אלונה ברקת תפנה לסכנין: רוצה את ז'אורז'יניו בקיץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: אלונה ברקת תפנה לסכנין: רוצה את ז'אורז'יניו בקיץ

שליחה על ידי Totti »

לכל מי שפוסל את השם של גרשון באוטומט וגם לזה שמתחבא מאחורי משפטים של חכם בעלמא("אחר כך אומרים שאני זורק סתם שמות"), מחכה שתסבירו לי מה החזיר שחקנים שראו לא מעט דשא באירופה לארץ, כמו עדן בן בסט מאור מליקסון, אם לא בטחון כלכלי לטווח ארוך. ואל תטענו לגבי הגיל של מליקסון, בן בסט הגיע חזרה בשיאו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

Totti כתב:לכל מי שפוסל את השם של גרשון באוטומט וגם לזה שמתחבא מאחורי משפטים של חכם בעלמא("אחר כך אומרים שאני זורק סתם שמות"), מחכה שתסבירו לי מה החזיר שחקנים שראו לא מעט דשא באירופה לארץ, כמו עדן בן בסט מאור מליקסון, אם לא בטחון כלכלי לטווח ארוך. ואל תטענו לגבי הגיל של מליקסון, בן בסט הגיע חזרה בשיאו
בן בסט הגיע אחרי שבא מאמן חדש שלא נתן לו לשחק.
מליקסון מלכתחילה עזב את ואלנסיין כי הקבוצה התפרקה, ואם אני לא טועה היו לו הצעות מבורדו וסושו, אבל הוא בחר להגיע לכאן הרבה בגלל החיבור עם המועדון.

רמי גרשון מצליח בטירוף, מוערך, מרוויח המון. אני לא רואה שום סיבה הגיונית מבחינתו לחזור לארץ.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב:לכל מי שפוסל את השם של גרשון באוטומט וגם לזה שמתחבא מאחורי משפטים של חכם בעלמא("אחר כך אומרים שאני זורק סתם שמות"), מחכה שתסבירו לי מה החזיר שחקנים שראו לא מעט דשא באירופה לארץ, כמו עדן בן בסט מאור מליקסון, אם לא בטחון כלכלי לטווח ארוך. ואל תטענו לגבי הגיל של מליקסון, בן בסט הגיע חזרה בשיאו
אין ספק שהשיקול שיכריע בסופו של דבר הוא העניין הכלכלי אבל בשביל שחזרה לארץ תבוא בכלל כאופציה צריך להגיע משהו קודם לכן. בדוגמאות שנתת הקבוצה של מליקסון ירדה ליגה והייתה לפני פירוק ככה שהיה ברור שלא ימשיך שם ובן בסט חשב שהוא מגיע על תקן כוכב שיקח את מכבי לאלופות אחרי שהביקוש אליו בצרפת התחיל לרדת.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

לרוב, שחקנים במצב שבו נמצא רמי גרשון כרגע, לא חושבים על חזרה לארץ ולכן הסקפטיות בנוגע לחזרה שלו לארץ.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חברים, תנחתו.
תגגלו קצת, תקראו ראיונות עם גרשון, חמד וסייף. אין סיכוי שהם חוזרים לארץ בשנים הקרובות.
אתם מדברים פה על שחקנים שנמצאים בשיא הקריירה. הכיוון שלהם הוא כלפי מעלה (אנגליה, גרמניה) ולא כלפי מטה (ליגת העל).
גם דודו דהאן סיפר שלפני הפציעות של גרשון ורפאלוב הם היו קרובים למעבר לפרמיירליג. מעבר שהוא מקווה שיתבצע בעתיד.
תנחתו.

שני השמות היותר ראליים הם של דמארי וקהת.
הראשון בעסקה מאוד מסובכת שספק אם ניתנת לביצוע, השני מכיר את בכר מקרוב אז אולי זה ייתן לנו יתרון מסוים.
למרות שהוא לא הוכיח את עצמו לאורך זמן, קהת הוא אחד משחקני העתיד של הכדורגל הישראלי ולשם אנחנו צריכים להסתכל.

ועזבו שמועות. לפני כמה ימים שמעתי שהפועל באר שבע עומדת מאחורי עומר אצילי. קשקוש גדול לדעתי.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yanivnew91 כתב:לרוב, שחקנים במצב שבו נמצא רמי גרשון כרגע, לא חושבים על חזרה לארץ ולכן הסקפטיות בנוגע לחזרה שלו לארץ.
כמו אלמוג כהן, כשהשחקן מוערך והקבוצה יציבה מבחינה כלכלית אז חזרה לארץ היא לא אופציה מועדפת

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:חברים, תנחתו.
תגגלו קצת, תקראו ראיונות עם גרשון, חמד וסייף. אין סיכוי שהם חוזרים לארץ בשנים הקרובות.
אתם מדברים פה על שחקנים שנמצאים בשיא הקריירה. הכיוון שלהם הוא כלפי מעלה (אנגליה, גרמניה) ולא כלפי מטה (ליגת העל).
גם דודו דהאן סיפר שלפני הפציעות של גרשון ורפאלוב הם היו קרובים למעבר לפרמיירליג. מעבר שהוא מקווה שיתבצע בעתיד.
תנחתו.

שני השמות היותר ראליים הם של דמארי וקהת.
הראשון בעסקה מאוד מסובכת שספק אם ניתנת לביצוע, השני מכיר את בכר מקרוב אז אולי זה ייתן לנו יתרון מסוים.
למרות שהוא לא הוכיח את עצמו לאורך זמן, קהת הוא אחד משחקני העתיד של הכדורגל הישראלי ולשם אנחנו צריכים להסתכל.

ועזבו שמועות. לפני כמה ימים שמעתי שהפועל באר שבע עומדת מאחורי עומר אצילי. קשקוש גדול לדעתי.
דמארי מרוויח המון, באמת בעיה להביא אותו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אתם שוב בורחים מהנושא, אף אחד כאן לא שאל למה מליקסון עזב את ולאנסיין ובן בסט את טולוז(?), אלא למה חזרו לארץ במקום להמשיך ולהתגלגל באירופה.

כולם צועקים "אירופה, אירופה, אירופה"
אבל אז נכנסים שיקולים נוספים, משפחה, געגוע וגם אפיק בטחון כלכלי.

לא טענתי שגרשון מועמד מוביל להגיע, אני לא חושב כך. אני בטוח שאם יניחו אל פתחו הצעה של 600 אלף דולר*4 שנים, כמו שהציעו לבן בסט, הוא ישקול זאת בכובד ראש ויהיה בהחלט על מה לדבר.

מה ששחקן אומר בראיון זה בסדר, טוב ונחמד, מה שקורה כשמבטיחים לך 2.4 מיליון דולר ברוטו, זה אחרת לגמרי.

לפרטים, נער הפוסטר ע.ב. בסט

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedRock כתב:

עם כל הכבוד לראדי, ואני מת עליו, הנתונים שלו בנייחים חלשים: יש לו בישול אחד בקרן, גול אחד בבעיטה חופשית וגול אחד בפנדל. לא משהו מטורף בלשון המעטה.
בוזגלו התברך בכישרון הזה ואין שום דבר לגיטימי בלבטל אותו.
מעבר לזה, יש לו השנה לא מעט בישולים ושערים תוך כדי המשחק.
אני חייב להתעכב על הנושא של הנייחים.
נתחיל מזה שראדי הוא לא הבועט הקבוע שלנו. כשהוא כבר בועט, אחוז הקרנות המסוכנות שלו גבוה מזה של בוזגלו העונה.

נייחים זה חשוב. חשוב מאוד. אבל שוב, לא חסר מי שיבעט אותם.
נניח שבוזגלו, מתוך 100 ניסיונות מצליח לבשל 10 שערים. אז אולי שחקן אחר יבשל קצת פחות, אבל ההבדל לא יהיה משמעותי.
תן לראדי 100 ניסיונות והוא יבשל 7.

אני מוכן לשלם את ההפרש הזה בשביל להרוויח בהרכב שחקנים כמו מליקסון ו-וואקמה, שתורמים למשחק הרץ הרבה יותר.
תאמין לי שאני אוהב אותו לא פחות ממך, הדעה שלי עליו התגבשה לאט ובצורה מתונה בשנים האחרונות.
הוא לא מתאים לשיטה, לא מחויב, תוקע את המשחק. כישרון יש שם בשפע, אבל זה לא זה ואני בספק אם יהיה.

זכותך כמובן לחשוב אחרת.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: אני חייב להתעכב על הנושא של הנייחים.
נתחיל מזה שראדי הוא לא הבועט הקבוע שלנו. כשהוא כבר בועט, אחוז הקרנות המסוכנות שלו גבוה מזה של בוזגלו העונה.

נניח שבוזגלו, מתוך 100 ניסיונות מצליח לבשל 10 שערים. אז אולי שחקן אחר יבשל קצת פחות, אבל ההבדל לא יהיה משמעותי.

אני מוכן לשלם את ההפרש הזה בשביל להרוויח בהרכב שחקנים כמו מליקסון ו-וואקמה, שתורמים למשחק הרץ הרבה יותר.
תאמין לי שאני אוהב אותו לא פחות ממך, הדעה שלי עליו התגבשה לאט ובצורה מתונה בשנים האחרונות.
הוא לא מתאים לשיטה, לא מחויב, תוקע את המשחק. כישרון יש שם בשפע, אבל זה לא זה ואני בספק אם יהיה.

זכותך כמובן לחשוב אחרת.
מסכים

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

ForeverRed כתב: אני חייב להתעכב על הנושא של הנייחים.

זכותך כמובן לחשוב אחרת.
אם בוזגלו יכול היה להיות מחליף שלא מביא חוסר יציבות + התבטאויות של אבא שלו כל שני וחמישי, הבעיה איתו הייתה הרבה פחות חמורה.
ככל שהוא יכול להתרגל למעמד של שחקן שלא פותח כל משחק, כזה שצריך להוכיח את עצמו, אני מאוד אשמח אם הוא יישאר.
הבעיה שלשים אותו בסיטואציה כזו תהפוך את כל הטוב שהוא מביא לנו מחוץ למגרש (אתגר בוזגלו וכאלה..) לרע.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מאור בוזגלו גם בהרכב לא טוב וזאת הבעיה, הוא שחקן שכונתי, הוא שחקן שלא מסוגל לעשות פעולות טקטיות ופה הבעיה העיקרית.
האם מוגרבי יכול להיות במקומו אני לא יודע, קטונתי מלדעת את זה.
אבל יש עוד בעיה שבאמת הוא רואה את עצמו ככוכב ואבא שלו חושב שהבן שלו מינימום מסי וזה פשע שהוא לא משחק כל משחק 90 דקות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

crazyred כתב: אם בוזגלו יכול היה להיות מחליף שלא מביא חוסר יציבות + התבטאויות של אבא שלו כל שני וחמישי, הבעיה איתו הייתה הרבה פחות חמורה.
ככל שהוא יכול להתרגל למעמד של שחקן שלא פותח כל משחק, כזה שצריך להוכיח את עצמו, אני מאוד אשמח אם הוא יישאר.
הבעיה שלשים אותו בסיטואציה כזו תהפוך את כל הטוב שהוא מביא לנו מחוץ למגרש (אתגר בוזגלו וכאלה..) לרע.
כל מילה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

RedRock כתב:

עם כל הכבוד לראדי, ואני מת עליו, הנתונים שלו בנייחים חלשים: יש לו בישול אחד בקרן, גול אחד בבעיטה חופשית וגול אחד בפנדל. לא משהו מטורף בלשון המעטה.
בוזגלו התברך בכישרון הזה ואין שום דבר לגיטימי בלבטל אותו.
מעבר לזה, יש לו השנה לא מעט בישולים ושערים תוך כדי המשחק.

בעניין המשחק ההגנתי - פה כבר לגמרי סימנת אותו.
טוני עושה הגנה?? גורנישט. מליקסון מדי פעם עושה משהו וכשבן שהר באגף בכלל אפשר לשכוח מעזרה בצד.
המשחק שלנו מתבסס על זה שקשרי הצד מפקירים את ההגנה. לטוב ולרע, אף אחד לא שונה מהאחר בעניין הזה. מליקסון טיפונת יותר (במיוחד כשהוא מאבד את הכדור- אבל כולנו יודעים שזה נדיר :) )

די אחי, שחררו קצת מהבן אדם. הוא בתקופה רעה, אין שום סיבה להפוך אותו לתומר טדסה ביום רע.
אני מעריך אותך מאוד אבל זה הרבה מעבר לתקופה רעה.

לא אוהב את המשחק השבלוני שלו, לא אוהב שהוא מחפש כל הזמן את הנפילה התיאטרלית במקום לשחק פשוט, לא אוהב את זה שכשהוא מאבד כדור אין לו אפילו מוטיבציה לנסות לקחת אותו חזרה(טוני ומליקסון שניהם רודפים אחריי השחקן).

ואם כבר הנושא הוא חופשיות- מתי הוא הגביה כדור קרן כמו שצריך בשנה האחרונה?
בכללי כדור נייח...
ממזמן הנשק הזה כבר לא שייך לבוזי, אם כבר הקרנות של ראדי מאיימות הרבה יותר.

אף אחד לא סוקל אותו באבנים ולא מקלל אותו אבל חד משמעית אף אחד לא חושב שיש לו מקום בהרכב, מוכן לשבת על הספסל בידיעה שכנראה תעלה כמחליף דקה 60? בכיף.
לצערי ולצערך כולנו מכירים ויודעים מה ייקרה אם זה מה שיהיה עם בוזי.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

זורם איתכם חברים, לא חושב שהוא שווה הרכב בימינו - כשכולם כשירים.

עדיין חושב שהוא בטופ 5 בארץ בעמדה שלו.
אבא שלו אולי מציק, אבל הוא ממש לא עושה רושם של טרבלמייקר - בטח לא כשאנשים פה זורקים שמות כמו אלירן עטר...

שלח תגובה