מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ארז3333

Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד

שליחה על ידי ארז3333 »

טוטי. ירדת לעומק דעתי, גם תיקו יתקבל בברכה, אך חייבים לשחק על מנת לנצח. באר שבע של העונה הנוכחית יכולה לנצח כל קבוצה בארץ, פרט למכבי חיפה... שנית, כן, מי שטוב כעת, והדגש על כעת חייב לפתוח.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

Totti כתב:מקווה מאוד שבכר לא יחשוב להרכיב בטעות את ברדה ובוזגלו. מי שבכושר הטוב ביותר צריך לשחק
בגדול מסכים איתך נחרצות לגבי בוזגלו. לגבי ברדה אני חושב שבן צריך לפתוח בגלל שבמשחקים האחרונים המומנטום של ברדה נעצר. אך למרות זאת גם אם ברק יחליט לפתוח עם ברדה צריך לעמוד מאחוריו ולא לחרחר מלחמה.
ברדה חתום על העונה הזאת והכי מגיע לו שבסופה הוא יעמוד בבימת העירייה כשאנחנו מסביבו. קשים חייו של דמות עם תפקיד כמו של ברדה במחוזותינו דווקא בגלל שלא קיימים כאלה יותר. הקהל, התקשורת וכל גורם בכדורגל הישראלי מנסה לצייר מין מחזה של הרס עצמי וכאן תפקידנו של השפויים לרומם ולהעריך.

אני חייב להגיד משהו מאוד חשוב בעייני. לצערי ברדה בסיומו של הקריירה המדהימה שלו שצמחה אצלנו והוא ללא ספק ב3 השחקנים הכי משפיעים וטובים שצמחו בכדורגל הישראלי בעשור האחרון. בסיום השושלת שלו (למעשה בעונה הבאה) אני חושב שצריך להכין כבר קרקע להבאת חלוץ זר כי העמדה הזאת חסרה לנו מאוד ואני לא חושב שבן סהר ובטח לא גאדיר מספיק טובים בשביל להמשיך להוביל את הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

talb55 כתב:
בגדול מסכים איתך נחרצות לגבי בוזגלו. לגבי ברדה אני חושב שבן צריך לפתוח בגלל שבמשחקים האחרונים המומנטום של ברדה נעצר. אך למרות זאת גם אם ברק יחליט לפתוח עם ברדה צריך לעמוד מאחוריו ולא לחרחר מלחמה.
ברדה חתום על העונה הזאת והכי מגיע לו שבסופה הוא יעמוד בבימת העירייה כשאנחנו מסביבו. קשים חייו של דמות עם תפקיד כמו של ברדה במחוזותינו דווקא בגלל שלא קיימים כאלה יותר. הקהל, התקשורת וכל גורם בכדורגל הישראלי מנסה לצייר מין מחזה של הרס עצמי וכאן תפקידנו של השפויים לרומם ולהעריך.

אני חייב להגיד משהו מאוד חשוב בעייני. לצערי ברדה בסיומו של הקריירה המדהימה שלו שצמחה אצלנו והוא ללא ספק ב3 השחקנים הכי משפיעים וטובים שצמחו בכדורגל הישראלי בעשור האחרון. בסיום השושלת שלו (למעשה בעונה הבאה) אני חושב שצריך להכין כבר קרקע להבאת חלוץ זר כי העמדה הזאת חסרה לנו מאוד ואני לא חושב שבן סהר ובטח לא גאדיר מספיק טובים בשביל להמשיך להוביל את הקבוצה.
אז בסוף אתה חושב חברתית, "מגיע לברדה לעמוד מעל בימת..."

מגיע גם מגיע ואני ארים אותו על הכתפיים אליה, אבל כרגע, אין לו מקום ב-11 שלנו. הוא בכושר רע, לא מוצא את הרשת, פשוט לא שם.

סתם משהו קטן, לפני כל משחק אני מסתכל על הבעיטות לשער בחימום. יש אנשים שחושבים שזה לא אינדיקציה לכלום, מבחינתי זה אומר לא מעט. אתה רואה חלוץ, עומד מול השוער 10-15 פעמים ב-10 דק' ופשוט לא כובש. לא פוגע במסגרת. לא מדויק, לא חד וזאת בלשון המעטה. הבטחון שלו נפגע, הוא נמצא בירידה מאוד חדה ביכולת, אני אוהב אותו עד עמקי נשמתי ולא שולח אותו לפרוש בשום שלב, פשוט לא מרכיב ב-11
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

talb55 כתב:

אני חייב שאלה, למה העונה הזאת חתומה על ברדה?
מה הוא עשה יותר ממליקסון? מטוני? מאוגו?
מצטער. לא יכול לקבל את האמירות האלה.

טוטי, גם אני מסתכל על הבעיטות בחימום.
כשברדה מבקיע שם אני מתחיל לדאוג :)

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

Totti כתב: אז בסוף אתה חושב חברתית, "מגיע לברדה לעמוד מעל בימת..."

מגיע גם מגיע ואני ארים אותו על הכתפיים אליה, אבל כרגע, אין לו מקום ב-11 שלנו. הוא בכושר רע, לא מוצא את הרשת, פשוט לא שם.

סתם משהו קטן, לפני כל משחק אני מסתכל על הבעיטות לשער בחימום. יש אנשים שחושבים שזה לא אינדיקציה לכלום, מבחינתי זה אומר לא מעט. אתה רואה חלוץ, עומד מול השוער 10-15 פעמים ב-10 דק' ופשוט לא כובש. לא פוגע במסגרת. לא מדויק, לא חד וזאת בלשון המעטה. הבטחון שלו נפגע, הוא נמצא בירידה מאוד חדה ביכולת, אני אוהב אותו עד עמקי נשמתי ולא שולח אותו לפרוש בשום שלב, פשוט לא מרכיב ב-11
בחלק הראשון רשמתי שבן צריך לפתוח. אני חושב שחברתיות זה אולי האלמנט הכי חשוב בקבוצה, יותר מיכולת.
אם תשאל אותי המדרג הכי משפיע בכדורגל:
1. מוניטין והיסטוריה.
2. חברתיות.
3. יכולת.

דוגמה חייה למדרג היא מכבי תל אביב קיום. הקבוצה נשענת על מוניטין והיסטוריה שמקרינים לחץ ליריבות שמגיעות עם ברכיים רועדות למרות שנחרצות אפשר להגיד שאנחנו ברוב העמדות על המגרש עולים עליהם (ואני אומר את זה באמונה שלמה!!).
לגבי החברתיות, קבוצה מוכשרת ככל שתהיה לא יכולה להתקיים ללא היררכיה וגיבוש עוד דוגמה חייה מהכדורגל שלנו זה מכבי חיפה שבעייני לא פחות מוכשרת מאיתנו וממכבי תל אביב.
**אני יחדד שוב פעם את הנקודה שלי. ברדה בכושר לא מספיק טוב אבל בעייני בן לא מספיק טוב.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני חושב שבשתי העונות הקודמות ברדה שבר בצורת כיבושים מול מגבי לא?

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

ForeverRed כתב: אני חייב שאלה, למה העונה הזאת חתומה על ברדה?
מה הוא עשה יותר ממליקסון? מטוני? מאוגו?
מצטער. לא יכול לקבל את האמירות האלה.

טוטי, גם אני מסתכל על הבעיטות בחימום.
כשברדה מבקיע שם אני מתחיל לדאוג :)
א'. לא אמרתי שהוא חתום בלעדית, אם כי אם תסתכל בתמונה יותר רחבה אני לא בטוח שזה לא נכון.
ב'. שחקן בן 34 כשיר לכל משחק עולה עם זריקות ופרוטזות גם אם צריך, מבחינתי אמרתי הכל, כי כשמליקסון וטוני לא היו אז ברדה היה תמיד גם אם לא בכושר מצטיין. לגבי טוני אני אישית חושב שהיו לו לא מעט משחקים רעים פשוט ואם בוזגלו ומליקסון !!יחד!! היו במומנטום טוב הוא היה יורד. על אוגו אין מה להגיד שחקן מדהים עם בעיה רצינית בראש ואני מאמין שברדה והגורמים המגשרים הם אלו שהרגיעו אותו מלא מעט ריבים בתוך החדר הלבשה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

שיש כתב: מה רחוק? תחשוב על זה שאחרי ה90 דקות האלה יש סרט שאתה זוכה באליפות. זה יכול להלחיץ.
כמו המחשבה בגמר גביע שאתה נמצא 90 או 120 דקות מתואר
זה קרוב אבל רחוק!
זה לא יהיה כזה פשוט כמו שחושבים.
אז תירגעו ואל תצאו בסיסמאות של זה קרוב וכל זה, כולנו יודעים את זה אבל עדיף כמה שפחות לעשות רעש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

talb55 כתב:
א'. לא אמרתי שהוא חתום בלעדית, אם כי אם תסתכל בתמונה יותר רחבה אני לא בטוח שזה לא נכון.
ב'. שחקן בן 34 כשיר לכל משחק עולה עם זריקות ופרוטזות גם אם צריך, מבחינתי אמרתי הכל, כי כשמליקסון וטוני לא היו אז ברדה היה תמיד גם אם לא בכושר מצטיין. לגבי טוני אני אישית חושב שהיו לו לא מעט משחקים רעים פשוט ואם בוזגלו ומליקסון !!יחד!! היו במומנטום טוב הוא היה יורד. על אוגו אין מה להגיד שחקן מדהים עם בעיה רצינית בראש ואני מאמין שברדה והגורמים המגשרים הם אלו שהרגיעו אותו מלא מעט ריבים בתוך החדר הלבשה
אז מצטער חבר, אבל האהבה קצת מעוורת אותך.
מה עוזר לי שברדה עולה לשחק פצוע אם התרומה שלו על המגרש היא אפסית?

אי אפשר לייחס את כל הצלחת הקבוצה (כמו שעשית עם אוגו למשל) לברדה. הוא לא אלוהים.
הצרומה שלו גדולה ללא ספק, אבל לא יותר גדולה מהאחרים.

בשורה התחתונה, כשמליקסון וטוני היו פצועים הוא לא היה שם. זה אומר הכל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: אז מצטער חבר, אבל האהבה קצת מעוורת אותך.

אבל זה לא רק זה.
קודם כל הבקיע שערים מאוד מכריעים.
דבר שני והאבה יותר חשוב בהקשר של ברדה - לא נכון להסתכל רק על העונה הזו. איפה היינו היום לולא חזר לכאן לפני 3 שנים?

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

ForeverRed כתב: אז מצטער חבר, אבל האהבה קצת מעוורת אותך.

לא מסכים איתך ואין פה עניין של עיוורון. להזכירך איבוד חמשת הנקודות היה כשאר טוני ומליקסון חזרו (טוני בצורה מלאה ומליקסון חלקית). לא ברדה ולא בן סהר ולא גאדיר קוסמים, לא יגיעו אליהם כדורים שצריכים להגיע לחלוצים הם לא יבקיעו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

izguy83 כתב: אבל זה לא רק זה.
קודם כל הבקיע שערים מאוד מכריעים.
דבר שני והאבה יותר חשוב בהקשר של ברדה - לא נכון להסתכל רק על העונה הזו. איפה היינו היום לולא חזר לכאן לפני 3 שנים?
אכן הבקיע שערים מכריעים.
מצד שני, שים חלוץ אחר במקומו ואני די בטוח שתקבל ממנו תפוקה לא פחות גדולה.
אנחנו קבוצת צמרת שיוצרת המון הזדמנויות במהלך המשחקים.

מבחינתי אין עוררין על התרומה של ברדה העונה, פשוט לא חושב שנכון לצייר אותו כשחקן הראשי בהצגה.

לגבי הנקודה השנייה שלך אני כמובן מסכים.
ללא החזרה של ברדה היינו כנראה במקום אחר לגמרי היום.
ההתייחסות שלי הייתה נטו מקצועית לעונה הנוכחית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

talb55 כתב:
לא מסכים איתך ואין פה עניין של עיוורון. להזכירך איבוד חמשת הנקודות היה כשאר טוני ומליקסון חזרו (טוני בצורה מלאה ומליקסון חלקית). לא ברדה ולא בן סהר ולא גאדיר קוסמים, לא יגיעו אליהם כדורים שצריכים להגיע לחלוצים הם לא יבקיעו.
אני אסביר את זה בצורה הכי פשוטה.
בהפועל באר שבע 2015-2016:

למאור מליקסון - אין תחליף.
לגון אוגו - אין תחליף.
לשיר צדק - כנראה שאין תחליף.
לטוני וואקמה - כנראה שגם אין תחליף.

לאליניב ברדה - יש תחליף.

תוציא כל אחד מהארבעה הראשונים ואיכות המשחק תצנח.
תוציא את ברדה והקבוצה תסתדר.

זה אומר הכל.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

ForeverRed כתב: אני אסביר את זה בצורה הכי פשוטה.
בהפועל באר שבע 2015-2016:

למאור מליקסון - אין תחליף.
לגון אוגו - אין תחליף.
לשיר צדק - כנראה שאין תחליף.
לטוני וואקמה - כנראה שגם אין תחליף.

לאליניב ברדה - יש תחליף.

תוציא כל אחד מהארבעה הראשונים ואיכות המשחק תצנח.
תוציא את ברדה והקבוצה תסתדר.

זה אומר הכל.
תקשיב אח אני מקבל את כל מה שאתה אומר. מההתחלה שמתי את דבריי ואמרתי שברדה לא בכושר טוב ולכן לא צריך לפתוח כשהנקודה שלי הייתה שאם יפתח לא יהיה אסון. לגבי כל אחד מהשחקנים הנ"ל מלבד אוגו לכולם יש תחליף, למליקסון, לשיר צדק לברדה ולנוואקמה כשבמשבצת של ברדה יש על פניו את השחקנים הטובים ביותר מבין שאר השחקנים כתחליפים.

אני לא רוצה לחפור יותר מדי כל דברי היו לשם ההערכה לברדה בכל מה שמסביב ולא רק באופי המשחק.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מכבי ממשיכה לעשות צחוק מההתאחדות.
בית הדין לא אישר יצוג על ידח עורכי דין. מה עשתה מכבי? שלחה עורכי דין במקום נאשמים...
בזיון!

שלח תגובה