קבוצה שעולה ליגה צועקים לה "עגלות" ומקללים.
וזה שזה משחק הפרידה של אסי לא מפריע לקלל.
מצד שני, קבוצה שעולה ליגה משחקת אפטתי וחלש במשחק על האליפות.
אני מתלבט מה הבאסה שלנו בעיר, זה שאין תרבות או זה שאין אליפות?
מה האסון - שאין אליפות או שאין תרבות?
מה האסון - שאין אליפות או שאין תרבות?
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
Re: מה האסון - שאין אליפות או שאין תרבות?
שניהם. אגב זה ביצה ותרנגולת, אם השחקנים היו טורחים לרוץ היום, או לחבר שתי מסירות, האם לא הייתה תרבות? האם לא הייתה אליפות? אםהאוהדים לא היו מתיישבים אחרי גול אחד, האם לא היה יותר סיכוי לשיוויון? האם לא הייתה אליפות? האם הייתה תרבות?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
לדעתי יותר עצוב שאין תרבות בעיר הזאת, לא יודעים לכבד סמל כמו אסי רחמים לא באים אנשים למשחק, ומי שבא מקלל את הקבוצה וחוושב שזה יעזור אם הוא יקלל
במקום לתמוך ולדחוף קדימה מקללים אותם, כמו שיודעים לעודד אותם בנצחונות צריכים לדעת לעודד בהפסדים לכל קבוצה זה יכול לקרות כולנו בני אדם
עד שלא תהיה תרבות בעיר הזאת לא נתקדם לשום מקום!
במקום לתמוך ולדחוף קדימה מקללים אותם, כמו שיודעים לעודד אותם בנצחונות צריכים לדעת לעודד בהפסדים לכל קבוצה זה יכול לקרות כולנו בני אדם
עד שלא תהיה תרבות בעיר הזאת לא נתקדם לשום מקום!

האוהדים לא צריכים לקלל, אבל השחקנים הציגו בושה אחת גדולה.
זה מתחיל מהמאמן האמפטי הזה שאטין לו כבוד לכלום, שמבחינתו העונה הסתיימה מהרגע שעלינו ליגה, וזה לא קשה בכלל לראות את זה .
וזה ממשיך מהשחקנים, שרובם עושים טובה שהם משחקים.
אז עלינו ליגה, מה זה אומר ? שעכשיו אפשר לשחק כמו קבוצה של אפסים?
לבייש את החולצה, את הסמל, את המועדון והאוהדים ?
חבל לסיים את העונה עם טעם מגעיל, עם ידיעה שבעונה רגילה לא יינו עולים.
זה מתחיל מהמאמן האמפטי הזה שאטין לו כבוד לכלום, שמבחינתו העונה הסתיימה מהרגע שעלינו ליגה, וזה לא קשה בכלל לראות את זה .
וזה ממשיך מהשחקנים, שרובם עושים טובה שהם משחקים.
אז עלינו ליגה, מה זה אומר ? שעכשיו אפשר לשחק כמו קבוצה של אפסים?
לבייש את החולצה, את הסמל, את המועדון והאוהדים ?
חבל לסיים את העונה עם טעם מגעיל, עם ידיעה שבעונה רגילה לא יינו עולים.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
מבחינתי הבושה שנראתה על הדשא והכול בזכותו של המאמן.
לראות את אוסף השחקנים שיודעים שמחר הם לא כאן בושה.
לראות את החילופים של אילו שסיימו את הקריירה זו בושה.
לראות את אוסף השחקנים שיודעים שמחר הם לא כאן בושה.
לראות את החילופים של אילו שסיימו את הקריירה זו בושה.
זה יכול היה להיות מאוד נחמד אם היינו מסיימים במקום הראשון (אפילו שלא מגיע לנו) אבל לא חושב שזה אסון שזה לא קרה לבסוף.
לגבי כל אלה שהחליטו שהם לא מכבדים את הטקס - בושה וחרפה גם למאמן (שהרעיף על אסי סופרלטיבים במסיבת העיתונאים) וגם לשחקנים שהיו אתמול על המגרש.
טוב שאין עוד כמה מחזורים לעונה הזאת משום שמרגע שהובטחה העלייה הקבוצה לא משחקת וחבל שזה כך.
לגבי כל אלה שהחליטו שהם לא מכבדים את הטקס - בושה וחרפה גם למאמן (שהרעיף על אסי סופרלטיבים במסיבת העיתונאים) וגם לשחקנים שהיו אתמול על המגרש.
טוב שאין עוד כמה מחזורים לעונה הזאת משום שמרגע שהובטחה העלייה הקבוצה לא משחקת וחבל שזה כך.
[align=center]
GIFSoup[/align]

שישייייייייייייייייייי חם, הם כבר בים... ממזמן...
לא מבינה ת'קטע של להעלות את דור במשחק הפרידה של אסי אבל שאר צעירים לא להעלות.
גם ככה כל השחקנים כבר עם קרם הגנה, תן לילדים הרעבים קצת דקות, שיקרעו זוג נעליים.
הם היו נותנים מעצמם הרבה יותר מאלו שכבר חיכו שהעונה תסתיים.
ולגבי גיא, המחמאות במסע"ת נחמדות והכל, עצם זה לא כיבד את הטקס מבייש בעיניי.
ולא משנה מה הסיבות לכך. מיהר או לא יכל.
אסי שוער ענק, איש יקר. חייב לקבל פרידה מכובדת יותר. העלו אופציית משחק פרידה או משהו. אני בעד.
באסה שנאלץ להפרד במשחק הפסד ועוד מול בקושי 1500 איש.
לא מבינה ת'קטע של להעלות את דור במשחק הפרידה של אסי אבל שאר צעירים לא להעלות.
גם ככה כל השחקנים כבר עם קרם הגנה, תן לילדים הרעבים קצת דקות, שיקרעו זוג נעליים.
הם היו נותנים מעצמם הרבה יותר מאלו שכבר חיכו שהעונה תסתיים.
ולגבי גיא, המחמאות במסע"ת נחמדות והכל, עצם זה לא כיבד את הטקס מבייש בעיניי.
ולא משנה מה הסיבות לכך. מיהר או לא יכל.
אסי שוער ענק, איש יקר. חייב לקבל פרידה מכובדת יותר. העלו אופציית משחק פרידה או משהו. אני בעד.
באסה שנאלץ להפרד במשחק הפסד ועוד מול בקושי 1500 איש.

- אדומה דרומית
בושה לאוהדים, בושה לשחקנים, בושה למאמן, בושה למועדון.
מכל הבחינות, כולנו אשמים בביזיון שהיה ביום שישי. מהאוהדים שקיללו\לא עודדו\לא באו\לא נשארו לטקס, דרך השחקנים שלא שיחקו\לא הגיעו בכלל מלבד כמה ואז לא חשבו שחשוב מספיק להשאר לטקס של אסי מלבד כמה, למאמן שברח עם שריקת הסיום, להנהלה, פשוט כולם. התנהלות מבזה.
ככה לא נפרדים מסמל, סליחה.
ראויים לשבח - המאמן והשחקנים של עכו שכן כיבדו את השחקן הוותיק, הקפטן והסמל, האיש המדהים הזה ונשארו לטקס הפרידה שלו.
כל הכבוד, ככה צריך.
כולם מדברים פה על הפועל באר שבע כמועדון גדול, מפואר, איפריה. חארטה. לא שווים כלום אם ככה מתנהגים, ככה מתנהלים. יש לנו הרבה מה ללמוד, ולא יזיק ללמוד קצת תרבות מהפועל עכו שהראתה לנו את ההבדל בין מועדון "גדול" ו "אימפריה" למשפחתיות, כבוד, אהבה והערכה.
חייבים לעשות תיקון ולארגן לאסי משהו הרבה יותר מכובד.
אין לך לא אליפות ולא תרבות.
לא מפריע לי שהפסדנו אתמול. זה איך שהכל נראה ונעשה שהיה מבזה. ביזו את הכדורגל. יש להפסיד ויש להתבזות.
מכל הבחינות, כולנו אשמים בביזיון שהיה ביום שישי. מהאוהדים שקיללו\לא עודדו\לא באו\לא נשארו לטקס, דרך השחקנים שלא שיחקו\לא הגיעו בכלל מלבד כמה ואז לא חשבו שחשוב מספיק להשאר לטקס של אסי מלבד כמה, למאמן שברח עם שריקת הסיום, להנהלה, פשוט כולם. התנהלות מבזה.
ככה לא נפרדים מסמל, סליחה.
ראויים לשבח - המאמן והשחקנים של עכו שכן כיבדו את השחקן הוותיק, הקפטן והסמל, האיש המדהים הזה ונשארו לטקס הפרידה שלו.
כל הכבוד, ככה צריך.
כולם מדברים פה על הפועל באר שבע כמועדון גדול, מפואר, איפריה. חארטה. לא שווים כלום אם ככה מתנהגים, ככה מתנהלים. יש לנו הרבה מה ללמוד, ולא יזיק ללמוד קצת תרבות מהפועל עכו שהראתה לנו את ההבדל בין מועדון "גדול" ו "אימפריה" למשפחתיות, כבוד, אהבה והערכה.
חייבים לעשות תיקון ולארגן לאסי משהו הרבה יותר מכובד.
אין לך לא אליפות ולא תרבות.
לא מפריע לי שהפסדנו אתמול. זה איך שהכל נראה ונעשה שהיה מבזה. ביזו את הכדורגל. יש להפסיד ויש להתבזות.