הירהורים עקב המכביזם החדש.....
- OMERREMO33
Re: הירהורים עקב המכביזם החדש.....
אתם מגלגלי העיניים היחידים פה (אלו שמצדיקים את הבהמה המקקית)
- dardasmiley
הקהל הצהוב מתבכיין על איומים ברשתות החברתיות וטוען שזה לא יהיה ספורטיבי. הניתוק שלהם צריך להיות נושא למחקר אנתרופולוגי.
איזו קבוצה דוחה. הלוואי שיבוא היום ונחזה בפירוק שלה. שיבוא איזה אלי טביב ויעשה מהם מכירת חיסול
איזו קבוצה דוחה. הלוואי שיבוא היום ונחזה בפירוק שלה. שיבוא איזה אלי טביב ויעשה מהם מכירת חיסול
- OMERREMO33
אמן כן יהי רצון במהרה בימינוdardasmiley כתב:הקהל הצהוב מתבכיין על איומים ברשתות החברתיות וטוען שזה לא יהיה ספורטיבי. הניתוק שלהם צריך להיות נושא למחקר אנתרופולוגי.
כזה שקוף מה שהולך לקרות מחר.
10 דקות של אמוציות,קהל עויין,שופט שבא מהבית עם כרטיסים וכבר בדקה ה2 מוציא צהובים ולך תדע מתי ייצא האדום ומכבי מנצחים 2:0 וסותמים להם את הפה.
ובסוף אומרים שניצחנו למרות גל העויינות כלפינו בתקשורת.
מה שקורה עכשיו בחסות כל מיני כתבי חצר מכשיר את השרץ למחר וגורם בכוונה ללחץ על השופטים.
10 דקות של אמוציות,קהל עויין,שופט שבא מהבית עם כרטיסים וכבר בדקה ה2 מוציא צהובים ולך תדע מתי ייצא האדום ומכבי מנצחים 2:0 וסותמים להם את הפה.
ובסוף אומרים שניצחנו למרות גל העויינות כלפינו בתקשורת.
מה שקורה עכשיו בחסות כל מיני כתבי חצר מכשיר את השרץ למחר וגורם בכוונה ללחץ על השופטים.
זה בכלל לא משנה מה הסיבה! פציעה, רצה לשרוך, יש לו פיפי או מה שלא תבחרו. שחקן הוציא כדור שהיה בשליטה שלו החוצה בכוונה? מחזירים לקבוצה את הכדור.שמעון א כתב:זה לא משנה ביזבוז זמן או לא. עותמן רצה להרגיע את המשחק, לתת אויר לשחקנים להסתדר בהגנה, להוריד טיפה את הלחץ שמפעילים שחקני ההתקפה של מכבי... עם כל הכאב לראות את מכבי מנצחת, אני מצפה מכל שחקן שלנו שיעשה בדיוק כמו טב"ח.
הורג אותי איך אנשים לא מבינים את ההבדל בין זה לבין שחקן שנשכב על הדשא באמצע התקפה של היריבה כדי שיעצרו. אלו שני דברים אחרים לחלוטין!
מבין את ההבדל. חושב שסכנין הוציאה כדור אך ורק כדי לפגוע במשחק השוטף של הקבוצה היריבה.סניור כתב:
זה בכלל לא משנה מה הסיבה! פציעה, רצה לשרוך, יש לו פיפי או מה שלא תבחרו. שחקן הוציא כדור שהיה בשליטה שלו החוצה בכוונה? מחזירים לקבוצה את הכדור.
הורג אותי איך אנשים לא מבינים את ההבדל בין זה לבין שחקן שנשכב על הדשא באמצע התקפה של היריבה כדי שיעצרו. אלו שני דברים אחרים לחלוטין!
ב"ה, מעכשיו ועד סוף העונה, ננצח 1-0 כל משחק משערים כאלה.
- OMERREMO33
והנה הבכיינים מבקשים לדחות את המשחק, שלב לפני שיבקשו להעביר למגרש נייטרלי "מחשש לשלום הציבור". פחים צהובים
זה מצויין, שיתעסקו בכל דבר חוץ מבמשחק עצמו. נקווה שסכנין תביא לנו מתנה בצורת ניצחון או תיקוOMERREMO33 כתב:והנה הבכיינים מבקשים לדחות את המשחק, שלב לפני שיבקשו להעביר למגרש נייטרלי "מחשש לשלום הציבור". פחים צהובים
אתה לא אמור להיות קורא מחשבות.שמעון א כתב: מבין את ההבדל. חושב שסכנין הוציאה כדור אך ורק כדי לפגוע במשחק השוטף של הקבוצה היריבה.
ב"ה, מעכשיו ועד סוף העונה, ננצח 1-0 כל משחק משערים כאלה.
הם לא בזבזו אף לא שנייה עד לרגע הזה, לא הייתה שום סיבה שבעולם להתנהג בצורה הזו.
כשהם היו פה בטרנר הם ידעו לצעוק על צדק שלא הוציא כדור כששחקן צהוב היה על הדשא.
אז כן, לא להוציא כדור זוהי מדיניות המועדון***
* כשמדובר בשחקן יריב.
** כשהם לא ביתרון.
*** כשהם הקבוצה הדומיננטית והחזקה.
סליחה, אני לא חושב. אני בטוח שסכנין הוציאה כדור כדי לפגוע במשחק השוטף של הקבוצה היריבה.yossi כתב: אתה לא אמור להיות קורא מחשבות.
הם לא בזבזו אף לא שנייה עד לרגע הזה, לא הייתה שום סיבה שבעולם להתנהג בצורה הזו.
כשהם היו פה בטרנר הם ידעו לצעוק על צדק שלא הוציא כדור כששחקן צהוב היה על הדשא.
אז כן, לא להוציא כדור זוהי מדיניות המועדון***
* כשמדובר בשחקן יריב.
** כשהם לא ביתרון.
*** כשהם הקבוצה הדומיננטית והחזקה.
אני אשמח אם הקבוצה שלי תאמץ את המדיניות הזאת.
אם סכנין רוצים שיבואו בטענות לשופט שלא ראה את "הפציעה החמורה" של עותמן ולא עצר את המשחק.
הכדור היה אצל סכנין. זה הכל. נגמרים השיקולים, הם הוציאו בכוונה- מחזירים אליהם. זה הבסיס של הגינות ספורטיבית. שונה ב 180 מעלות ממקרה של שחקן שמחליט להישכב עם "שריר תפוס" כדי לעצור התקפה.שמעון א כתב: סליחה, אני לא חושב. אני בטוח שסכנין הוציאה כדור כדי לפגוע במשחק השוטף של הקבוצה היריבה.
אם סכנין רוצים שיבואו בטענות לשופט שלא ראה את "הפציעה החמורה" של עותמן ולא עצר את המשחק.
עומר,OMERREMO33 כתב:אתם מגלגלי העיניים היחידים פה (אלו שמצדיקים את הבהמה המקקית)
אני חושב שאתה לא מבין אותי נכון (מין הסתם גם אני לא הסברתי טוב את דעתי)
אין מקרה יותר קלאסי של "זה נבלה וזה טרפה) כאשר מדובר על טל בן חיים ואבוקסיס. מבחינתי טל בן חיים זה כל מה שרע וצבוע בספורט.
אני מסתכל על המקרה הזה במאקרו ומנסה להתנתק מההקשר של מכבי וטב"ח שאין לי בלשון המעטה שום חיבה עבורם.
יש בעייה קשה מאוד של ביזבוזי זמן בליגה שלנו. סטוייקוביץ בשני המשחקים האחרונים הרג אותנו. הבן אדם מדקה 2 ביזבז זמן. הוא קיבל צהובים בשני המשחקים בשמחה וידע שזה למעשה מרתיע כי צהוב שני לא יהיה. 4 דקות תוספת זמן היו פרס עבור הזמן שהוא הרג.
כמה פעמים ראינו שחקנים שנופלים כאילו פגע בהם קסאם(לא קורה להם כשהם בפיגור) ואחרי כל הטקס של הוצאת כדור, ריצה של השופט 50 מטר, כניסת צוות רפואי והגעת אלונקה שקורה הנס והשחקן קם וחוזר למשחק ?
מבחינתי שרק השופט יעצור את המשחק, 99% מהמקרים אין שום סיבה באמת לעצור את המשחק. הורגים לנו את הכדורגל. סכנין הרגו לנו את המשחק מהדקה הראשונה בטרנר. למה מגיע להם פרס בדקה ה89 שהם יכולים לעצור, לקחת אוויר והרוג שתי דקות שאותן השופט בחיים לא יחזיר ?
לא יודע מה קרה עם עותמאן, אבוקסיס והנבלה טב"ח. היו שם 100 דברים מגעילים. ברמת המשחק הספציפי רציתי רק רע למכבי.
כל מה שכתבתי זה התסכול שכל משחק שלנו מתחיל מהדקה הראשונה בביזבוז זמן.
אני יודע שחלק מאוהדי מכבי כל הזמן מאשימים שבאר שבע ביזבזה זמן נגדם בבלומפילד.
להם אני יכול לכתוב:
1. לכו תראו את ביזבוזי הזמן של ראיקוביץ במשחק שהפסדנו בטדי
2. היו לנו מספר פציעות בבלומפילד במחצית השנייה אבל הן היו בגלל משחק פרוע ואלים של בן-הרוש, ברק יצחקי, טב"ח הבלם והערס של הכדורגל הישראלי טל בן-חיים. היו שם כניסות חריפות במליקסון וגם ממש אלימות של יצחקי על בן תורגמן. ראיתי שוב את המחצית השנייה של המשחק. היה ביזבוז זמן שלנו רק בתוספת הזמן כשגורש לקח את הזמן בשחרור כדור. אם הייתי אוהד מכבי הייתי מתעצבן אבל זה היה פשוט כלום יחסית למשחק.
3. מכבי טענה שבגלל באר שבע שיחקו באותו משחק נטו רק 56 דקות. צודקים. שאלתי את אורי קופר כמה זמן שיחקו נטו במשחק בטדי שבו מכבי ניצחה. מנחשים ? בדיוק אותו דבר.
בכיינים, נמאסתם
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי, הכל טוב ויפה ואני מסכים איתך לחלוטין. אבל, וזה אבל גדול מדובר במקרה שונה, בו הכדור היה אצל קבוצה שהוציאה אותו החוצה. במקרה כזה, בכל מקום בעולם, מחזירים את הכדור לקבוצה השנייה לאחר הוצאת החוץ. לפעמים אפילו משתדלים בתור "נקמה" להחזיר את הכדור לאזור הקרן כדי שאפשר יהיה ללחוץ, ולא סתם לשוער.
שילכו לעזאזל מכבי. ספורטיבית מאחל להם רעסניור כתב:
הכדור היה אצל סכנין. זה הכל. נגמרים השיקולים, הם הוציאו בכוונה- מחזירים אליהם. זה הבסיס של הגינות ספורטיבית. שונה ב 180 מעלות ממקרה של שחקן שמחליט להישכב עם "שריר תפוס" כדי לעצור התקפה.
במבחינתי הבסיס של הגינות ספורטיבית זה לא להתחזות לפצוע. זה הורג את המשחק. כבר ראינו השנה שחקן פצוע שנמצא מחוץ לקווים מתגלגל פנימה (לדעתי נגד קש). זה הורג את המשחק ומוציא אותי ספציפית מהכללים. מבחינתי שהשופט יקבע מה עושים.
אני האחרון שיצדיק את טל בן-חיים. הבן אדם גורם לי בחילות מרוב שהוא מגעיל, אלים ולא ספורטאי כאשר לא פעם הוא הולך על הרגליים בכדי לשבור.
אם זה היה נגד הייתה הקבוצה שלי הייתי רואה בהתנהגות של סכנין (בהובלת הצדיק אבוקסיס)
ניסיון לבזבז זמן גם אם כאב לעותמאן. הייתי מצפה משחקן שלי להחזיר את הכדור כי כך נהוג אבל זה מנהג מחורבן. הוא יכול היה לצאת לבד או להרחיק את הכדור.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אז אתה בוחר במודע לא לכבד את היריב ולהפר הסכם ספורטיבי לא כתוב.שמעון א כתב: סליחה, אני לא חושב. אני בטוח שסכנין הוציאה כדור כדי לפגוע במשחק השוטף של הקבוצה היריבה.
זה בסדר, רק לא להזדעק כשיוצאים נגדך ולנסות להכשיר את השרץ. אתה בוחר לא לכבד, תגיד את זה בקול רם ולא להמציא מציאות כמו שזהבי ושאר חבריו הנאלחים הקפידו לעשות. ולזכור שהגלגל עוד יסתובב.
פעם באמת היו נוהגים להעיף לאזור מסוים ואז מיד ללחוץ.
אפילו את זה לא עושים וזה די נעלם.
כשזה פעם ראשונה אתה מוכרח לכבד. אם זה ריטואל חוזר אז הסיפור בהחלט משתנה.