מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
simply-red

Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד

שליחה על ידי simply-red »

אדום זקן כתב: הם לא סופרים אותך.
מעריכים אותך אולי על הפייט שנתת להם,אבל לא יותר מזה.
אתה לא באמת נספר בעיניהם והם בטוחים שברגע האמת תחרבן במכנסיים ולמען האמת יש להם קייס טוב.
בוא נגיד ככה שאם מכבי חיפה הייתה מתמודדת איתם והם היו אילו שמובילים את הטבלה,הם היו חוששים הרבה יותר.
צריך להרוויח את הכבוד הזה ואין טיימינג יותר טוב מזה.
ואם זה לא יקרה,זו תהיה בכייה לדורות ואני לא מגזים,ברגליים שלנו לשנות היסטורי ודנא של מועדון,לא פחות.
האוהדים שלהם הם שלא סופרים אותנו ממטר, והאמת אני מבין למה, לגבי המערכת המקצועית במכבי, הם מאוד מעריכים אותנו גם אם זה לא נראה ככה. מספיק לי לראות איך הם בכל מסיבת עיתונאים לפני משחק אומרים שהם לא מתעסקים בנו ומיד בסוף המשחק הם שולחים עקיצה לעברנו, זה מעיד על כך שאנחנו יושבים להם טוב טוב בראש ככאלה שמסוגלים לקחת מהם את התואר העונה. איך שלא נסובב את זה, מכבי במרחק של 90 דקות מאיבוד האליפות. זו תהיה וואחד רעידת אדמה בק. שלום.
אני מסכים איתך שהמשחק ביום ב' זה המשחק שיכול לשנות די.אן.איי של מועדון.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

izguy83 כתב:פחד אלוהים שכל הפסטיבל הזה סביב המסכנות של מכבי ישפיע קשות על השופטים.
בעונה שעברה יפת לא שרק לפנדל לטובת ק"ש בבלומפילד במצב של תיקו בדקה 89. למרות ששופט הרחבה צעק לו באוזנייה שהיה פנדל. אחרי המשחק יפת טען שהוא "קפא" או משהו בסגנון.
"נאטמתי" זאת המילה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מקצועית, מרכז המגרש שלנו בפיגור 2:1 מות אלברמן וחבריו. במשחק בטדי גילינו עליונות יחסית, אבל בשני המפגשים האחרים מכבי ניצחה בנוקאווט באמצע.
אין לי מושג איך פייטר בוס ישחק, זה גם לא ממש משנה, אבל אם ימשיך באותה קונספציה, נראה את אלברמן ומדוניאנין במרכז וזהבי מקדימה. כל משחק שהוא פחות מטוב מאוד של שלישית הקישור שלנו, היא פגיעה קשה בסיכויינו להצליח.
ושליטה במרכז המגרש חייבת לבוא לידי ביטוי בעיקר באלמנטים "האפורים" של המשחק, מוותר מראש על אחזקת כדור, ה-71-29 באחוזים של באיירן על אתלטיקו ברגעים אלו, מוכיחים שאין קורלציה בין החזקת למסוכנות.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 27 אפריל 2016, 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב:מקצועית, מרכז המגרש שלנו בפיגור 2:1 מות אלברמן וחבריו. במשחק בטדי גילינו עליונות יחסית, אבל בשני המפגשים האחרים מכבי ניצחה בנוקאווט באמצע.
אין לי מושג איך פייטר בוס ישחק, זה גם לא ממש משנה, אבל אם ימשיך באותה קונספציה, נראה את אלברמן ומדוניאנין במרכז וזהבי מקדימה. כל משחק שהוא פחות מטוב מאוד של שלישית הקישור שלנו, היא פגיעה קשה בסיכויינו להצליח.
ושליטה במרכז המגרש חייבת לבוא לידי ביטוי בעיקר באלמנטים "האפורים" של המשחק, מוותר מראש על אחזקת כדור, ה-71-29 באחוזים של באיירן על אתלטיקו ברגעים אלו, מוכיחים שאין קורלציה בין אחזקה למסוכנות.
מצד שני אין לך 10 גלדיאטורים שיגנו על הרחבה שלך בכזאת אינטנסיביות כמו באתלטיקו.

אם נאפשר למכבי אחוזי החזקה בכדור כל כך גבוהים אני לא בטוח שנצליח לעמוד בלחץ שהם יפעילו עלינו. במפגש בבלומפילד הצלחנו לאזן את השליטה באמצע אחרי שבמחצית הם עברו לשני קשרים במרכז המגרש, מקווה שכן נצליח לתת שם פייט כבר מההתחלה. בטרנר גם היינו בלי מליקסון וטוני שהם משמעותיים מאוד בהחזקת הכדור.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

עזוב החזקת כדור, אני מדבר על האלמנטים האפורים שגם בהם מכבי ניצחה בטרנר. מאבקי גובה, מאבקי קרקע, חילוצי כדור. אלברמן טרף אותנו

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב:מקצועית, מרכז המגרש שלנו בפיגור 2:1 מות אלברמן וחבריו. במשחק בטדי גילינו עליונות יחסית, אבל בשני המפגשים האחרים מכבי ניצחה בנוקאווט באמצע.
ושליטה במרכז המגרש חייבת לבוא לידי ביטוי בעיקר באלמנטים "האפורים" של המשחק, מוותר מראש על אחזקת כדור, ה-71-29 באחוזים של באיירן על אתלטיקו ברגעים אלו, מוכיחים שאין קורלציה בין החזקת למסוכנות.
אי אפשר להתעלם מהעובדה שבטרנר אלברמן נתן את אחת התצוגות הכי מרשימות שראיתי מקשר אחורי בליגה שלנו אם לא המרשימה ביותר.
הוא כן מתייצב לכל משחק ובמיוחד למכריעים אבל כולי תקווה שלא באותה יכולת מטרנר.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

שקט מהמועדון שקט זה מה שחשוב רוצה גול ביד מעמדת ניבדל בדקה ה95 ואז רוצה לשמוע את כול הבכי

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אני מהמר שבוס יכין לבכר הפתעה,ישחק עם שלושה בלמים כדי שלא נפתיע אותו במתפרצות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני מאוד מתקשה לראות מאמן עושה כזה שינוי לקראת משחק כל כך קריטי. מה גם שהקבוצה שלו בקושי שיחקה בשיטה הזו בליגה.
אבל אם זה באמת יקרה, לאמצע שלנו יש אפילו משמעות גדולה פי כמה.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

לדעתי בוס יעלה במערך הרגיל שלו כששפונגין יפתח בשמאל ולא ריקן והוא יהיה אחראי להיצמד למליקסון כל המשחק שהוא הסכנה העיקרית עבורם.
מאמין בברק שיכין גם הוא איזה שפן למרות שכולם מצפים ממנו להמשיך בהרכב מהמשחק האחרון.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אם אני הייתי בכר, וובה היה עולה במקום ראדי. למרות שמהארן היה מצויין נגד רעננה, המשחק הזה מלא באמוציות עבורו ואני לא רואה אותנו מניעים כדור כבכל משחק. מעדיף את האגרסיביות של בראון באמצע

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אפשר להכין שפן גם באותו הרכב! מסכים עם קודמי שהניצחון או ההפסד יקבעו במרכז המגרש. מכבי יודעים שהם חייבים ללחוץ מיד את מובילי הכדור שלנו, במשחק הקודם אלה היו הובאן ואוגו, עכשיו יש לנו גם את ראדי בתקופה טובה וכמובן מליסון ונווקמה בנוסף לשנים הראשונים. יהיה להם קשה יותר!
המפתח מבחינתנו הוא משחק המעבר שחייב להיות מהיר מאוד!!!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב:אם אני הייתי בכר, וובה היה עולה במקום ראדי. למרות שמהארן היה מצויין נגד רעננה, המשחק הזה מלא באמוציות עבורו ואני לא רואה אותנו מניעים כדור כבכל משחק. מעדיף את האגרסיביות של בראון באמצע
גם אם היה פה את וידאל היית מעלה את וובה :)

סמל אישי של משתמש
שימי

טיפים לקראת משחק העונה ביום שני

שליחה על ידי שימי »

דממת אלחוט מצד בכר והשחקנים בעיקר במסיבות עיתונאים לפני המשחק
לא צריך להדליק את מכבי תא שגם ככה חושבים שכל העולם נגדם

ליפשיץ בעיטות מרחוק על ההתחלה על מנת לערער לו את הבטחון
כל העונה שיחק בסך הכל כמה משחקים בודדים נגד ביתר כוסילמו והפועל מחנה יהודה
בקרנות אוגו או טוני עומדים לפניו ומפריעים לו לראות את הכדור

שחקנים לא להיגרר לפרובוקציות מצד שחקני מכבי והקהל שלה

צמד המגינים שלנו משחק בפול אחריות ובלי השטויות הרגילות של ביטון ודוידזאדה

צפייה בקטעי וידאו של מכבי בעיקר במצבים נייחים וקרנות
קרן קצרה לראש של גארסייה וכדור לזהבי ישירות מהקרן
הבקיעו כמה גולים כאלה

ההרכב הכי טוב כרגע זה ההרכב שניצח את סכנין ברדה לואי ובוזגלו על הספסל

בברכת מועדים לשמחה
ונקווה שנצא מבלומפילד עם תוצאה טובה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Totti כתב:אם אני הייתי בכר, וובה היה עולה במקום ראדי. למרות שמהארן היה מצויין נגד רעננה, המשחק הזה מלא באמוציות עבורו ואני לא רואה אותנו מניעים כדור כבכל משחק. מעדיף את האגרסיביות של בראון באמצע
תראה את המשחק הקודם בבלומפילד ואז תחשוב שוב לגבי ראדי.

שלח תגובה