המסע עדיין לא תם- סיכום המשחק בשבע בום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: המסע עדיין לא תם- סיכום המשחק בשבע בום

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב:אתמול במשחק של מכבי בלטו לעין מספר דברים שאנחנו גם מדברים עליהם כל הזמן.
אתמול פתחה מכבי עם קשר אחורי אחד! שבמהות שלו הוא קשר אחורי ואליו הצטרף מדוניאנין שהוא בטח שלא גרזן.
ההצטרפות והלחץ שהם עושים מחפה על עניין ה2 או 3 קשרים ולדור מיכה וטבח יש חלק גדול מאוד בעבודה ההגנתית שהם עושים,מה שבוזגלו לא עושה.
המגנים אצלם זה פקטור חשוב מאוד בתנועה ובלחץ וראית שבכל התקפה של מכבי יש הצטרפות של בין 5 ל6 שחקנים שנמצאים על מפתן הרחבה.
זה נכון שזה הופך אותם ליותר חשופים באמצע ההגנה,אבל עדיין זה נראה כאילו בכל זמן נתון הם יכולים להבקיע.
בן ביטון למרות שבמהותו הוא התקפי מאוד,לא היווה פקטור במשחק הנוכחי.
לא פתח אופציות מסירה ולא תמך בהתקפה ובכללי משחק חלש שמצטרף לתקופה חלשה שלו מאז זומן לנבחרת.
יש התרופפות במשמעת הטקטית של השחקנים בחודשים האחרונים.
שחקן כמו וואקמה, שבעבר היה עושה קולות של הגנה לפחות למראית עין מרשה לעצמו לעמוד כשהכדור אצל היריב.
על זריקת הזין של בוזגלו אני בכלל לא מדבר. הובאן משחק כמו קשר מאחורי החלוץ.
אחר כך מתפלאים איך פתאום היריבות מגיעות לכל כך הרבה מצבים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: יש התרופפות במשמעת הטקטית של השחקנים בחודשים האחרונים.
שחקן כמו וואקמה, שבעבר היה עושה קולות של הגנה לפחות למראית עין מרשה לעצמו לעמוד כשהכדור אצל היריב.
על זריקת הז** של בוזגלו אני בכלל לא מדבר. הובאן משחק כמו קשר מאחורי החלוץ.
אחר כך מתפלאים איך פתאום היריבות מגיעות לכל כך הרבה מצבים.
בוזגלו זה תופעה בפניי עצמה, הבחור לא יודע מה זה משחק הגנה, במנג'ר הייתי שם לו במשחק הגנה 0 עגול.
לגביי הובאן המצב הזוי בכלל, כי שהוא מקבל כדור הוא לרוב מאבד אותו פשוטו כמשמעו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: בוזגלו זה תופעה בפניי עצמה, הבחור לא יודע מה זה משחק הגנה, במנג'ר הייתי שם לו במשחק הגנה 0 עגול.
לגביי הובאן המצב הזוי בכלל, כי שהוא מקבל כדור הוא לרוב מאבד אותו פשוטו כמשמעו.
שמע אתה אחד החסרי עמוד שדרה
שחקן בתקופה רעה(סוארז, בוזגלו ואפילו ברדה) אתה זורק אותו לכל הרוחות.
מה שמדהים שאצלך זה אחרי העדר. אם 5 משתמשים יגידו שבוזגלו לא עושה הגנה אז אתה אוטומטית מאמץ את הדעה שלהם.
איפה היית לפני בעונה שעברה, לפני שנתיים?גם אז הוא היה 0 בהגנה ועדיין אוננת עליו כשהוביל את הקבוצה לצמרת הליגה.
אם לשחקנים כמו מסי, רונאלדו וניימאר יש תקופות רעות אז גם למאור בוזגלו יכולה להיות עונה פחות טובה.

שלח תגובה