ג'ורדי קרויף

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: ג'ורדי קרויף

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: קודם כל מיקום הפגישה כן עלול להיות רלוונטי. לא ג'ורדי ולא רוני טיפשים. אם היו נסגרים שם דברים קריטיים הם לא היו עושים את זה שם. מה גם שלא מדובר באותם בעלי תפקידים. רוצה לומר אין שום דבר שהם יכולים לסגור ביניהם. אם היו נפגשים יענקל'ה וג'ורידו זה משהו אחר. מה כבר יכול לקרות, שי? הם יסגרו תוצאות של גמר הגביע? לא נראה לי הגיוני, ואני מניח שגם לך לא. מעבר של שחקנים? הם לא הגורמים שאמורים לדבר על הדברים האלה. איזה עוד דברים עלולים להסגר בפגישה כזו?

ואם כבר נכנסנו לעובי הקורה בנושא - יש תגובות שלהם על הפגישה הזו?
אשאל אותך שאלה אחת ופה נסיים- נניח שגורדי אומר לרוני את הדבר הבא:

במידה ובוס לא ימשיך, אתה מועמד ראוי מבחינתי.

האם גם אז אין כאן ניגוד אינטרסים חמור?

תעשה טובה, בלי התפלספות יתר. לא העמדתי בפנייך קושייה תלושה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: קודם כל מיקום הפגישה כן עלול להיות רלוונטי. לא ג'ורדי ולא רוני טיפשים. אם היו נסגרים שם דברים קריטיים הם לא היו עושים את זה שם. מה גם שלא מדובר באותם בעלי תפקידים. רוצה לומר אין שום דבר שהם יכולים לסגור ביניהם. אם היו נפגשים יענקל'ה וג'ורידו זה משהו אחר. מה כבר יכול לקרות, שי? הם יסגרו תוצאות של גמר הגביע? לא נראה לי הגיוני, ואני מניח שגם לך לא. מעבר של שחקנים? הם לא הגורמים שאמורים לדבר על הדברים האלה. איזה עוד דברים עלולים להסגר בפגישה כזו?

ואם כבר נכנסנו לעובי הקורה בנושא - יש תגובות שלהם על הפגישה הזו?
מאדם שסגר ערב הדרבי את העברת ורמוט(שעלה לשחק קפטן באותו משחק, כשהוא סגור במכבי), ו״הטריד״ כמה וכמה שחקנים לפני מפגשים מול קבוצתו(לך תשאל את בן שהר על קרויף), שום דבר לא יפתיע אותי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב: אשאל אותך שאלה אחת ופה נסיים- נניח שגורדי אומר לרוני את הדבר הבא:

במידה ובוס לא ימשיך, אתה מועמד ראוי מבחינתי.

האם גם אז אין כאן ניגוד אינטרסים חמור?

תעשה טובה, בלי התפלספות יתר. לא העמדתי בפנייך קושייה תלושה
וואלה, צודק, באמת לא חשבתי על זה, אבל עדיין אני חושב שהמיקום כן רלוונטי וג'ורדי לא היה מדבר על זה עם רוני לוי במקום כזה בזמן כזה. על דבר כזה

כל מה שנותר לנו הוא להתבאס שאף אחד לא פירסם שזה מה שנאמר. אפילו אם זה לא באמת נאמר, מה אכפת לנו? ראינו מה התעסקות במאמן עושה לקבוצה בסוף עונה.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אל תגיב לגופו של גולש ובנתיים כדי לבסס את הטענה שלך ולהוכיח שאתה לא סתם בכיין, תביא לי הודעה שלך מאשכול המשחק גומלין מול בית"ר ת"א רמלה שאמרת כמה זה חמור ולא ספורטיבי שהוגו וצדק קיבלו צהוב לפני כן במשחק מול בני יהודה כדי להחמיץ משחק "פחות חשוב" מבחינת הקבוצה. אם כתבת את זה אז - שאפו ענק, מוריד בפנייך את הכובע.

שי - מקבל את דברייך. יחד עם זאת, אני באמת ובתמים לא רואה שום דבר כה קריטי שרוני לוי וג'ורדי קרוייף סגרו בפגישה באמצע קניון הומה אדם.
אז אתה בעצמך מגיב קצת לגופו של גולש...
ולשאלתך, ברור שלא תמצא ציטוט כזה שלי משני טעמים:
1.כבר אמרתי אני אוהד הפועל באר שבע, וככזה מעניין אותי רק טובתי וגם אם מתישהו יש פגם בהתנהלות הקבוצה/השחקנים/המועדון אני עיוור לזה (נשמע לך מוזר אבל ככה אני)
2.אין קשר בין הדוגמאות, בעוד שבמקרה שלנו אף צד שלישי לא נדפק/הושפע, אדרבא, אפילו נתנו לביתר תא יותר סיכוי. פה יש צד שלישי שמושפע ועוד איך. אגב כמו במקרה הבלאגן עם סכנין, שאנשים (אתה?) ניסו להשוות את מעשה טב"ח למה שעשינו...
אגב, אני בכלל לא הגבתי לעניין צהובי חיפה בטח לא התבכיינתי, אני די מבין אותם, רק כועס/מתבאס שזה משפיע עלינו
נערך לאחרונה על ידי OMERREMO33 ב 08 מאי 2016, 11:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: וואלה, צודק, באמת לא חשבתי על זה, אבל עדיין אני חושב שהמיקום כן רלוונטי וג'ורדי לא היה מדבר על זה עם רוני לוי במקום כזה בזמן כזה. על דבר כזה

כל מה שנותר לנו הוא להתבאס שאף אחד לא פירסם שזה מה שנאמר. אפילו אם זה לא באמת נאמר, מה אכפת לנו? ראינו מה התעסקות במאמן עושה לקבוצה בסוף עונה.
תודה רבה.
ולא, אין למיקום הרבה משמעות, זה נטו איך שאתה תופס את הדברים.
מבחינתך "פגישה מקצועית" לא מתקיימת בבית קפה ובקניון. כחלק מעבודתי הקודמת, ראיתי כיצד סוגרים "דילים" שעל פיהם יקום ויפול דבר או שניים, בשיפודיה ברחוב דובנוב. עם קבב ביד אחת וכוס סודה בשניה.

סמל אישי של משתמש
The red one

OMERREMO33 כתב: אז אתה בעצמך מגיב קצת לגופו של גולש...
ולשאלתך, ברור שלא תמצא ציטוט כזה שלי משני טעמים:
1.כבר אמרתי אני אוהד הפועל באר שבע, וככזה מעניין אותי רק טובתי וגם אם מתישהו יש פגם בהתנהלות הקבוצה/השחקנים/המועדון אני עיוור לזה (נשמע לך מוזר אבל ככה אני)
2.אין קשר בין הדוגמאות, בעוד שבמקרה שלנו אף צד שלישי לא נדפק/הושפע, אדרבא, אפילו נתנו לביתר תא יותר סיכוי. פה יש צד שלישי שמושפע ועוד איך. אגב כמו במקרה הבלאגן עם סכנין, שאנשים (אתה?) ניסו להשוות את מעשה טב"ח למה שעשינו...
אני ממש, אבל ממש, לא ניסיתי להשוות את המעשה של טב"ז למה שאנחנו עשינו. ההיפך - נאבקתי בזה (בעיקר בטוויטר) בחירוף הנפש בכל וכל אוהדי מכבי שניסה להשוות בין המקרים. ממש צר לי שאתה חושב את זה עליי. אגב, אני בטוח שלא תמצא אוהד אחד שלנו שהשווה בין המקרים.

אתה שוב חוזר לאותה נקודה - איזה צד שלישי מושפע מהצהובים של מכבי? אנחנו? לא, אתה טועה ובגדול! אנחנו צריכים לנצח שלושה משחקים, ואפילו יש לנו את הפריבילגיה לאבד 2 נקודות ובכל זאת לזכות באליפות. לא צריך לעניין אותנו שום דבר אחר! אם בסופו של דבר, הרחקת הצהובים הזו תשפיע עלינו, לא יהיה לנו אף אחד אחר לבוא אלינו בטענות מלבד אנחנו, אנחנו ושוב פעם אנחנו.

עומר - הגבת +100 על תגובה שאמרה "זה לא משנה אם הכל בידיים שלנו", ולכן חשבתי שאתה בדעה הזו ושאתה גם כן מתבכיין. אגב, גם לא הגנתי על חצי מדברים שכתבת בעמוד הקודם, אבל כבר עייפתי מלנסות להסביר את עצמי כל פעם מחדש..רק בבקשה ממך פעם הבאה אם אתה לא בטוח בדברים או טועה לגבייהם לגמרי (כמו במקרה עם סכנין) - פשוט אל תכתוב אותם. כי אנשים קוראים את הדברים האלה ואז אוטומטית מתייגים תגובות כאלה ואחרות רק על פי עם משתמש ובכלל בלי לקרוא.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 08 מאי 2016, 11:13, נערך 4 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: מאדם שסגר ערב הדרבי את העברת ורמוט(שעלה לשחק קפטן באותו משחק, כשהוא סגור במכבי), ו״הטריד״ כמה וכמה שחקנים לפני מפגשים מול קבוצתו(לך תשאל את בן שהר על קרויף), שום דבר לא יפתיע אותי.
מה קרה עם בן שהר?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: מה קרה עם בן שהר?
קראתי עד "ורמוט". כל מילה נוספת מיותרת.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני ממש, אבל ממש, לא ניסיתי להשוות את המעשה של טב"ז למה שאנחנו עשינו. ההיפך - נאבקתי בזה (בעיקר בטוויטר) בחירוף הנפש בכל וכל אוהדי מכבי שניסה להשוות בין המקרים. ממש צר לי שאתה חושב את זה עליי. אגב, אני בטוח שלא תמצא אוהד אחד שלנו שהשווה בין המקרים.

אתה שוב חוזר לאותה נקודה - איזה צד שלישי מושפע מהצהובים של מכבי? אנחנו? לא, אתה טועה ובגדול! אנחנו צריכים לנצח שלושה משחקים, ואפילו יש לנו את הפריבילגיה לאבד 2 נקודות ובכל זאת לזכות באליפות. לא צריך לעניין אותנו שום דבר אחר! אם בסופו של דבר, הרחקת הצהובים הזו תשפיע עלינו, לא יהיה לנו אף אחד אחר לבוא אלינו בטענות מלבד אנחנו, אנחנו ושוב פעם אנחנו.

עומר - הגבת +100 על תגובה שאמרה "זה לא משנה אם הכל בידיים שלנו", ולכן חשבתי שאתה בדעה הזו ושאתה גם כן מתבכיין. אגב, גם לא הגנתי על חצי מדברים שכתבת בעמוד הקודם, אבל כבר עייפתי מלנסות להסביר את עצמי כל פעם מחדש, אז שהסטיגמה כבר תדבק וזהו..רק בבקשה ממך פעם הבאה אם אתה לא בטוח בדברים או טועה לגבייהם לגמרי (כמו במקרה עם סכנין) - פשוט אל תכתוב אותם. כי אנשים קוראים את הדברים האלה ואז אוטומטית מתייגים תגובות כאלה ואחרות רק על פי עם משתמש ובכלל בלי לקרוא.
א.צר לי לא ניסית ל" הכפיש" אותך או משהו, בגלל זה הוספתי סימן שאלה גם.אגב פעם באמת "חשדתי" בך ואפלו היו לנו ויכוחים, אני יודע שאתה אדום (לא שהיית זקוק להכשר ממני) רק לפעמים מתקשה להבין איך אוהדים אחריך לא רואים דברים כמוני(הכל לרעתנו ושתמות מכבי)
ב. אני בכוונה ממש מקצין אבל אם מתחילת עונה כל הקבוצות עולות מול מכבי בהרכב שני+נוער (לגיטימי וכשר לכאורה) ונגדנו עולות כמו נינג'ות ,גם אז הרי הכל תלוי בנו (פשוט תנצח את הכל ולא צריך לעניין תוצאות של מכבי). ברור שדבר כזה לא יקרה, רק מנסה להבהיר לך מאיפה התסכול/כעס/בכי תקרא לזה איך שתרצה.

סמל אישי של משתמש
The red one

אז שלא יהיה 'צר לך', פשוט אל תכתוב אם אתה לא יודע/בטוח.

אתה מקצין את זה בצורה שהופכת אותך למגוחך. קבוצות לא עלו מול מכבי עם הרכב שני + נוער ואז מולנו כמו נינג'ות. צא כבר מהסרט הזה. ההיפך, אני דווקא מרגיש בצפייה מהמשחקים שלנו (ובחלק מהמשחקים של מכבי) שרוב הקבוצות רוצות אותנו כאלופה ופחות מתאמצות מולנו. לפני משחק העונה היה סקר בין שחקני ליגת העל והיה רוב לכך שהם רוצים שאנחנו נקח אליפות.

פשוט משגע אותי מאיפה נובעת תחשות הקיפוח התמידית הזאת. אפשר להפסיק עם זה כבר, זה מעצים את הסטיגמה על האוהדים שלנו ובעיקר מוציא אותנו טיפשים. אתם נהנים לצטט את השחקן ה-12 אבל בפועל מתנהגים בדיוק כמוהם. ולא "אני אוהד הפועל באר שבע אז כשאנחנו נעשה מעשה X לא ספורטיבי לא יהיה לי אכפת וכשמכבי תעשה מעשה X לא ספורטיבי אני אזדעק על זה רצח" לא הופך אותכם לאוהדים טובים יותר, אלא לסתם חביתות...

יודע שדעתי הפרטית לא תשנה את המצב, אני פשוט שם לכם מראה מול הפנים. הדבר החשוב והעיקרי הוא שבעוד 3 שבועות..עם בואנ'ה ג'ורדי הגזמת, עם רוני לוי, אתם יודעים.. :גביע: (יעני צלחת)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מצליחים להוציא אותנו מדעת החבורה הבכיינית מתל אביב,חמור מאוד אם גורדי אמר ללוי שהוא מועמד למכבי תל אביב במידה ובוס לא ממשיך,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אדום בלב בנשמהההה כתב:אז שלא יהיה 'צר לך', פשוט אל תכתוב אם אתה לא יודע/בטוח.

אתה מקצין את זה בצורה שהופכת אותך למגוחך. קבוצות לא עלו מול מכבי עם הרכב שני + נוער ואז מולנו כמו נינג'ות. צא כבר מהסרט הזה. ההיפך, אני דווקא מרגיש בצפייה מהמשחקים שלנו (ובחלק מהמשחקים של מכבי) שרוב הקבוצות רוצות אותנו כאלופה ופחות מתאמצות מולנו. לפני משחק העונה היה סקר בין שחקני ליגת העל והיה רוב לכך שהם רוצים שאנחנו נקח אליפות.

פשוט משגע אותי מאיפה נובעת תחשות הקיפוח התמידית הזאת. אפשר להפסיק עם זה כבר, זה מעצים את הסטיגמה על האוהדים שלנו ובעיקר מוציא אותנו טיפשים. אתם נהנים לצטט את השחקן ה-12 אבל בפועל מתנהגים בדיוק כמוהם. ולא "אני אוהד הפועל באר שבע אז כשאנחנו נעשה מעשה X לא ספורטיבי לא יהיה לי אכפת וכשמכבי תעשה מעשה X לא ספורטיבי אני אזדעק על זה רצח" לא הופך אותכם לאוהדים טובים יותר, אלא לסתם חביתות...

יודע שדעתי הפרטית לא תשנה את המצב, אני פשוט שם לכם מראה מול הפנים. הדבר החשוב והעיקרי הוא שבעוד 3 שבועות..עם בואנ'ה ג'ורדי הגזמת, עם רוני לוי, אתם יודעים.. :גביע: (יעני צלחת)
הדבר היחיד שמגוחך אלו התגובות שלך.
לפעמים אני באמת לא מצליח להבין אם אתה סתם מיתמם או פשוט לא מבין על מה מדברים איתך.

בשורה התחתונה, ברור לכולם שזה תלוי אך ורק בנו.
אם ננצח הצלחת שלנו.

זה לא הופך את המעשה של חיפה לספורטיבי, או את התגובות של האוהדים שלנו לבכיינות.
חיפה עדיין נלחמת על המקום הרביעי. אם היא הוא עולה ברעל נגדנו, מוציאה נקודות ואז פותחת רגליים למכבי לפני הגביע, זה גם לגיטימי בעיניך?

סמל אישי של משתמש
The red one

ForeverRed כתב: הדבר היחיד שמגוחך אלו התגובות שלך.
לפעמים אני באמת לא מצליח להבין אם אתה סתם מיתמם או פשוט לא מבין על מה מדברים איתך.

בשורה התחתונה, ברור לכולם שזה תלוי אך ורק בנו.
אם ננצח הצלחת שלנו.

זה לא הופך את המעשה של חיפה לספורטיבי, או את התגובות של האוהדים שלנו לבכיינות.
חיפה עדיין נלחמת על המקום הרביעי. אם היא הוא עולה ברעל נגדנו, מוציאה נקודות ואז פותחת רגליים למכבי לפני הגביע, זה גם לגיטימי בעיניך?
אתה נכנס פה לדברים הרבה יותר גדולים. אם קבוצה הבטיחה מיקום כבר ואין לה על מה לשחק, טבעי שהיא תשחק יותר קל ופחות תתאמץ. גם במחזור הסיום הפועל חיפה חייבת ניצחון על בני יהודה שכבר אין לה על מה לשחק וסביר להניח שחיפה תנצח דיי בקלות. בני סכנין נלחמה בשיניים על תיקו מול מכבי תל אביב כששבוע לפני זה אנחנו נפנפנו אותה דיי בקלות. ויש עוד אינספור דוגמאות.

אי אפשר להתלונן על כל הבעיות של הכדורגל (העולמי) ולהשליך את זה עלינו. יש דברים שקורים בכל מקום, בכל זמן, בכל מדינה - הצהובים, ההתאמצות הפחותה במשחקים פחות חשובים. זה פעם לטובתך ופעם נגדך, בדיוק כמו טעויות שיפוט.

ובדיוק כמו שלא צריך לבכות על כל טעות שיפוט (דבר שכן קורה, וחבל) אז גם לא צריך לבכות על כל צירוף מקרים כזה שקורה. זה לא שמכבי חיפה בכוונה קיבלה צהובים על מנת להתחמק ממשחק מול *מכבי תל אביב* כי הם *רוצים* שמכבי תל אביב תהיה אלופה. באותה מידה הם היו עושים את זה גם לפני הגביע הםם היו פוגשים אותנו או את בני סכנין.

יש לזה טעם לפגם כזה נעשה בכוונה תחילה על מנת לפגוע/להוריד מהסיכויים/לחבל במאבקים של קבוצה מסויימת כי היא אותה קבוצה. בדיוק כמו שהמקקים עשו להפועל ת"א בעונת הקיזוז.

פה זה פשוט לא המקרה. זה צירוף מקרים שיצא נגדנו, ואני חוזר בפעם האלף והסכמת איתי גם - צירוף מקרים שלא צריך לפגוע בנו בשום צורה ואם יפגע בנו, אין לנו על מה להלין.

אף אחד לא אמר שהמעשה של חיפה הוא ספורטיבי, אבל אתה תצטרך לעמוד במילה שלך ולהגיד גם שכשאנחנו עושים את זה זה לא ספורטיבי. מבחינתי האישית שני המקרים מוגדרים "כשר אבל מסריח" ולכן לא אלין כשזה קורה נגדנו ולא אלין כשזה משחק לטובתנו (אגב, זה קרה העונה גם שהפועל עכו וויתרה על המשחק מולנו וספגה איזה 4-5 צהובים לשחקנים מרכזיים) וזה ועוד איך הופך את התגובות של האוהדים שלנו לבכיינות כי היא מסתכלים על פאקינג קבוצה אחרת בזמן שאנחנו אלה שצריכים להכתיב את הטון ובמקום להתעסק במה שבאמת חשוב, מתעסקים בזוטות, ומחפשים תירוצים למקרה שמשהו יתפקשש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

עזוב, זה דו שיח של חירשים.

אף אחד לא עושה לנו בכוונה, זה ברור. חיפה חושבת על עצמה וזה לגיטימי.
הייתי מצפה מהקבוצה שלי לעשות בדיוק את אותו הדבר.

עם זאת, רצה הגורל וזה נפל במשמרת שלנו.
מי שעלול להיפגע מזה אלה אנחנו, ולכן יש לאוהדים שלנו זכות לכעוס ולבוא בטענות.

יש הבדל בין קבוצה שמסיימת עונה ועולה נינוחה למשחק כדורגל, לבין קבוצה שמוותרת על 70 אחוז מההרכב הראשון שלה.

מבחינתי מיצינו את הנושא הזה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב: מה קרה עם בן שהר?
לפי מה שבתיה מספרת, כשבן היה בגרמניה גורדי טמטם אותו בהודעות ושיחות. ולמרות שגם בן נפגש איתו וגם בתיה נפגשה איתו וביקשו שיניח לבן ולא יציק הוא המשיך בשלו. וזה התפוצץ כשהם דרשו ממנו בתוקף לא להגיש להרטה ברלין הצעה עליו, הוא התעלם ועשה את זה בכל זאת, הגיש הצעה על סך 1.5 מ' יורו, מה שגרם להרטה שהייתה במצוקה כלכלית לחשוב שיש לבן שוק ובעצם להעמיד אותו למכירה. בגדול, הם מאשימים אותו בזה שבן הועף מהרטה ברלין.
הכל לדברי בתיה שהר. לא יודע מה התגובה של גורדי בענין. אבל כמו שראינו עם ורמוט (לדעתי גם עם טוואטחה ואצילי) הוא לא מתבייש לטמטם לשחקן את השכל גם כשהוא תחת חוזה. שזה לא חוקי בעליל, אבל מה שמותר לו אסור לאחרים

שלח תגובה