מאמין שיקפידו במשחק בית של חיפה.Totti כתב: אני, רכשתי שלושה כרטיסים בתפזורת על פני היציע.
יש לך מושג עד כמה קפדניים הם בענייני הושבה?
כרטיסים לסמי
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: כרטיסים לסמי
- The red one
חצי גמר זה חצי גמר, זה משהו אחר.taltal כתב:בחצי גמר לא היו קפדנים
אנחנו קנינו 7 כרטיסים לשם במזל
דקה אחרי המשחק ביום שני ...
אבל אם קנית בתפזורת 3 כרטיסים, ותתיישב ב3 מקום אחד ליד השני (לא לפי הכרטיס), ואז יגיע אוהד חיפה שהתיישבת במקום שלו מן הסתם שהוא יקים אותך לשבת במקום שלו כל העונה והוא לא ילך לריב עם אנשים אחרים בגללך...
טוב, אולי כאן נמצא מישהו שלא מנסה לכסות את המשכנתא על חשבון אוהדים... כרטיס 1, אולי?
שאלה קטנה לי-
נניח אם מישהו מגיע ליציע חיפאי לבוש אדום ועוטה צעיף של קבוצתנו האהובה, אמורים לעשות בעיות בכניסה?
נניח אם מישהו מגיע ליציע חיפאי לבוש אדום ועוטה צעיף של קבוצתנו האהובה, אמורים לעשות בעיות בכניסה?
נגד הפועל בבלומפילד לא נתנו לי להכנס עם צעיף של בש לשער של הפועל... וזה עוד אדום ואדום...ReDo כתב:שאלה קטנה לי-
- The red one
על פי החוק - זה מה שאמור לקרות.ReDo כתב:שאלה קטנה לי-
הכל תלוי באיך הנהלת מכבי חיפה תנחה את חברת האבטחה, וכל עוד הם לא יוציאו הודעה מוקדמת בנושא, לא תהיה דרך לדעת מה יקרה עד שלא יתחילו להגיע אוהדים אדומים ליציעים הירוקים..
תבואו באדום.
הם לא ישאירו אלפי אדומים בחוץ.
הם לא ישאירו אלפי אדומים בחוץ.
לא זוכר טירוף שכזה. אנשים נואשים לכרטיסים.
מלון לאונרדו וגראנד הוטל בתפוסה מלאה.
- The red one
דווקא אני זוכר היסטוריות גדולות מאלה ברשתות החברתיות...yossi כתב:לא זוכר טירוף שכזה. אנשים נואשים לכרטיסים.
אם מישהו זכה בהגרלה וקנה כרטיס או 2 ליציעים של חיפה אני אשמח לקנות
מסתמן שגם במשחק הזה אני אשב עמוק בתוך האולטראס של הקופים
טמטום צרוף של הנהלת מכבי חיפה.
במקום לתת לנו 6000- 7000 כרטיסים הם יקבלו את אותה כמות קהל רק מעורבבת בתוך היציעים שלהם.
לא מאמין שיהיו באצטדיון יותר מ20K חיפאים.
במקום לתת לנו 6000- 7000 כרטיסים הם יקבלו את אותה כמות קהל רק מעורבבת בתוך היציעים שלהם.
לדעתי גם אם היו נותנים 6,000-7,000 כרטיסים היו עדיין רבים בתוך היציעים של חיפה.ReDo כתב:טמטום צרוף של הנהלת מכבי חיפה.
לא כל כך הרבה לדעתי.delta7 כתב: לדעתי גם אם היו נותנים 6,000-7,000 כרטיסים היו עדיין רבים בתוך היציעים של חיפה.
וגם אם כן אז פחות ממה שיהיה עכשיו.