ג'ורדי קרויף
Re: ג'ורדי קרויף
רוני לוי מועמד למכבי תל אביב
אף אחד לא יכתוב על זה רק אחרי גמר הגביע.
למען האמת זה לא ככ מופרך, לפני שהוא חתם בחיפה רוני לוי היה(עפ"י התקשורת לפחות) המועמד הישראלי היחיד שבא בחשבון אצל ג׳ורדי.red bend כתב:רוני לוי מועמד למכבי תל אביב
אם בוס לא ימשיך אז זה דווקא הגיוני.
אין הרבה אפשרויות, שיעשה בונקר, נעשה תיקו + עדיין תלוי בנו - 2 ניצחונות וזה שלנו.
נערך לאחרונה על ידי maor20094 ב 04 מאי 2016, 19:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

רק לי זה נראה כמו פוטושופ? הראש תלוש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
או שרוני לוי שכח את עצמו על החוף עם מגבת על הצווארTotti כתב:רק לי זה נראה כמו פוטושופ? הראש תלוש
..
- קבצים מצורפים
-
- IMG-20160504-WA0016.jpg (61.29 KiB) נצפה 3421 פעמים
- The red one
לדעתי זה צולם דרך חלון ראווה/זכוכית ובגלל זה זה יצא ככה.
אםם ג'ורדי ורוני לוי היו רוצים להסתיר את הפגישה שלהם כי היא הייתה על משהו אסור/עתידי הם לא היו נפגשים במקום הומה אדום. חלאס עם השטויות האלה.
אםם ג'ורדי ורוני לוי היו רוצים להסתיר את הפגישה שלהם כי היא הייתה על משהו אסור/עתידי הם לא היו נפגשים במקום הומה אדום. חלאס עם השטויות האלה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מוקש ועוד איך.zivmay כתב:אם אנחנו מנצחים את ביתר, המשחק מול חיפה הופך להיות הרבה פחות מוקש ממה שהוא. כך שזה לא משנה.
נוכל להגיע לחיפה רגועים, ומקסימום נוציא תיקו. בבית מול סכנין אנחנו נעשה את העבודה ( כבוד של ערבים).
הפסד שם ומכבי יכולה לעלות למקום הראשון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טוב לנו שהשחקנים ידעו שחיפה מתאבדים במשחק מולנו
פעם אחרונה שהשחקנים "ידעו שחיפה מתאבדים במשחק מולנו" ספרנו 3 חתיכות...hb7 כתב:טוב לנו שהשחקנים ידעו שחיפה מתאבדים במשחק מולנו
- הלו רוני, זה ג'ורדי. יש לי מזימה אפלה איך אנחנו לוקחים אליפות ואתם גביע. אני חייב להפגש איתך.
- וואו ג׳ורדי, נשמע פלילי. אתה מבין שאסור שאף אחד ישמע על זה, אחרת אני ואתה סיימנו עם כדורגל לכל החיים?
- כן, בטח, אז בוא נקיים את הפגישה הסופר-סודית בנוגע למזימה במקום דיסקרטי...
חשבתי על - קניון רמת אביב !
- וואו ג׳ורדי, נשמע פלילי. אתה מבין שאסור שאף אחד ישמע על זה, אחרת אני ואתה סיימנו עם כדורגל לכל החיים?
- כן, בטח, אז בוא נקיים את הפגישה הסופר-סודית בנוגע למזימה במקום דיסקרטי...
חשבתי על - קניון רמת אביב !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סתם סערה בכוס מים.
אני יודע אישית שגורדי קרוייף מצוי ביחסים מאוד טובים עם המון אנשי כדורגל גם בב"ש כתור פרטנרים למקצוע, גם בפגישות ושיחות אישיות. זה היופי בסוג אנשי המקצוע האלה שאוהבים ללמוד ונמצאים ביחסים טובים עם הקולגות שלהם.
אני יודע אישית שגורדי קרוייף מצוי ביחסים מאוד טובים עם המון אנשי כדורגל גם בב"ש כתור פרטנרים למקצוע, גם בפגישות ושיחות אישיות. זה היופי בסוג אנשי המקצוע האלה שאוהבים ללמוד ונמצאים ביחסים טובים עם הקולגות שלהם.
אני עדיין מנסה להבין איך "רוני יביא לו אליפות" ...
הוא יעלה עם רונאלדו ובייל בהרכב נגד באר שבע ועם חיים פונטרמלי ויובל פילוס נגד מכבי?!
הוא יעלה עם רונאלדו ובייל בהרכב נגד באר שבע ועם חיים פונטרמלי ויובל פילוס נגד מכבי?!
- ForeverRed
זה ממש לא משנה מה מטרת הפגישה.
עצם קיומה בתזמון הנוכחי הוא לא ראוי.
עצם קיומה בתזמון הנוכחי הוא לא ראוי.