אורי אדום בנשמה כתב:יאללה, שתי ציפורים במכה אחת.
שוברים את הנאחס בן 19 השנים (מאז ה-0-1 של בסיס בעונת הגביע) וחוגגים שם אליפות!
בעצם 3.
כי אחרי שבשתי ירידות הליגה הקודמות נפרדנו מהליגה במשחק נגדם, לחגוג עליהם אליפות יהיה תיקון היסטורי!

אורי אדום בנשמה כתב:יאללה, שתי ציפורים במכה אחת.
שוברים את הנאחס בן 19 השנים (מאז ה-0-1 של בסיס בעונת הגביע) וחוגגים שם אליפות!
כמו שאמרתי באחת ההודעות פה בפורום אתמול.maor20094 כתב:יום שני היה היום הראשון שירדו לי דמעות ממשחק כדורגל,
עברתי ירידת ליגות, זכיה בגביע ועדיין, בחיים לא בכיתי בגלל כדורגל.
יום שני היה התפרקות של שנה שלמה, בעצם, 40 שנה של יובש.
עוד קצת, עוד קצת ואפשר למלות את המזרקות של רוביק עם כמות הבכי, באים לעשות את העבודה.
+כמה שתרצהTotti כתב:לא מבין למה הדיון סביב ברדה עולה כל שבוע מחדש.
הוא שחקן ענק וחלוץ גדול.
הוא היה בכושר רע וישב על הספסל.
הוא ישב על הספסל כמו גבר ובצדק.
הוא קם מהספסל וכבש את השער הכי חשוב בתולדות המועדון בעידן הטלוויזיה הצבעונית.
הוא יהיה בסגל נגד מכבי חיפה ויש מאמן מקצועי וענייני שיחליט אם להרכיב אותו או לא.
בשביל זה יש פורום אחיTotti כתב:לא מבין למה הדיון סביב ברדה עולה כל שבוע מחדש.
הוא שחקן ענק וחלוץ גדול.
הוא היה בכושר רע וישב על הספסל.
הוא ישב על הספסל כמו גבר ובצדק.
הוא קם מהספסל וכבש את השער הכי חשוב בתולדות המועדון בעידן הטלוויזיה הצבעונית.
הוא יהיה בסגל נגד מכבי חיפה ויש מאמן מקצועי וענייני שיחליט אם להרכיב אותו או לא.
בחירה קשה.bs war כתב:חייב להתייעץ.
לא אלאה אתכם בפרטים, בשורה התחתונה יכול מאוד להיות שאיאלץ לבחור בין סמי עופר למשחק מול סכנין.
מה עושים?
גם אני נמצא בסיטאוציה כזאת,bs war כתב:חייב להתייעץ.
לא אלאה אתכם בפרטים, בשורה התחתונה יכול מאוד להיות שאיאלץ לבחור בין סמי עופר למשחק מול סכנין.
מה עושים?
ברור שסכנין.bs war כתב:חייב להתייעץ.
מה עושים?
סכנין. ואם יש/יהיה לך כרטיס לסמי, אני יותר מאשמח לקנות(אם וכאשר לא אזכה בהגרלה)bs war כתב:חייב להתייעץ.
מה עושים?
דווקא היה חסר לי נגד בית"ר את שיתוף הפעולה של טוני ומליקסון בשמאל. מאור היה תקוע יותר מדי בימין לטעמי, את הכדורגל הכי טוב שלנו העונה הצגנו כשהוא היה חופשי לעשות קסמים בכל מקום במגרש, בעיקר עם טוני.yossi כתב:זה שאנחנו לא חייבים לנצח וגם תיקו יהיה לא רע צריך לשחרר לא מעט לחץ.
אם נעלה משוחררים ובטוחים בעצמנו אין סיבה שלא ננצח.
המפתח מבחינתי הוא האגפים. תיזכרו בכל השערים שכבשנו לאחרונה, תמצאו שהמשותף לרוב הם התחלה מהאגף והעברת פס מדויק למרכז.
לבודד את טוני בשמאל, מליקסון בימין, שיקרקסו את המגן שלהם וימשיכו להכנסת כדור מדויקת.
אם טוואטחה אכן לא יפתח אגף שמאל של חיפה יהיה יחסית פרוץ. עזרא וסאן מנחם זה אגף שצריך לנצל.
אם לא הולך לא הייתי פוסל את השיטה של ללכת הפוך על הפוך. לא חייב ליצור משחק של 60%+ שליטה בכדור, חיפה כבר הראתה לנו שנוח לה המשחק הזה.
ליצור משחק יותר שקול שיתן לנו יותר שטחים למעלה יכול לעבוד לטובתנו.
לא יהיה לחיפה את פלט ועטר שעשו לנו חיים קשים. נקווה שגם לא את טוואטחה שבכושר מצוין לאחרונה.
ברור שהמשחק לא צריך להיות חד-גוני.bs war כתב:
דווקא היה חסר לי נגד בית"ר את שיתוף הפעולה של טוני ומליקסון בשמאל. מאור היה תקוע יותר מדי בימין לטעמי, את הכדורגל הכי טוב שלנו העונה הצגנו כשהוא היה חופשי לעשות קסמים בכל מקום במגרש, בעיקר עם טוני.