יש לנו היום משחק
Re: יש לנו היום משחק
משחק כמו אתמול מעורר געגועים לאבוקסיס השחקן.
אתמול הוא גומר לבן חיים את העונה ולא מקבל אפילו צהוב. כמו שרק אבוקסיס ידע.
ברך חזקה לירך, טב"ז על אלונקה, מספר 8 תופס הקרחת אחרי שנשמעת השריקה, "מהההההה?? אני????"
ברך חזקה לירך, טב"ז על אלונקה, מספר 8 תופס הקרחת אחרי שנשמעת השריקה, "מהההההה?? אני????"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת הוא היה סופג כרטיס צהוב כי הוא בכל זאת מלך הצהובים בליגת העל בכל הזמנים.Totti כתב:משחק כמו אתמול מעורר געגועים לאבוקסיס השחקן.
אבל כן הוא בהחלט היה יוצא מזה בלי כרטיס אדום.
חבל שהוא לא היה על המגרש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ההודעה הרשמית של סכנין מראה שהם ממש לא נרגעו מאירועי המשחק:
"רוחות הטינופת ממשיכות לפעפע בסמי עופר והטל של הבוקר נודף ומכתים בגועל את מסלול הספורט הישראלי. הקטע של טל בן חיים מביש את מסכי המדיה ומן הראוי למחוק אותו מן המשחק כי הוא מביש את ההורים בפני ילדיהם בזמן הצפייה והוא עלול להטעות שחקנים של ליגות נמוכות ושל נוער ונערים, דבר אשר יהווה משקולת אשר מושכת למטה את הכדורגל הישראלי. כאשר הגועל מקדש את המטרה, המטרה נגועה בטינופת, כנזם זהב באף חזיר, כך הוא אותו שער גנוב וכך ייחרט בהיסטוריה של הכדורגל המקומי. דרך אויל, ישר בעיניו".
מעניין מה יהיה בדוחא, לא יודע אם הם ידעו לנתב את כל העצבים שלהם למקום טוב.
"רוחות הטינופת ממשיכות לפעפע בסמי עופר והטל של הבוקר נודף ומכתים בגועל את מסלול הספורט הישראלי. הקטע של טל בן חיים מביש את מסכי המדיה ומן הראוי למחוק אותו מן המשחק כי הוא מביש את ההורים בפני ילדיהם בזמן הצפייה והוא עלול להטעות שחקנים של ליגות נמוכות ושל נוער ונערים, דבר אשר יהווה משקולת אשר מושכת למטה את הכדורגל הישראלי. כאשר הגועל מקדש את המטרה, המטרה נגועה בטינופת, כנזם זהב באף חזיר, כך הוא אותו שער גנוב וכך ייחרט בהיסטוריה של הכדורגל המקומי. דרך אויל, ישר בעיניו".
- דר אדום בנשמה
וואו איזו הודעה, הדובר שלהם הוא משורר?nir767676 כתב:ההודעה הרשמית של סכנין מראה שהם ממש לא נרגעו מאירועי המשחק:
מקווה לא לראות מקרה "פואד" בדוחא
זה ישרת רק את מכבי.
אם סכנין תוביל 1-0 אני חושב שהצוות הרפואי של סכנין יתמקם ויפתח מרפאה ברחבה של קנדיל , הולך להיות להם עומס במטופלים במשך 90 דק'.
זה ישרת רק את מכבי.
אם סכנין תוביל 1-0 אני חושב שהצוות הרפואי של סכנין יתמקם ויפתח מרפאה ברחבה של קנדיל , הולך להיות להם עומס במטופלים במשך 90 דק'.
נערך לאחרונה על ידי red bend ב 22 אפריל 2016, 15:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
לא הייתי פוסל אופציה כזו. כבר קרה העונה מקרה שאוהד פרץ בדוחא למגרש וניסה לתקוף שחקן.red bend כתב:מקווה לא לראות מקרה "פואד" בדוחא
זה ישרת רק את מכבי.
אם סכנין תוביל 1-0 אני חושב שהצוות הרפואי של סכנין ימתקם ויפתח מרפאה ברחבה של קנדיל , הולך להיות להם עומס במטופלים במשך 90 דק'.
- דר אדום בנשמה
להפך מקרה פואד 2 ישרת אותנו כי טב"ח יחזיר במכות על בטוח כי בניגוד לזהבי שרק ניסה להגן על עצמו טב"ח הוא חתיכת חמום מוח.red bend כתב:מקווה לא לראות מקרה "פואד" בדוחא
זה ישרת רק את מכבי.
אבל כמובן שאני לא מייחל לזה שזה יקרה...
אוהד של הפועל תל אביבאדום בלב בנשמהההה כתב: לא הייתי פוסל אופציה כזו. כבר קרה העונה מקרה שאוהד פרץ בדוחא למגרש וניסה לתקוף שחקן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
סבבה, עצם זה שמישהו פרץ.
- dardasmiley
אני מוכן לשים את ראשי שכותב ההודעה זה זוהיר בהלול..דר אדום בנשמה כתב: וואו איזו הודעה, הדובר שלהם הוא משורר?
- yanivnew91
בדיוק מה שעלה לי לראש כשקראתי.dardasmiley כתב:
אני מוכן לשים את ראשי שכותב ההודעה זה זוהיר בהלול..
רק הוא יכול לרשום הודעה אקסטרהווגנזית שכזו.
שנה שעברה מי שזכה בגביע התחיל בסיבוב שלישי, שינו את זה ?אדום בלב בנשמהההה כתב:קרדיט לאלכס האלוף מAsoccer:
מכבי ת"א לוקחת דאבל:
ב"ש - תתחיל בסיבוב מוקדמות שני
בית"ר ומקום 4 בראשון
מכבי חיפה זוכה בגביע:
היא תתחיל בסיבוב השני
הסגנית בליגה ובית"ר בראשון
מכבי ת"א זוכה בגביע אבל ב"ש אלופה:
מכבי ת"א תתחיל בסיבוב שני
בית"ר ומקום רביעי בראשון
- The red one
כן, טל, נפלנו מקום בדירוג של אופ״א ואיבדנו מקום בשלב השלישי.
איזה נכים סכנין.
משחק קלאסי לגול ניצחון של מספר 7.
משחק קלאסי לגול ניצחון של מספר 7.
- דר אדום בנשמה