ג'ורדי קרויף
Re: ג'ורדי קרויף
לגבי הצהובים: לגיטימי לגמרי!
- The red one
+100. כל כך עצוב לראות אוהדים שלנו מתבכיינים על זה.eitam כתב:לגבי הצהובים: לגיטימי לגמרי!
בקיצור ולעניין אנחנו תלויים בעצמנו,יחסיים עם חיפה צועקים באר שבע באר שבע בסופו של דבר כל אחד לגופו כמו שאומרים,זה שי !

אתם השמאלנים של אוהדי הפועל ב״ש. עסוקים כל כך במה מביך ומה יגידו ורק מחפשים היכן לבקר את עצמנו.maor20094 כתב:מביך כל התעסקות והבכיינות סביב קבוצות אחרות.
אם נתמקד בניצחון זה שלנו.
זה לא משנה שזה בידיים שלנו. יש קבוצה ששמה מכבי חיפה והיא פוגשת את המוליכות ב2 המחזורים האחרונים.
המעט שמועדון בסדר גודל כזה, שמחזיק מעצמו מועדון גדול, צריך טיפה יושרה וספורטיביות.
לפני כל ה״גם אנחנו עשינו את זה״ - זה היה באמצע העונה, לא בפאקינג 2 מחזורים לסוף.
זה מתווסף לפגישה של רוני לוי וג׳ורדי קרויף, שאם חלילה הייתה זו אלונה שנפגשת פתאום עם חיים סילבס, הזעקה בבלומפילד ובתקשורת הייתה נמשכת במשך שבוע לפחות.
- The red one
אתה מהסוג היותר מעצבן של אוהדי הפועל באר שבע, אם הגדרת "אותנו" שמאלנים אז נגיד ש"אתם" ימנים.CrazyRed7 כתב: אתם השמאלנים של אוהדי הפועל ב״ש. עסוקים כל כך במה מביך ומה יגידו ורק מחפשים היכן לבקר את עצמנו.
זה לא משנה שזה בידיים שלנו. יש קבוצה ששמה מכבי חיפה והיא פוגשת את המוליכות ב2 המחזורים האחרונים.
המעט שמועדון בסדר גודל כזה, שמחזיק מעצמו מועדון גדול, צריך טיפה יושרה וספורטיביות.
לפני כל ה״גם אנחנו עשינו את זה״ - זה היה באמצע העונה, לא בפאקינג 2 מחזורים לסוף.
זה מתווסף לפגישה של רוני לוי וג׳ורדי קרויף, שאם חלילה הייתה זו אלונה שנפגשת פתאום עם חיים סילבס, הזעקה בבלומפילד ובתקשורת הייתה נמשכת במשך שבוע לפחות.
כל הזמן מתעסקים באכלו לי, שתו לי. חלאס, תפסיקו כבר עם המנטליות הבזויה הזו. כבר לא משחק פה אוהד קדוסי בחוד ואם הקבוצה התבגרה הגיע זמן שגם האוהדים יתבגרו.
"אנחנו עשינו את זה אבל לא 2 מחזורים לסוף אז זה בסדר". תרשה לי לגחך. ועוד קצת לגחך. אם זה היה משרת אותנו אבל מפריע לצהבת במאבק האליפות שלהם מול מכבי חיפה היית אומר עלייהם "שיאכלו אלף ז-ין, לנו אכפת רק מעצמנו", תהיה גבר ותגיד שלא!
למכבי חיפה יש אינטרס אחד והוא מכבי חיפה. אנחנו לא צריכים להתעניין מה קורה אצלם, מה הם עושים ואיך. להם יש מטרה אחת - גביע. לנו יש מטרה אחת - אליפות.
במידה והיינו עכשיו עם אותו מספר נקודות כמו של הצהבת, וזה היה עלול להיות מוכרע על הפרש שערים, ניחא, עוד לא הייתי מגיב כלום והייתי זורם עם הבכיינות הזאת. אבל אתה מוביל ב3 נקודות את הטבלה שנשארו 9 בקופה.
אם משהו פה הולך להתפקשש באליפות זה אך ורק בגלל הפועל באר שבע, ולא בגלל אף רוני לוי, ג'ורדי בוי או ולאיינטה. יש ?
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 08 מאי 2016, 10:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
מודה, מפריע לי להתבכיין. לי קשה להתלונן כל העונה על הבכיינות של מכבי ואז לעשות את זה בעצמי. אני מעדיף לתת להם להתבכיין ואז לקחת אליפות על הראש שלהם, אין יותר מתוק מזה.CrazyRed7 כתב: אתם השמאלנים של אוהדי הפועל ב״ש. עסוקים כל כך במה מביך ומה יגידו ורק מחפשים היכן לבקר את עצמנו.
אנחנו עשינו את זה באמצע העונה? היינו עושים את זה גם שני מחזורים לסיום בגיבוי של כל אוהד ואוהד שלנו. אז חלאס עם הצביעות.
- OMERREMO33
+1000000CrazyRed7 כתב: אתם השמאלנים של אוהדי הפועל ב״ש. עסוקים כל כך במה מביך ומה יגידו ורק מחפשים היכן לבקר את עצמנו.
+כמה שתרצה.אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה מהסוג היותר מעצבן של אוהדי הפועל באר שבע, אם הגדרת "אותנו" שמאלנים אז נגיד ש"אתם" ימנים.
כל הזמן מתעסקים באכלו לי, שתו לי. חלאס, תפסיקו כבר עם המנטליות הבזויה הזו. כבר לא משחק פה אוהד קדוסי בחוד ואם הקבוצה התבגרה הגיע זמן שגם האוהדים יתבגרו.
"אנחנו עשינו את זה אבל לא 2 מחזורים לסוף אז זה בסדר". תרשה לי לגחך. ועוד קצת לגחך. אם זה היה משרת אותנו אבל מפריע לצהבת במאבק האליפות שלהם מול מכבי חיפה היית אומר עלייהם "שיאכלו אלף ז-ין, לנו אכפת רק מעצמנו", תהיה גבר ותגיד שלא!
למכבי חיפה יש אינטרס אחד והוא מכבי חיפה. אנחנו לא צריכים להתעניין מה קורה אצלם, מה הם עושים ואיך. להם יש מטרה אחת - גביע. לנו יש מטרה אחת - אליפות.
במידה והיינו עכשיו עם אותו מספר נקודות כמו של הצהבת, וזה היה עלול להיות מוכרע על הפרש שערים, ניחא, עוד לא הייתי מגיב כלום והייתי זורם עם הבכיינות הזאת. אבל אתה מוביל ב3 נקודות את הטבלה שנשארו 9 בקופה.
אם משהו פה הולך להתפקשש באליפות זה אך ורק בגלל הפועל באר שבע, ולא בגלל אף רוני לוי, ג'ורדי בוי או ולאיינטה. יש ?
מה אכפת לכם מאחרים? אם לא נעשה את שלנו אז אנחנו אפסים שלא מגיע להם כלום.
- ForeverRed
לא צריך לקחת כל דבר לקיצון.
גם אם הפגישה בין רוני לוי לג'ורדי הייתה חברית, היה בה טעם לפגם.
וגם אם הצהובים של חיפה כשרים, הם בסופו של דבר עלולים לפגוע בנו, כך שלגיטימי שיהיו אנשים שלא יאהבו את זה.
אין שום דבר רע בהפעלת לחץ על חיפה לקראת המחזור האחרון. זה לגיטימי לחלוטין.
כמובן שאם נעשה את העבודה שלנו אז זה לא יהיה רלוונטי.
גם אם הפגישה בין רוני לוי לג'ורדי הייתה חברית, היה בה טעם לפגם.
וגם אם הצהובים של חיפה כשרים, הם בסופו של דבר עלולים לפגוע בנו, כך שלגיטימי שיהיו אנשים שלא יאהבו את זה.
אין שום דבר רע בהפעלת לחץ על חיפה לקראת המחזור האחרון. זה לגיטימי לחלוטין.
כמובן שאם נעשה את העבודה שלנו אז זה לא יהיה רלוונטי.
עזבו רגע בכיינות בצד ותשתחררו מהכותרות הלא קשורות, "שמאלנים" או "ימניים", זה קשקוש.
יש עניין של טוהר מידות וניגוד אינטרסים וכמי שעבד ועובד במגזר הציבורי, אין לכם כנראה מושג עד כמה הוא רחב ומקיף. אז נכון, יורדי קרויף לא שופט מחוזי ורוני לוי לא שוטר תנועה, אבל חלה עליהם חובה מוסרית לשמור על אותו האלמנט. אחרי שבלבלנו את הביצים עם מילים גבוהות ודקדוקי עניות, בואו נגש לנקודה-
מפגש בין מנהל מקצועי של קבוצה ובין מאמן היריבה, כשברקע שני מפגשים קריטיים מאוד למועדונים ולליגה, זה ניגוד אינטרסים חמור. לא רק של מכבי תל אביב וחיפה, בעיקר של הכדורגל הישראלי.
גם אם הם דיברו על הפרק האחרון של "פצועים בראש" או על השער של יוהן לרשת של מערב גרמניה, זה עדיין ניגוד אינטרסים.
הצהובים? סתם חוסר ספורטיביות בייחוד בטיימינג הזה.
אבל כל מי שמנסה לתת כותרות של "מותר להם להפגש, הם אנשים פרטיים, הם חברים מקפריסין", שיחדל מהר.
אם פרקליט בכיר היה פוגש תנ"צ ערב דיון בתיק מרכזי, הייתם זועקים שזה נסיון לסגור תיקים.
ואני שוב חוזר לאותה נקודה, יש מועדון " לבן" בישראל, אירופאי ומנומס. הכל מותר לו. אוי אם זה היה טביב
יש עניין של טוהר מידות וניגוד אינטרסים וכמי שעבד ועובד במגזר הציבורי, אין לכם כנראה מושג עד כמה הוא רחב ומקיף. אז נכון, יורדי קרויף לא שופט מחוזי ורוני לוי לא שוטר תנועה, אבל חלה עליהם חובה מוסרית לשמור על אותו האלמנט. אחרי שבלבלנו את הביצים עם מילים גבוהות ודקדוקי עניות, בואו נגש לנקודה-
מפגש בין מנהל מקצועי של קבוצה ובין מאמן היריבה, כשברקע שני מפגשים קריטיים מאוד למועדונים ולליגה, זה ניגוד אינטרסים חמור. לא רק של מכבי תל אביב וחיפה, בעיקר של הכדורגל הישראלי.
גם אם הם דיברו על הפרק האחרון של "פצועים בראש" או על השער של יוהן לרשת של מערב גרמניה, זה עדיין ניגוד אינטרסים.
הצהובים? סתם חוסר ספורטיביות בייחוד בטיימינג הזה.
אבל כל מי שמנסה לתת כותרות של "מותר להם להפגש, הם אנשים פרטיים, הם חברים מקפריסין", שיחדל מהר.
אם פרקליט בכיר היה פוגש תנ"צ ערב דיון בתיק מרכזי, הייתם זועקים שזה נסיון לסגור תיקים.
ואני שוב חוזר לאותה נקודה, יש מועדון " לבן" בישראל, אירופאי ומנומס. הכל מותר לו. אוי אם זה היה טביב
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 08 מאי 2016, 10:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
אני די בטוח ש" הגנת" לפחות על חצי מהתבכיינויות מקקי (רדיוס אחד שבוטל לסכנין,עסקאת שבתאי,אי יצוג לשוער ,שאגב לא נענש בכלל) אז אם נמשיך במשל אז אתם לא סתם שמאל אלא סוג של "בצלם" שלא נאמר גרוע יותר..אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה מהסוג היותר מעצבן של אוהדי הפועל באר שבע, אם הגדרת "אותנו" שמאלנים אז נגיד ש"אתם" ימנים.
- The red one
אל תגיב לגופו של גולש ובנתיים כדי לבסס את הטענה שלך ולהוכיח שאתה לא סתם בכיין, תביא לי הודעה שלך מאשכול המשחק גומלין מול בית"ר ת"א רמלה שאמרת כמה זה חמור ולא ספורטיבי שהוגו וצדק קיבלו צהוב לפני כן במשחק מול בני יהודה כדי להחמיץ משחק "פחות חשוב" מבחינת הקבוצה. אם כתבת את זה אז - שאפו ענק, מוריד בפנייך את הכובע.OMERREMO33 כתב: אני די בטוח ש" הגנת" לפחות על חצי מהתבכיינויות מקקי (רדיוס אחד שבוטל לסכנין,עסקאת שבתאי,אי יצוג לשוער ,שאגב לא נענש בכלל) אז אם נמשיך במשל אז אתם לא סתם שמאל אלא סוג של "בצלם" שלא נאמר גרוע יותר..
שי - מקבל את דברייך. יחד עם זאת, אני באמת ובתמים לא רואה שום דבר כה קריטי שרוני לוי וג'ורדי קרוייף סגרו בפגישה באמצע קניון הומה אדם.
מיקום הפגישה לא רלוונטי, תתרכז בעיתויאדום בלב בנשמהההה כתב: אל תגיב לגופו של גולש ובנתיים כדי לבסס את הטענה שלך ולהוכיח שאתה לא סתם בכיין, תביא לי הודעה שלך מאשכול המשחק גומלין מול בית"ר ת"א רמלה שאמרת כמה זה חמור ולא ספורטיבי שהוגו וצדק קיבלו צהוב לפני כן במשחק מול בני יהודה כדי להחמיץ משחק "פחות חשוב" מבחינת הקבוצה. אם כתבת את זה אז - שאפו ענק, מוריד בפנייך את הכובע.
שי - מקבל את דברייך. יחד עם זאת, אני באמת ובתמים לא רואה שום דבר כה קריטי שרוני לוי וג'ורדי קרוייף סגרו בפגישה באמצע קניון הומה אדם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
קודם כל מיקום הפגישה כן עלול להיות רלוונטי. לא ג'ורדי ולא רוני טיפשים. אם היו נסגרים שם דברים קריטיים הם לא היו עושים את זה שם. מה גם שלא מדובר באותם בעלי תפקידים. רוצה לומר אין שום דבר שהם יכולים לסגור ביניהם. אם היו נפגשים יענקל'ה וג'ורידו זה משהו אחר. מה כבר יכול לקרות, שי? הם יסגרו תוצאות של גמר הגביע? לא נראה לי הגיוני, ואני מניח שגם לך לא. מעבר של שחקנים? הם לא הגורמים שאמורים לדבר על הדברים האלה. איזה עוד דברים עלולים להסגר בפגישה כזו?Totti כתב: מיקום הפגישה לא רלוונטי, תתרכז בעיתוי
ואם כבר נכנסנו לעובי הקורה בנושא - יש תגובות שלהם על הפגישה הזו?