זה שהוא תקע להם את שער הניצחון בכלל...אדום זקן כתב:קשה לי להאמין שסכנין יכולים לתת בשני יותר ממה שנתנו היום נגד מכבי.
תהיה שם אווירה מטורפת,, וגם ככה מידות המגרש הקטנות לא משחקות לטובת מכבי. גם במשחק "רגיל" הסיכוי של סכנין להוציא משם משהו יחסית גבוה לסיכויים של קבוצות אחרות ממכבי - אז אחרי מה שהיה היום? בכלל...
מה שכן, לאוהדים שיגיעו לנתניה תהיה חוייה מעניינת ושונה כי יאזינו למחצית השנייה מדוחא ברשת ב' בחזור

רק שלא יפוצצו את המשחק ויתנו למכבי נצחון טכני....אדום בלב בנשמהההה כתב: ייתנו ייתנו כמו גדולים. מהיום עד שני הדבר היחיד שידברו עליו בסכניון זה טב"ז. זה שהוא תקע להם את שער הניצחון בכלל...
תהיה שם אווירה מטורפת,, וגם ככה מידות המגרש הקטנות לא משחקות לטובת מכבי. גם במשחק "רגיל" הסיכוי של סכנין להוציא משם משהו יחסית גבוה לסיכויים של קבוצות אחרות ממכבי - אז אחרי מה שהיה היום? בכלל...
מה שכן, לאוהדים שיגיעו לנתניה תהיה חוייה מעניינת ושונה כי יאזינו למחצית השנייה מדוחא ברשת ב' בחזורנותן תחושה של פעם !
קרה כבר העונה, את האמת במשחק מול רעננה בחוץ בליגה הסדירה(3:2).אדום בלב בנשמהההה כתב: ייתנו ייתנו כמו גדולים. מהיום עד שני הדבר היחיד שידברו עליו בסכניון זה טב"ז. זה שהוא תקע להם את שער הניצחון בכלל...
מה שכן, לאוהדים שיגיעו לנתניה תהיה חוייה מעניינת ושונה כי יאזינו למחצית השנייה מדוחא ברשת ב' בחזורנותן תחושה של פעם !
היה למכבי את המשחק חוץ בקש, 1:1. הגול של קש עוד היה בזמן הדרך חזרה.
- The red one
בסדר בסדר מה אתה נתפס על קטנות? זה יהיה הרבה יותר מותח ואמוציונאלי בשני.Noam98 כתב: קרה כבר העונה, את האמת במשחק מול רעננה בחוץ בליגה הסדירה(3:2).
היה למכבי את המשחק חוץ בקש, 1:1. הגול של קש עוד היה בזמן הדרך חזרה.
מוכן להתערב שעד המחצית המשחק יהיה גמור.אדום בלב בנשמהההה כתב: בסדר בסדר מה אתה נתפס על קטנות? זה יהיה הרבה יותר מותח ואמוציונאלי בשני.
וואלה?אדום בלב בנשמהההה כתב: ייתנו ייתנו כמו גדולים. מהיום עד שני הדבר היחיד שידברו עליו בסכניון זה טב"ז. זה שהוא תקע להם את שער הניצחון בכלל...
אז מה להביא טרנזיסטור?