אתה צריך לעשות את ההפרדה.ran כתב:
אח שלי רגשי תעשה על דר לא עליי.
לעניינינו, לעשות גליץ' זה קוף של 40 שנה על הגב? להילחם ולרדת להגנה (בוזגלו) זה גם בגלל המעמסה של 40 שנה?
בחייאת לא נזכה בחיים אם לא נפסיק עם השטויות האלה, אתלטיקו מדריד לפני שנתיים זכתה בספרד גם אחרי המון שנים ואליפות נטו של מלחמה והקרבה מול שתי קבוצות עם תקציב פי 3.
על מי יש לחץ של 40 שנה? על בוזגלו שהגיע לפה לפני שנתיים? על הובאן שלא ידע איפה זה ישראל לפני שנתיים? חוץ מברדה ואולי דודזאדה שילידי העיר ומרגישים כמה זה חסר יכולים לתרץ דבר כזה.
כל הסגל שלך זה שחקני שהגיעו ב-3 שנים האחרונות, איזה לחץ מהעבר הם סוחבים? אין בעיה תפסידו, תשחקו גרוע רצח אבל תראו לי שניסיתם, אל תתנו לי לראות ביזיון בפעם שנייה באותו מקום כשהפצע עוד פתוח. ועם כל זה אהיה כרגיל גם בנתניה בשני, ואמשיך לעשות מנוי גם בעונה הבאה בפעם המי יודע כמה ב-27 שנים שלי ומאז שאני זוכר את עצמי.
אם נפסיד בנתניה יגידו שזה בגלל הבאסה של הגביע, אז למה לא נלחמנו? תאמין לי ש-15 אלף היו נשארים עומדים ומוחאים כפיים בסיום. יש גישה מינימלית לבוא למשחק, בטח בשלב כזה של העונה שזה משפיע.
שאל את בארסה שהפסידה באלופות ולאחר מכן רצף של הפסדים. זה בא מדאגה ולא מלחפש את הרע. לא צריך להיות משחק כמו שהיה אתמול.
לגבי המשחק אתמול אין ויכוח.
לגבי היתר, יושב מאמן שלקח אליפות עם ביתר ומספר בצורה הכי ברורה שאפשר שלא משנה כמה תארים היו לשחקנים לפני שבאו, לא משנה כמה כוכבים הם היו לפני שהגיעו לקבוצה, המעמסה המנטלית והלחץ של חוסר ההצלחות בשנים שקדמו להם כמעט שיתקו אותם.
מי אנחנו שנתווכח?