אין ספק שסכניןbs war כתב:חייב להתייעץ.
לא אלאה אתכם בפרטים, בשורה התחתונה יכול מאוד להיות שאיאלץ לבחור בין סמי עופר למשחק מול סכנין.
מה עושים?
מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שבת, 19:45, סמי עופר
- The red one
Re: מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שבת, 19:00, סמי עופר
שאלה לכאלה כמוני שלא זכו בהגרלה ומתכוונים לנסוע, באיזה יציע אתם מתכוונים לקנות??
- ForeverRed
לאן תיסע? אין גם כרטיסים ליציעים של חיפה כרגע.talb55 כתב:שאלה לכאלה כמוני שלא זכו בהגרלה ומתכוונים לנסוע, באיזה יציע אתם מתכוונים לקנות??
איפה כל אלה שקנו כרטיס ליציעים של הירוקים וזכו בהגרלה? אף אחד לא מוכר?
תקנה לj זה הכי קרוב לשער שלנו ,אני מנסה להתארגן על כרטיסים מחברים אוהדי חיפה בתא כבוד שכנראה לא ילכו אבל אם לא אני קונה לj,זה שי !

- yanivnew91
יש כרטיסים לשם? אני לא מצליח לקנותזה שי ! כתב:תקנה לj זה הכי קרוב לשער שלנו ,אני מנסה להתארגן על כרטיסים מחברים אוהדי חיפה בתא כבוד שכנראה לא ילכו אבל אם לא אני קונה לj,זה שי !
גם אני לאyanivnew91 כתב: יש כרטיסים לשם? אני לא מצליח לקנות
רואה רק כרטיסים ב 410 ש״ח ליציע VIP או משהו
אשכרה משחק אליפות חברים אתם מעכלים? כי אני עדיין לא למרות שאני מפמפם את זה בכל שיחה אפשרית
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משחק שיכול להסתבך גם ולהפוך להפסד ולסבך את הכל.dor69 כתב:אשכרה משחק אליפות חברים אתם מעכלים? כי אני עדיין לא למרות שאני מפמפם את זה בכל שיחה אפשרית
אם לא מנצחים אין אליפות ויכול להיות שנפסיד אותה במחזור האחרון.
הפסד לחיפה+תיקו ושני נצחונות של הצהבת וזה שלהם.
דיי כבר לצאת בהצהרות.
צריך לבוא קטנים ממוקדים ונחושים גם כקהל וגם השחקנים ולנצח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אפשר לבוא ממוקדים גם בלי להקטין את עצמנו. כאוהד מותר לי להתרפק על הרגעים האלה ושחקנים מקצוענים צריכים לעשות את ההפרדהדר אדום בנשמה כתב: משחק שיכול להסתבך גם ולהפוך להפסד ולסבך את הכל.
אם לא מנצחים אין אליפות ויכול להיות שנפסיד אותה במחזור האחרון.
הפסד לחיפה+תיקו ושני נצחונות של הצהבת וזה שלהם.
דיי כבר לצאת בהצהרות.
צריך לבוא קטנים ממוקדים ונחושים גם כקהל וגם השחקנים ולנצח.
- דר אדום בנשמה
גם אני מת להתרפק על זה תאמין לי הלוואי ויכולתי לחגוג אבל העבר לא משאיר שום מקום לספק, הפסד ותיקו ואנחנו עוד יכולים לבכות מול סכנין ולא לחגוג כלום.dor69 כתב: אפשר לבוא ממוקדים גם בלי להקטין את עצמנו. כאוהד מותר לי להתרפק על הרגעים האלה ושחקנים מקצוענים צריכים לעשות את ההפרדה
רק להזכירך...
שנות ה80 לא זוכר איזו שנה בדיוק, הפסד בגמר גביע לקבוצת התחתית הפועל לוד.
שנות ה90 יכלנו להאבק על האליפות ולא רק לסיים מקום 3 אבל לא היה לנו מזל.
2003 כולם כולל אני חשבנו שהגביע בכיס שלנו ובסוף הפסד בפנדלים לקבוצה מהליגה השנייה.
2015, יום הנכבה...
אתה אוהד הפועל באר שבע או שאתה אוהד קבוצת שקר כלשהי?
שלומי דניאלי, שדרן ספורט 1 עם טור לקראת שבת 
https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/174092" onclick="window.open(this.href);return false;

https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/174092" onclick="window.open(this.href);return false;

זוכר את ההיסטוריה טוב כמוך אבל לדעתי. מה שיש עכשיו מאוד שונה מהעבר והרבה יותר טוב, בכל פרמטר.דר אדום בנשמה כתב: גם אני מת להתרפק על זה תאמין לי הלוואי ויכולתי לחגוג אבל העבר לא משאיר שום מקום לספק, הפסד ותיקו ואנחנו עוד יכולים לבכות מול סכנין ולא לחגוג כלום.
רק להזכירך...
שנות ה80 לא זוכר איזו שנה בדיוק, הפסד בגמר גביע לקבוצת התחתית הפועל לוד.
שנות ה90 יכלנו להאבק על האליפות ולא רק לסיים מקום 3 אבל לא היה לנו מזל.
2003 כולם כולל אני חשבנו שהגביע בכיס שלנו ובסוף הפסד בפנדלים לקבוצה מהליגה השנייה.
2015, יום הנכבה...
אתה אוהד הפועל באר שבע או שאתה אוהד קבוצת שקר כלשהי?
לגבי המשפט האחרון שלך- לא לעניין ולכן גם לא אתייחס
- The red one
דיי כבר עם הלוזריות הזאת ופחד מהמילה אליפות.
משחק אליפות זה משחק שלאחריו ייתכן ותחגוג אליפות. המשחק הזה הוא משחק אליפות. לא יעזור לך כל הגינוני נוסטלגיה והעלאת זכרונות שכל אחד פה כבר מכיר בעל פה.
מה גם, שאין שום הבדל, אבל שום הבדל, בין משחק גביע אחד לבין פער 5 נקודות כשנשארו 6 בקופה.
משחק אליפות זה משחק שלאחריו ייתכן ותחגוג אליפות. המשחק הזה הוא משחק אליפות. לא יעזור לך כל הגינוני נוסטלגיה והעלאת זכרונות שכל אחד פה כבר מכיר בעל פה.
מה גם, שאין שום הבדל, אבל שום הבדל, בין משחק גביע אחד לבין פער 5 נקודות כשנשארו 6 בקופה.
- דר אדום בנשמה
זה לא לוזריות, זה הבנה שדברים לא סגורים.אדום בלב בנשמהההה כתב:דיי כבר עם הלוזריות הזאת ופחד מהמילה אליפות.
ואם נפסיד/נסיים בתיקו ומכבי ינצחו אז זה לא יהיה משחק אליפות בכלל.
- red and white
- Title: Almog
מה הקשר ,תקרא שוב מה שהוא רשם ותבין מה זה משחק אליפות.דר אדום בנשמה כתב: זה לא לוזריות, זה הבנה שדברים לא סגורים.
ואם נפסיד/נסיים בתיקו ומכבי ינצחו אז זה לא יהיה משחק אליפות בכלל.
יום שבת יש משחק אליפות וזו עובדה.