הפינה האופטימית למחזור ה32
Re: הפינה האופטימית למחזור ה32
מליקסון אליל!!!!
סוארס היה אדיר( חוץ מהטעות שלו בגול- יציאה לא טובה לקנגאווה). מוסיף מימד התקפי וגם הרבה שקט
ראדי חזר בזמן והובאן התאושש מהתצוגה בגביע
סוארס היה אדיר( חוץ מהטעות שלו בגול- יציאה לא טובה לקנגאווה). מוסיף מימד התקפי וגם הרבה שקט
ראדי חזר בזמן והובאן התאושש מהתצוגה בגביע
שלמליקסון חוזר הביטחון הוא חיית כדורגל.
סוארס אי של שקט,מזכיר את זה של הימים הטובים,הספסל עשה לו טוב.
והכי קטלני שקיבלנו בחזרה לכושר את הובאן וראדי.
ובחיי אם היו לנו שתי מגנים ראויים זה היה נגמר גם 7
סוארס אי של שקט,מזכיר את זה של הימים הטובים,הספסל עשה לו טוב.
והכי קטלני שקיבלנו בחזרה לכושר את הובאן וראדי.
ובחיי אם היו לנו שתי מגנים ראויים זה היה נגמר גם 7
לא היו חסרים כאלו היוםnir767676 כתב:אם אפשר לארגן מעכשיו ועד סוף עונה רק משחקי חוץ נקח אליפות.
כמה שיותר רחוק מהרעל של האוהדי הצלחות שלנו יותר טוב.
ישב לידי איזה יצור, כל פעם שמישהו טעה ״בכר תחליף אותו יא בן זונהההה״
אף אחד לא חמק ממנו, אפילו את מליקסון הוא רצה להחליף אחרי איזה איבוד זניח
לדעתי חובאן וסוארס מצטיינים, מליקסון בגדר אל, וואקמה גם נפלא.
יש לציין לטובה גם את ראדי ודוידזאדה.
והעידוד היה מצויין, ישבתי משמאל לגוש ולמעלה, והרגשתי ברוב המשחק עידוד מרטיט.
יש לציין לטובה גם את ראדי ודוידזאדה.
והעידוד היה מצויין, ישבתי משמאל לגוש ולמעלה, והרגשתי ברוב המשחק עידוד מרטיט.
זו היכולת שהביאה אותנו עד כאן והיא חוזרת בדיוק בזמן, בתחילת העונה ברדה היה החלוץ ועכשיו בן שהר. לא משנה כלום עד סיום העונה
בדיוק השחקנים שצריכים לפתוח, זה הכדורגל שהביא אותנו לשיא.
חבל רק שאין לנו 2 מגינים טובים.
חבל רק שאין לנו 2 מגינים טובים.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
סוארססססססס איך התגעגעתי אליו. לא מאמין שמישהו בכלל הזה שטאהא יותר טוב ממנו. אין לי מושג איזה קצר במוח היה לברק בכר (שאני מת עליו - מאמן הכי טוב בליגה) שהוא הזה את העניין הזה, ווויתר על הבלם הטוב בליגה לסיבוב שלם. כיף לראות אותו חוזר. חצמזה - הרכב לעניין, וואקמה היה חד, מליקסון כמובן והובאן סוף סוף בא למשחק.
בן שהר משחרר את כל החלק ההתקפי עם המהירות שלו ומרווח את המשחק מצוין.
מליקסון כמובן מעל כולם וסוארז במשחק מצוין.
מסכים. ראינו שברדה נכנס שנהיה מאוד צפוף.אריק כתב:בן שהר משחרר את כל החלק ההתקפי עם המהירות שלו ומרווח את המשחק מצוין.
שהר חייב לשחק רק חלוץ
אוהב ויאהב אותו אליה תמיד, חייב לשחק כדורגל ולהפסיק לחפש ליפול בכח, זה פוגע בעיקר בנו.yakar כתב:
מסכים. ראינו שברדה נכנס שנהיה מאוד צפוף.
שהר חייב לשחק רק חלוץ
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
1. מליקסון, מליקסון, מליקסון!!! קוסם בתחפושת של שחקן כדורגל. עושה מה שהוא רוצה, איך שהוא רוצה, איפה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה. תענוג שאין דברים כאלה.
2. ווילייייייייייייייייייייייייי - כמה געגועים, כמה שקט, כמה ביטחון. כיף.
3. מחוייבות. מחוייבות של כל מי ששיחק, ללא פשרות. תענוג.
* רון, התמקדתי בזה היום בעקבות הביקורת. כל נפילה היתה מעבירות ברורות, שאגב נשרקו ללא יוצא דופן. ככה שהיום בכל אופן זה לא היה 'בכוח'.
2. ווילייייייייייייייייייייייייי - כמה געגועים, כמה שקט, כמה ביטחון. כיף.
3. מחוייבות. מחוייבות של כל מי ששיחק, ללא פשרות. תענוג.
* רון, התמקדתי בזה היום בעקבות הביקורת. כל נפילה היתה מעבירות ברורות, שאגב נשרקו ללא יוצא דופן. ככה שהיום בכל אופן זה לא היה 'בכוח'.
ישבתי שורה אחרונה למעלה. עידוד מדהים.maor20094 כתב:הקהל - עידוד די חלש אני חייב להגיד, אבל 5000 צופים, מה יש להגיד ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מליקסון מעל כולם, פשוט תענוג.
איזה כיף היה לראות את הקבוצה אתמול, יסלחו לי בוזי וטאהה שאני באמת אוהב כל אחד מהם אבל אתמול שיחקנו עם ההרכב החזק ביותר שלנו וככה חייבים לכלות מול מכבי, אסור לעשות טעות ולשנות, אין מקום לטעויות ואני מקווה שברק מבין את זה.
לגבי סוארס, מושה שהייתי חלוק בדעותי כי הרי הור הבלם הכי טוב בארץ אבל טאהה היה מעולה כששיחק, אבל אתמול ראינו סופית שזה רמה אחרת, וללואי יש עוד המון מה להתקדם כדי להיכנס לנעליים הענקיות של סוארס, ודרך אגב הגול ממש אבל ממש לא על סוארס כמו שמישהו רשם פה אלא כל כולו בן ביטון.
לגבי הובאן, אין לי מספרים רישמיים ואולי טוטי בסיכום משחק ייתייחס לזה, אבל היה אתמול מאוד מפוזר, איבד מלא כדורים ועדיין סיים עם 2 בישולים וסחיטת פנדל, לא יודע אם חזר לעצמו זאת המילה אבל אין ספק שאחרי מה שהיה בגביע זה שחקן אחר
לגבי סוארס, מושה שהייתי חלוק בדעותי כי הרי הור הבלם הכי טוב בארץ אבל טאהה היה מעולה כששיחק, אבל אתמול ראינו סופית שזה רמה אחרת, וללואי יש עוד המון מה להתקדם כדי להיכנס לנעליים הענקיות של סוארס, ודרך אגב הגול ממש אבל ממש לא על סוארס כמו שמישהו רשם פה אלא כל כולו בן ביטון.
לגבי הובאן, אין לי מספרים רישמיים ואולי טוטי בסיכום משחק ייתייחס לזה, אבל היה אתמול מאוד מפוזר, איבד מלא כדורים ועדיין סיים עם 2 בישולים וסחיטת פנדל, לא יודע אם חזר לעצמו זאת המילה אבל אין ספק שאחרי מה שהיה בגביע זה שחקן אחר
אני ישבתי ביציע התחתון, והעידוד היה נשמע מעולה מכיוון היציע העליון.
חבל שה 400 אוהדים שלנו שישבו ביציע של רעננה(המערבי) לא ישבו גם במזרחי. זאת הייתה תמונה ממש יפה אם כל המזרחי היה אדום!
חבל שה 400 אוהדים שלנו שישבו ביציע של רעננה(המערבי) לא ישבו גם במזרחי. זאת הייתה תמונה ממש יפה אם כל המזרחי היה אדום!