אני רונן כהן קורא למאמן גיא לוי אפס=תתבע אותי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
רווית (:

Re: אני רונן כהן קורא למאמן גיא לוי אפס=תתבע אותי

שליחה על ידי רווית (: »

אני מקווה מאד שהוא לא ירד כ"כ נמוך.
וכמו שאמרו, תשתדלו לתת את הפוקוס במשחק לאסי ולא לגיא.
\כי לפי מה שגיא עושה זה ניראה כיאלו הוא מחפש את היחס הזה ולא משנה אם לטובה או לרעה, אל תתנו לו את התענוג !
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

שליחה על ידי רונן כהן »

אסי יקבל את כל היחס הראוי לו ואחרי זה נעבור לגיא לוי,לא ניתן לגיא להרוס לאסי את החגיגה אבל בשנייה הראשונה אחרי שאסי ייצא נעבור לגיא לוי.
אני פשוט נגעל מהמאמן הזה שבמקום לסיים את העונה אם חיוך היה חייב לעשות מעשה מגעיל כמו שעשה זה רק מראה ומוכיח לכולם שהמאמן הזה מחפש דברים שלא קשורים בכדורגל,מזלזל באוהדים וחושב שאנחנו מפגרים.
אז גיא לוי אומנם נגיד לך מחר שלום בפעם האחרונה אבל איזה כיף יהיה לך שהשלום של הקהל יהיה בקללות,אני יודע שאתה אוהב את זה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

אני הייתי מהתומכים היותר גדולים של גיא לוי ולמען האמת שעד לשבוע האחרון באמת שהצטערתי על עזיבתו, אך הוא פשוט הרחיק לכת וחצה כל גבול אפשרי!!
אני הראשון שיסכים שקללות זה לא בסדר (החתימה אומרת הכל), ואני גם הראשון שיאמר שאת הביקורת משאירים לאחר המשחק כי בזמן המשחק אני מעודד, אבל, וזה אבל גדול, הביקורת נעשתה באופן לגיטימי לאחר המשחק, וללא שום רצון לעורר פרובוקציה, אלא להחוות דעה לגיטימית, ולפי מה שידוע לי בכל אופן אנחנו עדיין חיים במדינה דמוקרטית וחופשית, שמאפשרת לכל אחד להביע את דעתו גם אם האחר אינו חושב כך, אלא אם אנחנו עברנו למשטר כמו זה שבצפון קוריאה ושכחו ליידע אותי.
באמת שברגע זה גיא הורדת את כל הערכה שיש לי אליך, ותסלח לי לא מגיע לך להישאר בהפועל באר-שבע, כי מה לעשות אתה רק שכיר, וגם אם היית הבעלים היה ניתן להעביר עליך ביקורת!!!

דרך אגב בעניינו של אסי זה אמור להיות ככה לדעתי בכל אופן. אם הוא פותח בהרכב להחליפו בדקה הראשונה, ובמידה והוא פותח על הספסל להכניסו בדקה ה-90 כי אני עדיין חושב שזה זמן מצויין לדור דוידי.

רק בקשה קטנה ואחרונה לכל האוהדים בואו לא ניתן לגיא לוי לקלקל לנו את החגיגה כי למען האמת לא מגיע לו הכבוד הזה. לנו מגיע להנות ולשמוח ולעודד את הקבוצה שלנו, ולהודות (שוב) לשחקנים הבאמת נפלאים שלנו על עונה נהדרת ומשמחת, וגם כן אל תשכחו שיש לנו צ'אנס לסיים את העונה עם אליפות.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

מזכיר במשהו את העזיבה המסריחה של רואלדיניו את ברצלונה... לפני סיום העונה הוא לא השקיע, לא רץ, לא הבקיע... כלום!!!
כשהוא עלה על המטוס למילאנו לחתום שם, חיכו לו מספר אוהדים של בארסה בשדה התעופה ואמרו לו מה הם חושבים עליו.

רונאלדינו, להבדיל מגיא, עשה המון למען בארסה ולא מגיע לו יחס כזה. גיא לא עשה כלום מלבד עלייה (שאם סגל שחקנים כזה גם אני הייתי עושה) ולכן אנחנו צריכים להראות לו בדיוק מה אנחנו חושבים עליו במשחק האחרון. לא על ידי קללות, לא על ידי גידופים אלא על ידי עידוד המלך אסי רחמים במשחקו האחרון בקריירה (כמו שהמליץ משה אוחיון).

כך גיא יבין שבעצם לא שמים עליו. אם נקלל אותו ונתייחס אליו בכל צורה שהיא, הוא עוד ירגיש שהוא השאיר כאן משהו.

ואנחנו לא רוצים את זה, נכון?

שלח תגובה