הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, שני, 20:55, טרנר
Re: הפועל באר שבע- בית"ר ירושלים, שני, 20:55, טרנר
מפתיע אותי מאוד שאתם מדברים על טרנר כסיר לחץ.
כאחד שמגיע לכל משחק אני לא רואה שום לחץ שהוא מעבר לנורמה או משהו שלא רואים במגרשים אחרים על אחת כמה שמדובר בקבוצה שלא ראתה אליפות 40 שנה.
אז יש קצת אנשים שצועקים או רוטנים אבל זה טיפה בים אל מול ההד של האלפים שמעודדים.
וגם אם יש,זה לגיטימי,האוהדים סלחץ הרבה יותר מהשחקנים והם לא מקבלים כסף אלה רק מוציאים.
קבוצה טובה יודעת להתעלות ברגעים הללו.
כאחד שמגיע לכל משחק אני לא רואה שום לחץ שהוא מעבר לנורמה או משהו שלא רואים במגרשים אחרים על אחת כמה שמדובר בקבוצה שלא ראתה אליפות 40 שנה.
אז יש קצת אנשים שצועקים או רוטנים אבל זה טיפה בים אל מול ההד של האלפים שמעודדים.
וגם אם יש,זה לגיטימי,האוהדים סלחץ הרבה יותר מהשחקנים והם לא מקבלים כסף אלה רק מוציאים.
לא לא לא אחשלי, אתה מפספס בענק.אדום זקן כתב:מפתיע אותי מאוד שאתם מדברים על טרנר כסיר לחץ.
במשחקים האחרונים(מאז רעננה בעצם), זה היה מוגזם. איבוד כדור בדרה הראשונה גרר אנחות של תסכול כאילו מישהו מת. דקה ראשונה.
בהרבה אצטדיונים זה חסר משמעות, בטרנר זה מקרין למגרש בצורה פסיכית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צריך גם לזכור שהתוצאות תיקו באו בלי מליקסון בכל המשחקים ובלי טוני בחצי מהם.
מאמין שבהרכב החזק שיש לנו היום זה ייראה אחרת.
מה שכן, יהיה משחק שונה לגמרי. בשני משחקים הראשונים מול בית"ר הם באו במומנטום ולהוכיח שהם ברמה שלנו. במשחק השלישי אנחנו באנו במשבר עם החרב על הצוואר. זה המפגש הראשון בינינו שאנחנו מגיעים כפייבוריט מוחלט והם במשבר עמוק ואני די בטוח שהסגנון משחק שלהם יהיה שונה לגמרי.
מאמין שבהרכב החזק שיש לנו היום זה ייראה אחרת.
מה שכן, יהיה משחק שונה לגמרי. בשני משחקים הראשונים מול בית"ר הם באו במומנטום ולהוכיח שהם ברמה שלנו. במשחק השלישי אנחנו באנו במשבר עם החרב על הצוואר. זה המפגש הראשון בינינו שאנחנו מגיעים כפייבוריט מוחלט והם במשבר עמוק ואני די בטוח שהסגנון משחק שלהם יהיה שונה לגמרי.
- The red one
מסכים עם אדום.Totti כתב: לא לא לא אחשלי, אתה מפספס בענק.
במשחקים האחרונים(מאז רעננה בעצם), זה היה מוגזם. איבוד כדור בדרה הראשונה גרר אנחות של תסכול כאילו מישהו מת. דקה ראשונה.
אני בטוח שכולנו יודעים שטרנר עלול להפוך לגהנום עבור שחקנים שלנו. וכולנו לא רוצים שהדבר הזה יקרה.
אבל אנחות תסכול כי מישהו איבד כדור בדקה ראשונה? מזה השחקנים האלה מושפעים? בחייך שי..
אנחות תסכול היו גם כשטרנר היה מבצר בתחילת העונה. זה לא הפריע לשחקנים לנצח.
זה לחץ. ולחץ מוכח ככזה שפוגע בתפקוד.
כנראה שחודש מחוץ לבית השכיח עד כמה היה נורא שם במשחקים האחרונים.
הקהל בטרנר יושב על המגרש ועל הראש של השחקנים. להשתמש בסיסמאות כמו "לשחקן טוב זה לא אמור לשנות", זה ריק מתוכן.
גם לשחקנים הגדולים בעולם זה משנה.
בשורה התחתונה, ההתרעננות מחוץ לבית עשתה לנו טוב
הקהל בטרנר יושב על המגרש ועל הראש של השחקנים. להשתמש בסיסמאות כמו "לשחקן טוב זה לא אמור לשנות", זה ריק מתוכן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בתקופה שאתה מדבר כולם היו בלחץ.Totti כתב: לא לא לא אחשלי, אתה מפספס בענק.
הנצחונות של מכבי והכדורגל הלא טוב שלנו הקרינו על כולם.
היום המומנטום התהפך ואנשים מבינים במיוחד אחרי בלומפילד שמכבי לא מקבל 4 נק על ניצחון והכל בידיים שלנו.
ואם אני לוקח את עצמי כמדד להלך הרוח,אז בתקופה ההיא הייתי יותר לחוץ מעכשיו.
קשה לי להאמין שאנשים יאבדו סבלנות אחרי 20 דקות,אבל אם התוצאה תהיה לרעתנו דקה 70 אז כן צפה ללחץ,שהוא גם לגיטמי.
- The red one
אנשים יאבדו סבלנות אחרי 20 דקות, בהחלט. לרוב האנשים זה לא משנה מה היה לפניי. משנה מה קורה כעת במגרש.אדום זקן כתב: בתקופה שאתה מדבר כולם היו בלחץ.
היום המומנטום התהפך ואנשים מבינים במיוחד אחרי בלומפילד שמכבי לא מקבל 4 נק על ניצחון והכל בידיים שלנו.
קשה לי להאמין שאנשים יאבדו סבלנות אחרי 20 דקות,אבל אם התוצאה תהיה לרעתנו דקה 70 אז כן צפה ללחץ,שהוא גם לגיטמי.
ואני עדיין בדעה שזה לא צריך להשפיע על שחקנים. נכון, לחץ משפיע, אין ספק, וכן, קל לדבר מהמחשב ולא להיות במצבים כאלה, ועדיין - מצפה ממערכת כזו משומנת לעשות את כל מה שדרוש על מנת שהשחקנים לא יחרבנו במכנסיים בגלל צקצוקים כאלה ואחרים ויעשו את העבודה שעבורה משלמים להם כל כך הרבה כסף.
ובוא אני אגיד לך עוד משהו..Totti כתב:זה לחץ. ולחץ מוכח ככזה שפוגע בתפקוד.
מחר הפער יגדל.
- yanivnew91
מאוד יומרני ואמיץאדום זקן כתב: ובוא אני אגיד לך עוד משהו..
מחר הפער יגדל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה זה משנה מה היה אז ומה היו הסיבות ללחץ? מה ששי מדבר עליו שהיה לחץ והרגישו אותו וזה פגע בקבוצה והוא לחלוטין צודק.אדום זקן כתב: בתקופה שאתה מדבר כולם היו בלחץ.
ואם חס ושלום בית"ר כובשת שער במתפרצת בתחילת המשחק ובמקביל מכבי כובשת שער בפתיחת המשחק ברעננה, מה לדעתך יהיה בטרנר בדקה ה - 20?
אני זוכר בזמנו גם שריקות בוז צורמות באחד המשחקים עם השריקה לסיום המחצית הראשונה.
עוד לפני שי דודו עזריה כתב על הנושא טור נפלא שאם לסכם אותו זה שאנחנו צריכים לבוא מחר דוחפים, מעודדים, מאמינים ובעיקר סבלנים, גם אם זה יהיה קשה וגם אם התוצאה מהמשחק השני תהיה מלחיצה.
שוב אגיד את זה בקול ולא אבין איך אתם מעיזים באמת להגיד את הדברים האלה.Totti כתב:זה לחץ. ולחץ מוכח ככזה שפוגע בתפקוד.
הפועל באר שבע הקבוצה היחידה בעולם שבלחץ מלשחק בבית שלה? זה נשמע לכם דבר הגיוני?
לחץ, לא לחץ, בונקר או לא, תביאו לנו 2 נצחונות ותיקו,
קומו ותביאו את הצלחת.
כל דבר אחר לא מקובל, ויותר מזה, יעשה פה סנסציה שלילית שתירשם בדפי ההיסטוריה שלא אנחנו ולא השחקנים רוצים על הראש שלהם.
אחרי גמר הגביע ואחרי העונה הזאת שהורידה לכל אחד מאיתנו בין 5-10 שנים מהחיים, מבחינתי גם אם כל הקהל ישרוק בוז 90 דקות רצוף, הם חייבים להביא לנו את התואר.
לא כי הם רוצים, לא כי הם מקבלים על זה שכר, אלא כי הם חייבים לנו אותו.
#רוציםלהניףצלחתבטרנר
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
בשום סיטואציה בעונה הזו לא מגיע לאף שחקן בסגל
אוהד שירתון כשהוא מאבד כדור
הם כל כך גברים, כל כך משמחים אותנו
מה זה פס עקום לעומת עונה שלמה כזו מטורפת?
תמיכה תביא הצלחה
לחץ יביא יותר לחץ
אי אפשר להעמיס על השחקנים את כל העולם יחד עם הקהל
המערכת כמערכת כולל אנחנו האוהדים צריכים להבין שפס אחורה זה לא גזר דין מוות ואיבוד כדור זה לא שחקן גריאטרי
תמיכה תביא הצלחה
לחץ יביא יותר לחץ
המערכת כמערכת כולל אנחנו האוהדים צריכים להבין שפס אחורה זה לא גזר דין מוות ואיבוד כדור זה לא שחקן גריאטרי
- The red one
מה הקשר להעמיס על השחקנים את כל העולם? לא עומדים ומקללים שחקן 90 דקות בגל שבדקה ראשונה הוא איבד כדור.אלדר כתב:בשום סיטואציה בעונה הזו לא מגיע לאף שחקן בסגל
תמיכה תביא הצלחה
לחץ יביא יותר לחץ
אבל אי אפשר לצפות מאף קהל בשום אצטדיון כדורגל לשמוח ולמחוא כפיים כשמאבדים כדור כאינסטינקט ראשוני. גם כשמליקסון יוצא עם הכדור קדימה ומוציא התקפה של 3 על 3 ומוסר לא טוב יש צקצוקים על כך שנאבד המומנטום ונאבד סיכוי מעולה להבקיע גול.
יש הבדל בין
אוווו (באסה שהתפספס)
ל
אהההה (צרחה כועסת)
אוווו (באסה שהתפספס)
ל
אהההה (צרחה כועסת)
כשהשחקנים באים עם שקט נפשי, גם בלומפילד עם המשרוקיות שלהם לא הזיז להם יותר מדי.
אתם נותנים קרדיט גדול מדי לקהל.
נכון, ברור שכל הפרטים האלה שעושים רעש משפיעים, אך המצב הראשוני של הקבוצה משפיע יותר.
וזה גם עניין של זהות השחקנים.
עם טוני ומליקסון על המגרש זו קבוצה אחרת, גם מבחינה מנטלית.
אתם נותנים קרדיט גדול מדי לקהל.
נכון, ברור שכל הפרטים האלה שעושים רעש משפיעים, אך המצב הראשוני של הקבוצה משפיע יותר.
וזה גם עניין של זהות השחקנים.
עם טוני ומליקסון על המגרש זו קבוצה אחרת, גם מבחינה מנטלית.