התקשורת הצהובה והמזורגגת !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: התקשורת הצהובה והמזורגגת !

שליחה על ידי RedHell »

שי שיחקת אותה, תגובה מהסרטים!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Guevara כתב:תקשיבו ותקשיבו טוב, תפסיקו להתעסק בחרא הזה כבר, תנעלו את הפוסט.
שישחקו בראש של סכנין כמה שהם רוצים הבני זונות המלוכלכים האלה, אנחנו קבוצה טובה מסכנין כושילראבק. שסכנין יתנו 200 אחוז אם אנחנו לא ניתן מיליון אחוז אני מקווה שכל הסגל שלנו לא ידרוך יותר על כר דשא. אנחנו לא חלק בהד התקשורתי הזה, תנו לקבוצה להתרכז במשחק הזה. אם יש שחקן אחד בקבוצה שלנו שחושב שאי אלו משחקני סכנין לא הולך לתת את משחק חייו, ובעקבות זה הוא יוריד רגל מהגז אנחנו נהיה עדים להתבזות הכי גדולה בכדורגל הישראלי. תסתמו את הפה ואל תפלו בפח, שקודם כל מיועד לאוהדים הטיפשים והלוזרים שלנו.
הכל סבבה וזה נכון מה שאתה אומר.
אבל אי אפשר להתעלם מהפוטש שקורה בימים האילו על בני סכנין בחסות בני טיפוחיו של גורדי.
צנציפר זה בן זונה גדול שעובד אצל גורדי ואנינאומר לך את זה בוודאות.
התפקיד שלנו זה לא לשבת בצד כמו הומואים קטנים ולהגיד "שידברו",אלה לעשות בדיוק את אותו הדבר על מכבי חיפה.
אני רוצה לראות את גיל לבנוני עושה לחץ על מוגילבסקי ומחר יש קונטרה עם ראיון של רוני לוי על זה שהשחקנים שלו באים לשמור על הרגליים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: הכל סבבה וזה נכון מה שאתה אומר.
אבל אי אפשר להתעלם מהפוטש שקורה בימים האילו על בני סכנין בחסות בני טיפוחיו של גורדי.
צנציפר זה בן **** גדול שעובד אצל גורדי ואנינאומר לך את זה בוודאות.
התפקיד שלנו זה לא לשבת בצד כמו הומואים קטנים ולהגיד "שידברו",אלה לעשות בדיוק את אותו הדבר על מכבי חיפה.
אני רוצה לראות את גיל לבנוני עושה לחץ על מוגילבסקי ומחר יש קונטרה עם ראיון של רוני לוי על זה שהשחקנים שלו באים לשמור על הרגליים.
רק בדיעבד נוכל להגיד. שקט גם יכול לגרום לנו להתפוצץ במגרש ואז שיבכו עד מחר. מבחינת מכבי ואוהדיה יש 2 אופציות:
1. סכנין מנצחת.
2. סכנין פותחת רגליים.
זה מה שהם מפמפמים בתקשורת. כאילו שלא אנחנו מקום ראשון כל העונה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

היי שרמוטות מהקוקסינל ה12, מאמין שכמו תמיד אתם נהנים לצטט אז במקרה ושוב קמתם בבוקר כשהשתן כולו בראש והירח יצא לכם מהתחת כי כל העולם חייב לכם רק רציתי שתזכרו חלק מההיסטוריה שלכם.

זה מצחיק אנחנו "גמלים" אבל זה אתם שלא רואים את הדבשת שלכם.
קבצים מצורפים
IMG-20160515-WA0039.jpg
IMG-20160515-WA0039.jpg (83.64 KiB) נצפה 3187 פעמים

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: רק בדיעבד נוכל להגיד. שקט גם יכול לגרום לנו להתפוצץ במגרש ואז שיבכו עד מחר. מבחינת מכבי ואוהדיה יש 2 אופציות:
1. סכנין מנצחת.
2. סכנין פותחת רגליים.
זה מה שהם מפמפמים בתקשורת. כאילו שלא אנחנו מקום ראשון כל העונה.
למה לחכות לבדיעבד?
הנה בבקשה גם לך גרמו להתחיל לפקפק אז תחשוב מה זה עושה לשחקני סכנין.
מי צריך שיבואו לכאן להילחם?? שיבואו,יעמדו ולא יפריעו.
כל הדלק הזה שמכניסים להם הוא לא טוב.
ובתווך מכבי חיפה עוברת מתחת לרדאר.
זה לא תקין.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

כתבתי לאוריאל דסקל, מוזמנים להעתיק ולשתף או לשלוח לכתבים נוספים.

שלום אוריאל,
אני פונה אליך כי אני מחזיק ממך עיתונאי ספורט אמיתי, בעל יושרה מקצועית גדולה.
לפני שאתחיל, גילוי נאות, אני אוהד הפועל ב"ש, כבר קרוב ל-30 שנה.
אני רוצה להאיר את תשומת לבך, בימים האחרונים אנחנו רואים בליץ מטורף של התקשורת הישראלית על בני סכנין והספורטיביות שלה.
כשברקע אף אחד לא מזכיר ולו במילה, את היריבה של מכבי ת"א, זו שעולה בלי לפחות 5 שחקני הרכב שלה. אף אחד לא מדבר על הספורטיביות שלהם, ועל שמירת הרגליים, כביכול, שלהם.
מה? כל כך ברור שמכבי חיפה תפסיד למכבי תל-אביב?
האם זה כל כך הגיוני שהם "יפתחו" למכבי תל אביב רגליים?
מדוע לא שמענו אף אזכור לזה אצל שום גוף תקשורת???
יש הרגשה של קונצרט מתוזמר היטב בניצוחו של ג'ורדי קרויף שפשוט מפעיל את התקשורת הישראלית כרצונו.
אנא ממך, דאג לעלות מודעות גם במשחק השני.
הרי ברור לכל שבלי כל קשר למאבק האליפות, העונה, הסטטיסטיקה לטובת ב"ש במפגשים עם סכנין, גם אם לא יפתחו רגליים, ב"ש אמורה לנצח וכבר עשתה זאת בעבר בדרך מאוד משכנעת.
אנא עזור לשים קץ לשלטון הג'ורדי בתקשורת, בעזרתך נוכל להפוך את תקשורת הספורט בארץ למאוזנת וטובה יותר.

תודה,
בשם כל אוהדי הפועל ב"ש והספורטיביות.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

עזבו רגע מכבי חיפה מכבי ת"א. יש ממש היום משחק סופר גורלי בין קבוצה ש"סיימה" את העונה לקבוצה שנלחמת על הירידה, ואין שום דיבור/כתבה/שאלות/תהיות.
ככה זה שאתה לא הקבוצה עם הלובי הכי גדול בתקשורת (והמצחיק שהם אשכרה בטוחים שכל העולם ובתוך זה התקשורת,נגדם)

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

לאאאאאא !!!
זאת לא המלחמה שלנו !!! מצידי שכל לילה גורדי ופיטר בוס חוגגים על התחת של צניפר ובצהריים דופקים שורת קוק מהציצי של אופירה. זה לא מעניין, הכל פה למטרת הסחת דעת איך אתם נופלים בזה איך ינעל ראבק?????????
המלחמה שלנו זה 90 דקות של כדורגל מול סכנין, זהו!! לא מה אמר צניפר הילד הומו הזה או מה כתב כתב פח אחר בעיתון פח אחר. הכל פה פיקציה. הכל נועד להסיט אותנו מהמטרה ולבוא לנו משום מקום. איך אתם אוכלים את זה? מי קורא בכלל כתבות ספורט בימים האלה? עד כמה פרובניציאלים אתם יכולים להיות שכל כך חשוב לכם מה כתוב בנייר שעוטפים איתו דגים בשוק עד 10 בבוקר באותו יום, לפעמים 9. תתעסקו בעיניינים שלכם, יום שבת נדחוף את הקבוצה האדומה כמו שלא דחפנו בחיים שלנו, אם לא ניצא משם עם דלקת גרון האליפות לא תגיע לפה. אף פעם. תסגרו כבר את הפוסט הזה.
נערך לאחרונה על ידי Guevara ב 16 מאי 2016, 08:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:כתבתי לאוריאל דסקל, מוזמנים להעתיק ולשתף או לשלוח לכתבים נוספים.

שלום אוריאל,
אני פונה אליך כי אני מחזיק ממך עיתונאי ספורט אמיתי, בעל יושרה מקצועית גדולה.
לפני שאתחיל, גילוי נאות, אני אוהד הפועל ב"ש, כבר קרוב ל-30 שנה.
אני רוצה להאיר את תשומת לבך, בימים האחרונים אנחנו רואים בליץ מטורף של התקשורת הישראלית על בני סכנין והספורטיביות שלה.
כשברקע אף אחד לא מזכיר ולו במילה, את היריבה של מכבי ת"א, זו שעולה בלי לפחות 5 שחקני הרכב שלה. אף אחד לא מדבר על הספורטיביות שלהם, ועל שמירת הרגליים, כביכול, שלהם.
מה? כל כך ברור שמכבי חיפה תפסיד למכבי תל-אביב?
האם זה כל כך הגיוני שהם "יפתחו" למכבי תל אביב רגליים?
מדוע לא שמענו אף אזכור לזה אצל שום גוף תקשורת???
יש הרגשה של קונצרט מתוזמר היטב בניצוחו של ג'ורדי קרויף שפשוט מפעיל את התקשורת הישראלית כרצונו.
אנא ממך, דאג לעלות מודעות גם במשחק השני.
הרי ברור לכל שבלי כל קשר למאבק האליפות, העונה, הסטטיסטיקה לטובת ב"ש במפגשים עם סכנין, גם אם לא יפתחו רגליים, ב"ש אמורה לנצח וכבר עשתה זאת בעבר בדרך מאוד משכנעת.
אנא עזור לשים קץ לשלטון הג'ורדי בתקשורת, בעזרתך נוכל להפוך את תקשורת הספורט בארץ למאוזנת וטובה יותר.

תודה,
בשם כל אוהדי הפועל ב"ש והספורטיביות.
חזק.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: למה לחכות לבדיעבד?
הנה בבקשה גם לך גרמו להתחיל לפקפק אז תחשוב מה זה עושה לשחקני סכנין.
מי צריך שיבואו לכאן להילחם?? שיבואו,יעמדו ולא יפריעו.
כל הדלק הזה שמכניסים להם הוא לא טוב.
ובתווך מכבי חיפה עוברת מתחת לרדאר.
זה לא תקין.
כי
1. זה יסיט את הפוקוס מהמשחק.
2. זה בדיוק מה שמכבי רוצים.
3. אתה צריך לנצח את סכנין.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

אף אחד לא מבקש לעצור אימונים ושכל היום יעסקו רק בכלבלבי התקשורת של מכבי, ממש לא. יש לנו דובר,יש איזה כמה אוהדים "סלבריטאים", אז סה" כ מבקשים שיזרקו איזה ציוץ באיזושהי רשת חברתית, או יכתבו טור דעה קטן לעיתון וישנו את השיח הקיים כרגע.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

כמו שאמר עומר, השחקנים ממשיכים להתאמן ולהתעסק בהכנות. אנחנו צריכים לשנות את השיח התקשורתי. גם ככה אין משהו יותר טוב להתעסק בו, למה שלא ננצל את חוסר הריכוז של כולנו (מוכן להתערב שהפרודוקטיביות של כל אחד מיושבי הפורום היא במקרה הטוב 10%) לשינוי היחס בתקשורת.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Totti כתב:הודעה שכתבתי לחבר, אחד שכבר מדבר על "פתיחת הרגליים" של סכנין:

הכי מצחיק אצלכם, זה שאתם אף פעם לא רואים את הדבשת של עצמכם.
- לא ראיתם בשנות ה-90 כשדני קורן הוסיף 10 דק' לכל משחק שהייתם זקוקים בו לשער כדי לקחת אליפות מחיפה
- לא ראיתם ב-2003 כשהעברתם את המשחק המכריע על התואר מהאורווה לאצטדיון רמת גן, אז מגרשכם הביתי, ולקחתם אליפות, שוב מחיפה, בצורה לא ספורטיבית
- לא ראיתם כשחגגתם בתיקו רק כדי לקלקל להפועל
- לא ראיתם כשברק לוי בישל בצורה הזויה שער נצחון נגד מכבי נתניה
- לא ראיתם כשהשוער שלכם עדיין עומד בשער למרות שהורחק, כאשר סטוייקוביץ וקליימן נעדרו על עבירות דומות

ואתם גם ממש לא רואים לקראת יום שבת, כשמכבי חיפה תחסר נגדכם את בניון, לביא, אוברניאק, ואלנייטה וסטויקוביץ', בנוסף לעטר ופלט.

אבל, אתם רואים מצויין את סכנין ומסיטים את כל השיח למשחק הזה, שלא משנה איך יגמר, אתם תבכו בו את בכי התמרורים הקבוע, זה שבגללו אף אחד לא סובל אתכם. לא בגלל שאתם "מכבי מי אתם בכלל", לא בגלל שלקחתם 15 אליפויות ברצף, רק בגלל הנהי הדוחה שאתם מביאים לכל מקום ובכל ענף, מכדורסל ועד כדוריד חופים.

שנינו יודעים שבאר שבע קבוצה יותר טובה מסכנין וצפוייה לנצח אותה ב-7 מתוך 10 משחקים בממוצע, גם אם סכנין לא ממש תפתח רגליים. אבל זה בכלל לא משנה. הבכי נשאר בכי והוא דרך חיים, מתינוק גינגי בן יומו ועד סבא טרחן בן 79.

אם תקחו אליפות, אני אפרגן לכם, זו בכל זאת עונה נהדרת. רק תעשו טובה, אל תצאו פתאום מהחורים שלכם עם קשקושים בשכל, עד אתמול כבשתם שער אחד בארבעה משחקים.

וזה סוף הפסוק, תן לי קצת שקט. נדבר במוצש
כל מילה בצבע.
אהבתי.
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 16 מאי 2016, 08:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

והמשפט הזה "אם לא ננצח את סכנין לא מגיע לנו".. למה? מה הקשר? למה משחק אחד, גורלי ככל שיהיה אומר מה מגיע ולמי?, למה למכבי " מגיע" אם עשתה לפני שניה באמא של המאני טיים 4 תיקו? אם הפכה מפלוס חמש לנו לפלוס אחד לה ואז איבדה שוב לפלוס חמש לנו? מה זה מגיע? היינו רוב רובה של העונה במקום הראשון ובצדק. אם נפספס חלילה זה לא פחות מטראגדיה ספורטיבית.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: כי
1. זה יסיט את הפוקוס מהמשחק.
2. זה בדיוק מה שמכבי רוצים.
3. אתה צריך לנצח את סכנין.
אין קשר.
השחקנים ימשיכו להתאמן וזה גם לא עיניינם.
העניין הוא בני סכנין.
למה אנחנו צריכים שהם יבואו בטירוף להוכיח שהם ספורטיביים?
למה אף אחד לא דורש את זה ממכבי חיפה?
כל אחד שיעשה את עבודתו.
השחקנים שיתכוננו למשחק ואנחנו האוהדים את המלחמה בתקשורת.
וחייבים להגיב כאן,אתה כנראה לא מבין את המשמעות של מה שקורה.
יש כאן עליהום מטורף בחסות עיתונאי חצר,לשבת ולשתוק זה הדבר האחרון שצריך לעשות.

שלח תגובה