יש לנו היום משחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

Re: יש לנו היום משחק

שליחה על ידי OMERREMO33 »

שני בדוחא, אחת הפעמים היחידות שאני מצפה ומייחל לראות ולהיווכח על מה מדברים כשאומרים "אצל הערבים,הכבוד מעל לכל"

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

OMERREMO33 כתב:שני בדוחא, אחת הפעמים היחידות שאני מצפה ומייחל לראות ולהיווכח על מה מדברים כשאומרים "אצל הערבים,הכבוד מעל לכל"
ייגמר בזה שכל המשחק הם יחכו שמכבי יוציאו כדור, בשביל להוציא חוץ מהר.
שום דבר מעבר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

סיכוי אדיר לתוצאה שתהיה טובה לנו בדוחא, אבל וזה אבל גדול גול מהיר של מכבי מפרק את סכנין לחתיכות.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

Noam98 כתב: בטווח הרחוק זאת הדרך של המועדון הזה ויש לו הכי הרבה תארים בפער.
אין דבר כזה קארמה.
הם מצליחים מדי כמה שנים בעיקר בגלל הכסף. ובין לבין חוו עונות זוועה כולל עשיריה ממכבי חיפה, שנים בלי נצחון בדרבי ועוד.
גם למכבי סל היו עונות נהדרות לצד עונות כמו השנה למרות שהם יותר המיץ של הזבל מקבוצת הכדורגל מבחינה ספורטיבית.
ובגלל שאני מבוגר ממך ב20 שנה בערך תאמין לי שבסוף הקארמה מדברת.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אריאל2 כתב: הם מצליחים מדי כמה שנים בעיקר בגלל הכסף. ובין לבין חוו עונות זוועה כולל עשיריה ממכבי חיפה, שנים בלי נצחון בדרבי ועוד.
גם למכבי סל היו עונות נהדרות לצד עונות כמו השנה למרות שהם יותר המיץ של ה*** מקבוצת הכדורגל מבחינה ספורטיבית.
ובגלל שאני מבוגר ממך ב20 שנה בערך תאמין לי שבסוף הקארמה מדברת.
קארמה זה רק שם של חשפנית ממוצעת.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אל תבנו על תוצאה בדוחא. לא יקרה. לא למועדון כמו מכבי.
בוס ילמד את סכנין טוב יותר, ויכריע את המשחק מוקדם.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

קשה לי להאמין שסכנין יכולים לתת בשני יותר ממה שנתנו היום נגד מכבי.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אדום זקן כתב: תגיד באיזה סרט אתה חי?
אתה פאקן מוביל את הליגה 5 מחזורים לסוף על מה אתה מדבר??
על איזה חוסר לחימה? על איזה חוסר הקרבה??
מה הבילבולי ביצים האלה?
איזה לחץ הם עוברים?? למה מה הם חיים בללה לנד?? כל היום מסתובבים בעיר,כל היום אוכלים להם תראש,בתקשורת מספרים להם שהם לא עומדים בלחץ.
למה מה נראה לך זה רובוטים?
הכי מצחיק שהבאת את אתלטיקו כדוגמא.
לך תעשה שיעורי בית,כי זאת הייתה הקבוצה הכי לוזרית בספרד עד שלקחה תואר ומאז הפכה למפלצת.
אתה הבנת את זה ברוך?
באיזה סרט אני חי? אני מדבר איתך על הגישה שהגענו לגביע ואתה מדבר איתי על הליגה.
גם אם יחפרו לך בעיר כל היום זה לא אמור להפריע לעשות גליץ' די לדבר שטויות ולהגן עליהם.
רק דבר אחד מפריע לי, שלא נלחמים במשחקים חשובים. אין לי בעיה להפסיד, אבל בדרך ולא לזרוק ז*ן על האוהדים.
והדוגמה על אתלטיקו היא דוגמה ללחימה וטירוף בכל משחק, ומי שעושה את זה מנצח, אתמול לא עשינו את זה, כנ"ל בגמר שנה שעברה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ran כתב:
באיזה סרט אני חי? אני מדבר איתך על הגישה שהגענו לגביע ואתה מדבר איתי על הליגה.
גם אם יחפרו לך בעיר כל היום זה לא אמור להפריע לעשות גליץ' די לדבר שטויות ולהגן עליהם.
רק דבר אחד מפריע לי, שלא נלחמים במשחקים חשובים. אין לי בעיה להפסיד, אבל בדרך ולא לזרוק ז*ן על האוהדים.
והדוגמה על אתלטיקו היא דוגמה ללחימה וטירוף בכל משחק, ומי שעושה את זה מנצח, אתמול לא עשינו את זה, כנ"ל בגמר שנה שעברה.
מסכים שזה לא היה נראה טוב.
אבל בגדול הסברתי לך את הנסיבות שאני באופן אישי חושב שהובילו למפלה הזאת.
האאש של כולם הוא בליגה זו מטרת העל.
להזכירך מכבי הגדולה שכולם אוהבים לאונן עליה עפה בשנתיים הראשונות בשמינית,בהגדרה שליגה חשובה יותר,לקחה שתי אליפויות והתחילה להסתער על כל היתר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב:קשה לי להאמין שסכנין יכולים לתת בשני יותר ממה שנתנו היום נגד מכבי.
ייתנו ייתנו כמו גדולים. מהיום עד שני הדבר היחיד שידברו עליו בסכניון זה טב"ז. זה שהוא תקע להם את שער הניצחון בכלל...

תהיה שם אווירה מטורפת,, וגם ככה מידות המגרש הקטנות לא משחקות לטובת מכבי. גם במשחק "רגיל" הסיכוי של סכנין להוציא משם משהו יחסית גבוה לסיכויים של קבוצות אחרות ממכבי - אז אחרי מה שהיה היום? בכלל...

מה שכן, לאוהדים שיגיעו לנתניה תהיה חוייה מעניינת ושונה כי יאזינו למחצית השנייה מדוחא ברשת ב' בחזור :קריצה קטנה: נותן תחושה של פעם !

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ייתנו ייתנו כמו גדולים. מהיום עד שני הדבר היחיד שידברו עליו בסכניון זה טב"ז. זה שהוא תקע להם את שער הניצחון בכלל...

תהיה שם אווירה מטורפת,, וגם ככה מידות המגרש הקטנות לא משחקות לטובת מכבי. גם במשחק "רגיל" הסיכוי של סכנין להוציא משם משהו יחסית גבוה לסיכויים של קבוצות אחרות ממכבי - אז אחרי מה שהיה היום? בכלל...

מה שכן, לאוהדים שיגיעו לנתניה תהיה חוייה מעניינת ושונה כי יאזינו למחצית השנייה מדוחא ברשת ב' בחזור :קריצה קטנה: נותן תחושה של פעם !
רק שלא יפוצצו את המשחק ויתנו למכבי נצחון טכני....

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ייתנו ייתנו כמו גדולים. מהיום עד שני הדבר היחיד שידברו עליו בסכניון זה טב"ז. זה שהוא תקע להם את שער הניצחון בכלל...

קרה כבר העונה, את האמת במשחק מול רעננה בחוץ בליגה הסדירה(3:2).
היה למכבי את המשחק חוץ בקש, 1:1. הגול של קש עוד היה בזמן הדרך חזרה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Noam98 כתב: קרה כבר העונה, את האמת במשחק מול רעננה בחוץ בליגה הסדירה(3:2).
היה למכבי את המשחק חוץ בקש, 1:1. הגול של קש עוד היה בזמן הדרך חזרה.
בסדר בסדר מה אתה נתפס על קטנות? זה יהיה הרבה יותר מותח ואמוציונאלי בשני.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: בסדר בסדר מה אתה נתפס על קטנות? זה יהיה הרבה יותר מותח ואמוציונאלי בשני.
מוכן להתערב שעד המחצית המשחק יהיה גמור.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

וואלה?
אז מה להביא טרנזיסטור?

שלח תגובה