הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, שני, 20:55, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, שני, 20:55, טרנר

שליחה על ידי delta7 »

dardasmiley כתב:לא הבנתי, קראתם איפשהו שהוא מתכנן על בוזגלו בהרכב?
אני שמעתי את יגאל ברמן ברדיו דרום אומר שההרכב כנראה ישאר זהה להרכב מול מכבי
הכי נכון.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מצד אחד אתם סומכים על בכר
מצד שני יוצאים עליו אם ירכיב את בוזגלו

מכירת שחקנים/לא יודע לתת פס/מסריח את הדשא וכו.. בבקשה תחכו עם זה עד שיחרטו את השם שלנו על הצלחת...
אנחנו כבר בבאר.. בואו נשתה ממנה. סבלנות עוד קצת יהיה קיץ שלם לז**ן תשכל את מי להעיף ואת מי להביא. אל תיצרו שיח שלילי, זה מיותר.

בכר והשחקנים הביאו אותנו עד כאן, אז ניתן קרדיט של עוד 3 מחזורים שהוא יודע מה לעשות ומי הכי טוב לו.

מצטער שאני נאחס ולא שותף לחגיגה גם אם יש אמת בחלק מהדברים שאתם אומרים. אני נחנק מחלק מהשחקנים ואני סותם תפה כי זה פשוט לא הזמן!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אלדר כתב:מצד אחד אתם סומכים על בכר

מכירת שחקנים/לא יודע לתת פס/מסריח את הדשא וכו.. בבקשה תחכו עם זה עד שיחרטו את השם שלנו על הצלחת...
אנחנו כבר בבאר.. בואו נשתה ממנה. סבלנות עוד קצת יהיה קיץ שלם לז**ן תשכל את מי להעיף ואת מי להביא. אל תיצרו שיח שלילי, זה מיותר.

בכר והשחקנים הביאו אותנו עד כאן, אז ניתן קרדיט של עוד 3 מחזורים שהוא יודע מה לעשות ומי הכי טוב לו.

מצטער שאני נאחס ולא שותף לחגיגה גם אם יש אמת בחלק מהדברים שאתם אומרים. אני נחנק מחלק מהשחקנים ואני סותם תפה כי זה פשוט לא הזמן!
זו הנקודה וזה מה שצריך להנחות אותנו.
אם בכר בחר מקצועית עד עכשיו(ואנחנו מניחים שכן), תנו לו להמשיך לעבוד.
מי שהיה לו "אומץ" לא להעלות את בוזגלו במשחק העונה בבלומפילד, יש לי את הביציים לספסל אותו עד סוף העונה, שלא יהיה לכם ספק.
אבל אם הוא חושב שיש למאור מה לתת על הדשא, מי אנחנו שנתווכח?!

כמו שאמרתי מעלה, בוזגלו ביום טוב הוא שחקן ההתקפה הטוב בליגה אחרי זהבי, מוכח. נכון שלא היה יום טוב הרבה זמן, אבל זו לא סיבה לשרוף אותו כליל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מאיפה הסיקו שבוזגלו יפתח מחר?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Totti כתב: זו הנקודה וזה מה שצריך להנחות אותנו.
אם בכר בחר מקצועית עד עכשיו(ואנחנו מניחים שכן), תנו לו להמשיך לעבוד.
מי שהיה לו "אומץ" לא להעלות את בוזגלו במשחק העונה בבלומפילד, יש לי את הביציים לספסל אותו עד סוף העונה, שלא יהיה לכם ספק.
אבל אם הוא חושב שיש למאור מה לתת על הדשא, מי אנחנו שנתווכח?!

כמו שאמרתי מעלה, בוזגלו ביום טוב הוא שחקן ההתקפה הטוב בליגה אחרי זהבי, מוכח. נכון שלא היה יום טוב הרבה זמן, אבל זו לא סיבה לשרוף אותו כליל
מצד שני בוזגלו ב"מוד קלטת" הוא הדבר הכי מסוכן להתקפה, אגואיסט, מיפש את השער הוירטואוזי, הולך על הדברים המסובכים ולא יורד להגנה.
עכשיו תבחר אם במשחק כזה הסיכון שווה את התועלת. לדעתי לא.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dardasmiley כתב:
מצד שני בוזגלו ב"מוד קלטת" הוא הדבר הכי מסוכן להתקפה, אגואיסט, מיפש את השער הוירטואוזי, הולך על הדברים המסובכים ולא יורד להגנה.
עכשיו תבחר אם במשחק כזה הסיכון שווה את התועלת. לדעתי לא.
אין על זה ויכוח. לא אני האיש שיסנגר כאן על בוזגלו, הוא הרוויח את הביקורות והספסול ב-"יושר". אני גם די משוכנע שהוא יהיה הראשון להחתך בקיץ, עם כל הכבוד. אבל עד אז, יש מאמן שהוביל אותנו העונה לגבהים חדשים, אם הוא יראה בבוזגלו שחקן הרכב, אהיה האחרון לחלוק עליו.
בכל מקרה, הסיפור סביב הרכבתו הוא בעיקר "ספקולציה" תקשורתית של בוחשים למינהם

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אלדר כתב:מצד אחד אתם סומכים על בכר

בלי קשר למה שיהיה בסוף - אני נותן לו קרדיט גם לעוד 3 שנים!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ההתעסקות והאובססיה בבוזגלו מיותרת.
השאלה שצריכה להישאל היא:האם נכון להמשיך ולשחק עם 3 קשרים כשמראש ביתר מוותרת על האמצע?
דראפיץ הוא תלמידו של רוני לוי,המשחק שנראה מחר או נכון יותר העמידה של ביתר תהיה זהה לזו של מכבי חיפה בטרנר.
נכד חיפה פתחנו עם 3 קשרים ולא הגענו להזדמנות.
האם נכון להמשיך באותה שיטה או להעלות שחקן בעל אורנטצייה התקפית יותר?
זאת השאלה,לא אם בוזגלו ראוי או לא ראוי.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב:ההתעסקות והאובססיה בבוזגלו מיותרת.
השאלה שצריכה להישאל היא:האם נכון להמשיך ולשחק עם 3 קשרים כשמראש ביתר מוותרת על האמצע?
דראפיץ הוא תלמידו של רוני לוי,המשחק שנראה מחר או נכון יותר העמידה של ביתר תהיה זהה לזו של מכבי חיפה בטרנר.
נכד חיפה פתחנו עם 3 קשרים ולא הגענו להזדמנות.
האם נכון להמשיך באותה שיטה או להעלות שחקן בעל אורנטצייה התקפית יותר?
זאת השאלה,לא אם בוזגלו ראוי או לא ראוי.
אתה צודק, אבל אני חושב שלא כדאי לוותר על שלישית הקישור, בגלל כל הערך המוסף שיש לכל אחד מהם. בהנחה שהקבוצה מאומנת לזה הייתי משחק 3-3-4 עם שלושה בלמים: טאהא, סוארז וצדק. שלישיית קישור רגילה: אוגו, הובאן וראדי
ושלישיית התקפה אימתנית: מליקסון, וואקמה, ברדה ושהר.

לא רואה את ביתר מתגוננת מול דבר כזה ומצד שני לא רואה אותה מסכנת יותר מדי את שלושת הבלמים שלנו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

לדעתי יש חשיבות לראדי. בגלל השוער הצעיר צריך הרבה בעיטות מרחוק. זה יאלץ את ההגנה לצאת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

העונה "צחקנו" על בית"ר ששיחקה מולנו פתוח... וקיבלה בראש
הפעם הם ישחקו סגור, נצטרך לדעת להתמודד עם זה.

*קלטינס ישחק ככל הנראה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:לדעתי יש חשיבות לראדי. בגלל השוער הצעיר צריך הרבה בעיטות מרחוק. זה יאלץ את ההגנה לצאת.
אוי הפעם האחרונה שהוא פגע במסגרת...צריך להפעיל תאים חשוכים בזכרון

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

https://bit.ly/24EzqN7" onclick="window.open(this.href);return false;

הטור לקראת ההתמודדות בשבע בום.

שלושת המפתחות להתמודדות הם כדלקמן:

1. טרנר רגוע, סבלני ודוחף- הר הגעש באדום התפרץ בארבעת המחזורים האחרונים בבית,על יושביו. המגרש הכול כך ביתי ונפלא הזה הפך לאחרונה לסיר לחץ בלתי אפשרי, בו הקהל התומך והדוחף, הפך ללוחץ ומלחיץ. הנקודה הראשונה והחשובה מכולן שמה דגש על סבלנות, על הדשא, אך לא פחות ביציעים. עומד להתפתח משחק עיקש וקשה, עם יריבה שמוכנה לתת הכול כדי לקלקל.
2. טוני ומאור- במשחק הצפוף שעשוי להתפתח, למליקסון ונאווקמה חשיבות עליונה בסגנון התמודדות שכזה. האחד על אחד של השניים ובעיקר של טוני, שמושך אליו שמירות כפולות ובדרך כלל מתנער בהצלחה, יחד עם המסירות המתוחכמות של מליקסון, עשויים להיות אלו שיתפסו את הגנת בית"ר לא מאורגנת במעט הפעמים שזה יקרה.
3. זהירות, מתפרצות קטלניות לפניכם!- בית"ר תמתין מאחור כפי שכבר אמרנו, אך לא תוותר על האפשרות להפתיע בהתקפות מתפרצות ויש לה מוציאים אל הפועל מהטובים בליגה בתחום. רוקאביצה שכבר התעלל בהגנת מכבי לא אחת, שכטר שחוזר לעצמו ואצילי או גבאי, עשויים להביך את הגנת באר שבע, בייחוד אם זו תשחק "גבוה". ככל שיחלוף הזמן ללא שער באדום, חניכיו של בכר יתפתו לשלוח עוד ועוד שחקנים קדימה וצפויים להיתפס לא מאורגנים מאחור.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב:https://bit.ly/24EzqN7

הטור לקראת ההתמודדות בשבע בום.

שלושת המפתחות להתמודדות הם כדלקמן:

1. טרנר רגוע, סבלני ודוחף- הר הגעש באדום התפרץ בארבעת המחזורים האחרונים בבית,על יושביו. המגרש הכול כך ביתי ונפלא הזה הפך לאחרונה לסיר לחץ בלתי אפשרי, בו הקהל התומך והדוחף, הפך ללוחץ ומלחיץ. הנקודה הראשונה והחשובה מכולן שמה דגש על סבלנות, על הדשא, אך לא פחות ביציעים. עומד להתפתח משחק עיקש וקשה, עם יריבה שמוכנה לתת הכול כדי לקלקל.
2. טוני ומאור- במשחק הצפוף שעשוי להתפתח, למליקסון ונאווקמה חשיבות עליונה בסגנון התמודדות שכזה. האחד על אחד של השניים ובעיקר של טוני, שמושך אליו שמירות כפולות ובדרך כלל מתנער בהצלחה, יחד עם המסירות המתוחכמות של מליקסון, עשויים להיות אלו שיתפסו את הגנת בית"ר לא מאורגנת במעט הפעמים שזה יקרה.
3. זהירות, מתפרצות קטלניות לפניכם!- בית"ר תמתין מאחור כפי שכבר אמרנו, אך לא תוותר על האפשרות להפתיע בהתקפות מתפרצות ויש לה מוציאים אל הפועל מהטובים בליגה בתחום. רוקאביצה שכבר התעלל בהגנת מכבי לא אחת, שכטר שחוזר לעצמו ואצילי או גבאי, עשויים להביך את הגנת באר שבע, בייחוד אם זו תשחק "גבוה". ככל שיחלוף הזמן ללא שער באדום, חניכיו של בכר יתפתו לשלוח עוד ועוד שחקנים קדימה וצפויים להיתפס לא מאורגנים מאחור.
טור מעולה כרגיל. חייב לצין שהמפתחות הפעם חשובים מאי פעם, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו ליפול בשום אלמנט שהצגת. ומה שמפחיד אותי בעיקר זה טרנר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

בואו נעבור לדבר על צהובים שבאמת עלולים להשפיע עלינו -

במידה וברדה ו/או בן שהר מקבלים כרטיס צהוב במשחק הזה, הם יחמיצו את משחק סיום העונה מול סכנין.

שלח תגובה