יש כאן דפוס אירועים ומכבי ת"א לא מוכנים להודות שהכל באשמתם! הם לא היו ספורטיביים בגביע, הצוות שלהם השפיל כל המשחק את הצוות של בני סכנין, הם למעשה אפילו התחילו את התגרה בסוף עם העצבים של השוער שלהם שגרם לכל המוחמדים להוציא את המוחמד הקטן שלהם מהוריד.
גם בפעם שעברה שזה קרה זהבי התחיל הכל עם פיו פיו אלים לעבר הקהל של הפועל ת"א ולאחר מכן הם היתממו ושיחקו אותה כאילו הם צדיקים שלא עשו כלום.
בקיצור, שהם יהיו בפסטיבלים עד סוף העונה, ואנחנו נהיה שקטים וניקח בסוף את הצלחת! אני בטוח שהם ינסו במשחק הקרוב לגרור אותנו לשם, לנו בשום פנים ואופן אסור להיגרר לתוך המהומה שלהם!
יש לנו היום משחק
Re: יש לנו היום משחק
הייתי מציע לנו לחזור ולהתעסק בקבוצה הקטנה והתבוסתנית שלנו ופחות בעדר הבכיינים מגוש דן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחחח.ns75 כתב:אני רואה את המהומות בחדשות הספורט ופשוט מתבייש
איזה סוס לבוש בשחור רץ עם מבט של רצח בעיניים, מותח את כל האיברים, מביא וואחד בעיטה ובסוף מפספס את הפנים של ראיקוביץ?
מה זאת הבושה הזאת? ככה בועטים? ככה מפספסים? כל כך קשה לדייק?
מה ביקשתי כבר?
מביש, פשוט מביש
תודה שהענקת לי חיוך על הבוקר
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עמהיעמיק זה כלכך מחזור 28.Totti כתב:הייתי מציע לנו לחזור ולהתעסק בקבוצה הקטנה והתבוסתנית שלנו ופחות בעדר הבכיינים מגוש דן
פעם ראשונה שההזויים מבבלי פינת אמסטרדם שדרת טורונטו חווים תחרות. הם רואים בזאת חוצפה שלנו ונמצאים בהיסטריה רבתי.
חולם בלילות שמישהו שם כותב: "יאללה לקפל"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה